Results 16 to 30 of 54
Thread: ΑΠΙΣΤΙΑ
-
23-11-2013, 01:48 #16
Καλησπέρα και απο εμενα! Τι να πεις... Δε θελω να την χαρακτηρισω αυτη τη γυναικα. Πραγματικα εισαι πολυ τυχερος που το ανακαλυψες σχετικα εγκαιρα! Και λεω σχετικά γιατί σε προδωσε και αυτο δεν αλλαζει! Και σε καταλαβαινω απολυτα απο τη μια μερα στην αλλη δεν σβηνονται οι στιγμες που περασατε 7 χρονια! Ποσο μαλλον σε αυτη την ηλικια που ειστε και σκεφτοσασταν πιο σοβαρα τη σχεση σας! Αυτο πρεπει να σκεφτεις, πως ευτυχως που δεν προχωρησε και δεν κανατε παιδι! Μετα διαζυγια κλπ. Χαλια κατασταση οχι μονο για εσενα αλλα και -κυριως- για το ιδιο το παιδι που θα αναγκαζοταν χωρις να φταιει σε τιποτα να μεγαλωσει σε ενα μη επιθυμητο περιβαλλον.
Δυστυχως βγηκε παλι το εξης που πιστευω: "ο ανθρωπος δεν αλλαζει (ευκολα)". Οταν κανει καποιο λαθος, συνηθως αυριο θα το επαναλαβει. Αν και στην περιπτωση σου μπορει και να μην ηταν ακριβως 'λαθος', αλλα 'επιλογη'. Δηλαδη να ηθελε και να το εκανε. Πολλα παιζουν ρολο, συχνα επηρεαζουν και οι παρεες, οι φιλες κλπ. Οπως και να χει, προσπαθησε να την ξεχασεις και πες ενα δοξα το Θεο που δεν συνεβησαν χειροτερα. Δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που σε απατησε μια γυναικα. Κουραγιο, υπομονη και δυναμη! Κοιταξε το μελλον σου και προχωρησε τη ζωη σου! Το χρωστας στον εαυτο σου αυτο!
- 23-11-2013, 07:56 #17
καλημερα σε ολους ευχααριστω για τις απαντησεις σας βοηθανε αρκετα μεσα σην θολουρα του μυαλου μου, βρισκομαι και εκτος ελλαδας τις τελευταιες μερες και αυτο το δυσκολευει λιγο, θες σε τετοιες καταστασεις να εχεις διπλα σου ενα δικο σου ανθρωπο, και παλι ευχαριστω. Οντως υπαρχουν στιγμες που μου λειπει, που λες τι εκανα και τι δεν εκανα και αν ειχα κανει εκεινο...αλλα ολα διαλυουν οταν ερχεται η σσκεψη της προδοσιας της
23-11-2013, 09:43 #18
Nα υποθεσω απο το Nickname οτι παιζει καποια σχεση με aennima και ετσι; Φιλε θα στο πω ευθεως, εκανες την καλυτερη δουλεια. Τωρα που ειναι νωρις, γιατι αμα εμπαινες στην διαδικασια να κανεις παιδια και το ανακαλυπτες τοτε, θα ηταν πιο δυσκολο για εσενα αλλα και για τα παιδια επισης. Μπορω να νιωσω τον πονο σου μεχρι ενα σημειο, αλλα προσπαθησε να το δεις αλλιως...
23-11-2013, 16:12 #19
σωστα υποθετεις για το nickname, μεγαλη μπαντα!!. Σιγουρα ειμαι τυχερος που το ανακαλυψα προ γαμου, δεν χωραει καμια αμφιβολια, ειναι η "κοτρονα" στο κεφαλι που εγραψε ενας φιλος εδω πριν που ποναει ακομα αρκετα. ειναι μια καθημερινη "μαχη" μερα με την ημερα το βλεπω αλλιως, δεν θελω να βιαστω να πω οτι το ξεπερασα και να αρχισω μια νεα σχεση/γνωριμια, θελω καταρχην να επανελθω εγω και μετα να κανω κατι αλλο, οπως ειπατε μερικοι... Και οπως λεει ο/η somebody89 χρωσταω αρκετα στον ευατο μου μετα απο αυτη την σχεση.
23-11-2013, 17:52 #20
θα μπορούσα με τη σειρά μου να σου δώσω διάφορες συμβουλές αλλά έχω συνειδητοποιήσει ότι αν καθένας από μας βρισκόταν στη θέση σου δεν θα ήξερε πως να διαχειριστεί όλο αυτό το χαμό των συναισθημάτων που έχεις κι εσύ τώρα. θυμό, στενοχώρια, απογοήτευση, αηδία, μίσος και πάλι από την αρχή. θεωρώ ότι καθετι θέλει το χρόνο του για να το επεξεργαστείς και να μπορέσεις κάποια στιγμή να το βάλεις στην άκρη. αυτό που θα πω εγώ είναι να πάρεις το χρόνο σου, να θυμώσεις, να βρίσεις, να κλάψεις, να μελαγχολήσεις αλλά να μην αφήσεις να σε παρασύρει στη δίνη του και να σε πάρει από κάτω. να βάλεις ένα χρονικό όριο στο ΄΄πένθος΄΄ σου και μετά να το αφήσεις στην άκρη και να συνεχίσεις τη ζωή σου. κάτι καλύτερο θα βρεθεί στο δρόμο σου.καλή δύναμη!
μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!
23-11-2013, 18:26 #21
Στην ατυχία σου στάθηκες τυχερός και σε κάτι..που δεν πρόλαβες να κάνεις οικογένεια μαζί της.Κάποιες φορές τα σημάδια είναι ολοφάνερα αλλά εμείς δεν θέλουμε να τα δούμε και τα προσπερνάμε,διότι τον άνθρωπο που αγαπάμε τον φανταζόμαστε έτσι όπως εμείς θέλουμε.Δεν ξέρω τι άλλο να πω,απλά με τον καιρό θα καταλάβεις ότι είναι πολύ καλύτερα να ζεις χώρια από τέτοια άτομα και ας σε πληγώνει αυτό..χίλιες φορές παρά να είσαι κορόιδιο.
23-11-2013, 18:56 #22
Γειά σου τουλ:) Απότι κατάλαβες και εσύ δεν άξιζε!
οι άνθρωποι παίζουν με συναισθήματα δυστυχώς.
και όταν μας το κάνουν πονάει ,πονάει πολύ
είσασταν καιρό μαζί και θα είναι δύσκολο να ξεπεραστεί απο την μια στιγμή στην άλλη!
να προσπαθείς να ξεχνιέσαι,να σκέφτεσαι τα χειρότερα,και σκέψου όσο μπορείς θετικά το μέλλον!
ότι θα ερωτευτείς και θα κάνεις οικογένεια ας πούμε!
ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός
αυτάα!
24-11-2013, 08:20 #23
καταρχην ΓΑΤΑ σ ευχαριστω για την απαντηση και για τον χρονο σου, ο χαμος αυτων των συναισθηματων πρεπει να εχει μια ημερομηνια ληξης, δεν γινεται αλλιως, το μυαλο μου γινεται ενα μιξερ συναισθηματων και σκεψεων καθημερινα, βοηθα οτι βρισκομαι εκτος ελλαδας, και αρκετα αποσχολημενος με την δουλεια μου, τεσπα ολα δρομος ειναι, και οταν τελειωσει αυτος ..ολα θα ειναι καλυτερα θελω να πιστευω.
24-11-2013, 08:33 #24
24-11-2013, 12:24 #25
Φίλε μου είσαι σε μία διαδικασία πένθους.
Οι άνθρωποι δε πενθούν μόνο στον θάνατο κάποιου αγαπημένου αλλά γενικά σε κάθε σημαντική απώλεια. Εσύ πενθείς για τη σχέση σου, για τη κοπέλα που αγάπησες, για τα όνειρα που έκανες για τις προοπτικές που πίστευες ότι είχες. Για χίλια πράγματα….
Η διαδικασία του πένθους είναι η ίδια για όλες τις περιπτώσεις. Η ένταση διαφέρει. Υπομονή θέλει φίλε μου και θα περάσουν όλα. Επέτρεψε στον εαυτό σου να θρηνήσει. Μη το πνίγεις, μη το θάβεις. Συζήτησε – θύμωσε – ξέσπασε… Πέρασε όλα τα στάδια του πένθους και στο τέλος θα προχωρήσεις τη ζωή σου.Ιωάννης Φραγκιαδουλάκης
Θεσσαλονίκη
25-11-2013, 09:04 #26
Μπορει εξαρχης φίλε να ήταν τετοιος χαρακτηρας και να ειχες απο τοτε ενδειξεις γι αυτο, ευκολα σχετιζοταν με αντρες παρα το ότι ήταν μαζι σου παρα το ότι το εκανε αυτο σε φιλικο επίπεδο που όμως της ήταν ευκολο να το μετατρεψει σε ερωτικο όποτε ήθελε. Και το παρελθον της δεν πιστευω να ηταν απλα μερικες σχεσεις που δεν κατεληξαν πουθενα. Ουτε προφανως διαμορφωθηκε ως τετοιος χαρακτηρας μετα που σε γνωρισε εσενα. Ομως η ωραια της εμφανιση, ο ευχαριστος, γλυκος και ανοικτος της χαρακτηρας, η καλή δουλεια, η μόρφωση, η καλή της οικογενεια, το ότι πέτυχες στη ζωη σου να κερδισεις τετοια κοπέλα, κι ο ενθουσιασμος που σου γεννουσαν όλα αυτα σε εκαναν αυτη την αλλη βασικη πτυχη του χαρακτηρα της να την αγνοείς, να προκαλεις στον εαυτο σου την ψευδιασθηση ότι βρηκες ενα πιστο ανθρωπο κι οτι το οτι σχετιζοταν ευκολα δεν ηταν τιποτα. Αυτα τα καλα της χαρακτηριστικα ειναι που σε εκαναν να πιστευεις ότι αυτος ήταν για σενα ο ανθρωπος με τον οποιο θα εφτιαχνες τη δικη σου οικογενεια. Την ταυτισες με αυτον σου τον σκοπο στη ζωη. Γι αυτο το λόγο την ηθελες, δεν σου ηταν ο μεγαλος ερωτας. Πονας επειδη απογοητευτηκες απο εναν ανθρωπο που θεωρουσες καταλληλο για αυτο που ειχες βαλει ως στοχο, οικογενεια, κι οχι επειδη εχασες το μεγαλο σου ερωτα.
Μεσα απο το υφος των τελευταιων σου μηνυματων φαινεται ότι ξεκινησε μεσα σου εστω δηλα δηλα η διαδικασία ξεπεράσματος. Και εισαι τυχερος που δεν εξελίχθηκε η κατασταση σε γάμο. Εχεις την εμπειρια και ξερεις και τι θες. Μεσα απο κοινωνικοποιηση και προσεγγισεις θα τα καταφερεις να βρεις την καταλληλη. Η κοινωνικοποίηση βοηθα επίσης στο να ξεπερασει κανεις μια τετοια απογοητευση. Το να κλεινεσαι στις σκεψεις και να απομονωνεσαι απο τους αλλους ειναι ότι χειροτερο.
25-11-2013, 11:18 #27
μηπως γνωριζομαστε? επεσες πολυ μεσα στην αναλυση σου, και τωρα πιο ηρεμος με πιο καθαρο μυαλο ηταν αρκετα τα σημαδια που ειχα θελησει να μην δω.Ποναω οντως γι αυτο το οποιο λες ο στοχος μου ηταν να κανω οικογενεια σε αυτη την ηλικα ηθελα παιδια..ευτυχως που δεν προχωρησε με εναν ανθρωπο με τετοιο χαρακτηρα, δεν θα μου εφταιγε τιποτα ενα παιδι να περασει μια τετοια διαδικασια. Λενε ο χωρισμος ειναι ενα πενθος, θες να κλειστεις να απομωνοθεις..βεβαια με εχει κουρασει ο συνειρμος των σκεψεων και η απογοητευση της προδοσιας, της αχαριστιας, αλλα θα βγει και αυτο απο μεσα μου δεν μπορει δεν εχει χωρο πλεον..θα παρει τον χρονο του
25-11-2013, 11:48 #28
Τουλ, σκέψου το εξης: μπορείς να αλλάξεις κάτι από το παρελθόν?
Οχι.
Το να το σκαλίζεις, μόνο χρόνο απ το παρόν και το μέλλον σου κλέβεις.
Προχώρα και όταν βρεις αυτό που σου αξίζει, θα είναι απλά μια ανάμνηση, ούτε καν δυσάρεστη.
Τώρα δεν το καταλαβαίνεις, αλλά σε βεβαιώνω ότι έτσι θα γίνει :)
30-11-2013, 09:04 #29
σε ευχαριστω για την απαντηση σου θεοφανια, θα περασει και αυτο θα παρει τον χρονο του, τα νευρα υπαρχουν ακομα, χοντρο πραγμα σε μια σχεση η προδοσια, επιστρεφω σε λιγες μερες ελλαδα και αυτο σιγουρα θα βοηθησει, βολτες εξω με φιλους κτλ κτλ, να περνας χωρισμο και να εισαι εξωτερικο ειναι κατι βαρυ χωρις να εχεις δικους σου ανθρωπους να σε ακουσουν να βολταρεις να πιεις ενα κρασι μαζι τους, το forum μου εκανε παρεα και σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Παιρνοντας χρονο και με σκεψεις στην σχεση που ειχα, υπηρχαν σημαδια που δεν παρατηρουσα οταν ειμασταν μαζι, ο ερωτας οντως σε τυφλωνει σε μεγαλο βαθμο και ειτε δεν βλεπεις ειτε δεν θες να δεις, ειναι μαγικος εχει ενα πεπλο που καλυπτει πολλα.Για μια στιγμη μονο θα ηθελα αυτη η γυναικα να μπει μεσα μου και να δει τι πονο μου προκαλεσε. Θεωρω τον ευατο μου τυχερο που αναλαλυψα οτι με απατησε, ατιμο πραγμα η απιστια, ειναι η ευκολη λυση, και οντως ισχυει το αγγλικο αποφθεγμα Once a cheater.. Ξεθωλονει το μυαλο μου, ηταν δυσκολος μηνας για εμενα, στην ψυχολογικη φαση που ειμαι και να πρεπει καθημερινως να εισαι πενα στην δουλεια σου, οι επομενοι μηνες σιγουρα θα καταλαγιασουν ολα αυτα τα συναισθηματα την απογοητευση, και παλι σας ευχαριστω για τον χρονο σας να με διαβασετε και τις απαντησεις σας, Καλημερουδια σ ολους/ες
30-11-2013, 12:09 #30
Ολες αυτές οι αντιδράσεις είναι πέρα για πέρα φυσιολογικές γι αυτό επιμένω πως πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου, προσπαθώντας να μην επιστρέφεις μέσα σου σε αυτό το κομμάτι ώστε να το αναμοχλεύεις και να ματώνεις την πληγή.
Δεν πρόκειται να σου χρησιμεύσει σε τίποτα.
Αν πάλι θέλεις να βιώσεις όλη αυτή τη δυστυχία και την απογοητευση μέχρι να βαρεθείς να πονάς, πάλι ανθρώπινο είναι και πολύ σύνηθες.
Εσύ αποφασίζεις.
Εγώ πάντα διαλέγω την πρώτη αντίδραση στα άσχημα της ζωής μου.
Θα επιμείνω ότι ο χρόνος μας στη ζωή είναι περιορισμένος και πολύτιμος ώστε να τον θυσιάζουμε σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν αξίζουν.