ΑΠΙΣΤΙΑ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 54 of 54

Thread: ΑΠΙΣΤΙΑ

Senior Member
    Το κάνεις γιατί βρίσκεις κελεπούρια τα οποία δεν πρόκειται να αφήνεις να πηγαίνουν χαμένα.
    Ο δικός σου δεν καταλαβαίνει τα κέρατα, άρα δεν τρως χωρισμό από την μεριά του, άρα τον κρατάς κι αυτόν σταθερό για να περνάτε μαζί όμορφα και καλά κάθε μέρα αγαπημένοι!
    Εγώ δεν βρίσκω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Junior Member
    με βολεύει η εκδοχή αυτή.....αλλά δεν με ικανοποιεί...και τι σημαίνει αυτό;;εγώ έτσι θα είμαι δηλαδή;

Member
    Quote Originally Posted by emifks View Post
    με βολεύει η εκδοχή αυτή.....αλλά δεν με ικανοποιεί...και τι σημαίνει αυτό;;εγώ έτσι θα είμαι δηλαδή;
    Δεν εισαι μονο εσυ... Μην αγχωνεσαι. Οι περισσοτεροι ετσι ειναι. Ο ανθρωπος δεν ειναι μονογαμικο ον.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Ανώδυνος View Post
    Σιγα ρε παιδια... ανατολικο ζητημα το κανατε... Απλα ξενοπηδηχτηκε μια φορα η κοπελα και κατι τρεχει στα γυφτικα.. Λες και μια ολοκληρη ζωη ποτε κανενας δεν θα κοιταξει κανεναν αλλον... Πφφφ.. Εχετε πεσει και ολοι πανω του με τα ηρωικα σχολια "μπραβο" "και καλα εκανες" "και της αξιξε" και ενα σωρο τετοια... Ο Αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλεττω κυριοι και κυριες.

Το τι δουλεια ειχες να ψαχνεις κινητα για μηνυματα και fb ειναι αλλη υποθεση χειροτερη απο το κερατο μαλλον...
    κατι τυπακια μεγαλε σαν και εσενα χαλανε την πιατσα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by emifks View Post
    Ε, μέχρι τώρα είσαι έτσι.
    Μπορεί να αλλάξεις και να μην ξαναπάς με άλλον.
    Μπορεί να χωρίσεις τελικά το σταθερό σου αμόρε γιατί το βαρέθηκες πχ.
    Μπορεί να μάθει κάποτε αυτός κάποιο κέρατο σου και να σε χωρίσει εκείνος.
    Μπορεί να κάνεις άλλη σχέση και να είσαι το ίδιο άπιστη ή μπορεί στην επόμενη σχέση σου να είσαι πιστή ολότελα.
    Μπορεί να συνεχίσεις τη σχέση που έχεις τώρα με τον ίδιο και ναι, να συνεχίσεις να είσαι έτσι άπιστη.
    Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι πορεία θα διαγράψεις εσύ στη ζωή και στις σχέσεις σου και η απιστία σου δεν είναι κατακριτέα από εμένα καθόλου. Είσαι η emifks κι είσαι μια χαρά! Το πρόβλημα θα το έχει ή δεν θα το έχει ο τύπος που είσαι μαζί του, κι αυτός θα σε αντιμετωπίσει όπως εκείνος θεωρεί πως σου πρέπει είτε μάθει για τις απιστίες σου κάποτε είτε όχι κτλ…
    (δεν υπάρχει σωστή ή λάθος συμπεριφορά ή κάποιος νόμος σωστής συμπεριφοράς για όλους. Σε αυτόν τον οποίο απευθύνεται η συμπεριφορά σου, αυτός θα αποφασίσει και θα κρίνει αν είσαι σωστή ή λάθος, αν του κάνεις ή όχι σύμφωνα με τα δικά του σταθμά).
    Εσύ, κάνε αυτό που νιώθεις μα να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου.
    Κι εδώ που τα λέμε… καν’ το με πάθος κι ας είναι και λάθος, λένε.
    Γιατί να απιστείς πρώτα καλά-καλά, και κατόπιν εορτής να νιώθεις τύψεις?
    Και απιστείς πίσω από την πλάτη του, και μένεις μαζί του και νιώθεις και τύψεις από πάνω? Πολλά μαζί ρε συ…
    Αν είσαι ευχαριστημένη όμως με τον εαυτό σου και νιώθεις ωραία και περνάς καλά ναι, μείνε έτσι, γιατί να αλλάξεις κάτι?
    Αν δεν είσαι ικανοποιημένη ε… μάλλον κάτι πρέπει να αφαιρέσεις: ή τις απιστίες ή τον σταθερό σύντροφο ή τις τύψεις.

Junior Member
    αν και είσαι κυνικός.....έχεις ένα δίκιο!!!!!!!!!!είμαι 25 και απο τα 18 είμαι σε σχέσεις...δεν έχω κάνει ένα διάλειμμα για να ζήσω τη ζωή μου λίγο ξέφρενα.....μάλλον αυτό που κάνω είναι εναλλακτικό.κερατώνω για να καλύψω τα κενά μου.......αν και είναι τόσο κρίμα για εκείνον....είναι τόσο καλός και με αγαπάει....τον αγαπώ και εγώ...πααααααααρα πολύ....αλλά τις μαλακίες μου δεν τις σταματω.

Junior Member
    ΕΙΜΑΙ 43 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ.ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΑΤΗΣΗ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΩ.ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΦΤΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΟΥΝ ΑΠΩΝ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ Η ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΕ ΠΟΝΑΩ ΛΥΠΑΜΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by NIKOLAOS10 View Post
    ΕΙΜΑΙ 43 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ.ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΑΤΗΣΗ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΩ.ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΦΤΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΟΥΝ ΑΠΩΝ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ Η ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΕ ΠΟΝΑΩ ΛΥΠΑΜΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ.
    Τα παιδιά..(αν έχετε)..η συνήθεια, τα κοινά συμφέροντα και πολλά άλλα είναι που σε κάνουν να προβληματίζεσαι.. η αγάπη σου είναι λίγο πολύ περισσότερο ''φιλική'' παρά ερωτική.
    Είναι πολύ καλό που παραδέχεσαι ότι φταις κι εσύ Νίκο.. αλλά αυτό δε φτάνει... δεν είναι κακό να έχεις εγωισμό, αυτός κυρίως, σε κάνει να πονάς, να βασανίζεσαι κ.τ.λ.
    Ότι και να κάνεις εν τέλει θα είναι το πιο σωστό..

Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Τα παιδιά..(αν έχετε)..η συνήθεια, τα κοινά συμφέροντα και πολλά άλλα είναι που σε κάνουν να προβληματίζεσαι.. η αγάπη σου είναι λίγο πολύ περισσότερο ''φιλική'' παρά ερωτική.
    Είναι πολύ καλό που παραδέχεσαι ότι φταις κι εσύ Νίκο.. αλλά αυτό δε φτάνει... δεν είναι κακό να έχεις εγωισμό, αυτός κυρίως, σε κάνει να πονάς, να βασανίζεσαι κ.τ.λ.
    Ότι και να κάνεις εν τέλει θα είναι το πιο σωστό..
    ...πόσο συμφωνώ μαζί σου Ιβαν, έτσι είναι :)
    ...νίκο, εσύ δεν έχεις κάνει τίποτα μες στο γάμο?

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234