υπερφαγια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Member
    Διάβασε και το παρακάτω. Ίσως σε βοηθήσει.

http://e-psychology.gr/eating-disord...iologikh-peina
    Ιωάννης Φραγκιαδουλάκης
    Θεσσαλονίκη

Junior Member
    alex5 ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. Οντως τα χω κανει χαλια. Θα προσπαθησω να το παρω αποφαση κ ξεκινησω να τρωω ισορροπημενα οσο μπορω. δυστυχως την ασκηση την εχω βγαλει απο τη ζωη μου οταν σταματησα το μπαλετο πριν απο 3 χρονια λογω ενος τραυματισμου. Περπαταω πολυ αλλα δεν εχω βρει καποιο αλλο αθλημα να κανω. Απλα ειμαι πολυ αγχωδης και τελειομανης και οταν νιωθω οτι δεν μπορω να κανω κατι πεφτω ψυχολογικα και μου φαινεται ολη η ζωη μου χαλια.

Junior Member
    Quote Originally Posted by giannisfrank View Post
    Διάβασε και το παρακάτω. Ίσως σε βοηθήσει.

http://e-psychology.gr/eating-disord...iologikh-peina
    αυτο το αρθρο νομιιζω οτι εκφραζει απολυτα την περιπτωση μου. Δυστυχως ομως ειναι πολυ δυσκολο να βγω απο αυτη την κατασταση. Μπορει να ελεγχω την ορεξη μου για 4-5 μερες μετα ομως ολο και καποια αφορμη θα υπαρξει να ξανακυλησω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by bee100 View Post
    alex5 ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. Οντως τα χω κανει χαλια. Θα προσπαθησω να το παρω αποφαση κ ξεκινησω να τρωω ισορροπημενα οσο μπορω. δυστυχως την ασκηση την εχω βγαλει απο τη ζωη μου οταν σταματησα το μπαλετο πριν απο 3 χρονια λογω ενος τραυματισμου. Περπαταω πολυ αλλα δεν εχω βρει καποιο αλλο αθλημα να κανω. Απλα ειμαι πολυ αγχωδης και τελειομανης και οταν νιωθω οτι δεν μπορω να κανω κατι πεφτω ψυχολογικα και μου φαινεται ολη η ζωη μου χαλια.
    bee μηπως εχει παιξει ρολο το μπαλετο?απ οτι ξερω οι μπαλαρινες κανουν διαιτα ή αυστηρη διατροφη!!!
    μπορεις να κανεις κ αεροβια σπιτι σου με τα αγαπημενα σου τραγουδια κ σου ανεβαζει κ την διαθεση σου!!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by alex5 View Post
    bee μηπως εχει παιξει ρολο το μπαλετο?απ οτι ξερω οι μπαλαρινες κανουν διαιτα ή αυστηρη διατροφη!!!
    στο μπαλετο συνεχεια μας ελεγαν για το βαρος μας και πως πρεπει να προσεχουμε αλλα δεν ενοιωθα πιεση.
    τοτε ειχα μια πολυ ισορροπημενη διατροφη που μακαρι να ειχα κ τωρα. το μονο ακραιο που καναμε ηταν οτι πριν απο παραστασεις η εξετασεις για 2 μερες πιναμε πρασινο τσαι και δεν τρωγαμε καθολου.Αλλα δεν ενοιωθα καθολου πεινα ισως επειδη ηταν για ειδικο σκοπο.

Senior Member
    κοίταξε φίλη μου,κάποτε είχα τέτοιου είδος προβλήματα,ήμουν πάντα αδύνατη αλλά ποτέ ικανοποιημένη και ηθελα να χάνω κι άλλο..
    Το περιττό βάρος δεν είναι κ ότι καλύτερο για μια γυναίκα..λοιπόν αυτό που θεωρώ εγώ καλύτερο για αρχή είναι να φτιάξεις την ψυχολογία σου...
    Να ασχολήσαι με οτιδήποτε σε χαλαρώνει,σε ηρεμεί,σου φτιάχνει τη διάθεση και το φαγητό είναι κάτι περιττό..υπάρχει απλά για να μας συντηρεί και κάποιες φορές να μας ικανοποιεί και ψυχολογικά αλλά μόνο όταν είναι κάπου έξω με παρέα που θα περνάς όμορφα και θα τρως κατι ιδιαίτερα gourmet οπότε χαλάλι όλες οι θερμίδες!...τι ουσία έχει να είμαστε σπίτι και να τρώμε όλη μέρα!έλεος υπάρχουν κι άλλα πράγματα..γι αυτό χαλάρωσε..κάνε άσκησεις yoga,πήγαινε για τρέξιμο και γενικά ασκήσου για να ξεμπλοκάρεις τον οργανισμό σου.

Junior Member
    το θεμα ειναι οτι ειμαι και ψυχολογικα χαλια αυτη την περιοδο οποτε δεν εχω κατι να μου φτιαχνει τη διαθεση.εχω πολυ τρεξιμο και αγχος με τη σχολη μου και ενω καθε μερα σκεφτομαι θα βγω για περπατημα η θα χορεψω η θα κανω γενικα καποια γυμναστικη φτανει η μερα στο τελος της και δεν εχω κουραγιο για τιποτα. ετσι το βραδυ που θελω να κανω κατι για να χαλαρωσω ξεκιναω να τρωω οτι εχουμε στο σπιτι μετα νιωθω τυψεις αλλα την επομενη μερα κανω τα ιδια.

Page 2 of 2 FirstFirst 12