Results 16 to 30 of 57
Thread: Ψάχνω κάτι να κάνω!
-
22-11-2013, 15:38 #16
- 22-11-2013, 15:43 #17
εγω περναω τα σκ μου με τον συντροφο μου και απασχολω και χερια και ματια και μυαλα και ολα.
απο προηγουμενα ποστ σου ομως , συμπεραινω οτι εννοεις ασχολιες μοναχικες, καθως, αν σου ελεγα "παρε την γυναικα σου και πατε εκδρομη η βολτες" , θα με εβριζες !
αλλα μας την λες ετσι κι αλλιως!!!!!!
κι ομως εγω ειλικρινα σου λεω οτι αν δεν ειχα παρεα θα εκανα κατι απο τα παραπανω και ειδικοτερα οτι εχει να κανει με τα χομπι και τα ενδιαφεροντα που ηδη εχω, που καποια απο αυτα ειναι πολυ εξειδικευμενα για να στα προτεινω.εσυ ωστοσο δεν θελεις να ασχοληθεις με τα χομπι σου,αλλα με κατι αλλο!!!!
αρα, υπαρχει διασταση αποψεων και προτιμησεων και οχι δουλεμα οπως παραπονεισαι...
αν δεν σου αρεσουν οι προτασεις μας, δεν φταις εσυ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!! βρες καλυτερες.
22-11-2013, 15:43 #18
Να στολίσεις το χριστουγεννιατικο δέντρο (αν εχεις) ή οτιδηποτε αλλο χριστουγεννιατικο το σκεφτικες? αν δε το εκανες ηδη.
Επίσης και αυτο που ειπε η remedy το να οργανώσεις τη βιβλιοθήκη ή διάφορα αρχεία κλπ στο σπιτι σου ειναι ενδιαφέρον.
Επίσης μιας και δε θελεις να φας πολύ μπορείς να βρεις κανενα βιντεακι ή ασκήσεις για γυμναστική μεσω ιντερνετ και να τις κάνεις.
Και αφου σ'αρεσουν τα games κατεβασε καποιο καινουριο ή παλιο που δε το ειχες και παιξε, περνανε ευκολα οι ώρες έτσι.
22-11-2013, 15:58 #19
Όσο πειράχτηκα εγώ απο ότι φαίνεται άλλο τόσο πειράχτηκες και εσύ όμως Remedy....
Έγραψα πολύ απλά και λογικά τον λόγο για τον οποίο δεν θέλω να κάνω κάτι απο αυτά που έχω ήδη....και μου απαντάς "βρες καλυτερες." ?
Αυτό έγραψα πως ψάχνω....
Πειράζει που ήταν σοβαρή η ερώτηση μου αλλά η πλειοψηφία των post ήταν "χιουμοριστικά" και ανέφερα πως η πλειοψηφία του φορουμ ασχολείται σοβαρά με κουτσομπολίστικα thread? αφου αυτό ισχύει...εγώ είμαι ο κακός ξαφνικά για αυτό? δεν νομίζω...όποιος έχει την μύγα.....και δεν ειναι προσωπικό αυτό, μιλάω γενικά...
Όπως λοιπόν εσύ γελάς με το "δες ξανθόπουλο" έτσι και εγώ γελάω με το "ασχολείσαι με τις ζαρτιέρες" ...αλλά και πάλι...όποιος έχει την μύγα....? και παλι δεν ειναι προσωπικό αυτό μιλάω γενικά αλλά ξέρω οτι θα το πάρεις προσωπικά φυσικά.
Θα μπορούσες να πάρεις λοιπόν και την δική μου ένσταση χιουμοριστικά αλλά δεν το έκανες.
Ούτε σε κατηγόρησα ποτέ για το οτι δεν μου αρέσουν οι προτάσεις....εσύ το βλέπεις έτσι...εγω ειπα απλα οτι δεν μου αρέσουν οπως και σαν άνθρωπος έχω δικαίωμα στην προτίμηση.
Παράλληλα το φαντάζομαι ήδη πως περνάς το ΣΚ σου με τον σύντροφο σου, εσύ και άλλοι τόσοι αλλά προφανώς ψάχνω κάτι διαφορετικό...και παράλληλα (συγγνώμη αλλά μάλλον χρειάζεται διευκρίνηση και αυτό απο οτι φαίνεται) ρεαλιστικό...
Αν ποτέ φυτρώσω βυζάκια θα σταματήσω να ασχολούμαι με την κηπουρική.
Έτσι όπως έγινε το thread λυπάμαι κιόλας που ρώτησα...και περισσότερο λυπάμαι που αναγκάστηκα να ρωτήσω...
Σε ευχαριστώ gothly που ασχολήθηκες.
22-11-2013, 16:09 #20
Με δεδομένο το οτι αρκετοί απο αυτούς που απάντησαν έχουν ήδη απαντήσει σε προηγούμενα θέματα που έχω δημιουργήσει και θεώρησα πως είχαν ήδη μια ιδέα σε ποιον απευθύνονται (τίποτα δεν ειναι απόλυτο φυσικά) ζήτησα βοήθεια σε κάτι που ήθελα με απόλυτη ειλικρίνεια και ευγένεια...
Ξαφνικά νιώθω πως έκανα λάθος που ρώτησα γιατί νομίζω πως τελικά το όλο θέμα ερμηνευτηκε ως "προτείνετε το πρώτο τυχαίο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό". Ίσως είχα υψηλές προσδοκίες! ίσως όχι....
Σίγουρα όμως λυπάμαι που κατέληξε έτσι.Last edited by Tomhet; 22-11-2013 at 16:30.
22-11-2013, 16:31 #21
1ον βοηθησε παιδια στις μεταφρασεις απο σειρες και ταινιες (αν το εχεις με τις ξενες γλωσσες)
2ον βρες αχρηστα πραγματα (για εσενα) στο σπιτι σου και πηγαινε σε διαφορες οργανωσεις κ δωστα!!
3ον μαγειρεψε η φτιαξε ενα γλυκο περπατα μεχρι το παρκο κ σιγουρα θ βρεις εστω κ εναν αστεγο ν το δωσεις!
και οι 3 προτασεις που σου δινω θα σε ανταμειψουν με τον καλυτερο τροπο(την ψυχικη χαρα) και θα κανεις και καλο σε συνανθρωπους σου!
θα απολαυσεις την γκριζα πολη μας ακομα κ αν κανει κρυο ή αν βρεχει..και ειμαι σιγουρη πως οταν γυρισεις σπιτι θα εισαι πολυ πιο χαρουμενος και λιγοτερο γκρινιαρης!!! :P
22-11-2013, 16:49 #22favvelGuestΑν σ'αρέσει το γράψιμο και είσαι καλός σ'αυτό-που απ' ό,τι βλέπω καλός είσαι!-μπορείς να γίνεις εθελοντής αρθρογράφος σε κάποιο περιοδικό.
Το προτείνω γιατί κι εγώ δεν είχα τι να κάνω(όχι μόνο το ΣΚ αλλά γενικότερα)και μερικές φορές πέρναγα το χρόνο μου ψάχνοντας για δουλειά(είναι κι αυτό μια ασχολία),
οπότε κάποια στιγμή(προχθές)το μάτι μου έπεσε σε μία αγγελία που ζητούσε εθελοντές αρθρογράφους.Αν θέλεις μπορώ να σου πω ποια αγγελία είναι συγκεκριμένα.
Έστειλα μέιλ και μου απαντήσανε!Και από κείνη την ημέρα είμαι επιφορτισμένη με το να φτιάξω το άρθρο με το θέμα που μου βάλανε..
Αν δε σ'ενδιαφέρει αυτό ή το βαριέσαι(γιατί κι εγώ το ψιλοβαρέθηκα στην πορεία-τη μικρή αυτή πορεία-γιατί πρέπει να ψάχνω πληροφορίες απ'το ίντερνετ είτε στα ελληνικά είτε στ'αγγλικά,να τις συνθέτω και να τις μεταφέρω με δικό μου τρόπο στο άρθρο,για ένα θέμα που μάλλον δε μου αρέσει),μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο..
Μπορείς να φτιάξεις ένα φαγητό και να το πας σε κάποιον άστεγο,αν δεν το πάρει στραβά και σε βρίσει δλδ επειδή θα θεωρήσει ότι τον προσβάλεις..(έχω ένα κόλημα με τους άστεγους γιατί ίσως από δική μου ενοχή δεν μπορώ να αποδεχτώ κάποιοι άνθρωποι να μην έχουν τπτ τη στιγμή που εγώ τα έχω όλα και επιπλέον δε δουλεύω κιόλας).Αν εσύ δουλεύεις όμως έχεις το δικαίωμα να μη θες να τους βοηθήσεις..Αλλά ούτε κι εγώ το κάνω εν τέλει γιατί ντρέπομαι..Σκέφτομαι τι θα πει ο κόσμος..
Αυτά είχα να προτείνω!
22-11-2013, 16:49 #23
Έχω ήδη φτιάξει αρκετούς υπότιτλους για ταινίες και το κάνω που και που...
Να πω την αλήθεια, αν βρέχει....όχι, δεν θα βγω για να κάνω κάτι τέτοιο και αν φτιάξω γλυκό θα το φάω μονος μου!
Να πω και κάτι ψιλοχαζό?
Πριν αρκετό καιρό πηγαίνοντας στην δουλειά μου περνούσα πάντα απο συγκεκριμένο φούρνο και έπαιρνα καφέ και έδειναν συνοδευτικά μικρά κρουασανάκια βουτύρου....στον δρόμο για την δουλειά τα έδινα καθημερινά σε έναν τύπο που είχε προσαράξει έξω απο μια εκκλησία...μια μέρα πήγα να του δώσω ένα τοστ που είχα φτιάξει απο το σπίτι και δεν το ήθελε! τον ρώτησα γιατί και μου είπε οτι φοβάται να πάρει κάτι που είναι "σπιτικό" απο τα χέρια κάποιου...
Για να προλάβω τα σχετικά σχόλια, όχι δεν λέω πως όλοι είναι έτσι....απλά το αναφέρω γιατί μου είχε κάνει εντύπωση ...
ΥΓ: αφου ποσταρα το παρον είδα το δικο σου post favvel και διαβάζοντας το περίμενα να ακούσω κάποια παρόμοια ιστορία με άστεγο :P
22-11-2013, 16:50 #24
τι λες;
[QUOTE=Tomhet;462609]Τόσο απλό!
Ψάχνω κάτι να κρατήσει απασχολημένα τα χέρια, τα μάτια και ενδεχομένως το μυαλό μου για το ΣΚ...
...καμία πρόταση?[/QUOTE
εγώ στον ελεύθερο χρόνο μου (όποτε έχω) σκαλίζω ποτήρια. έχω πάρει ένα μηχανηματάκι και ποτήρια από το σουπερ μαρκετ, κατεβάζω σχέδια απο το διαδίκτυο ή το μυαλό μου και στις γιορτές τα κάνω δώρα........ θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο;μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!
22-11-2013, 16:53 #25
Γυάλινα ποτήρια?
22-11-2013, 16:54 #26
μπορεις ομως ν δηλωσεις εθελοντης σε πολλες οργανωσεις...οσο για το ποιες κλπ δεν μπορων βοηθησω δυστυχως...δεν σε ξερω οποτε ειναι αρκετα δυσκολο....
22-11-2013, 16:55 #27favvelGuestουπσ Denny δεν είχα διαβάσει το μήνυμά σου για τους άστεγους..σκεφτήκαμε το ίδιο
πολύς πόνος τελικά για τους άστεγους και η κατάσταση μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνεται..για πολλούς είναι επιλογή τους να ζουν έτσι..αυτό νομίζω
22-11-2013, 16:57 #28
κανενα προβλημα favvel!!
δυστυχως ζουμε σε εναν πλανητη που δεν μπορεις ν ξερεις τι ειναι αληθινο κ τι οχι....!!( κ μιλαω για ΟΛΑ)
εγω προσωπικα βοηθω τους αστεγους ακομα κ αν το εχουν επιλεξει...οχι με χρηματα..αλλα με τροφιμα ρουχα κλπ
μεχρι τωρα οσες φορες κ αν εχω δωσει "πραγματα" σε αστεγο ποτε δεν τα αρνηθηκε!
22-11-2013, 17:06 #29
πειραχτηκα με την εντελως αδικη για οσους απαντησαν αντιδραση σου και καθολου με την ερωτηση σου!!
επαναλαμβανω οτι οι απαντησεις μου ακομα κι οι χιουμοριστικες ηταν σοβαρες στο ερωτημα σου κι ας μην σου αρεσαν κι αντι να το εκτιμησεις, γκρινιαζεις.
επισης, παραποιωντας τα λεγομενα μου, βγαζεις εντελως λαθος συμπερασμα.
δεν σου απαντησα καθολου "βρες καλυτερες" ! σου απαντησα "εφοσον δεν σου αρεσαν οι προτασεις μας, ΒΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ"!! καμια σχεση με αυτο που ειπες, δεν νομιζεις?
καναμε καποιοι μερικες προτασεις.αλλες σοβαρα,αλλες χιουμοριστικα. αν δεν σε καλυψαν ,ειναι κατανοητο.
η αντιδραση σου ειναι απολυτως ακατανοητη.
για το σχολιο περι θεματολογιας του φορουμ, ουτε καν το σχολιασα και το θεωρησα εντελως εκτος θεματος . τις μυγες καπου γυρω σου θα τις ειδες...
οσο για το γιατι δεν πηρα την αντιδραση σου ως χιουμοριτσιτκη, απλα γιατι η αντιληψη μου την εκρινε ως τετοια. για κανεναν αλλο λογο. αν εκανες χιουμορ, πες το μας, δεν τρεχει τπτ...
επι τη ευκαιρια, με ξανθοπουλο εχω ασχοληθει κι ας τον περιγελας! ωρες γελιου με αποσπασματα απ τις ταινιες του.αν δεν τις εχεις παρει χαμπαρι, σε βρισκω ανενημερωτο.
και τελος: ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22-11-2013, 17:13 #30