Results 31 to 45 of 57
Thread: Ψάχνω κάτι να κάνω!
-
22-11-2013, 17:38 #31
- 22-11-2013, 17:59 #32
Εγώ κατάλαβα τι είπες...εσυ μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα...
Η ένσταση μου στο "βρες καλύτερες" δεν ήταν γιατί νόμιζα πως εννοούσες "βρες καλύτερες απο αυτές που έχεις ήδη" αλλά "βρες καλύτερες απο αυτές που σου προτείνουμε"...αυτό δεν είπες? σε αυτό ειναι η ένσταση μου...
Γιατί έκανα ένα ερώτημα και μου προτείνεις "ψάξε βρες την απάντηση στο ερώτημα...."...Αυτό το θέμα έχει το thread...το να βρώ ασχολίες...και μου προτείνεις να βρω καλύτερες απο αυτές που μου πρότειναν σε περίτπωση που δεν με καλύπτουν...με δεδομένο δηλαδή το οτι ΔΕΝ έχω καλύτερες (γιατί αν είχα δεν θα ρώταγα εξαρχής) μου προτείνεις ουσιαστικά να ανοίξω ένα thread και να ζήτησω πχ καλύτερες απαντήσεις απο αυτές που πήρα? παράλογο θα έλεγα! :P
Τέλος πάντων δεν είναι νομίζω το θέμα η διαφωνία όσο η λύση...και πολλές απο τις απαντήσεις τις απέρριψα μόνο και μονο γιατί δεν είναι ρεαλιστικές...
Εκτός και αν εσύ πχ θα ασχοληθείς με το να φυτεύεις γλαστράκια το ΣΚ οπότε εφόσον για σένα είναι καλή ιδέα αυτό είπες να το προτείνεις και σε κάποιον άλλο...ψάχνω ρεαλιστικά πράγματα. Όχι τυχαίες λύσεις...τυχαίες μπορώ και μόνο μου να σκεφτώ αρκεί να ανοίξω το λεξικό σε μια τυχαία σελίδα.
Το ίδιο βέβαια γκρινιάρης θα φαινόμουν και αν μου πρότεινε κάποιος "πηγαινε για έναν καφέ"...έχω τους λόγους μου να το απορρίψω, και ειναι δικαίωμα μου να το κάνω...αν το απορρίψω δεν ξέρω γιατί αυτόματα είμαι γκρινιάρης...
Αν εσύ δηλαδή με ρωτήσεις τι να κάνεις μια μέρα και σου προτείνω "μάθε κιθάρα, πήγαινε σε μια black metal συναυλία, κάνε μια βόλτα μέχρι την ιταλία, ξύρισε το κεφάλι σου, μάθε να ρυθμίζεις βαλβίδες σε r6, κάνε review για πληκτρολόγια και ανέβασε το στο youtube, γράψε ένα θεατρικό έργο" και τα απέρριπτες όλα, θα το δεχόσουν να σε έλεγα γκρινιάρα?
Όπως είπα ίσως περιμένα απλά κάτι περισσότερο...να λάβεις υπόψη πχ το σε ποιον θα απαντήσεις (αν και εφόσον έχεις παρακολουθήσει τα θέματα μου) και να πεις κάτι με βάση αυτό... όχι τελείως τυχαία πράγματα...
Και η αλήθεια είναι πως αν πχ και εσύ και το mnimonio δεν μου είχαν απαντήσει σοβαρά στο παρελθόν δεν θα με ένοιαζε καν το τι είπατε τώρα όπως πχ η miss katina...με πείραξε μόνο γιατί περίμενα κάτι παραπάνω. Αυτό είναι όλο και ευχομαι να το δεχτείς.
Βρήκα τι θέλω να μου φέρει ο άγιος βασίλης ...γυναικείες ορμόνες.
22-11-2013, 18:08 #33
Παίρνοντας ιδέες απο τα τρέχοντα θέματα του φόρουμ πάντως μαζί με το αρνί θα μπορούσα:
να κάνω σχέση με ναυτικό, να ψάξω τρόπους για να αυτοκτονήσω, προσευχηθώ, να μαθω τι θα κάνω με το αγόρι μου, να βρω τον 8ο τρόπο για να φαει κολλημα μαζί μου, να μαθω αν ειναι κακό που δεν εχω βρει ακόμα αγόρι, απατήσω, κλπ...
22-11-2013, 18:14 #34
Βρε αστροπελεκι..Πηγαινε περπατησε αν δεν ριχνει καρεκλες,πιες μια μπυρα,δες ταινιες πολλες!Παιξε μποουλινγκ,αν εχεις αυτοκινητο πηγαινε μια μακρινη βολτα ακουγοντας τερμα ωραια τραγουδακια!Ποσο πιο ρεαλιστικα πραγματα να σου προτεινουμε?Δεν σου ειπαμε να κανεις διαστημικη βολτα..
22-11-2013, 18:22 #35
Δεν θέλω βολτες ασκοπες ρε συ mnimonio, το εχουμε πει απειρες φορες...να νιώθω σα τη μυγα μες το γάλα? Ο παράξενος που πήγε μονος του?
Αν ζυγίζεις κάτω απο 70 κιλά (έχει αδύναμο υποπλαίσιο το r6!) ελα να πάμε στην Λίμνη Μπελέτσι που το βασανίζω κοντά 2 μήνες πλέον να πάω μια βόλτα αλλά δεν πάω για τον πιο πάνω λόγο...
Ρίξε μου άκυρο δημόσια για τα μάτια του κόσμου, για να μην έχει να λέει κανείς οτι έγινε κάτι άλλο απο το αναμενόμενο και στείλε μου pm...!
22-11-2013, 18:31 #36
Ρε αυτη η μυγααααααα!!Αυτη η παλιομυγα η ηλιθια!!Γιατι γλυκο μου αγορι νιωθεις ετσι??Εγω παλια που ειχα λεφτα για βενζινες πηγαινα μονη μου βολτες!!Αν ημουν αντρας θα πηγαινα και για ποτο μονος μου και θα χαζευα κανενα κορμι!! :P
Tα εχεις βαλει ολα σε ενα καλουπι!Δλδ για να κανεις μια δραστηριοτητα πρεπει να εχεις και ενα μικρο χωριο μαζι σου?Ενταξει καταλαβαινω θες το παρεακι σου,μια γυναικα διπλα σου αλλα ετσι οπως το πας το εργο ρε τομχετ μου..Ημαρτον.
22-11-2013, 18:35 #37
σε πληροφορω οτι και γλαστρακια εχω φυτεψει και γλυπτα εχω κανει ΠΟΛΛΑ και απο αυτα που θα μου προτεινες εχω κανει και θα μπορουσα να ξανακανω τα τρια!!!
δεν ειδα ομως να σχολιαζεις τις βολτες που σου προτεινα που ειναι και για καποιον χωρις παρεα!!!! αυτες γιατι τις σνομπαρεις? κι εγω δεν σου ειπα για συναυλιες??????δεν σου ειπα καθολου τυχαια πραγματα!
αν περιμενες κατι περισσοτερο, δεν ειναι δικο μου θεμα. εγω , προσπαθησα!!
το δεχομαι το οτι δεν ικανοποιηθηκες, δεν δεχομαι οτι πειραχτηκες!
παρ το πειραγμα σου, πισω :p
22-11-2013, 18:54 #38
Αφού μία και μόνο μία είναι η αγαπημένη σου ασχολία, να γκρινιάζεις και να ειρωνεύεσαι τους άλλους. Ακόμη κι όταν έχουν καλή πρόθεση.
Τι ψάχνεις για άλλες; Συνέχισε να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά.
Ε μα, είσαι ανεκδιήγητος!
Και ακόμη ψάχνεσαι και απορείς γιατί δεν αντέχει άνθρωπος δίπλα σου; Γιατί απλά δεν αντέχεσαι!
22-11-2013, 19:23 #39
Αλήθεια remedy τι απο αυτά που πρότεινα έχεις κάνει? :P ειμαι πολύ περίεργος ^^.
Για τις βόλτες το έχω πει χίλιες φορές...το ... εχω.... κανει.... χιλιες.... φορές..... και.... παντα.... νιωθω.... ασχημα.... γιατι.... πηγαινω.... μονος.... γιατί ειναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει κάποιος? Να διαφωνίσουμε δηλαδή και για το γιατί νιώθω άσχημα? γιατί νιώθω άσχημα! τέλος... εξήγησα τον λόγο και εξήγησα και το συναίσθημα.
marian_m αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ούτε εσύ είχες κάτι να κάνεις και κάθεσαι και ασχολείσαι με εμένα και γκρινιάζεις και απο πάνω...:P
πιάσε όμως την ειρωνία μου: αντι να ασχολείσαι με εμένα γιατί δεν διαλέγεις κάτι απο όλα αυτά που γράφτηκαν στο thread εδω? δυσκολάκι? σε καταλαβαίνω μωρέ... άσχημο πράγμα ο εγωισμός, δε μπορείς να τον καταπιείς με τίποτα :)
Όπως βλέπεις όλοι το ίδιο είμαστε...απλά εγώ γκρινιάζω για εμένα και εσύ γκρινιάζεις για τους άλλους... τι σε κάνει αυτό?
Βέβαια φαντάζομαι εσύ είσαι τόσο γαμάτο τυπάκι που όλοι θέλουν να είναι γύρω σου... και φυσικά δεν είσαι καθόλου κομπλεξική και πικρόχολη! πάντα σε αντίθεση με εμένα...
Ναι, ναι.... σε ειρωνευομαι πάλι... τι να κάνουμε έτσι πάει....φαίνεται δεν είδα την καλή σου πρόθεση στο κείμενο σου :P
Και φυσικά λόγω του ότι ο κόσμος είναι ΓΕΜΑΤΟΣ με "γαματα τυπάκια καθόλου κομπλεξικά και πικρόχολα" σαν εσενα φαντάζομαι καταλαβαίνεις γιατί φτάνουμε στο συμπέρασμα πως ο κόσμος αντέχει ευκολα εσένα και εσύ αντέχεις ευκολα τον κόσμο αλλά εγώ όχι.
22-11-2013, 19:31 #40
παιξε σκακι στον υπολογιστη αν εχεις βιστα
22-11-2013, 19:32 #41
Κι εγώ μαραθώνιο ταινιών θα σου πρότεινα...διάλεξε τις αγαπημένες σου ταινίες και δώστου να καταλάβει! :)
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
22-11-2013, 19:51 #42
Πηγαινε για jogging, κανε ποδηλασια καμια μεγαλη αποσταση, πανε στο allou fun park, πανε να μαθεις κανενα σπορ, κατεβασε και ξεκινα να βλεπεις καμια ξενη σειρα με suspense (ξερω μπολικες), πηγαινε σε κανα τουριστικο γραφειο να δεις τι ταξιδια εχουν αυθημερον, μαθε διαλογισμο, αυτα.
22-11-2013, 23:00 #43
Κάνε τσατ στο ιντερνετ με ανπρώπους που ζουν σε άλλες χώρες.Όλο και κάτι θα μάθεις.Να παίξεις online games. Το καλύτερο ειναι βεβαια,να πάαρεις ειτε αμάξι-λεωφορειο-τρενο- και να πας διήμερο σε κάπποιον φίλο η συγγενή.
Γιατί θες τόσο πολύ να είσαι απασχολημένος??Ti θες να αποφυγεις?
23-11-2013, 09:21 #44
23-11-2013, 18:26 #45
Φτιάξε ένα διαστημόπλοιο και πήγαινε στον Άρη.
Ότι και να κάνεις απλά θα κερδίσεις λίγο χρόνο.