Υπαρχει ελπιδα?θελω να ζησω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Member
    Κατερίνα!!! Εγώ θέλω να σου πω απλά.....ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!

Κατερίνα Χρόνια σου Πολλά για την γιορτή σου καταρχάς να ξέρεις ότι τίποτα δεν μένει όλα περνάνε σε καταλαβαίνω και εγώ δεν ξέρω αν είναι πρόσφατο αυτό που περνάς και σου φαίνεται βουνό κάπως έτσι το έβλεπα με τον ίδιο τρόπο αλλά πάρτο σαν αντιμετωπίσιμο ίσως πάρει περισσότερο χρόνο από ότι θα θέλαμε εγώ ήδη άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα όχι τελείως καλά βέβαια έχω δρόμο ακόμη ξέρω πως τουλάχιστον θα το ξεπεράσω όλα θα πάνε καλά θα το δεις σου εύχομαι τα καλύτερα .

Smigol σε ευχαριστώωωω πολύυυυυ:D

χρυσοβαλαντου σε ευχαριστω πολυ:D τον σεπτεμβριο ξεκινησε μεχρι τωρα..μεχρι τωρα πανε χαλια ..τα γενεθλια μου.
    με πιασαν κλαματα,κοπαναγα τις ντουλαπες(ανεκαθεν νευρικη)..γινοντε κ αλλα(π.χ τσακωνομαι με την μαμα μου) και με κανουν ακομα πιο χαλια και ξεσπαω..μου λυπουν τα παλια.που ζουσα χωρις να σκεφτομαι τοσο..
    τρωω ...πανω που ξεκιναω μια διατροφουλα για να χασω κιλα ,παλι επειδη δεν ειμαι καλα το ριχνω εκει(η διαταραχη που ειχα δεν ξεπεραστηκε τοσο(υπερφαγια)
    δεν θελω να βγαινω εξω ,δεν ξερω..νιωθω απαισια.βαρεθηκα ολη μερα να ζω με εναν φοβο...καλη σου τυχη οτι και αν εχεις,και φυσικα ολα περνανεεε!

*οσοι θελουν στελνουν μυνηματαα να τα λεμε,μου δινει κουραγιο.

Νεύρα περισσότερο μου βγήκαν από αυτήν την κατάσταση πριν ήμουν λιγότερο νευρική για την διατροφή τώρα που λες μπορείς να πας και σε διαιτολόγο να σου βγάλει ένα διαιτολόγιο πάνω σε σένα βάλε και γυμναστική στο πρόγραμμα σου η μία βόλτα έξω για περίπατο το τελευταίο κάνω κάνε έναν συνδυασμό δηλαδή βλέπεις διαφορά στο σώμα στο λέω εκ πείρας που θέλω να χάσω κάποια κιλά και δεν μπορούσα ως τώρα . Ύστερα μην κάθεσαι μέσα βγαινε έξω μην κλείνεσαι δεν σε καλύπτουν οι παρέες που είχες δημιούργησε άλλες που ταιριάζεις να συζητήσεις μαζί τους μην με παρεξηγήσεις που στο λέω απλά μην τους λες τι σε απασχολεί ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τόσο τον άλλο κυρίως όταν δεν περνάει το ίδιο και ο ίδιος .

Είμαι πολύ καλύτεραα,θα πάρω φαρμακευτική αγωγή θα κάνω τις συνεδρίες μου και θα προσπαθήσωω :)
    όσο για τα κιλά θα τα καταφέρω .το έχω ξανακάνει!
    απο διαιτοολόγο είναι και περπατάωω!
    όσο για αυτο το ξέρω.κανείς δεν καταλαβαίνει την ιδψ αν δεν την ζησει και λογικο!
    σε ευχαριστωω :)

Page 2 of 2 FirstFirst 12