Results 1 to 15 of 21
Thread: Υπαρχει ελπιδα?θελω να ζησω
-
23-11-2013, 14:13 #1
Υπαρχει ελπιδα?θελω να ζησω
Γειά σας:) είμαι η Κατερίνα,είμαι 18 μισό και σήμερα γράφτηκα στο forum!είπα να σας πώ την ιστοριούλα μου!πάντα είχα κολλήματα τύπου'οπ,δεν το εγραψα τέλειο αυτο το γράμμα,πρέπει να το ξαναγράψω,έλεγα συνέχεια'σίγουρα?'πάταγα σε συγκεκριμένο πατάκι'μέχρι και ανωμαλίστικα'βλέπω ερωτικά τον πατέρα μου?0.ο' ήμουν μικρή,με πίεζαν,νόμιζα ότι τα είχα μόνο εγώ και ντρεπόμουν! τέλος πάντων ξεπεράστηκαν!μέχρι να φτάσω στην καλύτερη περίοδος της ζωής μου,πέρασα πολλά.εκμεταλέυσεις στο σχολείο,ξύλο στο δημοτικό,η μαμά μου αλκοολικιά,διατροφική διαταραχή(την ξεπέρασα χωρίς ψυχολόγο,παίζει να ήταν στους λόγους που με χώρισε το αγόρι μου) μια μέρα αποφάσισα να αλλάξω και εγώ και γενικώς όλα! κάποτε θα πεθάνουμε λέεεω,τι χαζομάρες κάνεις? αυτό ήταν.απο χαμηλών τόνων κορίτσι,το λεγόμενο ταπεινό χαμομηλάκι έγινα η πιο κοινωνική ,με φουλ αυτοπεποίθηση,λογική,και πανω απ'ολα θετική ενέργεια!όλα τα χρόνια κυλούσαν όμορφα(η μαμα μου το κοψε το ποτο),βέβαια είχα σκέψεις κολλημένη.π.χ σκεφτόμουν συνέχεια πότε θα φάω!αλλά δεν χαλιόταν η καθημερινότητα μου!σεπτέμβριος..σκέψεις τύπου'θα μείνεις πάλι μόνη όπως παλιά,κανείς δεν θα σε θέλει και θα είσαι όπως παλιά...'(το παρελθόν,ότι χειροτερό μου τότε).τα έλεγα στην μαμά μου και έλεγα δεν θέλω αλήθεια να τα σκέφτομαααααι! αλλά έρχοντε..τέσπα τα αγνοούσα όσο μπορούσα αλλα έρχονταν..εγώ συνέχιζα να είμαι η ψυχή της παρεάς(το ξεφτίλιζα μερικές φορές,μόνο και μόνο για να μην φάνω αυτό που ήμουν'ντροπαλή..'' και οι σκέψεις δεν γίνονταν πράξεις!πάντως γεμάτη άνχος εγώ!άρχισε ένας κόμπος στο στήθος,ζαλάδες κτλπ!πάω σε γιατρό ,παθολόγο,τι έχω λέω?τίποτα το παθολογικό.ανχος.αν συνεχιστεί πήγαινε σε ψυχολόγο!βασανιστικές μέρες,μέρες που ήμουν έτοιμη να πέσω κάτω και δεν το δείχνα,το παίζα κουλ στην παρέα! πάω σε ψυχολογο μου λεει κρισεις πανικου κτλπ κτλπ! τέσπα με το καιρό ξεπεράστηκαν!οπ δεν τα βλεπω ολα θολα,δεν εχω κομπο!ουααα θα ζησω τωρα οπως παλια ε;ετσι δεν ειναι;αμ δεν.αρχίσαν οι εμμονές.! 'θα βλέπεις σήριαλ και ταινίες και θα έχεις το μυαλό σου αλλού και θα μείνεις ψιλοφυτό,δηλαδή δεν θα καταλαβαίνεις τι λένε'' μα αυτα με κανουν να ξεχνιεμαι που και που..θα φοβαμαι να βλεπω? εβλεπα για να του παω κοντρα,και εβλεπα πως δεν εμενα φυτο.αλλα ολο αυτο με ανχωνε..η διαθεση μια πανω μια κατω.μια κλαματα αφορητα,μια λιγουλακι θετικη σκεψη οτι θα γινω καλα.μετα σκεψεις'θα σε εκμεταλευοντε ολοι' μετα'θα ξεμεινεις απο λεξεις,και θα γινεις ρεζιλι'φοβομουν να βγω.ηξερα πως ολα αυτα ειναι χαζομαρες,μα γιατι τα σκεφτομαι?ελεγα..γενικά το έχω πολύ με το κόσμο.χωρίς να είμαι χαζογκόμενα και ψώνιο μ'αρεσε που ήμουν το ψιλοεπικεντρο,και ολοι με θελαν. και φοβομουν τοσο μην χασω την προσωπικοτητα μου! ένα βάσανο,ολη μερα αυτο.παει η κατερινα που ηταν με το χαμογελο.μετά πάω σε ψυχολόγο!την καλύτερη της περιοχής μου!τι έχω?ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή,είσαι μικρή και υποφέρεις μου λέει!θα σε βοηθήσω! μια ελπίδα υπήρξε μέσα μου,συνεχιζαμε και συνεχιζουμε,η τελευταια εμμονη που με εκνε πραγματικα να σπασω:θα κλεισω τα ματια μου ,και δεν θα τα ανοιγω,και θα μου μεινει ψυχαναγκασμος να τα εχω κλειστα,και καπως ετσι,αν με πιανετε..'μεσα μου ξερω πως δεν ισχυει αλλα δεν μπορω,ολο κλαιω,ειμαι μια ζωντανη-νεκρη!μεχρι κ την αυτοκτονια σκεφτηκα,αν κ ξερω πως δεν θα κανω τιποτα! εχω χαθει με τις παρεες,δεν θελω να βγαινω,φοβαμαι!το ανχος με κανει κομματια..μονο οταν κοιμαμαι δεν εχω εμμονες. και τωρα που σας γραφω φοβαμαι. θα ξεπεραστει ποτε? θα κανω οτι μπορωωωωω.αλλα εχω και μια μικρη απαισιοδοξια πως δεν...υπαρχει περιπτωση να ξυπνησω χωρις να εχω τετοιες σκεψεις,χωρις την διαταραχη τι θα σκεφτομαι?αν την ξεπερασω!οποιος το ζει ξερει πως ειναι.και αυτοι που δεν την εχουν λενε'ελα μωρε χαζομαρες,ειναι αυτα 0.ο' η σε περνανε για καθυστερι!νιωθω και μονη σε αυτο το τομεα,αλλα ειναι λογικο να μην καταλαβαινουν!θελω να ζησω,τοσο πολυ,εχω τοσα ονειρα!το ξεπερασε κανεις? γενικα γραψτε κατι,οτιδηποτε,αλλα γραψτε!θα με κανει να νιωσω καλυτερα!να περνατε ομορφα,και ελπιζω ολα αυτα να ειναι αναμνησεις καποτε!
- 23-11-2013, 14:59 #2
εκμεταλέυσεις στο σχολείο,ξύλο στο δημοτικό,η μαμά μου αλκοολικιά,διατροφική διαταραχήμια μέρα αποφάσισα να αλλάξω και εγώ και γενικώς όλα! κάποτε θα πεθάνουμε λέεεω,τι χαζομάρες κάνεις? αυτό ήταν.απο χαμηλών τόνων κορίτσι,το λεγόμενο ταπεινό χαμομηλάκι
τωρα σχετικα με αυτα.
έγινα η πιο κοινωνικήη ψυχή της παρεάς
σκέψεις τύπου'θα μείνεις πάλι μόνη όπως παλιά,κανείς δεν θα σε θέλει και θα είσαι όπως παλιά..
ασανιστικές μέρες,μέρες που ήμουν έτοιμη να πέσω κάτω και δεν το δείχνα,το παίζα κουλ στην παρέα!εν μπορω,ολο κλαιω,ειμαι μια ζωντανη-νεκρη!μεχρι κ την αυτοκτονια σκεφτηκα,αν κ ξερω πως δεν θα κανω τιποτα!
πριν εισουν μονη επιδη εισουν ντροπαλη κ τωρα εισαι μονη επιδη αυτοι που μιλας δεν ειναι καταλιλοι για σενα κ δε σε γεμιζουν. ετσι εξηγιτε αυτομου λεει κρισεις πανικου
βλεπω οτι φοβασαι πολυ την αποριψη.. τωρα ο καθε ανθρωπος οταν ειναι ο εαυτος του αυτο σημαινει οτι καπιοι θα τον δεχτουν για αυτο που ειναι και καπιοι αλλοι θα τον απορριψουν για αυτο που ειναι..
αρα απο τη στιγμη που εχεις ολα αυτα που περιγραφεις δεν εχει νοημα να το παιζεις κουλ γιατι ετσι ελκεις εικονικους φιλους που δε ξερουν τι εχεις πραγματικα κ ειναι κοντα σου σαν γνωστοι αγνωστοι.
αρα σου χρειαζονται αληθινοι φιλοι κ πρεπει να σκεφτεις με πιο τροπο θα τους εχεις αν τους αποκτησεις θα εξαφανιστουν τα παντα οσα περιγραφεις πανικοι κλπάρχισε ένας κόμπος στο στήθος,ζαλάδες
23-11-2013, 15:03 #3
Γεια σου Κατερινα...!
Καταρχην πρεπει να εχεις υπομονη και να ψαξεις να βρεις με ποιον τροπο θα ξεπερασεις το προβλημα σου...!
Μπορεις να ξεπερασεις το προβλημα που περιγραφεις και να αποφορτιστεις...!
Εχεις σκεφτει να παρεις και μια γνωμη απο ψυχιατρο για το τι εχεις και πως μπορεις να το ξεπερασεις??
Αυτος θα κρινει το εαν χρειαζεσαι φαρμακευτικη αγωγη για να νιωσεις καλυτερα...!
Γνωμη μου ειναι οτι ο ψυχολογος εχει περιορισμενες δυνατοτητες σε σχεση με ενα ψυχιατρο στο να βοηθησει εναν ανθρωπο με ψυχολογικα θεματα...!
Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα...!
Και φυσικα υπαρχει ελπιδα απλα μην περιμενεις μαγικα να φυγει το προβλημα που αντιμετωπιζεις...!
Θελει τροπο και υπομονη.
23-11-2013, 15:16 #4
γνωμη απο ψυχιατρο για το τι εχεις και πως μπορεις να το ξεπερασεις??
Αυτος θα κρινει το εαν χρειαζεσαι φαρμακευτικη αγωγη για να νιωσεις καλυτερα...!
23-11-2013, 15:21 #5
Αλέξανδρε γειά σου:)
Δεν είχα όριο κάποιες φορές.μόνο και μόνο για να αρέσω στους άλλους.
μπορεί και εγώ η ίδια να είχα σχεδιάσει ένα συνεφάκι που δείχνει την 'τέλεια κατερίνα',βράδια που σχεδίαζα τι ατάκες θα λεώ την επόμενη μερα κτλπ..
η αλήθεια είναι πως με το καιρό κατάλαβα τις χαζομάρες που έκανα.
ναι,όποιος σε θέλει σε θέλει για αυτό που ακριβώς είσαι.
απλά θέλω να είμαι ψιλοαναίσθητη,δηλαδή να μην χαθεί αυτό που είμαι δηλαδή ο τσαμπουκας μου.δεν θέλω να με κράζουν και να μην απανταω.ξερω πως θα απαντησω.αλλιως θα σκασω και θα νιωθω οτι δεν με σεβοντε.αλλα κατι μου λεει μεσα μου οτι δεν θα μου βγει απο το στομα μου η απαντηση και θα ειμαι οπως τοτε,που ολοι με δουλευαν...αυτο με το κοσμο,μενει,ναι,αλλα δεν αντεχω κ αυτα με τα ματια π.χ αυτο ειναι το χειροτερο. οι φιλοι μπροστα σε αυτο ειναι κατι πολυ μικρο:( συγχαρητηρια που ξεπερασες τις κρισεις πανικου και ευχαριστω για την απαντηση!
23-11-2013, 15:23 #6
talikiller γεια σου!
μακαρι να το ξεπερασω,και ξερω πως θελει θεληση,προσπαθεια,και υπομονη!
η ψυχολογος μου μου ειπε οτι υπαρχει πιθανοτητα να γινει κατι με ψυχιατρο για να παρω φαρμακα!θα δειξει βεβαια μου ειπε!
αλλα εγω δεν θελω τοσο...δηλαδη θα ανακουφιστω λιγο και μετα παλι τα ιδια?δεν ξερω..ειμαι και απειρη σε αυτα..
σε ευχαριστω για την απαντηση!:)
23-11-2013, 15:59 #7
αναφερεις τη λεξη τελειο.. στη φυση ξερεις ολα ειναι ατελως φτιαγμενα κ ερχονται σε τελεια ισοροπια οταν βρουν το κοματι του ανθρωπου που τους λειπει.. η τελειοτητα οσο αναφορα τον ανθρωπο σαν μοναδα ειναι ενας μυθος αφου το μοντελο του τελειου ανθρωπου δεν υπαρχει.
23-11-2013, 16:10 #8
αλεξανδρος_77 εγραψε
ετσι αν ο ψυχιατρος κρινει οτι χρειαζετε φαρμακα θα παιρνει φαρμακα μονιμως.
Το μονιμως δεν νομιζω οτι ισχυει...!
Πολλοι ανθρωποι με ψυχολογικα θεματα λαμβανουν φαρμακευτικη αγωγη ωσπου να βελτιωθουν και αρκετες φορες οι ψυχιατροι αποφασιζουν να διακοψουν την φαρμακευτικη αγωγη μετα απο καποιο διαστημα οι ανθρωποι αυτοι...!
αλεξανδρος_77 εγραψε
λυση το λες εσυ αυτο??? εγω το λεω φυγοπονια να αρνιται καπιος να αντιμετοπισει τον εαυτο του κ απλα να παραιτιθει με αυτο το τροπο.
Εν προκειμενω εγω που περασα ενα ψυχωτικο επεισοδιο οπου λιγο μετα το επεισοδιο μου ερχοταν καταιγιδα αυτοκτονικων σκεψεων και το σωμα μου με εσπρωχνε να παω να πεσω απο το μπαλκονι και αρνιομουν να παρω φαρμακα θεωρεις οτι αντιμετωπιζα σωστα το προβλημα μου??
Θεωρεις οτι αφου αργοτερα δεχθηκα οικιοθελως φαρμακευτικη αγωγη αφου χωρις αυτα πολυ απλα δεν θα ζουσα σημερα εγινα αυτοματως φυγοπονος και παραιτηθηκα απο το προβλημα μου??
Και κατι ακομη...
Τα ψυχικα προβληματα οπως ψυχωση καταθλιψη ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη κλπ εχουν σχεση με διαταραχη ουσιων στον εγκεφαλο και πολλες φορες χωρις φαρμακευτικη αγωγη δεν αντιμετωπιζονται και το μονο που πετυχαινει ο ασθενης ειναι να συνεχιζεται το μαρτυριο του αρνουμενος την ιατρικη βοηθεια...!
Φιλικα μιλαω παντα Αλεξανδρε...!
Katerinaaaaaaaaaa εγραψε
αλλα εγω δεν θελω τοσο...δηλαδη θα ανακουφιστω λιγο και μετα παλι τα ιδια?δεν ξερω..ειμαι και απειρη σε αυτα..
Οπως ειπα δεν εχεις να χασεις και τπτ απο το να επισκεφτεις εναν ψυχιατρο...!
Θα καταλαβεις περισσοτερο τι εχεις και πως μπορεις να το αντιμετωπισεις καλυτερα...!
Εαν σου δωσει φαρμακευτικη αγωγη μπορει να χρειαστεις να την παρεις για καποιο διαστημα και μετα να διακοψεις συμφωνα παντα με τον γιατρο σου...!
Ξερω ανθρωπους που επαιρναν φαρμακευτικη αγωγη για ψυχολογικα θεματα γιατι βρεθηκαν σε δυσκολη ψυχολογικη κατασταση και οταν ηρεμησαν και βελτιωθηκαν τα σταματησαν μετα απο προτροπη του γιατρου..!
23-11-2013, 16:15 #9
Δηλ οι ψυχωσικοι,
23-11-2013, 16:23 #10
Ξέρω πως δεν υπάρχει ο τέλειος άνθρωπος.
ξέρω πως όλοι έχουμε ελαττώματα.
απλά το μυαλό μου σχεδίαζε τέτοιες σαχλαμάρες.
θέλω απλά την παλιά κατερίνα,που έβγαινε χωρίς άνχος,χωρίς να σκέφτεται τι να λεεί κτλπ!
όσο για τα χάπια έχει ο καθένας την γνώμη του! για μόνιμα εννοείται όχι,το έχω ακούσει και εγώ!
θα πάω στην τετάρτη λογικά στην ψυχολόγο μου και θα δούμε τι θα γίνει
σας ευχαριστώ. είναι ύπουλη διαταραχή αλλά με θέληση μπορεί να ξεπεράστεί..ίσως..
24-11-2013, 00:26 #11
γεια!σε καταλαβαίνω απόλυτα!είμαι και γω στην ίδια ηλικία και ταυτίζομαι σε πολλά απ αυτά που λες.
εγω θα πρότεινα να βρεις κάποια δραστηριότητα που σε εκφράζει (άρχισέ την με μία πολύ καλή σου φίλη) εγω για παράδειγμα έχω αρχίσει kick boxing!εκτώνωση....και δεν σκέφτεσαι τίποτα...
επειδή και μένα αυτές περίπου οι σκέψεις με βασάνιζαν...προσπάθησε να μην της περνάς μόνη σου!πες τα κάπου...λέγε τα συνέχεια...μόνο μην τα κρατάς μέσα σου (πίστεψέ με είναι πολύ άσχημο!)
μην αγχώνεσαι για το μέλλον!μετά απο πολύ καιρό κατάλαβα ότι ,ότι έρχεται (ή φεύγει?) στη ζωη ...γίνεται για καλό!
αν δυναμώσεις τον εαυτό σου...δεν θα έχεις ανάγκη από κανένα!
σίγουρα αυτή η περίοδος που περνάμε είναι ένα μεγάλο μεταβατικό στάδιο...το θέμα είναι να το διαχειριστείς και να το οργανώσεις σωστα!
μπορείς να γράψεις σ ενα χαρτί τους στόχους που θες να βάλεις στη ζωή σου!θα έχεις λιγότερο άγχος μετά!
24-11-2013, 03:16 #12
Καταρχας σταματα να σκεφτεσαι οτι εχεις καποια διαταραχη..Πες απλα στον εαυτο σου ''φαση ειναι θα περασει''.Αυτο στο λεω γιατι οσο περισσοτερο σκεφτεσαι οτι εχεις ΙΨΔ..τοσο πιο χαλια θα γινεσαι..Να φανταστω οταν σου περνανε ασχημες-παραλογες σκεψεις σκεφτεσαι ''α αφου εχω διαταραχη μηπως μου γινει και αυτη η σκεψη εμμονη;;''Καταρχας να θυμασαι παντα (κατι που θα ξερεις βεβαια)..ειναι απλα σκεψεις..δεν μπορουν να σε βλαψουν και το οτι σκεφτεσαι κατι,δεν σημαινει αναγκαστικα οτι ισχυουν ή οτι μπορουν να συμβουν στην πραγματικοτητα..το μονο που σου κανουν αυτες οι σκεψεις ειναι να σου προκαλουν ασχημα συναισθηματα οπως το αγχος και να σε κανει να κλεινεσε ολο και περισσοτερο στον εαυτο σου..κανοντας σε να φοβασαι μεχρι και να τα συζητησεις με καποιον γιατι φοβασαι ''μην σε ξαναπιασουν''..Απλα προσπαθησε να το παρεις λιγο πιο χαλαρα και πες ξερω γω ''ποο με επιασε η μ****ια μου παλι..ας κανω κατι να ξεχαστω''..Επισης θα σου προτινα να κατσεις κατω να τα γραψεις και να τα εκλογικευσεις αμα μπορεις..Πιο απλα θα σου πω σταματα να κανεις overthinking και να κολας με καποιες σκεψεις σου.Σταματα να φοβασαι και προσπαθησε να κρατας τον εαυτο σου παντα χαρουμενο..να ασχολησε συνεχως με κατι..μην αφηνεις το μυαλο σου να σκεφτεται τοσο πολυ..οποτε βλεπεις οτι παει να γινει παλι αυτη η κουραστικη διαδικασια πες ΣΤΟΠ και αρχισε να κανεις πραγματα να μην το σκεφτεσαι.Ελπιζω καπως να βοηθησα :)..Α σε κανεναν ειδικο εχεις σκεφτει να πας;;
24-11-2013, 06:47 #13
Γεια σου Κατερινα !!!
Καταρχας θα ηθελα να σου πω οτι σιγουρα υπαρχει ελπιδα αυτο που περνας καποτε θα τελειωσει αρκει να το αποφασισεις και να το θελησεις πραγματικα κι εσυ .
Ειναι οντως δυσκολα αυτα που περνας και οχι δεν ειναι χαζομαρες ειναι οι εμπειριες σου και ολοι οφειλουμε να τις σεβομαστε απλα οσοι δε καταλαβαινουν πρεπει να τους αγνοεις .
Καλο θα ηταν να πηγαινες σε εναν ψυχιατρο δεν ειναι τιποτα , να του πεις τι σκεψεις και τι συναισθηματα εχεις και θα σε βοηθησει αρκει κι εσυ να βοηθησεις τον εαυτο σου , να το βλεπεις θετικα και να εχεις υπομονη .
Να εισαι παντα ο εαυτος σου μονο αν εισαι ο εαυτος σου τοτε θα ερθουν οι πραγματικοι φιλοι ,μην εχεις παρεες για να περνας απλως καλα να εχεις φιλους για να τους εμπιστευεσαι και τους ανοιγεσαι .
Μη φοβασαι τη μοναξια θα βρεις καποια στιγμη εστω και ενα ατομο που να σε αγαπαει , αν με την οικογενεια σου εχεις καλες σχεσεις τοτε ειναι ποιο καλα .
Ποτε μην επιτρεψεις να σε συμπαθουν αλλα ατομα για κατι που δεν εισαι .
Επειδη αρκετα ατομα νοιωθουν ασχημα οταν εχουν ενα ψυχολογικο προβλημα οπως αυτο που ειπες οτι εχεις εσυ δε χρειαζεται να νοιωθεις ασχημα ουτε να ντρεπεσαι για αυτο (ολοι εχουμε).
Δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο που θα πω η αν συμφωνεις αλλα πιστευω οτι θα πρεπει να το δεχτεις πρωτα και να χαιρεσαι με αυτο , με αυτο που ειπα εννοω οτι ειναι μια ξεχωριστη εμπειρια και το οτι εχεις περασει πολλα ειτε κακα ειτε καλα προσωπικα το θεωρω καλο γιατι ετσι ωριμαζεις ποιο ευκολα , γινεσαι ποιο δυνατη και μπορουν ατομα να ενδιαφερθουν για τη ζωη σου και μπορει να γνωρισεις ατομα που εχετε την ιδια εμπειρια και να αλληλοβοηθηθειτε.
Πιστευω καλυτερα που περνας αυτη τη κατασταση παρα ολη η ζωη σου να ηταν τελειως αδεια να μην ειχες κατι πεις και να μην ενοιωθες ουτε χαρα ουτε στεναχωρια .
24-11-2013, 09:49 #14
Γειά σας! η αλήθεια είναι ότι ώρες ώρες πιστεύω ότι δεν θα τα καταφέρω να τα διώξω και επαναπέβομαι στην θλίψη..
αλλά θα προσπαθησω και οτι βγει.
κοκκινη πεταλουδαα ! τα λεω στην μαμα μου πιο βαθια! και με βοηθαει πολυ! αλλα γενικα δεν θελω να πριζω με αυτο το θεμα..ναι μια ασχολια θα ηταν καλη!η ψυχολογος μου εχει πει για αρχη να κανω δουλεειες,μου λεει η ανθρωποι με ιδψ θελουν να πιανυν τα χερια τους.αυτο με το χαρτι και την προοδο οντως καλη ιδεα,σε ευχαριστω:))
Μητσακος! εχεις δικιο βασικα...θα το παλεψω.πηγαινω σε ψυχολογο προς το παρωωων!
σοκολαταα!το εχω καταλαβει αυτο με τις παρεες.και δεν ηταν τοοσο οτι δεν ημουν εγω,αλλα οτι το ξεφτιλιζα με τν κοινωνικοτητα ας πουμε.και εκανα ενα μεγαλο μπαμ απο την πιεση..το εχω ελλατωσει.ναι οσο εχω την οικογενεια μου ειμαι οκ.δεν ταιριαζουμε με ολους.παντως οσοι βγαινουν απο ιδψ ειναι πιο δυνααατοι!
σας ευχαριστω πολυ.
24-11-2013, 12:00 #15