Διαζυγιο αντιδικιας-Υπερ μου;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Junior Member

Διαζυγιο αντιδικιας-Υπερ μου;

Έχω την Δευτέρα ραντεβού με δικηγόρο.
    Παντρεμένη εδώ και 18 χρόνια-με 2 ανήλικα παιδιά 9-7 ετών.
    Αποφασίσαμε μετά από επίπονες συζητήσεις να φύγει λίγο από το σπίτι και να δούμε πως θα πάει.
    Ηρέμησα, όλα άλλαξαν προς το καλύτερο. Για να δει τα παιδιά έπρεπε να του το πω εγώ τηλεφωνικώς, πέρασε σχεδόν 1 μήνας έτσι.
    Είχε πάρει αναλυτικό του κινητού, γιατί είχε υποψία ότι έχω άλλον. Βρήκε έναν αριθμό-άγνωστο προς αυτόν- και με ρώτησε. Του είπα ότι ήταν της δουλειάς αλλά δεν με πίστεψε. Κάλεσε και άρχισε να απειλεί τον συνάδελφο, ότι θα τον βρει και θα τον δείρει και τέτοια.
    Γύρισε με το έτσι θέλω σπίτι. Απειλές, βρισιές, τα παιδιά ακούνε.
    Ότι και να του πω, δεν καταλαβαίνει.
    Σκέφτηκα να κλείσω ένα ραντεβού με δικηγόρο και να δω τι θα γίνει εκεί.
    Το σπίτι είναι δικό μου, δουλειά έχω αλλά δεν βγάζω όσα αυτός.
    Θα με βοηθήσει το δικαστήριο; Έχω τρομοκρατηθεί που σκέφτομαι μέχρι και να πάρω μέτρα.

Senior Member
    Καλημέρα καλή μου efterpi!
    Λοιπόν να ξέρεις ότι έκανες πάρα πάρα πολύ καλά που έκλεισες ραντεβού με το δικηγορο σου,αυτό είναι το πρώτο.
    Δεύτερο,το δικαστήριο θα σε υποστηρίξει στο 100% να είσαι σίγουρη γι αυτό και να ξέρεις φυσικά ότι είναι υποχρεωμένος να δώσει διατροφή.
    τρίτο κ καλύτερο στείλτον από εκεί που ήρθε το υποκείμενο που κάθεται και βρίζει μπροστά στα παιδιά και ξετίναξε τον κ οικονομικά!

Senior Member
    Για το οικονομικό εφόσον κάνεις αγωγή διαζυγίου θα σου βγάλει το δικαστήιο διατροφή. Θα στριμωχτείτε κιολας και θα βγείτε. Αλλα δεν είναι εκει το θέμα. Το θέμα είναι να ξεπεράσεις τις αντιλήψεις και τις ανασφάλειες σου που σε οδήγησαν και σε κρατάνε τόσα χρόνια ενω έχεις δει τα σημαδια με τον τύπο. Κράτα επίσης ντοκουμέντα και αποφάσισε να υπάρξει επιτέλους μια αντίδραση. Και μη φοβάσαι, δεν τον κόβω για τοσο αρχιδάτο. Πάνε στην αστυνομία να πεις οτι δέχεσαι απειλές και ζήτα να του γίνουν συστάσεις. Αν δε δεχτούν πήγαινε στον εισαγγελέα. Είδα οτι σε απασχολεί το θέμα των παιδιων. Πίστεψε με το να μεγαλώσουν σε ένα τετοιο περιβάλλον που τυπικά δε θα χετε χωρίσει αλλα θα τρως ολα τα σκατά μέχρι να πεθάνεις, θα τους δημιουργήσει πολλά ψυχολογικά. Αντίθετα η ελλειψη ενος μαλάκα θα ναι σωτήρια γι αυτά. Μην είσαι θύμα. Κάνε τη διαφορά. Τελος στη σιωπή. Αν η κορη σου είχε παντρευτεί εναν τετοιο τυπο τι θα κανες? Εγω σου λεω θα του ειχες κοψει τ αρχιδια.

Senior Member
    Α και οτι γινεται κρατα αποδεικτικα.

Ακομα και να βρεθει ότι εχεις αλλον, από τη στιγμη που δεν υπαρχει ερωτικη σκηνη μπροστα στα παιδια παλι το δικαστηριο θα σε υποστηριξει.
    Γιατι δεν δοκιμάζετε και συμβουλο γαμου παραλληλα?

Junior Member
    Σας ευχαριστω για τα μηνυματα υποστηριξης!
    Οπως ειπαμε περιμενουμε την Δευτερα.
    Του το ειπα χθες και ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μου το δωσει, θα του ανακοινωσω Δευτερα βραδυ οτι πηγα και μιλησα με δικηγορο.
    Τωρα σκεφτομαι το γεγονος οτι το αντιδικιας θελει περιπου 8 μηνες-1 χρονο να βγει, σωστα;
    Το συνεναιτικο γυρω στο τριμηνο. Να δω πως θα τον καταφερω για συνεναιτικο. Αν ξεκινησει η διαδικασια, πρεπει να φυγει απο το σπιτι ετσι δεν ειναι; Υπαρχει καμια παθων;

Banned
    Quote Originally Posted by Efterpi View Post
    Σας ευχαριστω για τα μηνυματα υποστηριξης!
    Οπως ειπαμε περιμενουμε την Δευτερα.
    Του το ειπα χθες και ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μου το δωσει, θα του ανακοινωσω Δευτερα βραδυ οτι πηγα και μιλησα με δικηγορο.
    Τωρα σκεφτομαι το γεγονος οτι το αντιδικιας θελει περιπου 8 μηνες-1 χρονο να βγει, σωστα;
    Το συνεναιτικο γυρω στο τριμηνο. Να δω πως θα τον καταφερω για συνεναιτικο. Αν ξεκινησει η διαδικασια, πρεπει να φυγει απο το σπιτι ετσι δεν ειναι; Υπαρχει καμια παθων;
    Αφου το σπιτι ειναι δικο σου εννοειται και θα ξεκουμπιστει..Θα σε καθοδηγησει η δικηγορος σου μην αγχωνεσαι!Ας βγει και σε ενα χρονο το διαζυγιο,αρκει να φυγει να ησυχασεις..Αν σου κανει νουμερα κανε του και ασφαλιστικα μετρα.

Junior Member
    Φοβαμαι μην μου πει η δικηγορος να προσπαθησω παλι η να μου πει οτι μεχρι να βγει πρεπει να ειναι στο σπιτι.

Ευτέρπη μη πελαγώνεις. Αν το έχεις πάρει απόφαση, θέλει δεν θέλει, κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις.
    Μείνει ψύχραιμη και μη δημιουργείς εντάσεις. Απο κει θα πιάνεται και δεν θα ξεμπερδεψεις ποτέ :)

Senior Member
    Ευτερπη θεωρεις οτι υπαρχει κινδυνος βιας εναντιον σου? Μεχρι σημερα υπαρχει τετοιο ιστορικο?

Junior Member
    Οχι κανενα,ειναι ηρεμος γενικοτερα.Τελευταια εχει αρχισει μονο να φωναζει,τιποτα αλλο.
    Αν ηταν βιαιος θα επαιρνα μετρα...Τωρα;:(

Οχι κανενα,ειναι ηρεμος γενικοτερα.Τελευταια εχει αρχισει μονο να φωναζει,τιποτα αλλο.
    Αν ηταν βιαιος θα επαιρνα μετρα...Τωρα;:(
    Ευτέρπη, στο είπα και πιο πανω: υπομονή!
    Αυτή η περίοδος προσαρμογής στα νέα δεδομένα, τα οποία απ την πλευρά του δεν είναι καθόλου ευπρόσδεκτα, πρέπει να περάσει όσο πιο ήρεμα γίνεται. Αυτό εξαρτάται σε πολύ μεγάλο ποσοστό από σένα.

Senior Member

ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ

Τι θα σου έκανα εγώ:
    Θα σου έκανα καταρχάς μια μύνηση για αυτοδικία, μιας και με ανάγκασες με δόλια μέσα να εγκαταλείψω την συζυγική στέγη, που επισύρει αυτόφωρη διαδικασία και θα φρόντιζα να την κάνω Παρασκευή για να μείνεις στο κελλί δυο μερόνυχτα και να σε πάνε δεμένη στα δικαστήρια την Δευτέρα με την κλούβα, όπου θα σε περίμενα το πρωί φρέσκος φρέσκος, με την σιδερωμένη δικηγορίνα μου.
    Θα συνέχιζα με ασφαλιστικά μέτρα ωστε να μην μπορείς να βλέπεις τα παιδιά μας καθόλου για κανένα τρίμηνο εφ'οσον αποδείκνυα με αξιόπιστους μάρτυρες οτι είσαι επικίνδυνη για την ασφαλεια των παιδιών μας. Στο διάστημα αυτό θα τα έστρεφα εναντίον σου και θα τα έφερνα στο δικαστήριο μαζί με έναν καλό ιδιωτικό παιδοψυχίατρο που θα είχα πληρώσει να πεί οτι ήθελε ο δικός μου ακριβοπληρωμένος δικηγόρος, μιας και βγάζω πολύ παραπάνω απο εσένα. Θα διεκδικούσα την επίμέλεια με την αναλογη διατροφή που θα αναλογούσε στο 30% απο τα πενιχρά εισοδηματά σου, με τελικό σκοπό να σε βγάλω απο το σπίτι σου και να εγκατασταθώ εγώ εκεί με βιαια εκτέλεση της απόφασης.

ή

θα σε έγραφα εντελώς θα σου έδινα και τα παιδάκια μας αυτοκόλητα να τα μεγαλώσεις και ασε τον δικηγόρο να με ψάχνει..............

Junior Member
    Παω σε αντιδικιας, μου το ειπε προχθες το βραδυ.
    Θα μιλησω με τον δικηγορο μου σημερα και ξεκιναμε, θελει πρωτα τα χαρτια και μετα θα φυγει απο το σπιτι.
    Υπομονη.

Παω σε αντιδικιας, μου το ειπε προχθες το βραδυ.
    Θα μιλησω με τον δικηγορο μου σημερα και ξεκιναμε, θελει πρωτα τα χαρτια και μετα θα φυγει απο το σπιτι.
    Υπομονη.
    Τι εννοείς? Σου είπε πως θα διεκδικήσει τα παιδιά, ή είναι οικονομικό το θέμα?

Page 1 of 2 12 LastLast