Results 16 to 30 of 32
Thread: Δεν μπορω να τον καταλαβω
-
27-11-2013, 17:32 #16
Πάντως οι πολλές παρέες σε περιπτώσεις γνωριμιών πάντα με κούραζαν γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι λέγεται πίσω από την πλάτη σου, όσο κι αν δείχνουν να σε συμπαθούν...
Και αν ο άλλος είναι αναποφάσιστος, ανασφαλής και θέλει δίπλα του τη Σκλεναρίκοβα με δουλειά πρωτοκλασάτη, "πώς να παντρευτούμε Μανωλιό μου?" που λέει και το λαϊκό άσμα...
- 27-11-2013, 17:45 #17
27-11-2013, 19:11 #18
..και γω θα σε στεναχωρήσω τσοκολειτ :(
Ο άνθρωπος, είτε είναι αλλού, (δεν σημαίνει ότι μπορεί να έχει σχέση, μπορεί να είναι κάτι περιπλοκο), ή είναι σε άλλη φάση γενικότερα και σίγουρα δεν θα δίνει λογαριασμό στο σόι του για ότι κάνει.
Δε νοείται άνθρωπος που θέλει κάποιον, (ακόμη και μόνο για σεξ πχ), να βρεθεί μαζί του σε ταξίδι, να έχει τόσες ευκαιριες να δείξει κάτι παραπάνω και να μην το κάνει.
Τα κομπλιμέντα και η ευγένεια μπορεί να πηγάζουν και από το πρήξιμο που ενδεχομένως τρώει απ τον περίγυρο για το πόσο καλό κορίτσι είσαι, αλλά αυτά μόνο κακό σου κάνουν.
Αποστασιοποιήσου εντελώς απ την κατάσταση ώστε να δεις τις πραγματικές του προθέσεις, αν υπάρχουν.
27-11-2013, 19:21 #19
Νομιζω πως χανεις τον χρονο σου τσαμπα.Οι υπολοιποι 4 της παρεας , θα του εχουν πει προ πολλου οτι ενδιαφερεσαι , αλλα για καποιο λογο δεν θελει να κανει κινηση.
Α και μια ρητορικη ερωτηση 34 χρονων ειστε , τι τους θελετε τους μεσαζοντες????????
27-11-2013, 19:43 #20
ασχετως του γεγονοτος οτι την αρχικη σας γνωριμια την εκαναν οι συγγενεις σας, δειχνεις να δινεις μεγαλη βαρυτητα σε ολο αυτο το περιβαλλον.
οκ, η γνωριμια εγινε και εχουν την θετικοτερη σταση. αυτο ειναι καλο, αλλα γιατι ασχολεισαι τοσο με τις αντιδρασεις τους?
λειπει το πιο βασικο.
το να θελει ο γαμπρος!!!!
τι μας νοιαζει η μανα του και ο φιλος της οταν αυτος δεν εχει αντιδρασει μετα απο τοσο καιρο?
βρε κοπελα μου.
εισαι βεβαιη οτι δεν εχει σχεση ο ανθρωπος?
27-11-2013, 22:52 #21
- In this old house where every door is open
μπορει να ειναι ντροπαλος, λιγο δειλος και να το σκεφτεται πολυ, οποτε σε περιπτωση που πας να κανεις εσυ πρωτη κινηση, χειροτερα θα τον τρομαξεις. Αυτο ειναι πολυ πιθανο. Αστον και βρες εναν πιο δυναμικο, θα ελεγα εγω.
28-11-2013, 19:33 #22
28-11-2013, 20:43 #23
04-12-2013, 16:51 #24
Μη προσπαθεις να καταλαβεις τιποτε και δη μη περιμενεις απο το αρσενικο αυτο που περιγραψες να σου εκδηλωθει αφου ειχε ολες τις ευκαιριες , ταξιδιου συμπεριλαμβανομενου μεχρι τωρα να το κανει Οι διαχυτικοτητες και το να αφηνει να εννοηθει οτι κατι παιζεται μεταξυ σας ειναι για τα ματια καποιου αλλου η αλλης Φυγε μακρια απο την κατασταση αυτη
05-12-2013, 12:02 #25
Δεν σε θέλει. Τελείωσε. Πόσο καιρό θα ασχολείσαια ακόμα. Αυτό σε πάει πίσω. Αλλά και συ δεν μίλησες για έρωτα μαζί του. Απλώς σου αρέσει και τον θεωρείς καλή περίπτωση, όπως μάλλον και εκείνος Μόνο που για κείνον τα 34 δεν είναι το ίδιο με τα δικά σου 34 και άρα περιμένει κάτι που θα τον ενθουσιάσει χωρίς όμως να είναι σίγουρος αν θέλει να απογοητεύσει μια "καλή περίπτωση" όπως είσαι εσύ.Απομακρύνσου. Το σίγουρο είναι ότι είναι στη φύση του άντρα όταν του αρέσει πολύ μια γυναίκα να ορμάει. Και του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες. Η καρδιά σου διψάει για έρωτα. Ψάξτον! Μην αδικείσαι από μόνη σου.
05-12-2013, 14:20 #26
Η πιο σωστή άποψη που διατυπώθηκε. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ο 34ρης θα κοιτάξει μια πιο μικρούλα όπως και η 34ρα θα έπρεπε να κοιτά λίγο πιο ψηλά σε ηλικίες! Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι στο ότι, βρε Αντωνία μου, μην είσαι τόσο απόλυτη ότι δεν την θέλει. Κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει αυτό παρά μόνο ο ίδιος.
05-12-2013, 16:42 #27
- In this old house where every door is open
Κι ομως μαριαν υπαρχουν, και κυκλοφορουν αναμεσα μας, και σε αυτο το φορουμ! Χαχα! Καλα δε λεω οτι τρομαζει και κανει τρια βραδια να κοιμηθει η βλεπει εφιαλτες, αλλα κομπλαρουν, μπλοκαρουν, οπισθοχωρουν, αποτραβιουνται και ντρεπονται. Εγω εχω συναντησει αρκετους τετοιους παντως.
05-12-2013, 16:52 #28
11-12-2013, 00:49 #29
Καλησπέρα διαβάζοντας το θέμα εμπνευστηκα και αποφάσισα να μιλήσω καο για το δικό μου πρόβλημα. Πριν ενα χρονο περίπου στη δουλειά γνωρισα εναν αντρα 12 χρόνια μεγαλυτερο μου αραβωνιασμένο, οπως και εγω. Στην αρχη η σχέση μας ηταν καθαρα επαγγελματικη μιας και ηταν προϊστάμενος μου. Αργότερα ομως δημιουργηθηκε έντονη φιλιά. Βγαιναμε ολοι μαζί με προσεχε ιδιαιτέρως στη δουλειά και μου ανοίχτηκε πολυ λέγοντας μου ακομη και πράγματα που δύσκολα λεγονται για τον εαυτό του. Έπειτα ομως άρχισε να γίνεται πολυ έντονο αυτο και απο τις 2 μεριές με αποτέλεσμα να τον ερωτευτώ. Και αυτό γτ αυτα τα συναισθήματα του με μπέρδευαν. Πως γίνεται να νιώθει τοσο έντονη φιλιά? Εε και αυτα τα ερωτηματα εκαψαν την καρδιά μου και τρελάθηκα μαζί του. Κάνει έμμεσες κινήσεις για να μείνουμε μόνοι μας αλλα όλο μιλάμε. Μου λέει οτι πρέπει να χωρισω με την σχέση μου και μου δηλώνει έντονα τα προβλήματα στη σχέση του μιλαει στους άλλους με τα καλύτερα λογια για μένα οταν είμαστε μαζι είναι πάντα χαρούμενος και με προσέχει απίστευτα πολύ. Η γλώσσα του σώματος του δειχνει ερωτικό ενδιαφέρον αλλα πάλι τπτ δεν αντιλαμβανομαι ξεκάθαρα. Προχθες λοιπον αφού είχαμε πιει όταν μείναμε μόνοι μας του ειπα οτι τον βλέπω ερωτικά. Και τότε με σκότωσε με την αντίδραση του. Δεν μ είπε αν μ βλέπει ερωτικά η φιλικά αλλα χάρηκε απίστευτα παρα πολυ και φάνηκε έντονα. Ειπε οτι τώρα που του το ειπε ανέβηκα κι αλλο στα μάτια του οτι κολακεύεται που γύρισα εγω και τον κοίταξα και ρωτησε γτ εχω τέτοια συναισθήματα απεναντι του. Χωρίς ομως να μ δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση. Δεν απομακρυνθηκε ήρθε πιο κοντά μου και άρχισε πάλι να μ μιλάει για τα προβλήματα της σχέσης του. Αλλα ατομα που μας εχουν δει μαζι πιστεύουν οτι με θέλει. Εσείς τι πιστεύεται? Κοντευω να τρελαθω? Τι άλλο να κάνω του ειπα οτι τν θέλω είπα στον δικο μου να χωρίσουμε και το ξέρει αυτός. Γτ δεν μ απαντά? Να τον κυνηγησω? Να τον αφησω? Τι? Σας παρακαλώ βοήθεια
11-12-2013, 09:54 #30
Σιγά μη τον ξαμολύσεις να τρέχει και τον πάρεις στο κατόπι με το λάσο όπως τους ταύρους στο ροντέο. Του είπες τι νιώθεις γι αυτόν, τι άλλο να κάνεις...
Τώρα η μπάλα είναι στο γήπεδό του. Κράτα στάση αναμονής (και κάποιες αποστάσεις)...