ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Δεν απαντάς όπως βλέπεις.
    Εγώ υπέθεσα πως είχες δει το μηνυμα ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ εδω και 11 πλέον μέρες... εσύ λες πως ειναι λογικό να υποθέσω πως εφόσον είπες "φευγω" δεν θα ξαναδεις το θέμα.
    Και πως μάλιστα είναι λογικό να "ξερουμε" ποτε είσαι online ενώ η ίδια έχεις επιλέξει να εμφανίζεσαι πάντα offline.
    Αυτές ειναι οι "απλές και ξεκάθαρες απαντήσεις σου". Στην σφαίρα του παραλόγου πάντα.

Θυμησε μου την επόμενη φορά που θα την πω σε κάποιον να έρθω μετά απο 20 μέρες και να πω "πλάκα έκανα αλλά δεν είχα μπει απο τότε να δω οτι μπορεί να σε πείραξε αυτό που είπα και με ρωτησες".
    εκ του αποτελεσματος, κακως το υπεθεσες τομετ! ακομα κι οταν γυρισα δεν το ειδα γιατι ειχε παει στον πατο, επειδη διαμαρτυρηθηκες το ειδα.
    δεν το ηξερα οτι οταν λεω "φευγω" πρεπει να πω και ποτε θα επιστρεψω η ποτε θα ξαναδω το θεμα!
    στο δικο σου συμπαν, αυτο θα ηταν το λογικο απ οτι καταλαβαινω...

δεν ειπα ποτε οτι το λογικο θα ηταν να συμπερανετε ποτε ειμαι ονλαιν τομετ. αυτη ειναι η διαστροφη των λογων που παντα κανεις.
    ειπα, οτι αν ενδιαφερεσαι για το ποτε ειμαι ονλαιν ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ οτι ειμαι οταν γραφω κιολας. πληροφορια ηταν για τον τοσο μεγαλο προβληματισμο σου,, οχι ασκηση λογικης.

εξακολουθεις το ψεμα οτι στην "ειπα" που ειναι μονο στο μυαλο το δικο σου. μονο εσυ ξερεις γιατι...
    δεν στην ειπα τομ...απλα ΕΣΥ δεν προσεξες τι λεγαμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οταν παρακολουθω γραφω κιολας, δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις ποτε ειμαι εδω.
    [B]
    δεν ειπα ποτε οτι το λογικο θα ηταν να συμπερανετε ποτε ειμαι ονλαιν τομετ. αυτη ειναι η διαστροφη των λογων που παντα κανεις.
    Το συμπέρασμα δικό σου...εγώ είμαι ακριβολόγος.

Επίσης δεν είπα οτι μου την "είπες" ... αυτό ειναι κάτι στο οποίο έχεις κολλήσει εσύ και δεν μπορείς να πας παρακάτω...
    Είπα μόνο πως έγραψες κάτι παρεξηγήσιμο...σε ρώτησαγια αυτό (δεν σε κατηγόρησα όπως θες να το κάνεις να φανεί) και δεν απάντησες ποτέ. Και όλα αυτά στο δικο σου θέμα σε μια συζήτηση που ειχαμε ΜΕΤΑΞΥ μας. Δική σου δικαιολογία για όλο αυτό ειναι οτι δεν ήσουν εδώ. 11 μέρες τώρα. Και ενώ γράφεις σε άλλα θέματα.
    Και όταν σου έκανα και ΠΑΛΙ νυξη σε άλλο θέμα (στο θέμα του "τιποτα") φτάσαμε εδώ.... που ακόμα απο πείσμα αρνείσαι να πεις ενα "συγγνώμη" για την παρεξήγηση.

Αν έγραψα κάτι για κάποιον και εκείνος το θεώρησε παρεξηγήσιμο και μου ζητούσε να το εξηγήσω... θα το έκανα και θα λυνόταν αυτό. Ακόμα και καθυτερημένα. Εσύ έχω την εντύπωση πως προτιμάς να τρέφεις την διαμάχη αυτή απο το να πεις απλά ΄"συγγνώμη δεν το εννούσα έτσι".

Senior Member
    τομετ, κι εγω αν εγραφα κατι για καποιον που ακομα κι αν δεν ηταν παρεξηγησιμο εκεινος καταφερνε να το παρεξηγησει οπως εσυ, θα του το εξηγουσα, αλλα δεν θα ζητουσα και συγνωμη αν θεωρουσα οτι ηταν ολοφανερο οτι δεν ηταν προς παρεξηγηση και κακως παρεξηγηθηκε, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!

δεν ηταν δικαιολογια μου το οτι δεν ημουν εδω, δεν χρειαζομαι καμια δικαιολογια για κατι που δεν διεπραξα!!!
    ενημερωτικα στο ειπα, οχι απο υποχρεωση.

αλλα πραγματι δεν ημουν εδω, ουτε εγραφα σε αλλα θεματα. αν δεις τις απαντησεις μου θα το διαπιστωσεις. χθες ηρθα και οπως ειπα καμια 10ρια φορες, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΧΘΕΣ γιατι ειχε παει στον πατο.

επειδη εισαι ακριβολογος οπως λες, ισως εχεις την ταση τις διευκρινισεις που εννοουνται για τον αλλο να τις συμπληρωνεις οπως νομιζεις εσυ και μετα να ζητας τα ρεστα με το δικο σου σκεπτικο παντα.....
    να σου το κανω ακομα πιο νιανια λοιπον αυτο που ειπα μπας και συνεννοηθουμε:

"οταν παρακολουθω γραφω κιολας, δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις ποτε ειμαι εδω."= αν εχεις καημο για το ποτε παρακολουθω το φορουμ, στο λεω τωρα εγω, οτι το παρακολουθω ΣΙΓΟΥΡΑ οταν γραφω και μπορεις να το καταλαβεις απο αυτο εαν ενδιαφερεσαι τοσο.
    δεν ειπα ποτε οτι ειναι το λογικο. ειπα οτι ειναι εφικτο να το καταλαβεις με αυτον τον τροπο ΕΥΚΟΛΑ!!!!!!!ουτε ειπα οτι επρεπε να το ηξερες.τωρα στο ειπα

αν πρεπει για καθε τοσο απλη προταση (απλη για μενα ) να γραφουμε σελιδες για να συνεννοηθουμε, μαλλον κατι δεν παει καθολου καλα με την επικοινωνια μας.

Senior Member
    Οκ οπότε πχ... αν εγώ σε διαολοστείλω λοιπόν τώρα και για μένα αυτό ειναι κάτι αστείο αλλά για σένα δεν ειναι κατανοητό κάτι τέτοιο... και με ρωτήσεις αν σοβαρολογούσα και δεν απαντήσω ποτέ.
    Δεν θα σου φανεί παράξενο και δεν θα περίμενες απο εμένα να σου πω "συγγνώμη αν σε προσέβαλα, παρεξήγησες".
    Οκ... τώρα ξέρουμε τη θέση του καθενός.

Μη με τρελαίνεις όμως με το πότε είσαι online κλπ όταν έχεις επιλέξει να το κρύβεις εσύ η ίδια.
    Δεν σε είπαμε και καμπούρα στο κάτω κάτω, σου ζητησα μια εξήγηση γιατί ηταν παρεξηγήσιμο αυτό που είπες. Στο δικό σου σύμπαν αυτό ειναι αφορμή για καυγά. Στο δικό μου ειναι απλά αυτό... μια διευκρίνηση γιατι ήταν παρεξηγήσιμο.

Senior Member
    Ειλικρινά remedy, σήμερα με τρομάζεις! Τόση υπομονή...

Senior Member
    για σενα ηταν παρεξηγησιμο τομετ. για εμενα ηταν εμφανεστατο οτι δεν ηταν και δεν ειναι απλη αποψη, στο απεδειξα με τα ιδια σου τα λογια οτι εσυ το χρησιμοποιησες πρωτος και κανεις οτι δεν ειδες (ο ακριβολογος).

αν κανεις τον ακριβολογο, δεν μπορεις να το συγκρινεις με το να με διαολοστειλεις οπως λες.
    αυτο θα ηταν βρισια.

υπαρχει κατι που λεγεται "κοινη λογικη", τομ
    οταν εχουμε διαφορετικη αντιληψη γι αυτο, δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε, 10 χρονια να μιλαμε...

για το ονλαιν λες μεγαλη σαχλαμαρα. κι αυτο παρτο οπως θελεις.
    δηλαδη αν ημουν ορατο μελος, οταν δεν με εβλεπες, σημαινει οτι λειπω??????????????????
    δεν μπορω να αποσυνδεθω και να βλεπω???????????
    σου λεω οτι θα θεωρεις δεδομενο οτι ειμαι εδω, οταν γραφω, κι αυτο δεν σου αρκει!! ε, δεν εχει αλλο, σορι κιολλας....

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ειλικρινά remedy, σήμερα με τρομάζεις! Τόση υπομονή...
    δεν ειναι φανερο, οτι σημερα κωλοβαραω? :p

Senior Member
    δεν ειναι φανερο, οτι σημερα κωλοβαραω? :p
    Oλοφάνερο. Όπως και ότι ήσουν σίγουρα online στις 17:34!
    Αν βέβαια το ρολόι το φόρουμ δείχνει τη σωστή ώρα...
    Φοβάμαι ότι πρέπει να το ελέγξουμε αν θέλουμε να ακριβολογούμε! :rolleyes:

Senior Member
    Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες, αστειάκι έκανα!;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες, αστειάκι έκανα!;)
    ουτε το ειδα!!!!
    καλα που το ειδα τωρα ομως, φαντασου να το αφηνα αναπαντητο κι αυτο και να συνειδητοποιησω το πασχα οτι μου κρατας μουτρα!!!

Banned
    Τα δελφινια αραγε να εχουν την καταθλιψη των εορτων?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Τα δελφινια αραγε να εχουν την καταθλιψη των εορτων?
    εχουν καταθλιψη, αλλες μερες?

Senior Member
    ουτε το ειδα!!!!
    καλα που το ειδα τωρα ομως, φαντασου να το αφηνα αναπαντητο κι αυτο και να συνειδητοποιησω το πασχα οτι μου κρατας μουτρα!!!
    Ούτε να το φανταστώ δε θέλω!

Senior Member
    αν κανεις τον ακριβολογο, δεν μπορεις να το συγκρινεις με το να με διαολοστειλεις οπως λες.
    αυτο θα ηταν βρισια.

υπαρχει κατι που λεγεται "κοινη λογικη", τομ
    οταν εχουμε διαφορετικη αντιληψη γι αυτο, δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε, 10 χρονια να μιλαμε...

για το ονλαιν λες μεγαλη σαχλαμαρα. κι αυτο παρτο οπως θελεις.
    δηλαδη αν ημουν ορατο μελος, οταν δεν με εβλεπες, σημαινει οτι λειπω??????????????????
    δεν μπορω να αποσυνδεθω και να βλεπω???????????
    σου λεω οτι θα θεωρεις δεδομενο οτι ειμαι εδω, οταν γραφω, κι αυτο δεν σου αρκει!! ε, δεν εχει αλλο, σορι κιολλας....
    Κοινή λογική δεν υπάρχει ... υπάρχει απλά η υποκειμενική άποψη. Γιατί πχ η marian πιστεύει οτι ειναι αστεία ενώ εγώ δεν το βλέπω έτσι... :P
    Η βρισιά δηλαδή γιατί ειναι διαφορετική? πάλι υποκειμενικό το θέμα αυτό... η βρισιά ειναι αγένεια... το να γράφεις τον συνομιλητή σου είναι επίσης αγένεια. Για εμένα ειναι και τα δύο το ίδιο. Για εσένα όχι.

Το online/offline εσύ το ανέφερες οχι εγω...και συμφωνώ πως ειναι σαχλαμάρα.
    Σαχλαμάρα είναι επίσης να λες "οτι γραφω ειμαι εδω" που ΕΣΥ είπες.. και εγω γράφω τώρα και είμαι εδώ και όταν θα πατήσω το "δημοσίευση" και εσύ θα το διαβάζεις μπορεί να είμαι μπορεί και να μην είμαι.
    Εσύ όμως είπες πως ειναι "λογικό" να ξέρει κάποιος πότε είσαι εδώ εφόσον γράφεις... Εγω αυτό το βρίσκω παράλογο γιατί και εσύ επίσης μπορεις να δημοσιευσεις κατι και να φύγεις μετα.

Γιαυτό και πάλι θα συμφωνήσω πως είναι σαχλαμάρες αυτά...
    Είπες κάτι, και σου ζητησα διευκρίνηση γιατί ήταν παρεξηγήσιμο...σε ένα θέμα δικό σου που μιλάγαμε μεταξύ μας. Δεν την έδωσες ποτέ. Ότι και να λέμε δεν θα το αλλάξει αυτό. Όπως είπα εγώ θα έλεγα απλά ένα "συγγνώμη δεν το εννούσα έτσι" και δεν θα υπήρχε τίποτε άλλο να πουμε.
    Αντι αυτού προτιμάς όλο αυτό..

ΥΓ: χαριτωμένο το πως μυριστηκαν τα κολαούζα την αναβίωση του δράματος του πάσχα και έκαναν την εμφάνιση τους.... :P δεν αντέχουν μακρυά απο το δράμα.

Banned
    Πάτερ ἡμῶν ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς
    ἁγιασθήτω τὸ ὄνομά Σου·
    ἐλθέτω ἡ Βασιλεία Σου·
    γενηθήτω τὸ θέλημά Σου,
    ὡς ἐν οὐρανῷ καὶ ἐπὶ τῆς γῆς·
    τὸν ἄρτον ἡμῶν τὸν ἐπιούσιον δὸς ἡμῖν σήμερον·
    καὶ ἄφες ἡμῖν τὰ ὀφελήματα ἡμῶν,
    ὡς καὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς ὀφειλέταις ἡμῶν·
    καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν,
    ἀλλὰ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ πονηροῦ.

Ξουτ ξουτ ξουτ!