ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 69
    Senior Member
    Ναι, σίγουρα. Και το Δελφινάριο είναι θίασος γκέι δελφινιών, κάτι σαν "το κλουβί με τις τρελές" στα δελφινικά... :Ρ

Senior Member
    γουανα μπι τρολλς,τοσα φορουμ εχει...εδω καταντησατε να τρολλαρετε?

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχω διαβασει επανειλλημενα οτι τα δελφινια ειναι τα μονα ζωα εκτος απο τον ανθρωπο που κανουν σεξ για λογους αλλους απο την αναπαραγωγη.
    εχετε ακουσει τπτ σχετικο?
    ποιοι πιστευετε οτι ειναι αυτοι οι λογοι?
    νομιζετε οτι η εγγυτητα τους στον ανθρωπο τα κανει να εχουν αντιστοιχους προβληματισμους?
    λετε τα δελφινια να περνουν κριση στις σχεσεις τους? να εχει χαθει η ζωωδης επαφη και η μαγεια και να ζευγαρωνουν πλεον μονο για την διαιωνιση τους?

(μη δινετε σημασια.μια μικρη ερευνα κανω, στα πλαισια του φορουμ...)
    Η επανάσταση στον τίτλο του θέματος που κολλάει;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by χρήστης View Post
    Η επανάσταση στον τίτλο του θέματος που κολλάει;;
    η επανασταση κολλαει σε πολλα ...
    εν προκειμενω, στην αποφαση των δελφινιων να κανουν περα τα αισθηματα τους και να συνουσιαζονται για αναπαραγωγη. :)

Senior Member
    Η επανάσταση όμως προυποθέτει μια σχετικά παγιομένη κατάσταση και την ανατροπή αυτής πάντα σε συνδιασμό με την επιβολή συνθηκων απο εξωτερικούς παράγοντες.
    Έχουμε κάποιο στοιχείο πως τα δελφίνια δεν το είχαν αυτό απο πάντα αλλά τα καταπίεζε κάποιος και κατα συνέπεια να χαρακτηρισουμε την συμπεριφορά τους "επαναστατική"?
    Απο την άλλη...μην μου δίνεις σημασία, απλά γκρινιάζω γιατί έγραψες "επανάσταση"...^^

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Η επανάσταση όμως προυποθέτει μια σχετικά παγιομένη κατάσταση και την ανατροπή αυτής πάντα σε συνδιασμό με την επιβολή συνθηκων απο εξωτερικούς παράγοντες.
    Έχουμε κάποιο στοιχείο πως τα δελφίνια δεν το είχαν αυτό απο πάντα αλλά τα καταπίεζε κάποιος και κατα συνέπεια να χαρακτηρισουμε την συμπεριφορά τους "επαναστατική"?
    Απο την άλλη...μην μου δίνεις σημασία, απλά γκρινιάζω γιατί έγραψες "επανάσταση"...^^
    και η "φυση" του δελφινου, του ατομου, των πραγματων, μια παγιωμενη καταστασh ειναι... φανταζεσαι τι επανασταση ειναι να εναντιωθεις στην "φυση" σου???

(θα σου δωσω σημασια, σημερα αγαπω ολο τον κοσμο :p )

Senior Member
    Δεν με κατάλαβες...
    Που ξέρουμε ποια ειναι η "φυση" του δελφινιού? μπορεί η φύση του δελφινιού απο πάντα να ήταν το να ειναι το κάνει σεξ για απόλαυση...
    Επανάσταση θα ήταν μονο αν τα δελφίνια ήθελαν να έχουν αυτή τη συμπεριφορά και κάποιος δεν τα άφηνε αλλά τελικά βρήκαν τρόπο να αντιδράσουν σε αυτό.
    Αν το έκαναν απο πάντα τότε...που ειναι η επανάσταση?!
    Εγώ πάντα αγαπώ όλο τον κόσμο αλλά ο κόσμος έχει πάντα δεδομένο το οτι πρέπει να εστερνίζομαι την άποψη του και όταν δε το κάνω αυτό, εκνευρίζεται. Τα "φιλελεύθερα" μυαλά αυτό που φοβούνται περισσότερο είναι το να αμφισβητείς την ελευθερία τους, ανεξάρτητα απο το αν ισχύει αυτό ή όχι.

Senior Member
    Δεν με κατάλαβες...
    Που ξέρουμε ποια ειναι η "φυση" του δελφινιού? μπορεί η φύση του δελφινιού απο πάντα να ήταν το να ειναι το κάνει σεξ για απόλαυση...
    Επανάσταση θα ήταν μονο αν τα δελφίνια ήθελαν να έχουν αυτή τη συμπεριφορά και κάποιος δεν τα άφηνε αλλά τελικά βρήκαν τρόπο να αντιδράσουν σε αυτό.
    Αν το έκαναν απο πάντα τότε...που ειναι η επανάσταση?!
    Εγώ πάντα αγαπώ όλο τον κόσμο αλλά ο κόσμος έχει πάντα δεδομένο το οτι πρέπει να εστερνίζομαι την άποψη του και όταν δε το κάνω αυτό, εκνευρίζεται. Τα "φιλελεύθερα" μυαλά αυτό που φοβούνται περισσότερο είναι το να αμφισβητείς την ελευθερία τους, ανεξάρτητα απο το αν ισχύει αυτό ή όχι.
    μα δεν το ξερομε!
    το εξεταζομε!!!!
    αυτο ειναι το θεμα. οι αποψεις και οι γνωσεις επ αυτου!
    μα αυτο λεω. η φυση του δελφίνου, ηταν να κανει σεξ για απολαυση! μηπως υπαρχει κριση αξιων στους δελφίνους? μηπως επαναστατησαν στην φυση τους γιατι τους καταπιεζε και ξεκινησαν το σεξ για αναπαραγωγη?????

και περα απο αυτο, μηπως κι εσυ παρ' οτι αγαπας ολο τον κοσμο, εχεις την αποψη οτι πρεπει και να ενστερνιζεται την αποψη σου, κι οταν δεν το κανει, εκνευριζεσαι???

Senior Member
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατί υποθέτεις οτι πρόκειται για επανάσταση και οχι για κάτι φυσικό για τα δελφίνια όπως και για τους ανθρώπους...
    Γιατί δεν ρώτησες "αν πρόκειται για επανάσταση" αλλά θεώρησες δεδομένο οτι πρόκειται για επανάσταση και ψάχνεις τον λόγο για αυτή την επανάσταση.

-Α:Να πάρω το κόκκινο ή το πράσινο?
    -Β:πάρε το κόκκινο...
    -Α:χμ...δεν ειμαι σίγουρος ...
    -Β:πάρε το κόκκινο, αυτό αρέσει σε εμένα...
    -Α:θα πρέπει να το σκεφτώ αν και γέρνω περισσότερο προς το πράσινο...
    -Β:ε καλα ...ρωτάς και σου λένε πάρε το κόκκινο, και δεν ακούς..
    -Α:απόψεις ζητάω να ακούσω, όχι να διαλέξεις για εμένα τι θα πάρω...
    -Β:είσαι ξεροκέφαλος! να μην ζητάς απόψεις άλλη φορά αφου δεν θες να ακουσεις αυτό που σου λένε!

Ελπίζω να απάντησα στο ερώτημα σου.
    Μπορώ να σου αναφέρω αρκετά θέματα τα οποία δεν έχουν απάντηση (θρησκεία, πολιτική, ιδανικά, ελευθερία κλπ)...αυτό απο αρκετούς χαρακτηρίζεται αρνητικά ως "ατέρμονη συζήτηση" και κατεπεκταση ο συνομιλητής είναι ξεροκέφαλος, γκρινιάρης, εκνευριστικός κλπκλπ...και όλα αυτά γιατί απλά δεν έχει την ίδια άποψη με εκείνους και δεν μπορεί να καταλήξει η συζήτηση σε αυτό που επιλέγουν εκείνοι.
    Εκεί που ξεκινούν οι χαρακτηρισμοί σταματάνε τα επιχειρήματα.

Senior Member
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατί υποθέτεις οτι πρόκειται για επανάσταση και οχι για κάτι φυσικό για τα δελφίνια όπως και για τους ανθρώπους...
    Γιατί δεν ρώτησες "αν πρόκειται για επανάσταση" αλλά θεώρησες δεδομένο οτι πρόκειται για επανάσταση και ψάχνεις τον λόγο για αυτή την επανάσταση.
    .
    νονονο δεν προσεξες καθολου το θεμα.
    προς τους αλλους ειναι διερευνητικο το θεμα.ρωτω το τι πιστευουν οι ιδιοι δηλαδη.
    ως προς την δικη μου αποψη ειπα οτι ΕΑΝ οντως εχουν αλλαξει συνηθειες, πραγμα που δεν το ξερω κι επισης ερωτω, ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστευω οτι προκειται για επανασταση. ειναι μια προσωπικη εκτιμηση . αν καποιος εχει αλλη γνωμη, δικαιωμα του.
    (δεν θα σου δωσω αλλη σημασια τωρα, γιατι δεν προλαβαινω. )

Senior Member
    Μωρέ το προσέχω μια χάρα και τώρα που το ξαναδιάβασα άλλες 2-3 φορές το αρχικό σου post αλλά βλέπω να γράφεις
    "ποιοι πιστευετε οτι ειναι αυτοι οι λογοι?"
    όχι "πιστευετε οτι αυτό αληθεύει?".
    Δίνεις δηλαδή σαν δεδομένο το οτι συμβαίνει κάτι περίεργο και ζητάς τους λόγους.

Ίσως δεν το διατύπωσες σωστά ή ίσως εγώ σαν ακριβολόγος χρειαζόμουν αυτή την διευκρίνηση....οπότε η δική μου απάντηση είναι:
    "δεν εχω διαβάσει κάτι σχετικό αλλά θα μπορούσε απλά να είναι στην φύση των δελφινιών απο την στιγμή της γέννεσης του είδους τους στον πλανήτη και όχι προιόν αντίδρασης ή επανάστασης."

(προς τι όμως η διευκρίνηση για την "σημασία"? δεν το βλέπω πολύ ευγενικό να λες στον συνομιλητή σου "τώρα δεν θα σου δωσω άλλη σημασία"...κάπως έτσι δημιουργούνται οι παρεξηγήσεις)
    Last edited by Tomhet; 30-11-2013 at 16:25.

Banned
    Nα πω ενα μεγαλο μπραβο στους συνομιλητες μου,που επιτελους εδωσαν μια πιο σοβαρη,ανθρωπινη,βαθια και αληθινη διασταση σε αυτο το θεμα.

Senior Member
    ενδιαφερον ...

Senior Member
    Aποτι εχω διαβασει , κ οι χιμπατζηδες κανουν σεξ για ευχαριστηση η για συσφιξη κοινωνικων δεσμων . Τωρα αν οι σχεσεις των δελφ.-χιμπατζ. περνανε κριση , δεν το πιστευω γιατι μπορει μεν να διαθετουν νοημοσυνη , αλλα δεν ειναι περιπλοκα οντα σαν εμας τους ανθρωπους , ουτε ειναι αυτοκαταστροφικα . Παρεπιπτοντως κ παραδοξως , αυτα τα ζωα δεν ειναι κοντινοτερα βασει DNA , σαν εμας τους ανθρωπους , αλλα τα γουρουνια !! εχουν 99% ιδιο DNA με εμας , κ μια λεπτομερεια , ειναι τα μονα ζωα που τους αρεσει να μεθανε !!!( αληθεια ).

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Οι μυγες πρεπει να ειναι πολυ διεστραμμενες παντως..Ολη την ωρα η μια πανω απο την αλλη ειναι!!!
    Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί γεμίσαμε μυγάκια!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast