Results 16 to 30 of 61
Thread: Ένα μήνα χωρισμένη...
-
29-11-2013, 20:40 #16
Μελια , αν ημουν στην θεση σου θα χαιρομουν που ξεμπερδεψα με αυτον τον ανωριμο μαλακα ( sorry για τον χαρακτηρισμο , αλλα δεν βρισκω καλυτερο )
- 29-11-2013, 21:20 #17
Μηπως επαιξε τιποτε αλλο εκει στην "ελευθερη" εξοδο?Λεω εγω τωρα.......
29-11-2013, 21:44 #18
ναι, καλα.... και γυναικολογο θα παραδεχοταν οτι πρεπει να δει, προκειμενου να ξεμπλεξει χωρις ταλαιπωρια..
θα σου πω τι πιστευω οτι εχει συμβει.
να σου πω πριν απ ολα τα αλλα, να απενοχοποιηθεις πληρως. δεν εχεις κανει απολυτως τιποτε κακο η κατι που θα μπορουσε να το αποτρεψει.
το εγκλημα ηταν προσχεδιασμενο. σε οοοοολη αυτη την κουβεντα περι φιλικων συναντησεων που σε εβαλε κι εσυ ανησυχεις αν εκανες κανενα σφαλμα με την απαντηση σου, σε εβαλε, μονο και μονο για να σου τονισει οτι δεν θα ειστε μαζι.... καταλαβες?? για να στο ξεκαθαρισει. δεν τον ενοιαζαν οι απαντησεις σου. ηθελε να σου περναει τα μηνυματα οτι δεν θα ειστε μαζι. το ιδιο ισχυει και για τα 15 χρονια μοναξιας που εσυ σκιζοσουν να του δωσεις εναλλακτικες για να σωθει η σχεση σας. δεν ηταν προβληματισμενος καλη μου, θεατρικο επαιζε.
τελευταια η μπετ ειναι πολυ λακωνικη, αλλα την βρισκω εξαιρετικα ευστοχη.
δεν καταλαβες τι εγινε και πως εγινε , γιατι εσυ νομισες οτι κανετε μια κουβεντα για την σχεση σας γενικη, ενω εκεινος ειχε αποφασισει να σε χωρισει και νομισε οτι στο εφερε καπως ανωδυνα. οταν ειπε το κλασσικο , να δωσετε χρονο στον εαυτο σας, εννοουσε να χωρισετε.το ειχε προαποφασισει, δεν του προεκυψε μετα την συζητηση.
κανεναν φοβο για τις σχεσεις δεν εχει. ενας ανδρας που συζει με τετοια ανεση και κανει σχεδια για σπιτια κλπ δεν εχει φοβο δεσμευσης. και γενικοτερα ο φοβος δεσμευσης ειναι μια μπαρουφα μερικων, οταν δεν θελουν σχεση με συγκεκριμενη...
απο την στιγμη που συζουσατε, κανατε σχεδια, ηξεραν ολοι την σχεση σας, εσυ ηθελες εξοδους (υποθετω), ο λογος που δεν βγαινατε μαζι ειναι οτι ο τυπος εκανε γνωριμιες στις εξοδους του.
προφανως στις μοναχικες εξοδους του γνωρισε καποια αλλη γλυκια μου.. γι αυτο τοσο ξαφνικα απο τα σχεδια για σπιτι και πισινα εφτασε στο οτι εχει μια ψυχολογια...
αν θες την γνωμη μου για το τι να κανεις, να τον παρατησεις. ειναι πολυ μεγαλος για να αλλαξει τροπαριο. δεν φοβαται τιποτα. γνωριζει καποια, του τελειωνει και γνωριζει την επομενη. τετοιους βρισκεις 10 στην οκα, δεν χρειαζεται να σκας για τον συγκεκριμενο, βρες αλλον.
30-11-2013, 00:06 #19
Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου που ασχοληθήκατε με το θέμα μου.Ποτέ δε περίμενα ότι μέσα από ένα forum θα έβρισκα στήριξη και ανθρώπους να με συμβουλέψουν.
Σαφώς και έχετε καταλάβει ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα ότι έκανα όνειρα γιατί εκείνος με άφησε να κάνω...δε ξέρω τι να υποθέσω,ίσως γιατί είναι ακόμα φρέσκο και κρατώ κάποιες ελπίδες.Νιώθω ότι είναι άδικο όλο αυτό...ίσως γιατί το μοναδικό μου όνειρο είναι να αποκτήσω τη δική μου οικογένεια και πραγματικά με αυτον τον άνθρωπο ένιωσα ότι ήμουν έτοιμη γιατί ήταν ο κατάλληλος...το άλλο μισό που όλοι ψάχνουμε...Μου απέδειξε με το τρόπο του ότι είναι αυτός και ξαφνικά μου το πήρε πίσω...το γιατί δεν το ξέρω...δε θέλω (ίσως ακόμα) να θεωρήσω πως ήταν ψεύτης ή μαλάκας γιατί τον ξέρω τόσα χρόνια και πάντα ήταν το καλο παιδί...φανταστείτε ότι όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα γιαυτόν και πόσο τυχερή ήμουν έγω...(κανένας δεν είπε πόσο τυχερός είναι και αυτος) Μου είναι δύσκολο όλο αυτό...αν και το έχω ξαναπεράσει αυτή τη φορά είναι πολύ πιο οδυνηρό...δεν έχω λόγους ούτε ενδείξεις ότι έχει κάποια άλλη από ότι τουλάχιστον διαπιστώνω καθημερινά...
Σας ευχαριστώ και πάλι...
30-11-2013, 11:18 #20
να σου πω κατι, μελια.
αν το ονειρο σου ηταν ο γαμος και η οικογενεια με τον ανθρωπο αυτο και οχι το να ειστε μαζι και οπου βγει, πιστευω οτι θα το ειχε καταλαβει ,ακομα κι αν δεν το ειχες πει.
φανταζομαι ομως οτι θα ειχαν γινει συζητησεις σχετικα με τις ζωες σας και τα ονειρα σας.
αν λοιπον αυτος δεν ειχε σκοπο να σε παντρευτει, και ηταν σιγουρος γι αυτο, μπορει και να εφυγε ακριβως γι αυτο. γιατι αποφασισε οτι δεν μπορει να την τραβαει αλλο αυτη την σχεση, μιας και δεν ειχατε τις ιδιες επιδιωξεις.
απο τις περιγραφες σου, δεν ειδα καμια πιεση εκ μερους σου, ωστοσο το ηξερε ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ.
στην περιπτωση λοιπον αυτη, δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει αλλη, πιστευω ομως οτι ειναι ανοιχτος και κανει γνωριμιες και γι αυτο βγαινει χωρις εσενα. οπότε θεωρει τον εαυτο του διαθεσιμο, οχι δεσμευμενο..
αυτο που πρεπει να σκεφτεις, ειναι οτι αν εχουν ετσι τα πραγματα, ειτε υπαρχει μια αλλη γνωριμια, ειτε εφυγε γιατι δεν εβλεπε μελλον στην σχεση σας κι εβλεπε κι εσενα να το επιθυμεις, η εξελιξη ειναι καλη πιο πολυ για εσενα, παρα για εκεινον εφοσον εισαι τοσο συνειδητοποιημενη για τις επιδιωξεις σου, διοτι σε αφηνει ελευθερη να βρεις καποιον που θελετε τα ιδια πραγματα.
αν δεν υπαρχει αλλη, μπορει να τραβουσε αυτη η ιστορια για χρονια ακομα και οταν καποτε του εβαζες πιεστικα την αναγκη σου για οικογενεια, θα γυρνουσε να σου πει οτι αυτος ηταν ξεκαθαρος εξ αρχης οτι δεν θελει τιποτε τετοιο, κι εσυ θα ειχες χασει τα χρονια σου.
30-11-2013, 11:40 #21
το θέμα είναι πως και εκείνος θέλει οικογένεια...δεν του έδειξα ποτέ ότι αποζητούσα να καταλήξη σε γάμο η σχέση μας...ως άνθρωπος δεν έχει ιδιαίτερη κοινωνική ζψή είναι ερωτευμένος με τη δουλειά του και αυτό τον εμποδίζει να οργανώσει τη προσωπική του ζωή...έχει βρει καταφύγιο σε αυτό και πίστεύω ότι κάτι σοβαρό του έχει συμβεί στο παρελθόν...ή έχει άσχημες παιδικές αναμνήσεις (έφυγε πολύ μικρός από την οικογένεια του και αρκετά μακρυά τους...επικοινωνεί μαζί τους μόνο αν τον πάρουν εκείνοι τηλέφωνο), στο μέρος που ήρθε να ζήσει και είμαι και εγώ έχει αρκετούς φίλους, λίγους κολλητούς, γενικά είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο γιατί δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ...Γιαυτό και είπα όταν τα φτιάξαμε όλοι χάρηκαν πολύ...παραδέχθηκε ότι πανικοβλήθηκε ότι δε ξέρει πως να το χειριστεί όλο αυτό και ότι φοβάται ότι ακόμα και να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό του θα το ξανακάνει.Προσπάθησα να τον ηρεμήσω και να του εξηγήσω πως δε πρέπει να βάζει ταφόπλακα σε κάθε σχέση του πως είμαι πρόθυμη να το συζητήσω αυτό εφόσον το θέλει πραγματικά...Εκεί σκαλώνουμε...το ότι δεν ξέρει...
30-11-2013, 11:51 #22
30-11-2013, 11:52 #23
μελια, μερικες φορές όταν δεν θέλουμε να αποδεχτούμε την αλήθεια, βγάζουμε "διαγνώσεις" που μας βολεύουν και τις στηρίζουμε στο χρυσωμένο χάπι που σου έλεγα παραπάνω.
Αυτό έχει δυο παραμέτρους.
Το ενα είναι το θέλω ή το δε θέλω το δικό του.
Ενας άνθρωπος που βιώνει μια κατάσταση ευχαρίστησης και ευτυχίας, ακόμη και αν τον τρομάζει ή τον μπερδεύει, παραμένει σε αυτή ασυνείδητα ώστε να παρατεινει τη χαρά του. Ξέρεις κανέναν να επιδιώκει τη δυστυχία του?
Παράλληλα, όταν μας περνά κάτι και είτε δεν θέλουμε άλλο, είτε μας ξεβολεύει/καταπιέζει/ενοχλεί, πως θα απομακρύνουμε τον σύντροφο χωρίς να τον πληγώσουμε?
Υπάρχει περίπτωση να έλεγες ποτέ σε κάποιον, "μου πέρασε", "δεν θέλω άλλο", "πάω γι άλλα?"
Οχι βέβαια, γιατί δεν σου φταίει σε τιποτα να τον πληγώσεις και προσπαθείς να το κάνεις όσο πιο αναίμακτα γίνεται.
Στην πρώτη μου απάντηση σου είπα να εξαφανιστείς, να αποστασιοποιηθείς από την όλη κατάσταση ώστε να φανούν καθαρά οι προθέσεις του.
Αυτή είναι η μοναδική επιλογή και για να διατηρήσεις την αξιοπρέπεια σου, αλλά και για να δεις τις πραγματικές του προθέσεις.
30-11-2013, 12:13 #24
έχετε δίκιο remedy και Θεοφανία, ίσως ακόμα να μη μπορώ να δεχθώ τη κατάσταση γιατί δε θέλω...σαφώς και έχω αποστασιοποιηθεί από όλο αυτό γιατί δε βγαίνει και κάτι με το να επιμένω...ο χρόνος θα δείξει...η αλήθεια είναι πως αν θέλει να σκεφθεί αν περνούσε και εκείνος καλά αν σήμαινε κάτι γιαυτόν η σχέση που είχαμε και αν θέλει να το παλέψει...θα σκεφθεί όχι να γυρίσει μόνο αλλά να κάνουμε μία νέα αρχή...Εγώ πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο αν και αυτός συμφωνεί θα έρθει...
Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας και για το χρόνο σας.Χάρηκα που γράφτηκα σε αυτό το forum και θα συμμετέχω στις συζητήσεις πραγματικά παίρνω πολλά καλά πράγματα από εσάς..εύχομαι και εγώ να ανταποδόσω τη στήριξη σας!
30-11-2013, 12:19 #25
...φυσικά και αξίζει τον κόπο... αν θέλει.
Αφησε τον λοιπόν να το δει, να του λείψεις, να το σκεφτεί.
Μονο με αξιοπρεπή στάση από μέρους σου, χρόνο και χώρο θα καταλάβει τι σήμαινε γι αυτόν η σχέση σας.
Αν ήταν το ίδιο σημαντική όσο για σένα, να είσαι σίγουρη ότι δεν θα μείνει μακριά σου.
Αν πάλι δεν γυρίσει, τότε έχεις κερδίσει χρόνο και μπορεί να στεναχωρηθείς για ένα διάστημα αλλά θα προχωρήσεις ψάχνοντας και βρίσκοντας αυτό που θέλεις :)
30-11-2013, 13:15 #26
Σε ευχαριστώ πολύ Θεοφανία!:)χχχχ
30-11-2013, 17:10 #27
30-11-2013, 17:17 #28
εγω παντος δε θα μπορουσα να παλεψω καπιον που μια μερα εξαφανιζετε χωρις καμια εξηγιση θα μου προκαλουσε φοβερη ανασφαλεια ολο αυτο
30-11-2013, 18:18 #29
εχω αδικο?
01-12-2013, 00:31 #30
Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο ή άδικο Αλέξανδρε...ότι έχει συμβεί και ότι μου συμβαίνει τώρα με φοβίζει...είχα μία σχέση με έναν άνθρωπο που νοιαζόμουν που ήθελα να πάω παραπέρα μαζί του...γιατί ένιωθα ασφαλής με εκείνον και διαπίστωσα ότι μπορούσα να στηριχτώ πάνω του, ότι δε θα με εγκατέλειπε στα δύσκολα...και όμως το έκανε...όχι για μία άλλη...αλλά γιατί νικήθηκε από τους φόβους του..αυτό πιστεύω ότι έγινε...προς το παρών αυτό το λόγο έχω γιατί εκείνος αυτό μου είπε και εγώ δεν έχω διαπιστώσει κάτι άλλο...έχω φοβερή ανασφάλεια γιατί είμαι χωρίς αυτόν...γιατί αναγκάστηκα να γυρίσω στο πατρικό μου...γιατί όλο αυτό με γύρισε πίσω...