Ένα μήνα χωρισμένη... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61
    Banned
    έχω φοβερή ανασφάλεια γιατί είμαι χωρίς αυτόν.
    ειδες οτι κ σε σενα ολο αυτο προκαλει ανασφαλεια απο οτι βλεπεις πιος θα μπορουσε να αισθανθει ασφαλης με καπιον που μια μερα θα μπορουσε να μη τον ξαναδει χωρις ουτε ενα γεια

Junior Member
    δεν ξέρω αλέξανδρε...το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον ξαναδώ και αυτό με αγχωνει πολύ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, καλα.... και γυναικολογο θα παραδεχοταν οτι πρεπει να δει, προκειμενου να ξεμπλεξει χωρις ταλαιπωρια..

θα σου πω τι πιστευω οτι εχει συμβει.
    να σου πω πριν απ ολα τα αλλα, να απενοχοποιηθεις πληρως. δεν εχεις κανει απολυτως τιποτε κακο η κατι που θα μπορουσε να το αποτρεψει.
    το εγκλημα ηταν προσχεδιασμενο. σε οοοοολη αυτη την κουβεντα περι φιλικων συναντησεων που σε εβαλε κι εσυ ανησυχεις αν εκανες κανενα σφαλμα με την απαντηση σου, σε εβαλε, μονο και μονο για να σου τονισει οτι δεν θα ειστε μαζι.... καταλαβες?? για να στο ξεκαθαρισει. δεν τον ενοιαζαν οι απαντησεις σου. ηθελε να σου περναει τα μηνυματα οτι δεν θα ειστε μαζι. το ιδιο ισχυει και για τα 15 χρονια μοναξιας που εσυ σκιζοσουν να του δωσεις εναλλακτικες για να σωθει η σχεση σας. δεν ηταν προβληματισμενος καλη μου, θεατρικο επαιζε.

τελευταια η μπετ ειναι πολυ λακωνικη, αλλα την βρισκω εξαιρετικα ευστοχη.

δεν καταλαβες τι εγινε και πως εγινε , γιατι εσυ νομισες οτι κανετε μια κουβεντα για την σχεση σας γενικη, ενω εκεινος ειχε αποφασισει να σε χωρισει και νομισε οτι στο εφερε καπως ανωδυνα. οταν ειπε το κλασσικο , να δωσετε χρονο στον εαυτο σας, εννοουσε να χωρισετε.το ειχε προαποφασισει, δεν του προεκυψε μετα την συζητηση.
    κανεναν φοβο για τις σχεσεις δεν εχει. ενας ανδρας που συζει με τετοια ανεση και κανει σχεδια για σπιτια κλπ δεν εχει φοβο δεσμευσης. και γενικοτερα ο φοβος δεσμευσης ειναι μια μπαρουφα μερικων, οταν δεν θελουν σχεση με συγκεκριμενη...
    απο την στιγμη που συζουσατε, κανατε σχεδια, ηξεραν ολοι την σχεση σας, εσυ ηθελες εξοδους (υποθετω), ο λογος που δεν βγαινατε μαζι ειναι οτι ο τυπος εκανε γνωριμιες στις εξοδους του.
    προφανως στις μοναχικες εξοδους του γνωρισε καποια αλλη γλυκια μου.. γι αυτο τοσο ξαφνικα απο τα σχεδια για σπιτι και πισινα εφτασε στο οτι εχει μια ψυχολογια...

αν θες την γνωμη μου για το τι να κανεις, να τον παρατησεις. ειναι πολυ μεγαλος για να αλλαξει τροπαριο. δεν φοβαται τιποτα. γνωριζει καποια, του τελειωνει και γνωριζει την επομενη. τετοιους βρισκεις 10 στην οκα, δεν χρειαζεται να σκας για τον συγκεκριμενο, βρες αλλον.
    ολοσωστη τοποθετηση! Μα 35 χρονων γυναικα και καθεσαι και στενοχωριεσαι? Διεγραψε τον τελειως όμως! ακομη και αν επικοινωνησει η γνωμη μου είναι αδιαφορια και μην χανεις καθολου χρονο με αυτόν της οκας όπως ειπε και η remedy, θα βρεις καποιον που θα ΣΕ ΘΕΛΕΙ!!!!!

Junior Member
    έχετε δίκιο κορίτσια και εγώ έτσι θέλω να το δω...και ειλικρινά να τον παρατήσω...αλλά αισθάνομαι τόσο άσχημα ακόμα...ξέρω ότι με το καιρό θα το ξεπεράσω...και εύχομαι ειλικρινά να μη τον δω...αν και δύσκολο γιατί μένουμε στην ίδια περιοχή...

Senior Member
    μελια μου πραγματικα δεν αξιζει! Είναι δυνατον να σκέφτεσαι ότι θα κανεις ( αν θες να κανεις γενικα οικογενεια) με αυτό το ατομο που σε χωρισε με τοσο αγενη και ανωριμο- ανανδρο τροπο? Η συμπεριφορα του για την ηλικια του δειχνει τον αλθιο χαρακτήρα του. Η ρεμεντι τα εθεσε πολυ σωστα. Απενοχοποιησου και μην ασχολείσαι πια καθολου. Θα λες και αν τον δεις τι εγινε? σκεψου ότι εκεινος σε εχει γραμμενη γενικα και συνεχιζει τη ζωουλα του..Κανε αλλα πραγματα, βγαλτον τελειως από το μυαλο σου δεν ΑΞΙΖΕΙ....λιγο εγωισμο βρε μελια? αν δεν σε θελει μια, δεν τον θες εκατο!

Junior Member
    Όλα αυτά που λέτε ειναι πολύ σωστά...ίσως έχω γίνει κουραστικη με τις ανασφάλειες και ζητώ συγνώμη πραγματικά...όμως έχω παρατηρήσει μάλλον διαπιστώσει ότι αυτός δε συνεχίζει τη ζωή του...είναι κλεισμένος συνεχώς στο ξενοδοχείο που μένει (φανταστείτε ότι έχει σπίτι και προτιμάει να μένει εκει...)...τι στο καλό πια συμβαίνει?Πόσο κολλημένο άτομο μπορεί να είναι?Είναι δυνατόν να περνάει καλά έτσι όπως ζει?Και εμένα γιατί πρέπει να με καίει έτσι?Είναι ηλίθιο απο μέρους να τα σκέφτομαι αυτά...το ξέρω και ειδικά στην ηλικία που είμαι..θα έπρεπε να φέρομαι πιο ώριμα...η στάση του όμως πραγματικά με προβληματίζει!!!

Senior Member
    Μelia θα διαφωνήσω με τους προλαλήσαντες παραπάνω. Πριν ομως να σε ρωτήσω πριν πόσες μέρες ηταν η τελευταία επικοινωνία?

Junior Member
    η τελευταία μας συνάντηση ήταν πριν 13 μέρες ακριβώς...και αυτή με αφορμή το βρισίδι που του έριξα δια μηνύματος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μηπως επαιξε τιποτε αλλο εκει στην "ελευθερη" εξοδο?Λεω εγω τωρα.......

Όντως μήπως οργανωσες κάποια εξοδο η οποία δεν σας βγήκε όπως θα έπρεπε?
    Και αν όντως ισχύει γιατί το έκανες?

Junior Member
    marsia από τότε που είμαστε μαζί ως ζευγάρι δεν βγήκαμε μαζί ποτέ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by melia View Post
    Δεν βγηκατε γιατί?? Φιλικά για ενα καφέ κάτι ? Γιατί_? Ε τι σόι ζευγάρι είστε επι του καναπεος που έλεγε και ένας φίλος??

Junior Member
    Γιατί...κατά τη δική του κρίση θεωρούσε ότι είναι σημαντικό βήμα...ότι επισημοποιουσε τη σχεση μας και δεν ήταν έτοιμος...

Γιατί...κατά τη δική του κρίση θεωρούσε ότι είναι σημαντικό βήμα...ότι επισημοποιουσε τη σχεση μας και δεν ήταν έτοιμος...
    ...και συ τι ελεγες?
    Μαλλον θα στο θεσω αλλιως: εσύ πίστευες αυτη τη δικαιολογία?
    Και αν ναι, που τη στήριζες? Οτι αν πάει ένα ζευγάρι σινεμά ή για φαγητό μπαίνουν αυτόματα στη φάση της επισημότητας?

Senior Member

Ωραία πρωτα γκρινιάζει μετα κανει προτάσεις μετα αναιρεί! Και πάμε παλι απο την αρχή γκρίνια γκρίνια γκρίνια οπου σταθεί!!
    Ας μείνει μονος του να γκρινιάζει στο κενό λοιπόν...

Senior Member
    αυτό απο μονο του λεει παρα πολλα...Νομιζω ότι μεσα σου το ξερεις αλλα δεν ηθελες να το αποδεχθείς ότι το ατομο αυτό δεν ηταν και τοσο ερωτευμενο μαζι σου. Δεν το λεω για να σε πικρανω, οι περισσοτεροι εχουμε νιωσει απορριψη καποια στιγμη στη ζωη μας αλλα γιατι πιστευω ότι και συ η ιδια το ξερεις κατά βαθος. Και σαν λογικος ανθρωπος θα θελεις να εισαι σε μια σχεση που ο άλλος να σε θελει και όχι να την εχει απλως για να μην είναι μονος του..

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast