Results 1 to 15 of 61
Thread: Ένα μήνα χωρισμένη...
-
29-11-2013, 16:41 #1
Ένα μήνα χωρισμένη...
Δε κατάλαβα ούτε πως έγινε...ενώ συζητήσαμε για τη σχέση μας και είπαμε να μη χωρίσουμε (συζούμε) αλλά να δώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας...εξαφανίστηκε για 3εβδομάδες, δεν απαντούσε ούτε σε τηλέφωνα ούτε σε μηνύματα δε μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει.Αποφάσισα να τα μαζέψω σιγά σιγά, αν και ερχόταν στα κλεφτά στο σπίτι (όταν δεν ήμουν εκεί) να αλλάξει, να πάρει ρούχα, δουλεύει σε ένα ξενοδοχείο και πριν τα φτιάξουμε έμενε εκεί...εγώ πήγα στο σπίτι της μαμάς μου λόγω φόβου (δε μπορώ να κοιμηθώ μόνη μου).Κάποια στιγμή αποφάσισα να μιλήσω σε ένα φίλο του και εκείνος τον πήρε τηλέφωνο προτείνοντας του να βγούμε για φαγητό και οι τέσσερις...Εκείνος του απάντησε όχι γιατί χωρίσαμε...δε πήγαινε άλλο.Μόλις το άκουσα αυτό με έπιασε υστερία!Είναι δυνατόν χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει μαζί μου να μαθαίνω από φίλο του ότι χωρίσαμε;Του έστειλα μνμ τον έβρισα άσχημα...και μόνο τότε απάντησε γιατί θίχτηκε που του είπα ότι με εκμεταλλεύτηκε...Συναντηθή� �αμε μιλήσαμε και μου είπε ότι το πρόβλημα του είναι ότι φοβάται τις σχέσεις,πανικοβλήθηκε ότι σοβάρευε και το πράγμα και δε ξέρει να το χειριστεί...Μου ζήτησε χρόνο και να προχωρήσω στη ζωή μου.Τι σημαίνουν όλα αυτά;Αν με θέλει τότε γιατί θελει να προσπαθήσουμε μαζί;
- 29-11-2013, 16:55 #2
29-11-2013, 16:58 #3
29-11-2013, 17:03 #4
29-11-2013, 17:06 #5
κοιτα τα πμ σου
29-11-2013, 17:46 #6
10 μήνες είμασταν μαζι
29-11-2013, 17:53 #7
να πω επίσης ότι εγώ είμαι 35 και εκείνος 42, δεν έκανε ποτέ μακρόχρονη σχέση για το λόγο που είπα.Εμείς γνωριζόμασταν χρόνια και ξαφνικά πέρυσι τα Χριστούγεννα άναψε η φλόγα ανάμεσα μας...Όμως από ότι φάνηκε εκείνος είναι πολύ φοβισμένος με τις σχέσεις...Δε ξέρω τι να κάνω.Το μόνο που του είπα είναι να ζητήσει βοήθεια και ότι εγώ αν θελήσει θα είμαι δίπλα του.Πραγματικά νιώθω ότι είμαστε ο ένας για τον άλλο...μπορεί να σωθεί άραγε αυτή η σχέση;
29-11-2013, 17:57 #8
Δεν είχατε κανένας από τους δύο γάμο πριν?
Με τι αφορμή γίνονταν οι τσακωμοί?
Σε ρωτάω, γιατί στο αρχικό σου μνμ δεν μίλησες επί της ουσίας αλλά για τα γεγονότα τψων τελευταίων ημερών, οπότε είναι δύσκολο να βγάλει κάποιος συμπέρασμα.
29-11-2013, 18:12 #9
Αβυσσος η ψυχη του αντρα...
29-11-2013, 18:16 #10
Ναι δεν ήθελα να γίνω κουραστική με λεπτομέρειες...Όχι δεν είχαμε γάμο πριν κανένας από τους δυο.Η αλήθεια είναι ότι δεν τσακωθήκαμε ποτέ,μας άρεσαν οι ήρεμες συζητήσεις...Η σχέση μας ξεκίνησε όπως σου είπα πριν 10 μήνες,με δική του πρωτοβουλία αποφάσισε στους 4 μήνες (το έλεγε από την αρχή) μου έδωσε κλειδί του σπιτιού του...ήταν πολύ δεκτικός με όλα αυτά δε μου είχε δώσει ποτέ την εντύπωση ότι θα λήξει...το αντίθετο μάλιστα, αν και ήταν αρκετό καιρό μόνος και γενικά εδώ δεν έχει οικογένεια μόνο φίλους δεν έδειξε ότι αγχωνεται...Μάλιστα το καλοκαίρι μου ανέφερε ότι πρέπει να ψάξουμε για άλλο καλύτερο σπίτι...Ενα ακόμα πράγμα που με προβλημάτιζε είναι ότι δεν ήθελε να βγαίνουμε μαζί αλλά ξεχωριστά...θεωρούσε ότι αν προχωρούσε σε αυτό τότε θα ήταν σα να επισημοποιούσε τη σχέση μας για εκείνον...Όμως η σχέση μας δεν ήταν κρυφή,όλοι το ξέρανε...Είμαι πολύ μπερδεμένη...ελπίζω να μη με μπερδεύω και εσάς...
29-11-2013, 19:19 #11
Οχι, απλά όταν είναι κάποιος απ έξω, είναι πιο δύσκολο να καταλάβει.
Κοίτα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει θέμα για να καταλήξει να εξαφανιστεί.
Οκ, πολλοί άντρες (και γυναίκες) είναι δεσμοφοβικοί ή δεν θέλουν να προχωρήσουν σε γάμο, αλλά όσο περνούν καλά κάπου δεν το αποχωρίζονται.
Είναι ίδιον την ανθρώπινης φύσης και αποκλείεται να έφυγε γιατί φοβήθηκε ότι προχωρά.
Αν είχε τέτοιο θέμα, δεν θα σου έδινε ποτέ κλειδιά.
Αναλογίσου λοιπόν τι άλλαξε στη σχέση σας τον τελευταίο καιρό πριν εξαφανιστεί.
Είχες αρχίσει κουβέντα για κάτι παραπέρα?
Δεν θα ήταν και τελείως άκυρο στις ηλικίες που βρίσκεστε βέβαια, αλλά μπορεί να είχε αρχίσει να ξεφουσκώνει μέσα του το θέμα και μόλις ένιωσε και περεταίρω κίνδυνο να εξαφανίστηκε.
29-11-2013, 19:58 #12
η αλήθεια είναι ότι μου είπε πως το τελευταίο μήνα ένιωθε κάπως παράξενα,πως δεν ένιωθε το ίδιο,όμως επίσης μου είπε ότι αυτό του συμβαίνει πάντα και σε όλες τις σχέσεις του...το βάζει στα πόδια...και παραδέχθηκε πως ίσως πρέπει να μιλήσει με κάποιο ψυχολόγο...Για κουβέντα παραπέρα όχι δε του άνοιξα...του εξήγησα πως και εγώ φοβάμαι το ίδιο με εκείνον...εγγυήσεις για πάντα μαζί δεν υπάρχουν...όμως αξίζει να προσπαθήσουμε αν θέλουμε πραγματικά...Κάτι που είπε επίσης είναι πως ξέρει ότι θα το μετανιώσει,πως 15 χρόνια μετά θα κοιτάει πίσω αλλά θα είναι αργά.Και πάλι του είπα ότι πρέπει να κοιτάει το τώρα και πως είναι στο χέρι του να αποτρέψει ότι τον κρατάει δέσμιο από το να ολοκληρωθεί ως άνθρωπος...Στο τέλος της κουβέντας μας με ρώτησε:"Τώρα θα μιλάμε;" Του είπα τι εννοείς; Και μου λέει να όταν βρισκόμαστε έξω θα μιλάμε;θα μπορούμε να πιουμε ένα ποτό μαζί σε κοινη παρέα;Του εξήγησα πως είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο πως 10 μήνες ως ζευγάρι δε το καταφέραμε αυτό...τώρα είναι δύσκολο να προσποιούμαι ότι είμαστε και πάλι φιλαράκια.Δε ξέρω αν έκανα καλά...προσπαθώ και σκέφτομαι τα πάντα...ότι έχει συμβεί και ότι είπε...αν υπάρχει ακόμα ελπίδα ή είναι τελειωμένη υπόθεση...
29-11-2013, 20:04 #13
Μενατε μαζι σου εδωσε το κλειδι του σπιτιου του και το προβλημα του ηταν στο αν θα βγαινατε μαζι?Στην εξοδο παθαινε την σχεσοφοβια?Κατι δεν καταλαβαινω εγω μαλλον..
Επισης τωρα που χωρισατε σε ρωταει αν θα μπορειτε να βγαινετε με κοινη παρεα?Καπου χαθηκα..
29-11-2013, 20:09 #14
και εγώ mnimonio έχω χαθεί δεν καταλαβαίνω τι ζητάει...είναι τόσο μπερδεμένος και αυτός;Δε ξέρω πως να φερθώ...
29-11-2013, 20:35 #15
...χμ....
μοιάζει λίγο με χρυσωμένο χάπι όλο αυτό :(
Σημασία πάντως έχει, ότι αν υπάρχει έστω και μια περίπτωση να το μετανιώσει και να γυρίσει, σίγουρα δεν θα το κάνει με εσένα παρούσα να του ζητάς εξηγήσεις.
Οσο νιώθει ότι σε κουβαλάει, τόσο θα πιέζεται και θα τρέχει μακρυά.
Αυτό με τις εξόδους και μένα μου κάνει κάτι. Σα να ήθελε το βόλεμα στο σπίτι και έξω να το παίζει ελεύθερος.
Εσύ βέβαια, ξέρεις καλύτερα....