Ένα μήνα χωρισμένη... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Junior Member
    Το ότι δεν ήθελε να βγούμε με προβλημάτιζε πολύ..γενικά ο Χ δεν είχε και πολύ φαντασία ούτε όμως και ιδιαίτερη εμπειρία στο θέμα σχέσεων αν και 42...όπως είχα πει γνωριζόμασταν πολλά χρόνια πριν και αυτό με έκανε να νιώσω πιο ασφαλής στο να κάνω σχέση μαζί του...δεδομένου ότι είχαμε μεγαλώσει και οι δύο υποτίθεται ότι θέλαμε να έχουμε κάποιον στη ζωή μας...και είμασταν πιο άνετοι μεταξυ μας..από ότι φαίνεται όμως εκείνος ή δεν το αντέχει όλο αυτό ή πανικοβλήθηκε και το έβαλε στα πόδια ή το βόλεμα της μίζερης προηγούμενης ζωής του (και δε το λέω από κακία αλλά γιατί έτσι είναι...αν σκεφθούμε πως ζει τώρα..) του έλειπε...Δε νομίζω ότι ερωτεύτηκε ποτέ...τουλάχιστον από αυτά που μου έχει πει έχω καταλάβει ότι δε ξέρει τι σημαίνει να ερωτευτεύσαι κάποιαν..

Senior Member
    Μέλια, οι λόγοι που κάποιος δεν βγαίνει έξω με μια κοπέλα είναι οι εξής:
    1. ντρέπεται γι' αυτήν (εμφάνιση, μυαλό, κουλτούρα)
    2. υπάρχει άλλη και κρύβεται
    3. είναι πολύ τσιγκούνης ή πολύ φτωχός
    4. ψάχνει για άλλη στις εξόδους του
    Πάντως, όχι επειδή φοβάται την επισημοποίηση!
    Διαλέγεις και παίρνεις. Αν και το καλύτερο είναι, σηκώνεσαι και φεύγεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melia View Post
    Το ότι δεν ήθελε να βγούμε με προβλημάτιζε πολύ..γενικά ο Χ δεν είχε και πολύ φαντασία ούτε όμως και ιδιαίτερη εμπειρία στο θέμα σχέσεων αν και 42...όπως είχα πει γνωριζόμασταν πολλά χρόνια πριν και αυτό με έκανε να νιώσω πιο ασφαλής στο να κάνω σχέση μαζί του...δεδομένου ότι είχαμε μεγαλώσει και οι δύο υποτίθεται ότι θέλαμε να έχουμε κάποιον στη ζωή μας...και είμασταν πιο άνετοι μεταξυ μας..από ότι φαίνεται όμως εκείνος ή δεν το αντέχει όλο αυτό ή πανικοβλήθηκε και το έβαλε στα πόδια ή το βόλεμα της μίζερης προηγούμενης ζωής του (και δε το λέω από κακία αλλά γιατί έτσι είναι...αν σκεφθούμε πως ζει τώρα..) του έλειπε...Δε νομίζω ότι ερωτεύτηκε ποτέ...τουλάχιστον από αυτά που μου έχει πει έχω καταλάβει ότι δε ξέρει τι σημαίνει να ερωτευτεύσαι κάποιαν..

Καλώς!! Νομιζω λοιπον είσαι στο σωστο φόρουμ επίλυσης πολύχρονων σχεσεων χωρίς γνωριμία με τον φιλο σου.

Senior Member
    H marian τα ειπε καπως ωμα αλλα αυτό είναι η αληθεια κατά κανονα. Και εστω να υποθεσουμε ότι αυτό το ατομο όπως το περιγραφεις εχει καποιο θεμα με τις σχεσεις του, εσυ δε μπορεις να το λυσεις. Μπορει χωρις να είμαι σιγουρη γιατι δεν τον γνωριζω να πασχει από καποια διαταραχη προσωπικότητας η οποια να τον ωθει να μην επιδιωκει στενες σχεσεις με τους γυρω του, να μην το εχει αναγκη όπως ενας νορμαλ φυσιολογικος ανθρωπος. ακομα και ετσι να είναι, τι να τον κανεις έναν ανθρωπο που δεν είναι ικανος να εκφραστεί συναισθηματικα?
    Ατον αν ζει στη μιζερη ζωη του όπως λες, εκεινος τη θεωρει φυσιολογικη, νιωθει καλα ετσι όπως την εχει διαμορφωσει..αλλα δε νομιζω ο πρωην σου να ανηκει σε αυτή την κατηγορια με καποιο ειδος διαταραχης γιατι όπως ειπες εχει φιλους και βγαινει, υπαρχει ενας βαθμος κοινωνικότητας..

Junior Member
    Marian ο 1ος λόγος δεν ίσχυει όχι ότι είμαι ψώνιο...ο 2ος πάλι δεν ισχύει διότι συζούσαμε...ο 3ος δεν νομίζω πια να έφτασε μέχρι τη τσιγκουνιά...ξέρω εγω τι να πω δεν έδειχνε τέτοια σημάδια και ο 4ος δε πιστεύω ότι εκεί που συχνάζει (μία στο τόσο) υπάρχουν θηλυκά...
    unlucky η αλήθεια είναι πως μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας γιατί υπάρχουν πολλές αντιφάσεις στη ζωή του...η κυριότερη;Πέρυσι είχε ένα σοβαρό ατύχημα και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή...όλοι πέσαν πάνω του και του είπαν να ξεκολλήσει επιτέλους και να φτιάξει τη ζωή του...να βρει μία κοπέλα...και εκείνος το σκέφτηκε και το αποφάσισε...λίγους μήνες μετά τα φτιάξαμε...όλοι οι φίλοι του...φώναξαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΚΕΣ!!! και μετά από 10 μήνες το έβαλε στα πόδια...τώρα αν του έκανα ή όχι δε νομίζω ότι στο διάστημα που είμασταν μαζί το κατάλαβε γιατί όπως είπα...η δουλειά του είναι πάω από όλα...ένας φίλος του τον λεει work alcoholic...

Junior Member
    Marsia το ξέρω με έχετε βοηθήσει όλες πολύ...εύχομαι μόνο να μην έχω γίνει κουραστική!

Banned
    Γιατι εκει που συχναζει δεν υπαρχουν θηλυκα?Στο Αγιον Ορος παει και πινει Θεια Κοινωνια?

Junior Member
    χαχα όχι mnimonio απλά δε παει σε καφέ και τέτοια πολύ σπάνια...έχει τρεις φίλους παντρεμένους και το καταφύγιο του είναι στα σπίτια τους...και μη πεις για τις γυναίκες τους...δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...

Banned
    Ο σχεσοφοβικος συχναζει στα σπιτια των παντρεμενων φιλων του..Μελιααααααααα ξυπνα!!

Και πως εισαι σιγουρη οτι παει εκει?Αφου μαζι του εσενα δεν σε παιρνει σε εχει στην Σπιναλογκα..

Senior Member
    Marian ο 1ος λόγος δεν ίσχυει όχι ότι είμαι ψώνιο...ο 2ος πάλι δεν ισχύει διότι συζούσαμε...ο 3ος δεν νομίζω πια να έφτασε μέχρι τη τσιγκουνιά...ξέρω εγω τι να πω δεν έδειχνε τέτοια σημάδια και ο 4ος δε πιστεύω ότι εκεί που συχνάζει (μία στο τόσο) υπάρχουν θηλυκά...
    unlucky η αλήθεια είναι πως μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας γιατί υπάρχουν πολλές αντιφάσεις στη ζωή του...η κυριότερη;Πέρυσι είχε ένα σοβαρό ατύχημα και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή...όλοι πέσαν πάνω του και του είπαν να ξεκολλήσει επιτέλους και να φτιάξει τη ζωή του...να βρει μία κοπέλα...και εκείνος το σκέφτηκε και το αποφάσισε...λίγους μήνες μετά τα φτιάξαμε...όλοι οι φίλοι του...φώναξαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΚΕΣ!!! και μετά από 10 μήνες το έβαλε στα πόδια...τώρα αν του έκανα ή όχι δε νομίζω ότι στο διάστημα που είμασταν μαζί το κατάλαβε γιατί όπως είπα...η δουλειά του είναι πάω από όλα...ένας φίλος του τον λεει work alcoholic...
    Δηλαδη υποθέτεις ότι λογω ασκησης πιεσης από φιλους κτλ προσπαθησε να κανει μια σχεση χωρις να επιθυμει κατι τετοιο, γιατι ετσι ας πουμε ειθισται κοινωνικα και λογω ηλικιας και ότι η δουλεια του είναι η ζωη του και το μονο που τον απασχολει?

Junior Member
    η μεγαλυτερη ηττα της ψυχης ειναι η προδοσια...

Junior Member
    Όχι απλά οι φίλοι του τον παροτρύνουν γιατί ξέρουν ότι είναι πολύ φοβισμένος στο θέμα αυτό...υποθέτω και από τα λεγόμενα του και από τις γυναίκες δύο φίλων του που έχω μιλήσει ότι είναι ο φόβος του για δέσμευση έχει να κάνει με το φόβο της αποτυχίας...γιαυτό και φεύγει...

Senior Member
    Όχι απλά οι φίλοι του τον παροτρύνουν γιατί ξέρουν ότι είναι πολύ φοβισμένος στο θέμα αυτό...υποθέτω και από τα λεγόμενα του και από τις γυναίκες δύο φίλων του που έχω μιλήσει ότι είναι ο φόβος του για δέσμευση έχει να κάνει με το φόβο της αποτυχίας...γιαυτό και φεύγει...
    melia συγνωμη αλλα δεν αξιζει να ασχολείσαι με την περιπτωση του..Και να ισχυει αυτό που λεει ότι φοβαται τη δεσμευση δλδ που προσωπικα δεν το πιστευω σημαινει ότι δεν είναι ανθρωπος των σχεσεων, που να θελει οικογενεια κτλ Αλλα επειδή μου ακουγονται φθηνες δικαιολογιες όλα αυτά εμενα η γνωμη μου είναι να μην το αναλυεις περισσοτερο για το καλο σου, δεν οδηγει πουθενα..

Junior Member
    unlucky ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ... προσπαθώ να βγω από όλο αυτό...αν και με πονάει πολύ ακόμα...η συμπεριφορά του θες...η ζωή μου που άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη...είναι δύσκολο...ο χρόνος θα δείξει...ξέρεις και ο χειμώνας δεν είναι και η καταλληλη εποχή για χωρισμούς...είδικα στο μέρος που μένω...

Senior Member
    δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις για κατι. Και γω εχω περασει χωρισμο επωδυνο και άλλες κοπελες από το κοντινο μου περιβαλλον. Εδώ φιλες μου με σχεσεις χρονων και τις παρατανε με ένα τηλεφώνημα! Ασε τιποτα να μην σε εκπλησσει και να σαι προετοιμασμενη για όλα. Εγω παλι χωρισα καλοκαιρι και νομιζω ότι είναι λιγο χειροτερο αν και δεν επηρεαζει θεωρω η εποχη. αν εισαι στενοχωρημένος τιποτα δεν σε βοηθαει σε αυτό παρα μονο όπως ειπες ο χρονος ..
    Για κανεναν αντρα δεν αξιζει να χαλιομαστε, υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες!!! :-)))))

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast