Never been Kissed
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

Never been Kissed

Είμαι 23 και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση. Δεν είναι ότι δεν το ήθελα-θέλω, δεν είναι ότι δεν το προσπάθησα-θώ, απλά πιστεύω ότι το κάνω με τον λάθος τρόπο.

Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα για τους περισσότερους ανθρώπους από το να ψάξουν, να βρουν κάποιον που να τους αρέσει, να του το δείξουν, να καταλάβουν θετική ή αρνητική ανταπόκριση και αναλόγως να προχωρήσουν στην συνέχεια…

Το δικό μου πρόβλημα αρχίζει από εκείνο το πρώτο βήμα, της επικοινωνίας των συναισθημάτων (αν κολλάω από τώρα φαντάζομαι τι έχει να γίνει στη συνέχεια…αν ποτέ καταφέρω να φτάσω σε αυτή….)

Εγώ όταν μου αρέσει κάποιος πιστεύω ότι του το δείχνω αρκετά καλά. Μπορεί να είμαι ντροπαλή και να μην την πέφτω άμεσα, αλλά και μέσα από την ντροπαλότητα βγαίνει το πονηρό το βλέμμα, το χαμογελάκι, η χροιά η γλυκιά κτλ. Από την στάση τους τουλάχιστον εγώ πιστεύω ότι το πιάνουν το μήνυμα.

Γενικά τώρα, η κοινωνική στάση μου έχει ως εξής: μια καλή κοπέλα, αλλά απόμακρη, απρόσιτη, κλειστή. Οι φιλικές παρέες μου τα τελευταία χρόνια αποτελούνται κυρίως από κοπέλες με τις οποίες θα έλεγα δεν έχω καμία σχέση ούτε σε εμφάνιση, ούτε σε χαρακτήρα. Πρόκειται για ανοιχτότατα άτομα, με μηδέν ενδιαφέρον για αγόρια με την έννοια του «γνώρισα τον ταδε, και μου ειπε ετσι και του είπα αλλιώς». Το καλό σε αυτό είναι ότι δεν νιώθω ανταγωνιστική πίεση του τύπου «αυτή τα έφτιαξε με 10, εγώ με κανέναν».

Κάτι που με στενοχωρεί είναι η στάση μου όταν καταλαβαίνω ότι αρέσω σε κάποιον. Καταρχήν σπάνια είναι απόλυτα σαφές (μόνο 2-3 φορές να μου το είπαν ανοιχτά).

Ειδικά όταν μου αρέσει και εμένα κάποια στιγμή θα νιώσω την ανασφάλεια ότι «μπα, λάθος έκανα…δεν ενδιαφέρεται» και νιώθω άδειασμα που κατάλαβα «λάθος». .Εντέλει φυσικά δεν γίνεται ποτέ τίποτα σαφές και ….δεν γίνεται τίποτα.

Όταν καταλαβαίνω ότι αρέσω σε κάποιον που δεν μου αρέσει, αλλά και κάποιες άλλες φορές που μου έρχεται κάπως απότομα, προτού προλάβω να τον δω ερωτικά τον άλλον, ανταποκρίνομαι αμυντικά, λόγω αδικαιολόγητου φόβου, και δυστυχώς γίνομαι εριστική…με αποτέλεσμα…..εντάξει τι άλλο…

Τα λάθη στη συμπεριφορά μου τα καταλαβαίνω, και είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου, για αυτό και θέλω να τον διορθώσω επιτέλους (δεν λέω να γίνω άλλος άνθρωπος) , αλλά δεν ξέρω το πώς…

Βαρέθηκα να είμαι μόνη…

Senior Member
    πέρα από ερωτικές, έχεις σχέσεις με αγόρια/άντρες; [φίλοι, συνάδελφοι, αδέλφια, μπαμπάς;]
    πώς πιστεύεις ότι εκείνοι αντιμετωπιζουν το θέμα της θηλυκότητάς σου;

Senior Member
    Να είσαι ο εαυτός σου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά δε χρειάζεται να αλλάξεις κάτι. Ίσως ρίξε λίγο τις απαιτήσεις σου, γιατί ο πρώτος που θα φιλήσεις τώρα θα γίνει κάτι πολύ ξεχωριστό για σένα ούτως η άλλως...

Senior Member
    Originally posted by Flamenco
    Να είσαι ο εαυτός σου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά δε χρειάζεται να αλλάξεις κάτι. Ίσως ρίξε λίγο τις απαιτήσεις σου, γιατί ο πρώτος που θα φιλήσεις τώρα θα γίνει κάτι πολύ ξεχωριστό για σένα ούτως η άλλως...
    Το πρώτο φιλί είναι δίκοπο μαχαίρι. Το θυμάμαι με συγκίνηση γιατί είχε και πλάκα. Η συμβουλή μου προς την κοπέλα είναι όταν γνωρίσει κάποιον που της αρέσει να του πει ευθέως (κατακκόνινη πιθανόν από την ντροπή και με τρεμάμενη φωνή) ότι θέλει να τον φιλήσει. Ωχ θυμάμαι πόσες περιπέτειες είχα περάσει τότε που \'\'ζούσα\'\' για να δώσω το πρώτο φιλί, είχαμε γυρίσει όλη την Αθήνα για να βρούμε ένα μέρος να φιληθούμε επειδή ντρεπόμουν (εκείνη καθόλου όπως πάντα εγώ ήμουν ο ντροπαλός) και επειδή δεν μπορούσαμε να πάμε στο σπίτι ούτε σε αυτοκίνητο εκείνη τη μέρα. Τελικά αφού κοντευε να μας πέσει στο κεφάλι ένα μαδέρι από ένα γιαπί, τα καταφέραμε και μετά ήταν πολύ εύκολο το δεύτερο φιλί. \'Ολα είναι θέμα της πρώτης βουτιάς.

Senior Member
    ...κι εγώ που το έδωσα στα 12,5 τί κέρδισα; στα 18 παντρεύτηκα και στα 26 χώρισα!

Senior Member
    Originally posted by anitak
    ...κι εγώ που το έδωσα στα 12,5 τί κέρδισα; στα 18 παντρεύτηκα και στα 26 χώρισα!
    Εγώ άργησα πολύ. Τελείως καθυστερημένος σ\'αυτά. Και αν δεν ήταν έτσι ορμητική η κυρά, θα είχα πρωτοφιληθεί στα 30. Μεγάλη σημασία έχει η κοπέλα να βρει κάποιον επιθετικό θρασύ τύπο, γιατί αλλιώς θα αργούν πολύ.

Banned

paidia to Θεμα τον ιεροδουλων πως το βλεπεται?

Εγω εχω περασει απο εκεινα τα βρωμομαγαζα και τα χω σιχαθει.Μακρια απο τετοια κολομαγαζα.

Senior Member
    Originally posted by Skiaxtro
    Εγω εχω περασει απο εκεινα τα βρωμομαγαζα και τα χω σιχαθει.Μακρια απο τετοια κολομαγαζα.
    Δεν έχω πάει ποτέ. Θα έπρεπε, γιατί άργησα πολύ με τον φυσιολογικό τρόπο. Θα πήγαινα όμως μόνο σε έναν πολυτελή οίκο ανοχής στο εξωτερικό γιατί έχω μια έντονη αίσθηση της καθαριότητας και δεν μου αρέσει να περιβάλλομαι από πόρνες που υποφέρουν από κατάθλιψη, τις εκμεταλεύονται και τις δέρνουν οι νταβατζήδες. Εν ολίγοις θα πήγαινα ίσως μόνο με την καπετάνισα, πώς την λένε αυτήν, την διευθύντρια του οίκου και να ναι και πολύ ακριβό και πολύ ώρα και και και...

Member
    Kαι εγώ έχω πάει και δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Αλλά με κοπέλα (επαγγελματία) που ήρθε στο σπίτι έχω περάσει πολύ καλά.

Senior Member
    Originally posted by tsiou
    Kαι εγώ έχω πάει και δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Αλλά με κοπέλα (επαγγελματία) που ήρθε στο σπίτι έχω περάσει πολύ καλά.
    Το φιλί στο στόμα απ\'όσο ξέρω είναι το μόνο που δεν πληρώνεται. Οποιοδήποτε βίτσιο μπορείς να το πληρώσεις εκτός από φιλί στο στόμα, είναι αλήθεια αυτό ; Μπορείς να κάνεις σεξ με κάποια που δεν έχεις ερωτευθεί ; Εγώ πιστεύω ναι, αλλά στην περίπτωση της πορνείας τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Δεν είναι το πρόβλημα ότι δεν υπάρχει έρωτας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει καν πόθος από την πλευρά της, οπότε είναι ξενέρωμα. Και χωρίς φιλί στο στόμα δεν λέει. Θα πήγαινα ευχαρίστως όμως σε ακριβές πόρνες πολυτελείας αν ζούσα στο San Fransisco ή New York ή εδώ αν υπάρχουν, ξέρεις αυτές δεν δηλώνουν πόρνες αλλά στο \'\'πουλάνε\'\' τόσο όμορφα το παραμύθι που νομίζεις ότι τους αρέσεις κιόλας. \'Εχω βίωμα από τέτοια γυναίκα που ήμουν ανίδεος τί ήταν και όταν το κατάλαβα σοκαρίστηκα.

Member
    Αυτοί που σου είπαν ότι τους αρέσεις δε σου άρεσαν ή με τη συμπεριφορά σου άθελά σου τους έδιωξες ;

Φαντάζομαι ότι με τη συμπεριφορά σου θα δείχνεις πως δε θέλεις καθόλου να κάνεις διάλογο με αυτούς που σε πλησιάζουν.Επίσης άμα σου αρέσουν ίσως θα έπρεπε να τους κοιτάς και στα μάτια περισσότερο , κυρίως όταν σου μιλάνε.Μη περιμένεις τους άλλους να προσπαθούν να μιλάνε όλη την ώρα μόνο αυτοί γιατί άμα φαίνεται πως σου τα βγάζουν με το τσιγγέλι πιθανώς να σκέφτονται πως δεν ενδιαφέρεσαι.Δε ξέρω...Μήπως λές όλη την ώρα υποτιμητικά πράγματα για τους άντρες \"πως όλοι είναι έτσι κι έτσι\" και μετά όλοι θεωρούν πως έχεις πολύ αυστηρά κριτήρια ;

Junior Member
    Originally posted by Absolut
    Αυτοί που σου είπαν ότι τους αρέσεις δε σου άρεσαν ή με τη συμπεριφορά σου άθελά σου τους έδιωξες ;
    Αυτοί που μου είπαν ότι τους άρεσα είχαν πιει δυο ποτηράκια νωρίτερα, και γενικά ούτε μου άρεσαν πολύ αλλά ούτε και καθόλου. Με τους συγκεκριμένους παραλίγο να γίνει το «μοιραίο», αλλά δεν έγινε. Γιατί?

Έτσι όπως καθότανε δίπλα μου ο άλλος, και μιλούσαμε, και γελούσαμε, σταματά να μιλά. Kαι με καρφώνει. Αλλά δεν κάνει κίνηση προς το μέρος μου. Τα πρώτα δευτερόλεπτα λέω «κατάλαβα καλά?», αλλά δεν κουνιέται. Τα επόμενα δευτερόλεπτα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι από το άγχος και την αμηχανία που ξαφνικά ήμασταν και αμίλητοι. Τα τελευταία δευτερόλεπτα συνεχίζω εγώ την κουβέντα από εκεί που την αφήσαμε και τον ξενερώνω………& amp;#8230;.ανεπανόρθωτα.

Θα μου πεις γιατί δεν κινήθηκα προς το μέρος του εγώ? Αν ήταν να το κάνω, πιο εύκολο θα μου ήταν (….λέμε τώρα….) να τον πιάσω και να τον φιλήσω στα ξαφνικά σε ανύποπτη στιγμή. Αυτός, αφού το πήρε που το πήρε απόφαση, πείραζε να με αρπάξει και να με φιλήσει με την μία, και να αφήσει τα βαθειά τα βλέμματα, σαν να παίζαμε σε αμερικάνικη παλιομοδίτικη ταινία?

Senior Member
    Α,καλά, άμα περιμένεις τέτοια σκηνικά όπως το τελευταίο που περιέγραψες θα απογοητευτείς στη ζωή σου. Οι περισσότεροι ντρέπονται αρκετά για να τα κάνουν. Είναι να το έχει ο άλλος για να το κάνει (είναι και μερικοί που φοβάσαι να μείνεις μόνη στο ίδιο δωμάτιο μαζί τους γιατί είναι πολύ τολμηροί).

Πάντως από αυτά που περιέγραψες δε διέκρινα κάτι το περίεργο. Ίσως το περιβάλλον σου να είναι πιο αθώο, ίσως να μη γνωρίζεις συχνά νέα άτομα, εξαρτάται που μένεις, εξαρτάται πότε άρχισες να βγαίνεις κλπ.

Δηλαδή άμα μου πεις ότι μένεις σε μια επαρχιακή πόλη και οι γονείς σου σε είχανε κάπως περιορισμένη μέχρι κάποια ηλικία και έχεις ένα περιορισμένο κύκλο, θα έλεγα ότι είναι φυσιολογικό. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να συντελέσουν στο να μην έχεις κάνει ακόμα σχέση, ίσως να μην έχει να κάνει με σένα άμεσα. Οι φίλες σου έχουν σχέσεις; πότε ξεκίνησαν; Συνήθως επηρεαζόμαστε πολύ από το περιβάλλον μας.

Member
    Μην περιμένεις απαραίτητα να πας κατευθείαν στο φιλί.Ίσως είναι πιο εύκολο να εκφράσετε πρώτα με λόγια ότι αρέσει ο ένας στον άλλο.Και μην απογοητεύεσαι τόσο εύκολα.Πού ξέρεις ότι ξενέρωσε αυτός ; Μπορεί να ήταν η ιδέα σου.

Junior Member
    δεν ξερω κατα ποσο θα σε κανω να νιωσεις καλύτερα, αλλα βιώνω σχεδον το ιδιο προβλημα...εμενα προσωπικα με εκανε να νιωσω καλυτερα το οτι διαβασα το μνμ σου...:);)

Page 1 of 2 12 LastLast