Results 16 to 24 of 24
Thread: ΚΕΝΟ
-
30-11-2013, 17:28 #16
- 30-11-2013, 17:40 #17
το κενό είναι αυτό που αφήνει μια σχέση που τελειώνει, αλλά και το δικό μου κενό για τους δικούς μου λόγους που είναι άλλο θέμα. για το μαύρο ξέρω ότι σου βγάζει τη διάθεση της στιγμής
εγώ πάλι επειδή ειμαι λίγο.....αργή με έρριχνε τελείως, δεν μπορούσα να κουνηθώ. τώρα αυτός που το έκανε συστηματικά το έχει συνδέσει με χαλάρωση, ευφορία και είναι κάτι που δεν μπορώ να το κρίνω
30-11-2013, 17:58 #18
μάλιστα με τον τίτλο: κενό
30-11-2013, 18:12 #19
ευχαριστώ για το χιούμορ
01-12-2013, 01:24 #20
ειναι προτιμωτερο μην εμπιστευεσαι ατομα απο το ιντερνετ ειδικα για σχεση κ γενικα να εισαι προσεκτικη κ για οποιον γνωριζεις απο κοντα μεχρι να βρεθει για σενα ο καταλληλος,τωρα το γνωριζεις κ εσυ οτι το σεξ αυτο καθεαυτο δεν σε καλυπτει πρεπει να υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα πραγματα απο αυτο για να δεθεις με καποιον
01-12-2013, 01:58 #21
Καλησπερα και καλώς ήρθες!!!
Λογικο να νιώθεις έτσι.Καθε χωρισμός ειναι κι ενας θάνατος.Ομως καλο θα ηταν να συζητουσες με το άτομο γιατι κάνει κάτι τέτοιο.Ολοι μας εχουμε θέματα,πόσο μάλλον τωρα που η κρίση Μας εχει γονατησει,αλλα,προσωπικά δεν πρεπει καποιος να βρίσκει καταφύγιο σε τέτοια πράματα.Αν θες δωστου μια κόμη ευκαιρία,αν Οχι,καλώς.Οπως και να εχει πρεπει να συζητας με όν άλλο αλλα και να μην Έχεις προκαταληψεις
01-12-2013, 08:48 #22
Καλημέρα, σε απάντηση στην Τάρια, τα άτομα αυτά, ειδικά οι χρόνιοι χρήστες καταφεύγουν σε ψέματα για το πόσο κάνουν, γιατί το κάνουν, πόσα χρόνια κτλ. γενικά ο συγκεκριμένος ξέφευγε και ήταν δύσκολο να βρω κι εγώ τα όρια της αλήθειας και του ψεύδους. δεν εμπιστευόμουν ό,τι μου έλεγε. Όντως λειτουργούσα με πολλές προκαταλήψεις γιατί είναι κάτι που δεν ήξερα και το θεωρούσα κακό δαίμονα, στηρίχτηκα όμως σε αυτά που βίωσα και είδα. Φυσικά έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί κάποιος άλλος με την ίδια χρήση μπορεί να ήταν τελειως διαφορετικός. Ωστόσο, όλοι λένε ότι πρέπει να τον αντιμετωπίζεις σαν ασθενή, όπως και όποιον έχει οποιαδήπτε μορφή εξάρτησης. η συγκεκριμένη είναι και πιο ύπουλη γιατί αλλάζει το χαρακτήρα.
01-12-2013, 09:29 #23
Κάθε σχέση που κάνουμε μας προσφέρει κάποια ικανοποίηση σε συναισθηματικό ή / και σωματικό επίπεδο. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης και διατήρησης της. Από αυτά που περιγράφεις, δε κατάλαβα κάτι τέτοιο… Πραγματικά αναρωτιέμαι τι ήταν αυτό που σε κρατούσε σε αυτή τη σχέση; Γιατί ασχολείσαι ακόμη;
Και κάτι για τη χρήση. Μη μπλέκεις με πράγματα και καταστάσεις που σου στερούν την ελευθερία. Μην αντιγράφεις πρότυπα αδύναμων ή / και δηλών ανθρώπων που καταφεύγουν στις ουσίες γιατί δε τολμούν ή δε μπορούν να κάνουν αλλιώς, (μα πάνω από όλα δε προσπαθούν). Με όση μαγκιά και γοητεία και να το ντύνουν το γεγονός της χρήσης τους, για βλακεία, δειλία και αυτοκαταστροφή πρόκειται… Κανείς δεν είπε ότι η ζωή είναι εύκολη. Σκοπός δεν είναι να προσπερνάμε τα προβλήματα, αλλά να τα αντιμετωπίζουμε. Δε θα γοητευόσουν ποτέ από κάποιον άνδρα που θα το έβαζε στα πόδια σε μία δύσκολή στιγμή. Και να θυμάσαι πως ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ και όλα τα άλλα δικαιολογίες (π.χ. έχω τα θέματα μου και κάνω χρήση…. Ποιος δεν έχει;)Ιωάννης Φραγκιαδουλάκης
Θεσσαλονίκη
01-12-2013, 18:49 #24
Καταρχάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Σίγουρα η εξάρτηση είναι μια προβληματική συμπεριφορά που πέρα από τις προκαταλήψεις κρύβει προβλήματα. το ίδιο πρόβλημα είναι και το να μένω ή να επιμένω εγώ σε μια τέτοια "σχέση" απλά και μόνο επειδή δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο, όπως και το γεγονός ότι κατέφυγα στο ίντερνετ με την προσδοκία να βρω σχέση και να επενδύσω σε αυτή. ξέρω σχέση που έχει βγει υγιής από ίντερνετ και μάλιστα από φόρουμ τέτοιου είδους, αλλά ήταν τύχη μάλλον. τί μπορεί να γίνει όμως όταν εγώ νιώθω αποκλεισμένη;