Γιατί ζούμε? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 71 of 71
    Senior Member
    Originally posted by episkeptis
    για να με θαυμαζετε!!!
    Αυτη είναι η δικιά σου μουτζούρα ? :P

Senior Member
    Καλά, μέχρι εκεί μια χαρά συνεννοούμασταν έτσι κι αλλιώς :)
    Τέσπα... εσύ γιατί ζεις λοιπόν; Για να μας κάνεις τη ζωή πio δύσκολη :P

Senior Member
    Originally posted by Dexter
    Originally posted by Kleiw

Δε ξέρω μέχρι ποια τάξη έβγαλες στο σχολείο, αλλά τουλάχιστον έπρεπε να γνωρίζεις ότι καλή χώνεψη δεν λέμε σε ποτά, αλλά μόνα σε φαγητά.. Ίσα ίσα, τα ποτό το πίνουμε πριν το φαγητό για να φύγουν οι τοξίνες.. Αυτά..
    Νομιζα οτι εσυ δεν έχεις βγάλει το σχολείο και δεν ήθελα να σε προσβάλλω διορθώνοντας το καλή χώνεψη ! :P
    Αρχικά είπα ΚΑΙ το μου άνοιξες την όρεξη, στο οποίο πήγαινε η καλή χώνεψη! Αν ήταν εξετάσεις παρατηρητικότητας αυτές...θα τις είχες χάσει :)
    Kαταρχην δεν ξέρω πως να σου μιλήσω, γιατί άδικα αρπάχτηκες και φοβάμαι μη με σκοτώσεις Dexter ! :D

Οσο για τις εξετάσεις παρατηρητηκότητας δεν θα είχα χάσει απο εσένα :
    1. γιατι και εσυ δεν είδες τις φατσούλες μου και παρεξηγήθηκες !!
    2. γιατί το καλή χώνεψη το ευχήθηκες σε εμένα που ούτε είχα φάει ούτα είχα πιει ! Αν ηθελες να το ευχηθείς στον εαυτό σου , έπρεπε να λές \'\'Καλή μου χώνεψη\'\'

Senior Member
    Originally posted by Dexter
    Καλά, μέχρι εκεί μια χαρά συνεννοούμασταν έτσι κι αλλιώς :)
    Τέσπα... εσύ γιατί ζεις λοιπόν; Για να μας κάνεις τη ζωή πio δύσκολη :P
    Ισως !!!!!!! :D :D

Junior Member
    ζησε μαη μου να φας τριφυλλι

Junior Member
    egw diabazw ola auta pou grafete kai niwthw mia bathia anakoufisi... den eimai moni se auta pou skeftomai... apla den ehw gnwrisei kai milisei pote me atoma pou ehoun tis idies anisihies! den eimai moni mou....

Senior Member
    Ναι..εδω ημαστε μια μεγαλη παρεα:)
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Έλσα, πιστεύω ότι τουλάχιστον το 90% των ανθρώπων έχει αναρωτηθεί για αυτά τα θέματα. Ο βαθμός ενασχόλησης, η χρονική στιγμή και το πως το διαχειρίζονται είναι διαφορετικός. Το ότι δεν έχει τύχει να συζητήσεις για αυτά με έναν άνθρωπο από το περιβάλλον σου μέχρι στιγμής είναι τυχαίο. Ακόμα και οι γονείς σου στην ηλικία σου φαντάζομαι θα είχαν αναρωτηθεί. Θυμάμαι όταν ήμουν στην εφηβεία στο πρώτο ραντεβού με κάποιον αυτό ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης σαν ένα είδος τεστ. Το αστείο ήταν με κάποιον που ήμουν ερωτευμένη μαζί του όλα τα χρόνια του γυμνασίου και όταν στο λύκειο έδειξε επιτέλους ενδιαφέρον, βγήκαμε έξω και τον ρώτησα τις απόψεις του με ξενέρωσε απίστευτα που μου είπε ότι αυτά είναι βλακείες και ότι αυτόν τον ενδιαφέρει μόνο να σκέφτεται για το μέλλον του.
    Τώρα πια δε συζητάω τέτοιου είδους θέματα συνήθως, έχουν καταλαγιάσει μέσα μου, τα έχω ήδη σκεφτεί αρκετά, έχω δώσει τις απαντήσεις που μου ταιριάζουν στο πλαίσιο του δυνατού και υπάρχουν άλλα ζητήματα στη ζωή μου που χρειάζονται την ενασχόλησή μου μαζί τους.
    Δεν είσαι μόνη πάντως σε αυτές τις σκέψεις.

Member
    Εγώ ειλικρινά δεν ξέρω γιατί ζώ!
    Εχω κάνει τα πιό απίστευτα πράγματα στη ζωή μου, τα πιό ριψοκίνδυνα, την πιό επικίνδυνη δουλειά και την έχω γλυτώσει.
    Εδώ και χρόνια δεν βρίσκω κανένα νόημα στη ζωή μου.
    Μόνο κούραση, ταλαιπωρία, στενοχώριες και άγχη.

Μάλλον ο σκοπός θα είναι να μεγαλώσω το παιδί μου, να το φτάσω σε μια ηλικία που δεν θα με χρειάζεται πιά και μετά να φύγω με την ησυχία μου.

Ανυπομονώ να έρθει αυτή η μέρα!!!

Junior Member
    Γιατι ζουμε?

το να πληγωνουμε ειναι στη φυση του ανθρωπου και εξαρταται απο τα βιωματα του.Καποιες φορες γινετε και αθελα.Ολα ειναι στη ζωη και τα ομορφα και τα ασχημα.Αν ηταν ολα ομορφα και ευκολα θα βαριομασταν.Η ζωη ειναι ολο εκπληξεις και ανατροπες ειτε δυσαρεστες,ειτε ευχαριστες!!! ;D

Senior Member
    6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345