Results 16 to 27 of 27
Thread: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ
-
03-12-2013, 09:43 #16
Η διαπίστωση αυτή εμπεριέχει την απάντηση, αγαπητή Ελένη. Μπορείς να συνεχίσεις να ζεις με έναν άνθρωπο με τον οποίο δε σε συνδέει τίποτα?
Παρακάτω αναφέρεις: 'ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ STATUS Η΄ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ?"
Αυτό για το στάτους ελπίζω να το αναφέρεις ειρωνικά. Αλίμονο αν βασίζαμε τις επιλογές μας σε τόσο γελοίους παράγοντες!
Οσο για το παιδί, θα σε παραπέμψω στο επιχείρημα που αναφέρεται από ειδικούς και μη: Το παιδί μεγαλώνει πιό ισορροπημένα σε ένα περιβάλλον ευτυχισμένων γονιών που ζουν χωριστά, παρά δυστυχισμένων γονιών που ζουν μαζί.
Σχετικά με το οικονομικό, αυτό είναι ένα πρακτικό θέμα που θα λυθεί αν υπάρχει θέληση για συννενόηση και από τις δυό πλευρές. Ναι, είναι σημαντικό, αλλά πιό σημαντικό είναι να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου όπως εσύ θέλεις...
- 03-12-2013, 10:28 #17
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΕ 2-3ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ,ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ??ΕΝΑ ΣΠΡΩΞΙΜΩ ΘΕΛΩ...
03-12-2013, 10:33 #18
03-12-2013, 11:30 #19
Ελένη, εσυ είσαι η συνέχεια σε ένα θέμα του φόρουμ που ασχολούμασταν αυτές τις μέρες.
Λες πως όταν τα πηγαίνατε καλά, κάνατε σεξ κάθε 2-3 μηνες, (εκτος και αν δεν ειδα καλα).
Πως χτίζει κάποιος το μέλλον του κάνοντας οικογένεια μαζί με έναν άνθρωπο που δεν έχει ερωτική ζωή?
Οσο για το θεμα της απιστίας, μη βάζεις το χέρι σου στη φωτια για κανενα.
Ενας φίλος του πατερα μου έλεγε στη γυναικα του πως πανω από μια δεκαετία ήταν ανίκανος και έκανε σεξ με πελάτισες στο γραφείο του τα μεησμέρια, μέχρι που η γυναικα του τον εκανε τσακωτο.
Υγιής άντρας (και ανθρωπος γενικα) που κάνει σεξ τρεις φορες το χρονο δεν υπαρχει.
03-12-2013, 12:01 #20
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ,ΘΑ ΣΕ ΦΙΛΑΕΙ ...Ο ΕΡΩΤΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ.ΟΛΗ Η ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ.ΣΤΗΝ ΗΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΛΕΓΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ.ΦΟΒΑΣΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ...ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ.
03-12-2013, 12:27 #21
Ελένη μου αν θες να ζήσεις καλά εσύ και το παιδί σου, μόνο ένας τρόπος υπάρχει: να είσαι ευτυχισμένη ως γυναίκα και ως άνθρωπος ώστε αυτό να μεταφέρεις και στο παιδί. Είσαι πολύ μικρή για να σκλαβωθεις σε μια ανεραστη σχέση, (σε όλα τα επίπεδα και όχι μονο το σεξ).
Ο έρωτας με τα χρόνια δεν φουντώνει, αλλά καταλαγιάζει, οπότε μόνο με ενα μαγικό ραβδάκι μπορεί να αλλάξει όλο αυτό και όπως ξέρεις θαύματα δεν γίνονται.
Εσύ έχεις το μαχαίρι, εσύ και το πεπόνι.
Εσύ είσαι αυτή που αποφασίζει για το μελλον σου :)
03-12-2013, 14:58 #22
- In this old house where every door is open
βεβαια ειναι γνωστο οτι οι ταιριαστοι και καλοι ανθρωποι, οι ωραιες σχεσεις, η κατανοηση και ο σεβασμος, το σεξουαλικο παθος και η διαρκεια του, δεν κρεμονται στα δεντρα. Εκτος κι αν αναφερομαστε σ ενα εξωτικο ειδος που φυτρωνει στο νησι του Πασχα.
03-12-2013, 22:46 #23
το οτι τον λυπασαι παει να πει οτι μαλλον το εχετε χασει το παιχνιδι... θελει μεγαλη προσπαθεια και υπομονη και απο τους δυο σας..
05-12-2013, 13:24 #24
Οπωσδήποτε να κοιτάξεις το θέμα της κατάθλιψης. Ταλανίζει πολύ κόσμο. Δείχνει αρκετά αποσυρμένος, όπως περιγράφεις την κατάσταση. Αν αυτή η έλλειψη όρεξης αφορά όλους τους τομείς της ζωής του, τότε θα πρέπει να το ψάξεις και έτσι, για να τον βοηθήσεις κιόλας. Μια ιδέα δίνω.
05-12-2013, 13:33 #25
Η ζωή μας καλή μου είναι μια...αυτό είναι γνωστό σε όλους φαντάζομαι...πάρε το κοριτσάκι σου και βγάλε να κουνήσεις το μαντήλι στον βολεμένο κ μίζερο συζυγό σου.
Αυτά από εμένα κ καλή τύχη.
05-12-2013, 13:55 #26
Έκανες την προσπαθεια σου Ελένη, του το ειπες , του το έδειξες με χιλιους δυο τρόπους δεν έχει νόημα να σε θεωρεί ενα pet μέσα στο σπίτι και την ζωή του.
Δυστυχώς έτσι είναι οι σχέσεις βαλτωνουν χωρίς αναγκαστικά κάποιος να φταίει! Χάνεις την επικοινωνία με τον συντροφο σου και αρχίζει η κατηφορα.
Το σεξ όντως δεν είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια σχέση εξάλλου παντα μα παντα όταν ο έρωτας και η ερωτικη φλόγα σβήσουν μένουν αλλά ποιο σημαντικα σε ενα ζευγαρι, χωρίς αυτό βέβαια να αποκλείει το σεξ.
Εαν εχεις τελματώσει προχωρά σε διαζύγιο ασε τι σου λέει αυτός τι θες εσύ είναι το θεμα!
Όσο αναφορά το θέμα με τους φιλους μην είσαι και τόσο απόλυτη.
05-12-2013, 14:15 #27
Μπράβο ρε κορίτσια! Αυτό θα πει γυναικεία αλληλεγγύη! Το βγάλατε το πόρισμα και η φίλη μας δεν θα μπορούσε να φταίει για το ότι είναι δυστυχισμένη!
Εγώ ένα έχω να πω......χρειάζονται δύο για να είναι καλά τα πράγματα και χρειάζεται ένας για να τα χαλάσει! Και φυσικά δεν υπονοώ πως φταίει η φίλη μας, αλλά χωρίς να ακούσουμε και την άλλη γνώμη δεν πρέπει να ωθούμε τους ανθρώπους σε τόσο σημαντικές αποφάσεις.
Τι να πω......μακάρι να σας πάνε όλα καλά!