Σεξουαλική έλξη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    όταν λέω ανωμαλία δεν εννοώ στο σεξ...εννοώ στη συμπεριφοτά σου..για να καταλαβαινόμαστε..
    Quote Originally Posted by tizen View Post
    Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.

Νομίζω είμαστε διαφορετικές περιπτώσεις, γιατί ουδέποτε την ζήλεψα. Το θεωρώ φυσιολογικό να την πέφτουν σε μια όμορφη γυναίκα, όπως και να την πέφτουν οι γυναίκες σε έναν όμορφο άνδρα. Θα ζήλευα ίσως αν αυτή ανταποκρινόταν, αλλά και πάλι στην περίπτωση αυτή απλά θα την έκανα με ελαφρά. Γενικά δεν μου είχε δώσει δικαίωμα, εκτός από την αρχή της σχέσης μας που όταν την γνώρισα ήταν με άλλον, αλλά τελικά κατέληξε μαζί μου. Όμως και πάλι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο θέμα της έλξης τότε. Απεναντίας όσο το σκέφτομαι μπορώ να πω πως εκδήλωνε από μέρους της ζήλια κάποιες φορές όταν μου την έπεφταν μπροστά της, πράγμα όμως το οποίο εμένα μου άρεσε (να μου κάνει ζήλιες εννοώ, μιας και δεν ήταν δα και τόσο πιεστικό απέναντί μου και λυνόταν με την ακέραιη συμπεριφορά μου. Γενικά δεν είχα μάτια για άλλη.).

Τώρα όσων αφορά τα συναισθήματα μου, νομίζω ότι είναι τελείως αποκομμένα από την σεξουαλική έλξη που νιώθω γι' αυτήν. Όμως το σεξουαλικό το θεωρώ πάνω από το 50% στην σχέση. Είμαι ακόμα νέος για να μείνω μόνο στα συναισθήματα αγάπης και από την άλλη δεν θέλω να ψάχνω το σεξ αλλού εκτός από την σχέση μου, αλλά δεν θέλω όμως να έχω και δυσλειτουργία στην σχέση μου! Επίσης την "ανωμαλία" που λες, την μοιραζόμασταν και οι δυο μιας και είμαστε το ίδιο "ανώμαλοι", αν και θεωρώ ότι ο χαρακτηρισμός είναι υποκειμενικός γιατί απλά δεν είχαμε ταμπού στο σεξ. Αυτό δεν σε κάνει ανώμαλο, απεναντίας κατά την γνώμη μου (αφήνοντας πάντα το περιθώριο του λάθους ανοιχτό).

Junior Member
    Πιστεύεις ότις τις χοντρές, τις μέτριες, τις άσχημες, όσες έχουν μικρό στήθος, είναι χαμηλόκολες, έχουν στραβισμό κ.α. δεν τις ερωτεύεται αληθινά κανένας ; Και βέβαια τις ερωτεύονται. Και τις πολύ όμορφες τις ερωτεύονται όλοι ; Όχι!! Απλώς όλοι θα ήθελαν το κορμί τους στο κρεβάτι τους για ένα διάστημα. Και τη Ζωή Λάσκαρη στα νιάτα της την παράτησαν και τη Σοφία Λόρεν και τη Μπριζίτ Μπαρντό και όλες τις κούκλες.
    Είσαι φυσιολογικότατος. Το κορμί της δεν σου κάνει πια αίσθηση επειδή δεν είσαι πια ερωτευμένος και το έχεις χορτάσει.

Όσο για το ότι την χρειάζεσαι σαν φίλη και συναισθηματικά κλπ. αυτό είναι απλώς ο φόβος της διατάραξης της καθημερινότητας. Είσαι και ο τύπος των μακροχρόνιων σχέσεων....

Ευτυχώς που το κατάλαβες νωρίς . Μην παντρευτείς ποτέ γυναίκα που την βαρέθηκες σεξουαλικά. Τι σόι άντρας είσαι ;Τη γυναίκα πρέπει να την έχεις γκόμενα όσα χρόνια κι αν περάσουν.Δεν πιστεύω πως έχεις σκοπό να μονάσεις μέσα στο γάμο σου.

Τρέξε για άλλα και άσε αυτά με τις "φιλίες". Αστην κι αυτή ελεύθερη.

Senior Member
    Η πολλή ανάλυση δεν έχει καμμιά χρησιμότητα όταν πρόκειται για ζητήματα του θυμικού. Δεν υπάρχει απάντηση στο γιατί μας έλκει ή δε μας έλκει (πλέον) κάποιο άτομο. Απλά συμβαίνει. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να ανανεώσουμε το ενδιαφέρον μας, έχει καλώς. Αν όχι, το αποδεχόμαστε και προχωράμε ανάλογα.
    Θα ήταν πρόβλημα αν επρόκειτο για κάποιο επαναλαμβανόμενο πρότυπο συμπεριφοράς από τη μεριά σου. Τότε θα ήταν καλό να το ψάξεις παραπάνω. Εφ' όσον όμως σου συνέβη μόνο με τη συγκεκριμένη κοπέλα (αφού όπως λες έχεις κάνει μακροχρόνιες σχέσεις) δεν έχει νόημα να σε απασχολεί...

Page 2 of 2 FirstFirst 12