Προβληματα στην φιλια μας.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

Προβληματα στην φιλια μας.

Αγαπητο φορουμ,θα ηθελα την γνωμη σας για ενα θεμα που με προβληματιζει εδω και πολυ καιρο.Εδω και τρια χρονια σπουδαζω σε μια επαρχιακη πολη.Απο την πρωτη στιγμη γνωρισα μια κοπελα και κολλησαμε.Ειμαστα καθε μερα μαζι,κοιμομασταν η μια στο σπιτι της αλλης,μαφειρευαμε μαζι κλπ.Ηταν και τα αγορια μας στην Αθηνα οποτε τα ΣΚ που ερχονταν χωριζομασταν.Πιο πολυ οταν ερχοταν ο δικος της.Ο δικος μου που ερχοταν καθε Σκ δεν την αφηνα μονη της την προσκαλουσα σπιτι και περνουσαμε ολη την ωρα μαζι.Οταν χωρισα,πριν ενα χρονο και γνωρισα ενα παιδι απο δω αρχισε και εκεινη να βλεπει ενα αλλο αιδι χωρισε και εκεινη και ειναι μαζι με ενα παιδι επισης απο εδω.Ειναι ολη την ωρα μαζι του,η παλια μας σχεση δεν θυμιζει σε τιποτα το σημερα.Την περνω με γραφει με περνει μετα απο ωρες,δεν εχουμε βγει ουτε για ενα καφε μονες μας.Οταν βγαινουμε ολοι μαζι σαν παρεα καθονται μονοι τους και φιλιουνται με αποτελεσμα να καθομαστε οι υπολοιποι και να κραταμε το φαναρι.Εγω με το αγορι μου βρισκομαστε μονο απογευματα,λογω της δουλειας του και της σχολης μου και νομιζω οτι χρειαζομαι νεες παρεες.Η κολλητη του,που εχουμε αψογες σχεσεις μου εχει πει πολλες φορες να την παρω τηλ να βγουμε και εγω ντρεπομαι.Τι να κανω?Νιωθω εγκλωβισμενη γιατι εγω νοιαζομαι για την φιλια μας και εκεινη φαινεται να με εχει γραψει κανονικα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by stella1993 View Post
    Αγαπητο φορουμ,θα ηθελα την γνωμη σας για ενα θεμα που με προβληματιζει εδω και πολυ καιρο.Εδω και τρια χρονια σπουδαζω σε μια επαρχιακη πολη.Απο την πρωτη στιγμη γνωρισα μια κοπελα και κολλησαμε.Ειμαστα καθε μερα μαζι,κοιμομασταν η μια στο σπιτι της αλλης,μαφειρευαμε μαζι κλπ.Ηταν και τα αγορια μας στην Αθηνα οποτε τα ΣΚ που ερχονταν χωριζομασταν.Πιο πολυ οταν ερχοταν ο δικος της.Ο δικος μου που ερχοταν καθε Σκ δεν την αφηνα μονη της την προσκαλουσα σπιτι και περνουσαμε ολη την ωρα μαζι.Οταν χωρισα,πριν ενα χρονο και γνωρισα ενα παιδι απο δω αρχισε και εκεινη να βλεπει ενα αλλο αιδι χωρισε και εκεινη και ειναι μαζι με ενα παιδι επισης απο εδω.Ειναι ολη την ωρα μαζι του,η παλια μας σχεση δεν θυμιζει σε τιποτα το σημερα.Την περνω με γραφει με περνει μετα απο ωρες,δεν εχουμε βγει ουτε για ενα καφε μονες μας.Οταν βγαινουμε ολοι μαζι σαν παρεα καθονται μονοι τους και φιλιουνται με αποτελεσμα να καθομαστε οι υπολοιποι και να κραταμε το φαναρι.Εγω με το αγορι μου βρισκομαστε μονο απογευματα,λογω της δουλειας του και της σχολης μου και νομιζω οτι χρειαζομαι νεες παρεες.Η κολλητη του,που εχουμε αψογες σχεσεις μου εχει πει πολλες φορες να την παρω τηλ να βγουμε και εγω ντρεπομαι.Τι να κανω?Νιωθω εγκλωβισμενη γιατι εγω νοιαζομαι για την φιλια μας και εκεινη φαινεται να με εχει γραψει κανονικα.
    καλησπερα στελλα!!εχω πεσει και εγω θυμα σε αυτο που λεγεται απορριψη φιλιας!απλα στην δικη μου περιπτωση απο την παρεα μου !η ο οπια με ειχε αφησει λογο στρατου!ειχα και εγω εναν φιλο που απο μικροι καναμε παρεα ολες τις δραστηριοτητες τις περνουσαμε μαζι !μεχρι φετος που χαθηκε οριστικα και αυτο επειδη τα βρηκε με μια κοπελα!αυτο για μενα παει να παει οτι απλα αναπληρωνα τοσα χρονια τον ελευθερο του χρονο και το αποδεχτικα αυτο και πλεον εχω σταματησει καθε επαφη μαζι του!αλλα η βλακεια ειναι οτι ειμαι σιγουρος οτι αν θα με παρει ενα τηλεφωνο εγω θα ανταποκριθω σε αυτο που θα με πει!ενω αυτος οχι..

Senior Member
    Σε ευχαριστω που για την απαντηση σου!Και γω ετσι κανω,καθε φορα που θα με παρει θα απαντησω αμεσως ενω πρεπει να την γραψω αποτι φαινεται.

Junior Member
    Σε ευχαριστω που για την απαντηση σου!Και γω ετσι κανω,καθε φορα που θα με παρει θα απαντησω αμεσως ενω πρεπει να την γραψω αποτι φαινεται.
    επειδη απο το ονομα σου βλεπω οτι μαλλον εχουμε την ιδια ηλικια ..σε ενα θεμα που ειχα ανοιξει και εγω για παρομια κατασταση με ειχε συμβουλεψει καποιος οτι στην ηλικια που ειμαι δεν αξιζει να δεινω σημασια στα παντα και σε καθε λεπτομερια !και οντως τ ακολουθησα και το σταματησα σε ολες τις περιπτωσεις που ειχα θεμα!οποτε θα σ συμβουλευα και εγω τ ιδιο!

Senior Member
    Στέλλα ,Καλησπερα!!!
    Εχει δίκιο η Κολλητή του φίλου σου,πρεπει να μιλήσεις με την κοπελα.Αλλά εγω διακρίνω και κάτι άλλο.Ισως,η φιλια σας να εκανε τον κύκλο της.Γραφεις πως εισασταν μαζι κάθε μέρα.Αυτο κάποια στιγμη θα φέρει πλήξη.Καλο ειναι να μένουμε και λίγο μόνοι μας,έτσι για να αναζητάμε ο ενας τον άλλο.
    Επίσης,όλοι εχουμε παρέες αλλά ένα με δυο άτομα ξεχωρίζουμε κι ειναι φίλοι μας.Παντα αυτο συμβαινει.Αρχισε να κάνεις παρέα και με αλλα άτομα αλλα ξεκαθάρισε τη θεση σου απέναντι της.Δεν ειναι καλο για εσένα να ζεις με απορίες,τύψεις κι οτιδήποτε άλλο αρνητικό.

Senior Member
    Σκεφτηκα να της μιλησω να της πω τι με ενοχλει,αλλα φοβαμαι οτι αυτο θα επιφερει την ολοκληρωτικη ριξη αναμεσα μας.Εχω κανει πολυ υπομονη,μαλιστα τις εχουμε αποακρυνει πολλες κοπελες απτην παρεα γατι εκεινη δεν τις συμπαθουσε και οτι εχω κανει για εκεινη φαινεται να πεφτει στο κενο.

Senior Member
    και εκεινο τον καιρο μενα με μονες η μια απτην αλλη,ειδικα οταν ερχοταν το δικο της αγορι.Καπου καταληγω στο οτι οσο δεν ειχει γκομενο διπλα της,ημουν καλη.Τωρα που τον εχει συνεχεια δεν υπαρχω για κεινη.

Junior Member
    και εκεινο τον καιρο μενα με μονες η μια απτην αλλη,ειδικα οταν ερχοταν το δικο της αγορι.Καπου καταληγω στο οτι οσο δεν ειχει γκομενο διπλα της,ημουν καλη.Τωρα που τον εχει συνεχεια δεν υπαρχω για κεινη.
    στελλα μην τα σκεφτεσαι και τζαμπα χαλιεσαι!ξεπερνα το ..πολλες φορες η απορριψη φιλιας ειναι χειροτερη απο την απορριψη σχεσης στο θεμα της ψυχολογιας!!ενας τροπος να το ξεπερασεις ειναι πιστευω να απασχολεις τον ευατο σου με δραστηριοτητες που να σε κανουν να ξεχνιεσαι απο τ θεμα αμα οντως σε πειραζει τοσο πολυυ

Senior Member
    Εφόσων η καλύτερη σου φιλη είναι ερωτευμένη δεν νομιζω οτι μπορείς να κανεις κατι. Ακόμα και να της μιλησεις δεν θα καταφερεις κάτι γιατί πολύ απλα θα θέλει να είναι με το αγόρι της.
    Φάση είναι με τον καιρό θα ξανασυνδεθειτε δεν βλέπω γιατί να σε ενοχλεί τόσο πολύ! Εξαλου εαν αξίζει η φιλια σας δεν θα διακοπεί.
    Οποτε κάνε υπομονή και βρες άλλες ασχολίες να περνας τον χρονο σου!

Banned
    μηπως δεν συμπαθεις το αγορι της κ το εχει καταλαβει κ στραβωσε?

Senior Member
    οχι ειμαστε παεα καιρο πριν τα φτιαξουν κ μαλιστα εγω με εκενον ειχα καλυτερες σχεσεις απλα μετα τους βγηκε ερωτικα...

Banned
    πες της τοτε οτι συμπαθεις το αγορι της οχι ερωτικα κ θα σε συμπαθησουν

Senior Member
    ειναι προφανες οτι τον συμπαθω ,καναμε τοσο καιρο παρεα!

Banned
    τοτε πιασε τη κουβεντα σε αυτον μαζι με αυτον θα εμφανιστει κ αυτη

...συμφωνω με μαρσια και ταρια.
    Καταρχήν οι φίλοι δεν είναι για όοοοολες τις ώρες και όλες τις στιγμές.
    Το πολύ κόλλημα φέρνει βαρεμάρα και τριβή με αποτέλεσμα η σχέση να φθινει.
    Ολες οι σχέσεις θέλουν σωστές δόσεις για να μη χαλάσουν.
    Περυσι μια απο τις κολλητές μου είχε ερωτευτεί και η πρώτη της κουβέντα ήταν: "να ξερεις ότι θα σε γράψω αυτό το διάστημα, θέλω να ζήσω τον έρωτα μου, μη με ενοχλείτε ούτε εσύ, ούτε η αδελφή μου". :ΡΡΡΡΡ
    Ετσι όπως το γράφω όμως.
    Την παρατήσαμε στην ησυχία της και όταν ξεφούσκωσε το θέμα πάλι εκεί ήμασταν, γίναμε πάλι παρέα, μετά χώρισαν, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το θέμα.
    Με λίγα λόγια, μίλα ειλικρινά στη φίλη σου γι αυτό που νιώθεις και άστην ήσυχη για όσο διάστημα χρειάζεται.

Page 1 of 2 12 LastLast