πιστευε στην υπαρξη ασεξουαλικων ατομων ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Quote Originally Posted by Angeliki View Post
    Σοκολάτα μου γλυκιά
    θεωρώ πως είσαι αρκετά νεαρή σε ηλικία και μερικά από όσα γράφεις με κάνουν να σκέφτομαι πως ίσως το σεξ να είναι στο μυαλό σου λιγάκι μεγαλοποιημένο. Όπως είπες βέβαια, υπάρχουν και οι συνομήλικοί σου που δίνουν πολύ σημασία στο σεξ και "δεν μπορούν" να έχουν αραιές επαφές.
    Αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι πως ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες, οι οποίες όμως επηρεάζονται από τις απόψεις μας και τις γνώσεις μας.
    Θα σου πρότεινα μόνο να διαβάσεις μερικά παραπάνω θέματα αναφορικά στην σεξουαλική πράξη καθώς και την σεξουαλικότητα του ανθρώπου για να τα έχεις κι εσύ πιο ξεκάθαρα.
    Αν θέλεις κάτι περαιτέρω, με χαρά μου να σε βοηθήσω, μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα.

Ισως φταιει που ειδα καποια ατομα που δινουν πολλη σημασια στη συνουσια κι ετσι νομιζα οτι ηταν ετσι οι περισσοτεροι .
    Μαρεσει που εισαι ανετη με αυτο το θεμα , δε ξερω πως το κανεις .
    Ενταξει θα διαβασω περισσοτερα , θα μου αρεσε πολυ να γνωριζα προσωπικα ενα ατομο που να μη ντρεποταν καθολου και να μιλουσαμε ανετα γιαυτο κι αν σκεφτομουνα ποτε ασεμνες σκεψεις να μη με εκρινε να μου ελεγε και τις δικες του σκεψεις .
    Θα προτιμουσα αυτο το ατομο να ηταν γυναικα .

...σοκολάτα, στο άλλο θέμα σου έγραφες ότι σου αρέσει να αυτοικανοποιήσαι συνέχεια.
    Αυτό λοιπόν λέγεται ολοκλήρωση, (σωματική).
    Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και οι άνθρωποι που παραπονιούνται ότι "εχουν να το κάνουν δυο εβδομάδες". Τους λείπει αυτή η ολοκλήρωση.
    Το γεγονός ότι σε αυτή την ηλικία φοβάσαι να μπεις σε ενηλικιωση ενώ έχεις σεξουαλικές ορέξεις, μήπως να το έβλεπες λίγο πιο βαθιά;

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...σοκολάτα, στο άλλο θέμα σου έγραφες ότι σου αρέσει να αυτοικανοποιήσαι συνέχεια.
    Αυτό λοιπόν λέγεται ολοκλήρωση, (σωματική).
    Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και οι άνθρωποι που παραπονιούνται ότι "εχουν να το κάνουν δυο εβδομάδες". Τους λείπει αυτή η ολοκλήρωση.
    Το γεγονός ότι σε αυτή την ηλικία φοβάσαι να μπεις σε ενηλικιωση ενώ έχεις σεξουαλικές ορέξεις, μήπως να το έβλεπες λίγο πιο βαθιά;

Δε αυτοικανουποιουμαι συνεχεια με μετρο το κανω .
    Μου εχει τυχει να μη το κανω και μηνα αυτο το λεω για να δειξω οτι δε το κανω πολυ συχνα δε μου φαινεται πολυς καιρος ο ενας μηνας.
    Περιμενω να αισθανθω συναισθηματα για καποιον και μετα θα συνουσιαστω.
    Ισως ισχυει εκεινο που ειχε πει η angelikh οτι ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες .

Quote Originally Posted by σοκολατα 14 View Post
    Δε αυτοικανουποιουμαι συνεχεια με μετρο το κανω .
    Μου εχει τυχει να μη το κανω και μηνα αυτο το λεω για να δειξω οτι δε το κανω πολυ συχνα δε μου φαινεται πολυς καιρος ο ενας μηνας.
    Περιμενω να αισθανθω συναισθηματα για καποιον και μετα θα συνουσιαστω.
    Ισως ισχυει εκεινο που ειχε πει η angelikh οτι ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες .
    Ναι, φυσικά. Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες, οπότε γιατί να μην καταλαβαίνεις και συ ότι κάποιος θεωρεί μεγάλο διάστημα τις δυο εβδομάδες αποχής?

Junior Member
    Σοκολατα, ασε την κοινωνια να λεει οτι θελει. Μην δημιουργεις στον εαυτο σου προβληματα χωρις να υπαρχουν ειδικα ακουγοντας αποψεις σαν και μερικων παραπανω. Στα 18 μου ειχα και εγω αυτο το κακο συνηθειο να μετραω την τελευταια φορα μου και καθε μερα που εμπαινε στο σακι ολο και πιο βαρια την αισθανομουν, λες και καιγοταν ο κοσμος. Οταν δε εφταναν μηνες απαπα, απλα δεν το σκεφτομουν. Και αυτο γιατι οι συνομιληκοι το συζητουσαν διαρκως, γιατι ΕΠΡΕΠΕ να με ενδιαφερει πιο πολυ το κατω κεφαλι, εν τελει γιατι το θελαν κι οι αλλοι. Αν δεν το αισθανεσαι γιατι να το κανεις? Αν το κανεις επειδη καποιων ειναι συνηθεια μηπως καταντησει στο τελος καταναγκαστικο? Πολλοι ειναι αυτοι και τωρα στα 26 μου που με πλαισιωνουν και το μονο φλεγον θεμα ειναι το πως το εκαναν με την κοπελα τους η την τυχαια το προηγουμενο βραδυ, το πωπω πρεπει να βρω καποια να "..." σημερα γιατι δεν παει αλλο, μια βδομαδα και πολυ κρατησε. Σε βαθμο που να μην μπορεις να εχεις μια α επικοινωνια με τετοιους τυπους. Οκ σεβαστο οτι μπορει να τους ειναι αναγκη, σεβαστο να κανουν οτι θελουν στο κρεββατι τους αλλα να ειναι και σεβαστη η αποψη η οποια λεει η εμμονη με οτιδηποτε παυει να ειναι αναγκη και κατανταει αρρωστια.

Δεν υπαρχουν κατ εμε ασεξουαλ τυποι, δεν εχεις κανενα προβλημα ουτε χρειαζεται να διαβασεις κανα τευτερι που θα σου πει ποτε εισαι ετοιμη να κανεις σεξ, με ποιον και τι ωρα μετα απο ποιο ραντεβου.

Ισα ισα που τετοιο προφιλ που παρουσιασες ειναι και ιδανικο , μην σου πω ουτοπια για πολλους.

Senior Member
    Γειά σου σοκολλατα. Λοιπόν λόγω ορμονών έχω περάσει απο διάφορες φάσεις. Απο διαστήματα που δεν ήθελα καθόλου σεξ και άλλα που ήθελα συνεχώς. Γιαα μένα λοιπόν αν νομίζεις οτι τα έχεις βρει με τη γυναικεία σου φύση κοιτα και τις ορμόνες σου.Δεν φαντάζεσαι τι παιχνίδια παίζουν

Member
    Quote Originally Posted by σοκολατα 14 View Post
    Αν ερχοταν καποιος και ελεγε οτι δεν ενδιαφερεται για το σεξ πως θα αντιδρουσατε ?
    Ξερω το οτι ολοι θεωρουμε δεδομενο οτι αποκλειεται να υπαρχει ανθρωπος που να μη νοιωθει σεξουαλικη επιθυμια , ακομη κι εγω αν δω καποιον δε θα μου παει στο μυαλο οτι μπορει να μην ενδιαφερεται .
    Αλλα πιστευω οτι υπαρχουν , δε θα ειναι λογω καποιου τραυματος η διαταραχης απλα ετσι θα νοιωθουν οτι δε θελουν να το κανουν .
    Φυσιολογικο μου φαινεται και ενω τα αλλα ατομα στην εφηβεια τους ασχολουνται μονο με ερωτικα και σεξ τα ασεξουαλικα ατομα ασχολουνται με κατι ποιο αξιο και δημιουργικο .
    Με αυτο το μηνυμα που γραφω δεν υπονοω οτι ειμαι ασεξουαλικο ατομο διοτι εγω εχει τυχει να ερεθιστω με κατι που θα δω (με μια ερωτικη σκηνη στη τηλεοραση π.χ) .
    Απλα μην αντιμετωπιζετε (οσοι αντιμετωπιζετε) τα ασεξουαλικα ατομα σαν να ειναι παραξενα η οτι εχουν προβλημα .
    Ειναι καλυτερο να απεχει καποιος απο αυτο εστω και συνειδητα παρα να φερεται σαν σεξομανης , γιατι οι περισσοτεροι και ειδικα οι αντρες φαιρονται σαν σεξομανεις λες και αν δεν κανουν σεξ για καποιο διαστημα θα πεθανουν η θα παθουν κατι .
    Πραγματικα δεν εχω γνωρισει ατομο το οποιο να μην ασχολειται με τον ερωτα και οι περισσοτεροι θα προτιμουσαν περισσοτερο να εχουν εναν ερωτικο συντροφο παρα εναν πραγματικο φιλο , κι αυτο που δε καταλαβαινω ειναι που πολλοι θα ελεγαν φυσιολογικο ειναι .
    Ξερω υπερβολικη θα ακουστω ομως αυτο μου φαινεται σαν μανια που ολοι δεν ασχολουνται με κατι περα απο ρομαντισμους και σεξ .
    Τωρα καποιος ισως μου πει οτι '' η δεν εχεις ερωτευτει η δεν στην εχει πεσει κανεις για να ξερεις'' αληθεια ειναι αλλα αυτη τη στιγμη δε μου βγαινει και αν ηταν να μου την επεφτε καποιος η να κανω κατι με καποιον θα ενοιωθα αβολα και θα μου επεφτε η διαθεση .
    Ολο αυτο που ειπα πριν οτι δε μου βγαινει απλα το θεωρω μπερδεμενη κατασταση , δε το λεω με σιγουρια οτι δε θα θελησω ποτε μου σεξουαλικη επαφη γιατι δε ξερω στο μελλον αν θα νοιωσω , αν δεν νοιωσω τοτε ισως να μη νοιωσω ποτε , αν νοιωσω καλως .
    Απλα δινω περισσοτερη βαση στα συναισθηματα , με στεναχωρει οταν ενα ζευγαρι χωριζει επειδη δεν ικανοποιουνται σεξουαλικα , ναι ξερω θα επρεπε καποιος σε μια σχεση να καλυπτεται σε ολους του τομεις ομως αν υπαρχει πραγματικη αγαπη οχι μονο ερωτας θα μπορει να μεινει μαζι ενα ζευγαρι χωρις καθολου σεξουαλικη επαφη η εστω λιγη .
    Κατι τετοιο θα ηθελα κι εγω αν ποτε νοιωσω οτι θελω να κανω σχεση με καποιον , να ηταν ποιο συναισθηματικη και οχι ολη η σχεση να στηριζεται στο σεξ .
    Πσιτ!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα σε αυτό που λες! Είμαι αγόρι και όμως, ξέρω πολύ καλά τι εννοείς όταν λες ότι όλοι ασχολούνται με sex κτλπ. Το βλέπεις γύρω σου, όλοι μιλάνε για έρωτα, για πηδήματα κτλπ. Και όμως εσύ αναζητάς μια επαφή διαφορετική, πιο συναισθηματική. Απορείς που ελάχιστοι είναι έτσι. Αναζητάς μια επικοινωνία, και φαίνεται περίεργο στον άλλον, διότι αυτή η επικοινωνία που ζητάς εσύ δεν είναι ερωτικής φύσεως. Ψάχνεις κάτι πιο ανθρώπινο, κάποιον που να μιλάτε, να γελάτε, να μοιράζεστε τα όνειρά σας. Και μιλάω για πραγματικά όνειρα, όχι για όνειρα πχ να κάνεις οικογένεια κτλπ. Ο καθένας μας κρύβει μέσα του ένα κρυφό ταλέντο, και ένα κρυφό όνειρο. Πρέπει να το ανακαλύψουμε. Και εγώ προσωπικά άρχισα να τα σκέφτομαι όλα αυτά όταν άφησα τα γκομενικά στη μέση. Δε λέω ότι είναι νορμάλ όλο αυτό ή το σωστό, αλλά έτσι νιώθω. Και από ότι κατάλαβα αυτό νιώθεις κ εσύ, (εάν κατάλαβα λάθος σόρι :P). Μη μασάς! Κάνε ότι σε κάνει εσένα ευτυχισμένη, και άσε τους άλλους, και τα στερεότυπα περί φυσιολογικού κτλπ στην άκρη! :)

Junior Member
    Quote Originally Posted by Aps_mustang View Post
    Πσιτ!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα σε αυτό που λες! Είμαι αγόρι και όμως, ξέρω πολύ καλά τι εννοείς όταν λες ότι όλοι ασχολούνται με sex κτλπ. Το βλέπεις γύρω σου, όλοι μιλάνε για έρωτα, για πηδήματα κτλπ. Και όμως εσύ αναζητάς μια επαφή διαφορετική, πιο συναισθηματική. Απορείς που ελάχιστοι είναι έτσι. Αναζητάς μια επικοινωνία, και φαίνεται περίεργο στον άλλον, διότι αυτή η επικοινωνία που ζητάς εσύ δεν είναι ερωτικής φύσεως. Ψάχνεις κάτι πιο ανθρώπινο, κάποιον που να μιλάτε, να γελάτε, να μοιράζεστε τα όνειρά σας. Και μιλάω για πραγματικά όνειρα, όχι για όνειρα πχ να κάνεις οικογένεια κτλπ. Ο καθένας μας κρύβει μέσα του ένα κρυφό ταλέντο, και ένα κρυφό όνειρο. Πρέπει να το ανακαλύψουμε. Και εγώ προσωπικά άρχισα να τα σκέφτομαι όλα αυτά όταν άφησα τα γκομενικά στη μέση. Δε λέω ότι είναι νορμάλ όλο αυτό ή το σωστό, αλλά έτσι νιώθω. Και από ότι κατάλαβα αυτό νιώθεις κ εσύ, (εάν κατάλαβα λάθος σόρι :P). Μη μασάς! Κάνε ότι σε κάνει εσένα ευτυχισμένη, και άσε τους άλλους, και τα στερεότυπα περί φυσιολογικού κτλπ στην άκρη! :)
    Παιδιά θα συμφωνήσω μαζί σας. Εγώ κατατάσσω βέβαια εμένα στα ασέξουαλ άτομα για το λόγο ότι δεν μου έχει έρθει η τόσο έντονη επιθυμία στο να προχωρήσω με κάποιον. Εγώ πιστεύω προσωπικά ότι το έπαθα από την υπερπροβολή του σεξ όπως λέτε και ναι θα με ενδιέφερε πιο πολύ κάτι ρομαντικό. Τώρα ναι ίσως φαίνεται σε μερικούς κάπως αλλά συνήθως αδυνατούμε να κατανοήσουμε κάποιον όταν δεν είναι ίδιος με εμάς. Το σημαντικό είναι να νιώθουμε καλά αν νιώθεις οκ έτσι τότε αποδέξου το, εμένα πχ δεν με ενοχλεί και ούτε εχω αυτή την άποψη λόγω θρησκευτικών εμμονών ή οικογένειας. Περισσότερα μπορείς να δεις στο ίντερνετ και εγώ έμαθα πολλά για μένα που δεν ήξερα τόσα χρόνια κ το λόγο για τον οποίο διέφερα, απλώς με θεωρούσα διαφορετική αλλά μετά είδα ότι υπάρχουν κ άλλοι και είναι κ επιστημονικα αποδεκτό.

Banned
    Το θέμα είναι ότι ζούμε έναν αντίστροφο μεσαίωνα. Τότε θεωρούσαν ανώμαλο όποιον σκεφτόταν συχνά το σεξ, τώρα όποιον το σκέφτεται καθόλου ή σπάνια. Ίσως είναι μια αντίδραση στο ότι όλοι το συζητάνε στις παρέες στα περιοδικά, τηλεόραση, ραφιόφωνο, σειρές, ταινίες, αφίσες κτλ και σου βγαίνει να μην ασχοληθείς. Μάλλον είσαι και άτομο θεωρητικό- συναισθηματικό κι έχεις λιγότερη ανάγκη, νομίζω ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν δεν έκανε ποτέ του κάτι. Μη σε κάνουν να νιώθεις ανώμαλη όπως έκαναν τους σεξουαλικούς στο Μεσαίωνα!

Page 2 of 2 FirstFirst 12