Για τι έχετε μετανιώσει στη ζωή σας?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 59
    Senior Member

Για τι έχετε μετανιώσει στη ζωή σας?

Υπάρχει κάτι που κάνατε ή κάποια επιλογή που μετανιώσατε πάρα πολύ?
    Εγώ γενικά πριν κάνω κάτι το σκέφτομαι αρκετα δηλαδή και θετικα και αρνητικά αλλά δεν λέω ότι δεν παίρνω λάθος αποφάσεις.
    Απλα κάποια στιγμή κατάλαβα ότι απο αυτα μαθαίνεις και δεν πρέπει να μετανιώνεις απλά να είναι οδηγός για επόμενες αποφάσεις που θα πάρεις.
    Αλλά σε κάθε περίπτωση πάντα θα σκεφτεσαι τι θα γινόταν αν είχα επιλέξει το άλλο από αυτο που διάλεξα.Να πεις 1 όχι σε κάτι ή να μην πας σε 1 δουλεια ή κάτι τελοσπάντων

Banned
    otaν πηρα στα σοβαρα ανθρωπους που επρεπε να τους παρω στη πλακα

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    otaν πηρα στα σοβαρα ανθρωπους που επρεπε να τους παρω στη πλακα
    σωστό αυτό.Αλλά ζωή είναι μαθαίνεις.Οι φίλοι πάνε και έρχονται...αλλάζουν οι καταστάσεις.Οπότε εγώ προσωπικά δεν μετανιώνω σχεδόν για τίποτα.

Senior Member
    Το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο και πηγα να γραψω ειναι η περιοδος των δυο περιπου ετων που ειχα αυτη την ασχημη ασθενεια που λεγεται καταθλιψη. Μετα ομως σκεφτηκα οτι και απο εκει, κατι κερδισα, κατι καλο βγηκε. Εμαθα πολλα πραγματα για τον εαυτο μου, κυριως τον εκανα φιλο μου και εμαθα επισης να ριχνω απο θρονους ατομα που πιστευα οτι καθοντουσαν. Δυσκολα μεν, το αποτελεσμα με δικαιωσε ομως. Οποτε δε μετανιωνω για τιποτα. Ισως επρεπε να φτασω εκει που εφτασα, για να βρεθω εδω που ειμαι σημερα.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Δεν έχω να μετανιωσω για τίποτα!.

Senior Member
    Για πολλα πράματα.
    Για ανθρώπους που πληγωσα ενω δεν έπρεπε,για αυτούς που εκτίμησα ενω δεν έπρεπε.
    Για την μητέρα μου,που την άφησα να κάνει το δικο της ενω Τωρα αποδεικνύεται πως είχε άδικο.
    Έτσι μάλλον ειναι η ζωη,μαθαίνεις και ...προχώρας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο και πηγα να γραψω ειναι η περιοδος των δυο περιπου ετων που ειχα αυτη την ασχημη ασθενεια που λεγεται καταθλιψη. Μετα ομως σκεφτηκα οτι και απο εκει, κατι κερδισα, κατι καλο βγηκε. Εμαθα πολλα πραγματα για τον εαυτο μου, κυριως τον εκανα φιλο μου και εμαθα επισης να ριχνω απο θρονους ατομα που πιστευα οτι καθοντουσαν. Δυσκολα μεν, το αποτελεσμα με δικαιωσε ομως. Οποτε δε μετανιωνω για τιποτα. Ισως επρεπε να φτασω εκει που εφτασα, για να βρεθω εδω που ειμαι σημερα.
    Οπότε η λύση βρέθηκε με το να μειώσεις τους άλλους για να βρεθούν είτε στο ίδιο είτε σε χαμηλότερο επίπεδο απο εσένα. Αντι να προσπαθήσεις να ανέβεις εσύ ανεξάρτητα.

Quote Originally Posted by andy87 View Post
    Υπάρχει κάτι που κάνατε ή κάποια επιλογή που μετανιώσατε πάρα πολύ?
    ....
    Αλλά σε κάθε περίπτωση πάντα θα σκεφτεσαι τι θα γινόταν αν είχα επιλέξει το άλλο από αυτο που διάλεξα.Να πεις 1 όχι σε κάτι ή να μην πας σε 1 δουλεια ή κάτι τελοσπάντων
    Η αμφιβολία δεν σβήνει ποτε. Θα σε συνοδευουν για παντα το ανικανοποίητο γι αυτο που τελικα πήρες και η λύπη που δεν επέλεξες το άλλο. Βρισκόμαστε σε τέτοιες διλημματικές καταστασεις όταν οι πρώτες επιλογες μας έχουν στερέψει.
    γιάννης

Senior Member
    μετανιώνω που ηλπισα ότι καποιοι ανθρωποι είναι διαφορετικοι, αληθινοι, εννοουν όταν λενε ότι σε αγαπουν και ξεχασα ότι υπαρχουν πολλοι απατεωνες και ψευτες. μετανιώνω που ειχα την ψευδαισθηση ότι μου αξιζει να βρω εστω 2-3 καλους ανθρώπους στη ζωη μου..Μετανιώνω που δεν εβαλα ποτε προτεραιοτητα τον εαυτο μου και δεν τον προστατευσα οσο επρεπε, τωρα μακαρι να καταφερω να βγω από το αδιεξοδο που με εφεραν. Να φυγει αυτή η ταφοπλακα από το στηθος γιατι πια η καταθλιψη γινεται αφορητη.
    Μετανιώνω για την επαναλαμβανομενη βλακεια μου να εμπιστεύομαι τους αλλους..Μετανιώνω που δεν ηθελα νωρίτερα να το παρω αποφαση ότι ο ιδιος μου ο "πατερας" είναι τοσο κακος ανθρωπος.
    Δεν μετανιώνω που δεν θα συγχωρησω ποτε πια και κανεναν.

Senior Member
    Για το μονο πραμα που εχω μετανιωσει , ειναι οτι δεν παντρευτηκα την κοπελλα μου προ 17 ετων , μετα απο 8 χρ. δεσμο , κ μασησα στην απειλη του πατερα μου για αποκληρωση . Επρεπε να ειχε τραβηξει μια μουτζα στους γονεις μου , κ να την ειχα κοπανησει .Κ εκτοτε δεν εχω βρει αξια αντικαταστατρια της διοτι παραειμαι επιλεκτικος .
    Last edited by Macgyver; 07-12-2013 at 14:25.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Για το μονο πραμα που εχω μετανιωσει , ειναι οτι δεν παντρευτηκα την κοπελλα μου προ 17 ετων , μετα απο 8 χρ. δεσμο , κ μασησα στην απειλη του πατερα μου για αποκληρωση . Επρεπε να ειχε τραβηξει μια μουτζα στους γονεις μου , κ να την ειχα κοπανησει .Κ εκτοτε δεν εχω βρει αξια αντικαταστατρια της διοτι παραειμαι επιλεκτικος .
    Γιατί νομίζω όμως...ότι αν την ήθελες πολύ,θα δεχόσουν ακόμα και αυτή την απειλή;;

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Γιατί νομίζω όμως...ότι αν την ήθελες πολύ,θα δεχόσουν ακόμα και αυτή την απειλή;;
    Ίσως... υπάρχει το 'θέλω πολύ', αλλά υπάρχει ταυτόχρονα και κάτι που θέλω 'πιο πολύ'.
    Επίσης κάποιες φορές οι φόβοι υπερισχύουν της επιθυμίας.

Senior Member
    Γιατι ειναι πολλα τα λεφτα Αρη . ( Σπυρος Καλογηρου ) . Κ αν μαθεις σε αυτα , δυσκολα κανεις πισω. Η Μαρινα38 τοπιασε .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γιατι ειναι πολλα τα λεφτα Αρη . ( Σπυρος Καλογηρου ) . Κ αν μαθεις σε αυτα , δυσκολα κανεις πισω. Η Μαρινα38 τοπιασε .
    Μα καλά και συ...ποιά βρήκες να αγαπήσεις τη Μαρία την πενταγιώτισσα;;
    Γιατί τόση άρνηση με την Μαρία την πενταγιώτισσα;
    Τώρα που είσαι ''ανευ'' Μαρίας πενταγιώτισσας,εκείνοι πιστεύουν ότι έπραξαν σωστά ή πιστεύουν ότι θα βρεις μία του επιπέδου σου;

Banned
    Για οτι και να εχω μετανιωσει, ειναι πλεον αργα γιαυτο και το αφηνω εκει που ειναι... Οτι ανηκει στο παρελθον, μενει εκει γιατι πολυ απλα εσυ προχωρας...

Page 1 of 4 123 ... LastLast