Για τι έχετε μετανιώσει στη ζωή σας? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γιατι ειναι πολλα τα λεφτα Αρη . ( Σπυρος Καλογηρου ) . Κ αν μαθεις σε αυτα , δυσκολα κανεις πισω. Η Μαρινα38 τοπιασε .
    Εκανες την επιλογή σου..κατσε τωρα στο pc mac και εχοντας εξασφαλισει το χρημα χωρις να μπορεις ουσιαστικα να το απολαυσεις...φανταζομαι πως θα ενιωσε η τοτε κοπελα σου αν σε αγαπουσε κιολας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Μα καλά και συ...ποιά βρήκες να αγαπήσεις τη Μαρία την πενταγιώτισσα;;
    Γιατί τόση άρνηση με την Μαρία την πενταγιώτισσα;
    Τώρα που είσαι ''ανευ'' Μαρίας πενταγιώτισσας,εκείνοι πιστεύουν ότι έπραξαν σωστά ή πιστεύουν ότι θα βρεις μία του επιπέδου σου;
    Diana ,Eχουν αλλαξει γνωμη , ιδιως ο πατερας μου . Κ στην ηλικια που ειμαι , τους εσει πιασει πανικος , μην τυχον Κ μεινω ανυπαντρος , ειμαι κ δυσκολος στις γυναικες κ θα δεχθουν οποια ναναι .. Κ δεν ηταν τοσο τα χρηματα που δεν ειχε , αλλα επειδη ειχε εναν πολυ δυναμικο χαρακτηρα με πολλη αυτοπεποιθηση , η μαμακα μου , νομιζε οτι θα με κανει οτι θελει !!!! Ελα ομως που μου αρεσει αυτος ο τυπος γυναικας .Γονεις.............................

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Εκανες την επιλογή σου..κατσε τωρα στο pc mac και εχοντας εξασφαλισει το χρημα χωρις να μπορεις ουσιαστικα να το απολαυσεις...φανταζομαι πως θα ενιωσε η τοτε κοπελα σου αν σε αγαπουσε κιολας
    unlucky , δεν την παρατησα , αλλα ολιγωρια στην ολιγωρια , αυτη αποφασισε να φυγει . Κ το χρημα δεν μπορω να το απολαυσω λογω κτθλψης . Παντως με την Ιωαννα διατηρουμε ακομη φιλικες σχεσεις , αν κ τα δυο τελευταια χρονια μενει στο Μαιμι .
    και απο γυναικες βρισκω οτι ωρα θελω . Ουδεμια αναντικακαστατη . Η κτθλψη ειναι το προβλημα μου .
    Last edited by Macgyver; 11-12-2013 at 16:13.

Senior Member
    unlucky , δεν την παρατησα , αλλα ολιγωρια στην ολιγωρια , αυτη αποφασισε να φυγει . Κ το χρημα δεν μπορω να το απολαυσω λογω κτθλψης . Αλλιως η ιστορια αυτη εχει ξεχαστει . Σιγα μην κολλαγα 17 χρονια σενα ατομο .
    εννοείται πως δεν χαιρομαι που πασχεις απο κατάθλιψη, απλα η συμπεριφορα σου είναι ότι χειροτερο μπορει να κανει καποιος σε μια κοπελα και γω αυτό σχολιασα, το ζω βιωσει η ιδια, το χω δει να συμβαινει σε φιλες μου. Ισως αν ειχες αυτή την κοπελα διπλα σου μπορει να σου χε περασει και η καταθλιψη και ολα. Οσο για τις μαμαδες-αδερφες- πατεραδες κτλ ας μην σχολιασω καλυτερα.. Παντως και λογω ηλικιας θα ξερεις ότι καμια γυναικα δεν "γουσταρει" τους μαμακηδες! μα καμια όμως! καποια στιγμη πρεπει να απογαλακτίζεσαι από τους γονεις, αυτό δε σημαινει ότι παυεις να τους αγαπας...

Senior Member
    Unlucky , μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα . Εγω μαμακιας ? Αυτο ειναι ανεκδοτο . Το τι πολεμο ειχα ανοιξει , εσπασα δυο φορες τις πιατοθηκες , γκρεμισα πορτα κουζινας , τα βρισιδια που εφαγε ( βλαστημιες ) , την απειλησα με γεματο οπλο , την μπουγελωσα με γαλα , μεχρι χαστουκι ( γερο ) της εριξα , κ αλλα που δεν θυμαμαι . Ετσι κανουν οι μαμακηδες ?

Senior Member
    Unlucky , μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα . Εγω μαμακιας ? Αυτο ειναι ανεκδοτο . Το τι πολεμο ειχα ανοιξει , εσπασα δυο φορες τις πιατοθηκες , γκρεμισα πορτα κουζινας , τα βρισιδια που εφαγε ( βλαστημιες ) , την απειλησα με γεματο οπλο , την μπουγελωσα με γαλα , μεχρι χαστουκι ( γερο ) της εριξα , κ αλλα που δεν θυμαμαι . Ετσι κανουν οι μαμακηδες ?
    Έτσι κάνουν τα παιδάκια. Και στο τέλος κάνουν αυτό που τους είπε η μανούλα.

Senior Member
    Εσυ mariam αν δεν πεταξεις την ειρωνια - κακια σου , δεν θα σου παει καλα η μερα .
    Kαι λαθος ατομα εβαλα στη λιστα αγνοησης ( ταχω βγαλει ) τωρα μπηκες εσυ κ μπορεις να γραφεις οοοτι γουσταρεις .
    Ποιος ξερει τι απωθημενα εχεις . Κ χθες την ειπες στον Αλεξανδρο77 , οτι ειναι ασχετος απο υπολογιστες κ δεν χρειαζεται ναπανταει σε καθε ποστ . Κανουμε κ λογοκρισια τωρα ?( εκτος απο κριτικη )
    Last edited by Macgyver; 09-12-2013 at 15:10.

Το να "απογαλακτίζεται" κανεις εννοειται τόσο συναισθηματικά οσο και οικονομικά. Κι ακομα καλύτερα κι οσον αφορα το χώρο, δικη σου στεγη δλδ. Κι οσο πιο γρηγορα το πετυχει κανεις τοσο το καλύτερο επειδη δυστυχως για μας η αγαπη και η στοργη τους καποτε θα σταματησει. Πέτυχες την απεξάρτηση όταν σε ώρες δύσκολες δεν τους έχεις ανάγκη. Νοείται ότι το ενδιαφερον γι αυτους, η αγαπη και η ευγνομωσυνη δε σβηνουν ποτε.
    Τετοιες εκδηλώσεις αντίδρασης δυστυχως δε σημαινουν απογαλακτισμό, ειναι αντιδρασεις στα πλαίσια εξάρτησης.
    γιάννης

Banned
    Εσυ mariam αν δεν πεταξεις την ειρωνια - κακια σου , δεν θα σου παει καλα η μερα .
    Kαι λαθος ατομα εβαλα στη λιστα αγνοησης ( ταχω βγαλει ) τωρα μπηκες εσυ κ μπορεις να γραφεις οοοτι γουσταρεις .
    Mag μενεις ακομα με τους δικους σου;

Senior Member
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 10-12-2013 at 17:17.

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    εννοείται πως δεν χαιρομαι που πασχεις απο κατάθλιψη, απλα η συμπεριφορα σου είναι ότι χειροτερο μπορει να κανει καποιος σε μια κοπελα και γω αυτό σχολιασα, το ζω βιωσει η ιδια, το χω δει να συμβαινει σε φιλες μου. Ισως αν ειχες αυτή την κοπελα διπλα σου μπορει να σου χε περασει και η καταθλιψη και ολα. Οσο για τις μαμαδες-αδερφες- πατεραδες κτλ ας μην σχολιασω καλυτερα.. Παντως και λογω ηλικιας θα ξερεις ότι καμια γυναικα δεν "γουσταρει" τους μαμακηδες! μα καμια όμως! καποια στιγμη πρεπει να απογαλακτίζεσαι από τους γονεις, αυτό δε σημαινει ότι παυεις να τους αγαπας...
    Και αλλωστε το προβλημα για την Ιωαννα , δεν ηταν η μητερα μου ( γραμμενη την ειχα ), αλλα φοβομουνα μην πεισει τον πατερα μου , οπερ κ εγενετο (απειλη της αποκληρωσης απ τον πατερα μου ) .

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Για οτι και να εχω μετανιωσει, ειναι πλεον αργα γιαυτο και το αφηνω εκει που ειναι... Οτι ανηκει στο παρελθον, μενει εκει γιατι πολυ απλα εσυ προχωρας...
    Πολυ σωστα.........

Senior Member
    Παιδια , πολυ δεν ασχοληθηκατα μαζι μου ? βεβαια οπως λεει κ η πολυ σωστη Θεοφανια , να φρικαρεις μονο αν δεν ασχολουνται μαζι σου ( να μην περνας απαρατηρητος )

Παιδια , πολυ δεν ασχοληθηκατα μαζι μου ? βεβαια οπως λεει κ η πολυ σωστη Θεοφανια , να φρικαρεις μονο αν δεν ασχολουνται μαζι σου ( να μην περνας απαρατηρητος )
    Πήρες την αυτοεπιβεβαίωση που ήθελες. Βέβαια πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους κάποιος επιλέγει να ασχοληθει με κάποιον (πχ. τον βρισκει αξιολογο άτομο, απο περιέργεια, για πλάκα, από αντιπάθεια κλπ κλπ), το ζητημα ειναι να μπορεις να διακρίνεις το λόγο.
    γιάννης

Senior Member
    Γιαννη , θα σου απαντησω επειδη σε θεωρω καλοπροαιρεοτο ανθρωπο . Δεν ζητουσα καμμια επιβεβαιωση , ουτε κ ξερω για ποιο λογο , για ενα τοσο απλο θεμα , θα γινοταν θεμα debate . Δεν θεωρω οτι προκαλεσα , αν εξαιρεσουμε το οτι εχω μια οικονομικη ανεση . Πιθανον να ητο λαθος μου . Αλλα τετοια επιθεση.................δλδ η Miss Δεσποινα που λεει οτι εχει cαbrio ( μονο οι φιγουρατζηδες εχουν ) , γιωτ ( που δεν εχω ) , λεφτα , μενει στη Βερνη ( το γιατι γραφει το au revoir , a' revoir , ειναι μυστηριο ) διοτι εχω μεγαλωσει στην Γενευη κ εβγαλα το δημοτικο εκει , γιατι δεν ασχολειται κανεις μαζι της ? Καλα μου ταλεγε η lacrymosa ,το πιο ισχυρο μυαλο που εχει που εχει περασει απτο φορουμ , πριν αποχωρησει αρχες Ιουνιου..............για παρομοιυς λογους.
    Θα συμφωνησω σε πολλα θεματα με τον Τοmhet ( κατινια , διαθεση κουτσομπολιου , κ ελλειψη σοβαροτητας )
    Last edited by Macgyver; 11-12-2013 at 13:48.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast