Ειμαι εγω υπερβολικη;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Banned
    Εvaki μπορει ο αλλος να βαριεται,να εχει 150 προβληματα εκεινη την ωρα,να θελει να ακουσει τα τραγουδια του και να μην μιλαει,να μην εχει ορεξη κτλ..
    Αν εισαι και απο τους τυπους που παιρνεις 100 τηλ ή στελνεις συνεχως μηνυματα στα κοινωνικα δικτυα μπορει να εισαι και κουραστικη για τον αλλον που απλα δεν εχει την δικη σου διαθεση επικοινωνιας ή να μην βρισκει σημεια κοινα συνομιλωντας μαζι σου.Ανθρωπινα πραγματα..
    Σου συμβαινει με ολους σου τους φιλους αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by σοκολατα 14 View Post
    Δε ξερω οι αλλοι τι λενε εγω μαζι σου ειμαι αληθεια ειμαι .
    Ξερω πως το εννοεις οτι θελεις κι εσυ ανταποδοση , και ναι μονο οταν εχουνε αναγκη ξερουν τοτε να μας θυμομουνται .
    Στη σημερινη εποχη που ο καθενας συνηθως κοιταει τον εαυτο του δε πιστευω οτι επειδη πολλοι κοιτανε τον εαυτο τους σημαινει οτι ειναι φυσιολογικο και οχι δεν εχει κανεις την υποχρεωση να το ανεχτει .
    Με νευριαζει σε διαφορες καταστασεις που υπαρχουνε που σου λενε οι αλλοι φυσιολογικο ειναι πρεπει να το ανεχτεις οσο και αν δεν σαρεσει και επειδη οι αλλοι ανεχονται και φοβουνται να μιλησουν πρεπει να το κανεις κι εσυ .
    Να διακοβεις με τα ατομα που δε σου δινουν σημασια , δεν ειναι λογικο καποιος να μην εχει ποτε χρονο να απαντησει η να βγει μαζι σου , αλλα οταν εχει αναγκη με καποιο μαγικο τροπο εχει βρει λιγο χρονο να σου μιλησει .
    Ναι οντως δε το παραδεχονται ουτε εμενα καποιο ατομο που μου το εκανε δε το παραδεχοταν αλλα οταν δεν ειχε να βγει με καποιον και βαριοταν σπιτι μου ελεγε να βγουμε ενω της ειχα πει τοσες φορες και ποτε δε μπορουσε , το χειροτερο ειναι οτι εβγαινα μαζι της οταν μου ελεγε αλλα και παλι μεχρι κι εκει με εγραφε γιατι ασχολιοταν με το κινητο η μιλουσε με αλλα ατομα απο το κινητο , μετα βαρεθηκα απλα να ασχολουμαι αλλο .

σοκολατα τα λες πολύ καλα! οσο για τις απαντησεις καποιων μελων που μονίμως αντιστρεφουν και προσπαθουν να προωθησουν μια ασχημη συμπεριφορα σε σωστη η καλυτερα σε φυσιολογικη ενώ παλια θα με εκνευριζαν πλεον θεωρω ότι οι συμπεριφορές τέτοιων ατομων και στην πραγματικη ζωη μας κανουν να καταληγουμε σε τετοια φορουμ να μοιραζόμαστε με αγνωστους τα προβλήματα μας.. οσο για τη φιλια δυστυχως ουδεις ασφαλεστερος εχθρος από τον ευεργεντηθεντα αχαριστο αλλα και ευτυχως ουδεις αναντικατάστατος!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εvaki μπορει ο αλλος να βαριεται,να εχει 150 προβληματα εκεινη την ωρα,να θελει να ακουσει τα τραγουδια του και να μην μιλαει,να μην εχει ορεξη κτλ..
    Αν εισαι και απο τους τυπους που παιρνεις 100 τηλ ή στελνεις συνεχως μηνυματα στα κοινωνικα δικτυα μπορει να εισαι και κουραστικη για τον αλλον που απλα δεν εχει την δικη σου διαθεση επικοινωνιας ή να μην βρισκει σημεια κοινα συνομιλωντας μαζι σου.Ανθρωπινα πραγματα..
    Σου συμβαινει με ολους σου τους φιλους αυτο?
    τι λες βρε μνημονιο και συ? παραδέχομαι το χιουμορ σου αλλα από που και ως που το βγαλαμε αυτό το συμπερασμα ότι η κοπελα είναι ενοχλητικη? αυθαιρετο το βρισκω ...όταν μια φιλη σου σε παιρνει τηλ επανειλημμένως και τη γραφεις που σημαινει ότι δεν σε νοιαζει αν εκεινη εχει αναγκη από παρεα, από το να μιλησει με έναν ανθρωπο δεν εισαι πραγματικη φιλη, πως να το κανουμε!?

Banned
    Κατσε ρε αγαπη μου γλυκια εχετε φτασει το θεμα στην Καρδιτσα..Μιλησα για κατι πολυ συγκεκριμενο..Για αυτα που μιλησε η θεματοθετρια,για κοινωνικα δικτυα και τηλεφωνα!
    Εχω μια συναδελφο πχ που με το θα δει να ποσταρω στο φβ,θα με αρχισει στην κουβεντουλα και στα καπακια τηλεφωνο!Οταν ειμαι σε διαθεση ανταποκρινομαι,οταν δεν ειμαι ομως δεν ανοιγω καν το μηνυμα της..Ειμαι κακια?Δεν εχω κατι κοινο με την συγκεκριμενη αν και μου ειναι συμπαθης,δεν θελω κατι παραπανω.
    Λοιπον αν θελετε να συζητησουμε περαιτερω συμπεριφορες στο θεμα φιλια,σε πρακτικα ζητηματα,σε μια κοινη διαδρομη που εχεις με την φιλη σου/φιλο σου αλλα στην πορεια σε φτυνει ναι να το συζητησουμε.

Banned
    Ειπα επισης οτι ΜΠΟΡΕΙ να εισαι και κουραστικη για τον αλλον και οχι ΕΙΣΑΙ κουραστικη..Δεν ηθελα να την χαρακτηρισω την κοπελα,απλα να δωσω μια αλλη διασταση στο θεμα της απο την πλευρα του αλλου.

Κατσε ρε αγαπη μου γλυκια εχετε φτασει το θεμα στην Καρδιτσα..Μιλησα για κατι πολυ συγκεκριμενο..Για αυτα που μιλησε η θεματοθετρια,για κοινωνικα δικτυα και τηλεφωνα!
    Εχω μια συναδελφο πχ που με το θα δει να ποσταρω στο φβ,θα με αρχισει στην κουβεντουλα και στα καπακια τηλεφωνο!Οταν ειμαι σε διαθεση ανταποκρινομαι,οταν δεν ειμαι ομως δεν ανοιγω καν το μηνυμα της..Ειμαι κακια?Δεν εχω κατι κοινο με την συγκεκριμενη αν και μου ειναι συμπαθης,δεν θελω κατι παραπανω.
    Λοιπον αν θελετε να συζητησουμε περαιτερω συμπεριφορες στο θεμα φιλια,σε πρακτικα ζητηματα,σε μια κοινη διαδρομη που εχεις με την φιλη σου/φιλο σου αλλα στην πορεια σε φτυνει ναι να το συζητησουμε.

..αααακριβώς ;)
    Το φεις πάλι ειναι φρίκη όταν υπάρχουν ανεπιθυμητοι. Εγω δεν μπαίνω ποτε ον λαιν και πολλές φορες δεν κάνω απολύτως τίποτε προκειμένου να αποφύγω κάποια άτομα που τη συγκεκριμένη στιγμή δεν θέλω να μιλήσω μαζί τους. Είτε γιατί βαριέμαι, είτε γιατί δεν έχω τίποτα να πω, είτε γιατί μιλάω τηλ, είτε για οποιονδήποτε λόγο.
    Αυτό όμως δεν είναι φιλία.
    Σε μια τέτοια περίπτωση, (που θα με παρει μια φιλη και θα έχω α,β,γ,δ λόγο να μη θέλω να της μιλήσω), θα της πω ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που κάνω και ας είναι η πιο βλακεια του κοσμου και θα την παρω καποια άλλη στιγμή, όπως το ίδιο θα κάνει και εκείνη μαζί μου.
    Είναι υπέροχο να νιώθεις την άνεση να πεις στον άλλο πως νιώθεις χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε πρήζει μέχρι να γίνει το δικο του, ή θα παρεξηγηθει για ένα τοσο χαζό λόγο.

Senior Member
    δεν βρηκες καμια ωραιοτερη πολη βρε μνημονιο? δεν νομιζω ότι το πηγαμε τοσο μακρια αλλα οκ...εξαρτάται ποσο κοντινη σχεση εχεις με τον άλλο...αν ας πουμε είναι κολλητη σου ή κανετε πολύ στενη παρεα είναι λογικο να σε ενοχλησει αυτή η συμπεριφορα...

Banned
    Το να βαριεσαι να μιλησεις ή να μην εχεις διαθεση ειναι ανθρωπινο παιδια..
    Δεν αποζητουν ολοι την φιλια μας ή την προσωπικοτητα μας..Σε καποιους ανθρωπους δεν κανουμε,οπως και σε εμας δεν κανουν ολοι και γι'αυτο καποιος που θα θελησει να ερθει πιο κοντα μας ειτε με τηλεφωνα,ειτε με μηνυματα αντιδραμε με αδιαφορια.Καμια φορα τα πραγματα ειναι τοοοσο ξεκαθαρα που δεν τα βλεπουμε λογω εγωισμου.

Επισης εχω πει σε φιλη μου "δεν σηκωσα το τηλ γιατι δεν ειχα ορεξη"..Ειμαστε ανθρωποι ε?
    Και η ειλικρινεια παντα πρεπει να επιβραβευεται.

Banned
    Ειπα πιο πανω ανλακι οτι αν η συμπεριφορα αυτη αφορα εναν πολυ δικο μας ανθρωπο που πορευομαστε φιλικα χρονια μαζι του,το συζηταμε..Και αν ειναι και μονιμη κατασταση φυσικα.

Αυτο το "διαβαστηκε" εχει καταστρεψει πολυ κοσμο στο παλιοφβ!χαχα

Banned
    Και τελος να πω και αυτο..Η ευθιξια σκοτωνει την φιλια.Νομος..

Senior Member
    Το να βαριεσαι να μιλησεις ή να μην εχεις διαθεση ειναι ανθρωπινο παιδια..
    Δεν αποζητουν ολοι την φιλια μας ή την προσωπικοτητα μας..Σε καποιους ανθρωπους δεν κανουμε,οπως και σε εμας δεν κανουν ολοι και γι'αυτο καποιος που θα θελησει να ερθει πιο κοντα μας ειτε με τηλεφωνα,ειτε με μηνυματα αντιδραμε με αδιαφορια.Καμια φορα τα πραγματα ειναι τοοοσο ξεκαθαρα που δεν τα βλεπουμε λογω εγωισμου.

Επισης εχω πει σε φιλη μου "δεν σηκωσα το τηλ γιατι δεν ειχα ορεξη"..Ειμαστε ανθρωποι ε?
    Και η ειλικρινεια παντα πρεπει να επιβραβευεται.
    οσο εγωιστικο είναι να μην καταλαβαίνουμε ότι ο άλλος μπορει να μην μπορει εκεινη τη στιγμη να μας μιλησει ή να μην θελει πια επαφη μαζι μας αλλα τοσο εγωιστικο είναι να κανουμε την παπια και τον εξαφανισμενο οποτε μας βολευει εμας μνημονιο. Αυτή η σταση βγαζει κυριως υπεροψια και απαξιωση και οχι ειλικρινεια. τωρα ενταξει ο καθενας όπως νιωθει καλυτερα...

Banned
    Θα επανελθω σε αλλη χρονικη στιγμη ανλακι γιατι νομιζω παρερμηνευσες..

Φανταζομαι δεν θα εχεις και προβλημα να σου στειλω καμια 20ρια pm ε?

:P

Senior Member
    Ειπα πιο πανω ανλακι οτι αν η συμπεριφορα αυτη αφορα εναν πολυ δικο μας ανθρωπο που πορευομαστε φιλικα χρονια μαζι του,το συζηταμε..Και αν ειναι και μονιμη κατασταση φυσικα.

Αυτο το "διαβαστηκε" εχει καταστρεψει πολυ κοσμο στο παλιοφβ!χαχα
    δεν εχω Facebook και δεν ξερω τι παιζει..ειχα φτιαξει καποτε αλλα δε μου αρεσε, είναι ότι πιο "κατινιστικο" υπαρχει ( τωρα θα θυμισω tomhet αλλα αυτή είναι η γνωμη μου) εξαρτάται βεβαια παλι πώς το διαχειρίζεσαι.

Senior Member
    Καλησπέρα Evaki.
    Η φιλια είναι κάτι που χτίζεται όπως κάθε σχέση εξάλλου. Εαν εσύ έκανες την προσπάθεια σου αλλά δεν βρήκε την ανάλογη ανταπόκριση μην νιώθεις τύψεις και μην στεναχωριεσαι δεν έχει νόημα.
    Προσπάθησε να βρεις φίλους που να εκτιμούν την συμπεριφορά σου.

Senior Member
    Θα επανελθω σε αλλη χρονικη στιγμη ανλακι γιατι νομιζω παρερμηνευσες..

Φανταζομαι δεν θα εχεις και προβλημα να σου στειλω καμια 20ρια pm ε?

:P
    δεν χρειαζεται να μου εξηγήσεις κατι παραπανω μνημονιο, κατανοω πως το εννοουσες, όπως και ότι υπαρχουν ατομα που σκέφτονται και φερονται διαφορετικα από μενα!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast