Results 1 to 5 of 5
Thread: ψυχωτικος?
-
14-02-2014, 09:15 #1
ψυχωτικος?
Καλημερα σε ολους.αποφασισα να μοιραστο την ιστορια μου,διοτι ο καιρος περασε και τα πραγματα δεν εφτιαξαν τελειως. να πιασω τα πραγματα απο την αρχη ομως.ημουν καθημερινος χρηστης κανναβης 4 χρονια.το μονο προβλημα που ειχα ηταν αγοραφοβια υπο την επιρεια καθως και αυξιμενο ανχος.πριν ενα χρονο ομως τα πραγματα πειραν περιεργη τροχια.η κοπελα μου (ειμασταν 2,5 χρονια μαζι)βρηκε κατι αλλο ,και για να 'καλιψει' πομπες θεωρισε σοστο να τα φορτοσει ολα σε μενα.επεσα στην παγιδα και δεν αντεξα, καπνισα πολυ κανναβη(10-15g ημηρεσιος για 1 μηνα)μαζι με 3-4 λιτρα κρασι ημερισιος.καπιες παρανοικες σκεψεις(ενιοθα οτι οι σκεψεις δεν σινδεονται σωστα) εμφανιστικαν σιγα σιγα,και μετα το χορτο με επιανε 'αλλιος'.με τρελενε,μου εσπαγε το κεφαλι στα 2.σαν διπλη αντιλιψη.αγνη παρανοια.αναγκαστηκα να κοψω και πιρα σβαρνα τους γιατρους.τα πραγματα γιναν πολι ασχημα στη συνεχεια αφου για 6 μηνες νομιζα οτι ημουν σχηζοφρενης.δουλεψα με εναν ψυχοθεραπευτη που φενοταν πολυ σωστος,και φαρμακα δεν εδινε με το καλημερα.δεν εχο τιποτα παρα μονο ψυχολογικα και εναν ερεθισμενο εγκεφαλο και καπιες κρισεις πανικου.επρεπε να κανο υπομονι.μετα πιγα και σε μια αλλη ψυχιατρο η οποια μου ειπε οτι επαθα ψυχωση, εδοσε risperdal kai ενα γνοστο αντικαταθλιπτικο.το risperdal το πιρα μονο ενα βραδυ,για τι την επομενη το πρωι εκανα τιναγματα(εχω αδερφη με επιλιψια,και γνοριζω απο αυτα)στο χερι.οταν την πηρα τιλεφωνο που ειπε να παρο και depakine.3 χαπια.δεν με ξαναειδε ποτε.τα αντικαταθλιπτικα τα πιρα 1 μηνα κοντα αλλα δεν τα ηθελα διοτι με παρανοουσε και αυτο.βασικα με εκανε ανιοθο.σιγα σιγα ηρεμισα με τον καιρο.μετα απο καιρο εχω μονο καταθληπτικα συναισθηματα την μεγαλυτερη διαρκεια της ημερας,και ανχος που φτανει μεχρι τον πανικο(το ελενχω,αλλα οχι παντα).τορα καπνιζω κανναβη αλλα μπορει να με παρανοισει(ανχοτικες σκεψεις) μονο εκτος σπιτιου.μεσα στο σπιτι ολα καλα.μιπως πρεπει να το ξαναψαξω?μιπως εχω ψυχωση και απλα με τον καιρο αυτο το πραγμα μεγαλονει?περασε κανεις τιποτα παρομοιες καταστασεις?να προσθεσω επισης οτι την εποχη που ημουν πολι παρανοιμενος,ειχα τρομερη καχιποψια προς τους αλλους.νομιζα οτι ολλοι με σχολιαζουν αρνητικα.
- 14-02-2014, 09:57 #2
σταματησε να καπνιζεις,αυτα που κυκλοφορουν ,τα αλβανικα η τα μεταλαγμενα εχουν πολλη THC k δημιουργουν ψυχωτικα! ετσι την επαθα κ εγω , ομως εγω πηγα σε ψυχιατρους κ τωρα ειμαι ψυχοπαθης με ψυχοφαρμακο.
Διλεξε εναλακτικα να βοηθηθεις κ κοψε το χορτο .Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
14-02-2014, 09:58 #3
AN ειχες ψυχωση θα το ηξερες πιστευω....κοψε το μαυρο.αυτο ειναι το βασικο σου προβλημα κ το πολυ ποτο
14-02-2014, 10:15 #4
Δημητρη το ποτο το εχω κοψει,αντε καμια μπυρα.μεχρι εκει.οσο για το μαυρο το εχο μετριασει και πινο μονο βραδυ,και αντε καμια κυριακη μονο να 3εκινησω απο πιο νωρις.πιστευο οτι υποχρεοσεις και χορτο δεν πανε μαζι.ομος να το κοψω τελειος δεν μπορο.και οχι λογο τις καταθλιψης που προκαλειται,αλλα λογο τον τορινων συνθηκων στη ζωη μου.μονο αυτο με ξεκουραζει τα βραδια.κατερινακι συμφωνο μαζι σου,και η αληθεια ειναι οτι το stuff που μου εκανε τη ζημια ηταν sativa θανατος.απο τοτε πινω πιο ηπια πραγματα.οσο για τις μπουρουχες,δεν τα πινω εδο και χρονια.κατερινακι αν επιτρεπετε πια ηταν τα δικα σου συμπτωματα?
14-02-2014, 10:24 #5
mporeis na mhn to kopseis teleiws alla na kaneis 7-8 tzoyres metrhmenes mia fora thn bdomada otan to kapnizeis me parea oste na mhn soy leipsei h geysh toy k na aistanaise k katitis apo ayto....Me to poto kala to pas...
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....