Νέες γνωριμίες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Senior Member
    ... και δεν ειναι παραλογο .... γιατι τιποτα δεν επιτυγχανεται απο τη μια στιγμη σην αλλη ... ειδικα κατι που ειναι δυσκολο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Junior Member
    Φιλαρακι, θα σου πω εγω το ποιο σωστο με αποδειξεις. Παρε εναν σκυλο και θα θυμασαι τον Νικο απο Χιο για ευγνωμοσυνη. Βγαζε τον βολτες να δεις ποσα ατομα θα γνωρισεις.

Junior Member
    Θα συμφωνησω με τον Νικο5432 απο την Χιο....οχι απλα θα κοινωνικοποιηθεις...αλλα θα συγκινησεις και πολλα κοριτσακια..Εγω θα σε συμβουλευα να ασχοληθεις με την μουσικη.Να πας να μαθεις ενα μουσικο οργανο σε ενα ωδειο που να κανουν και ομαδικα μαθηματα.Ο κοσμος της μουσικης επικοινωνει με το συναισθημα και πιστευω πως ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια να μαθεις κατι καινουργιο αλλα και να νιωσεις καινουργια πραγματα..H θα μπορουσες να γραφτεις σε γυμναστηριο με ομαδικα μαθηματα...Θα μπορουσες επισης να βρεις ενα γηπεδο κοντα στο σπιτι σου που ξερεις οτι μαζευεται κοσμος και παιζει μπασκετ πχ και να πας....βασικα ο,τι και αν επιλεξεις να κανεις,να το κανεις αυτοπροσωπως και οχι μεσω του διαδικτυου...Ειδα πριν μια απαντηση που ελεγε κατι για facebook...δεν κρινω κανεναν -δεν θυμαμαι καν ποιος το εγραψε-απλα κατα την γνωμη μου ειναι κατι τελειως απροσωπο και καθολου ουσιαστικο...Επισης μια αλλη λυση ειναι οι ποδηλατικες ομαδες που πλεον υπαρχουν στα περισσοτερα μερη της χωρας...Ετσι συνδιαζεις κοινωνικοποιηση-γυμναστικη-περιβαλλοντικη συνειδηση..!Μονο στο θησειο αν πας (αν εισαι απο Αθηνα) θα βρεις παρα πολλους...και η τελευταια μου ιδεα ειναι οι ορειβατικοι συλλογοι...Προσωπικα εκανα ορειβασια το καλοκαιρι που μας περασε και η αισθηση του να μαζευεσαι με 35 ατομα και να οργανωνεις καθε φορα την επομενη εκδρομη και να την πραγματοποιεις ειναι το κατι αλλο...Καλη τυχη σε ο,τι κ αν επιλεξεις..Επελεξε κατι που να συνδιαζει γνωριμιες με καινουργιους ανθρωπους και ομορφες εμπειριες!

Junior Member
    Θεοφανία, δε θέλω ιδιαίτερα να γκρινιάζω, προτιμάω όταν φτάνω σε «αδιέξοδο» να ζητάω γνώμες/βοήθεια πάνω σε κάτι συγκεκριμένο, όπως τώρα. Και δε θέλω να λέω και πολλά δημοσίως (αν και κάποιος γνωστός μου θα μπορούσε ίσως να με καταλάβαινε απ' αυτά που είπα ήδη, τέλος πάντων).

Από φέισμπουκ όπως λες σοκολάτα14 έκανα μια προσπάθεια, αλλά απέτυχε πλήρως :P Μπορεί όμως να το ψάξω περισσότερο. Να σου πω κι εκεί δεν ξέρω ακριβώς πού να πάω, σε ποιον να μιλήσω και τι να πω. Αλλά θα κάτσω να το σκεφτώ περισσότερο, μπορεί να έχεις δίκιο. Είχα ψάξει να βρω μερικά γκρουπάκια με σχετικά ενδιαφέροντα αλλά δε βρήκα σχεδόν τίποτα :P Μπορεί να το ψάξω με μουσική τώρα που το λες. Όχι, δεν το απορρίπτω το ίντερνετ, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ξέρω τον «τρόπο».

Μέσω γνωστών υπάρχουν διάφοροι λόγοι που δε θέλω. Πάντως ακόμα και έτσι, όποτε έτυχε να γίνει, δεν υπήρξε μεγάλη «επιτυχία», δηλαδή το πολύ να υπάρχει μια πολύ χαλαρή σχέση με κάποιους. Προτιμάω να μπορώ μόνος μου («μόνος μου») να τα καταφέρνω.

Χαχαχ, ντάξει Νίκο θα το ξανασκεφτώ κι αυτό (το έχω σκεφτεί, μη νομίζεις :P). Άμα τα καταφέρω έτσι θα πιω μια μπίρα στην υγεία σου.

Τώρα, keep, γενικά συμφωνώ με αυτό που λες και κάνω ήδη εδώ και πολύ καιρό αυτή την προσπάθεια
    (βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, το «επιθυμητό» αποτέλεσμα δεν είναι εντελώς σαφές). Αυτό που λες ίσως θα ήταν πολύ καλύτερα αν το είχα διαβάσει πριν από κάποιο καιρό. Οι συγκεκριμένες ιδέες όμως είναι χρήσιμες μερικές φορές, όταν κάποιος έχει έναν άλλο τρόπο ζωής μπορεί να δυσκολεύεται να φανταστεί πώς μπορεί να πετύχει πράγματα που για κάποιους άλλους δείχνουν αυτονόητα.

trinity0: Πολλές ιδέες... Αυτό με τις ποδηλατικές ομάδες ειδικά το στριφογυρίζω στο κεφάλι μου εδώ και μήνες, μπορεί όντως να πάω κάποια φορά τελικά.

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας για τις απαντήσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Niko5432 View Post
    Φιλαρακι, θα σου πω εγω το ποιο σωστο με αποδειξεις. Παρε εναν σκυλο και θα θυμασαι τον Νικο απο Χιο για ευγνωμοσυνη. Βγαζε τον βολτες να δεις ποσα ατομα θα γνωρισεις.
    Χαχαχαχαχαχαχαχα.......... Όντως το έχω δει να συμβαίνει απίστευτο!!!

Member
    Quote Originally Posted by tipota View Post
    Ούτε είναι θέμα φόβου της απόρριψης. Πλέον δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα μ' αυτήν,
    .
    Αφού δεν είναι αυτό το πρόβλημα… Τότε τι σε κρατά; Τι είναι αυτό που σε εμποδίζει να κάνεις το πρώτο βήμα και να γνωρίσεις νέα άτομα; Μην απαντήσεις γρήγορα (σκέψου καλά – προβληματίσου)… Μην απαντήσεις καν σε εμένα… Στον εαυτό σου οφείλεις την απάντηση…
    Ιωάννης Φραγκιαδουλάκης
    Θεσσαλονίκη

..τοτε, (και αφού δεν μπορούμε να πουμε και πολλα για δικους σου λογους), πάρε σκύλο.
    Πραγματικά δεν υπάρχει το τι κοσμο γνωρίζεις ;)
    Θελεις δε θέλεις κοινωνικοποιείσαι. Εγώ πολλές φορες δεν βγαζω το τερας μου στην πλατεια γιατί βαριέμαι να μιλάω.

Senior Member
    Μάλλον είμαι ο μόνος που κάτι δεν κατάλαβε...
    Δημιουργείς ένα κλίμα "ψάχνω να κοινωνικοποιηθώ" και μετά γράφεις
    ... δεν ψάχνω για «φίλους» αλλά ούτε καν για άτομα που να έχουμε όντως κοινά κ.λπ. (αυτό το βλέπω πλέον ως εξαιρετικά απίθανο να (ξανα-)συμβεί και το έχω αποδεχτεί σε μεγάλο βαθμό). Μου αρκεί προς το παρόν να μπορώ να γνωρίζω καινούργια άτομα.
    Δηλαδή...ψάχνεις απλά να κυκλοφορείς μεταξύ αγνώστων? να μην έχεις κάτι κοινό με αυτούς...αλλά απλά τους ψάχνεις? να τους κάνεις τι?
    Κάτι δεν είναι ξεκάθαρο εδώ, και κάτι άλλο μάλλον θες να πεις αλλά δεν το λες.

Η δικη μου εμπειρια λεει πως η δημιουργία φιλίας είναι θέμα συγκυριών, πιστευω πως προκύπτει σύντομα μετα από μια γνωριμία και χωρις να χρειαστει να το ζοριζεις, ητοι να βασανιζεις τον εαυτο σου να βρει τροπους να κερδισει τη φιλια του αλλου.
    Θα εχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις φιλους (δεν μιλαω για γνωριμιες) όταν συχνάζεις σε χώρους δικών σου ενδιαφεροντων (θα σου πω κι εγω αυτα τα εξεζητημενα για σενα που ακουσες κι απο αλλους εδω, σχολή, χόμπι ή αλλη δραστηριοτητα του ελευθερου σου χρονου που σε γεμίζει κι οτι συναφες θα μπορουσες εσυ να σκεφτεις). Επειδη το κοινο ενδιαφερον, αποτελει το σημειο απ το οποιο ξεκινα η επικοινωνία, κι επειτα η συνδεση. Ωστοσο, θα σου ελεγα ότι αυτο δεν ειναι ιδιαιτερα εφικτο. Σ αυτους τους τοπους θα γνωρισεις παρα πολλους, σχεδόν όλοι ίσως και όλοι θα σου ειναι τελικα απλα γνωστοι που απλα θα πιεζεις την κατασταση να εξελιχθει σε φιλία αλλα αυτο δε θα συμβαινει ποτε. Ιδιως αν κανοντας μια καλη αυτογνωσία βρίσκεις τον εαυτο σου ως ατομο που δυσκολευεται στο να συσχετιστει ευκολα ή να βρει ατομα με τα οποια πραγματικα να ταιριαζει κι οχι να εχει την ψευδαισθηση πως μαζι τους ταιριαζει. Γι αυτο προφανως ανοιξες τετοιο θεμα εδω, αλλιως έστω και ολημερίς πάνω απ τα βιβλία θα ειχες φίλους σε σημειο να τους βαρεθεις.
    Σε τετοιους χωρους που σου προτεινουμε απλα θα εχεις περισσότερες πιθανοτητες να σου προκυψει φιλία. Μπορει να κατορθωσεις να γνωρισεις πολλή κοσμο, να αποκτησεις πολλους απλα γνωστους αλλα καλες γνωριμιες και πολλους καλους χωρους συναναστροφης, όμως αν οι ιδιαιτεροτητες του χαρακτηρα σου δεν στο επιτρεπουν στο τελος απλα θα εχεις πολλους γνωστους οι οποιοι ποτε δε θα σε θυμονται αν δεν τους θυμιθεις πρωτα εσυ. Το χειροτερο ειναι ουσιαστικα να παρακαλας τους αλλους να σε κανουν παρεα, αυτο αποδεδειγμενα ριχνει τη ψυχολογια. Το να γινουμε πιο ανοικτοί ως χαρακτηρες, πιο δυναμικοι κι ατομα με πρωτοβουλια βοηθα.
    γιάννης

Junior Member
    Tomhet, όχι δε νομίζω ότι θέλω να πω κάτι άλλο. Δε θέλω να κυκλοφορώ μεταξύ αγνώστων, αλλά να έχω τη δυνατότητα να επικοινωνήσω με άλλους ακόμα κι αν δεν έχουμε ιδιαίτερα πολλά κοινά. Παλιότερα έβαζα ως όρο να έχουμε παρόμοιο τρόπο σκέψης αλλά δεν οδήγησε πουθενά αυτό (δεν τους βρήκα ποτέ). Αλλά και πάλι, ακόμα και κάποιο κοινό να υπάρχει (μια κοινή ασχολία ή παρόμοιες απόψεις) δε νομίζω ότι σημαίνει ότι όλη μας η συναναστροφή θα περιστρέφεται γύρω απ' αυτό το κοινό. Θα καταντήσει βαρετό, νομίζω. Δε σημαίνει ότι δεν απορρίπτω κι εγώ ανθρώπους, απλά πλέον δεν τους απορρίπτω επειδή διαφωνούμε σε κάποια «λεπτομέρεια». Εξάλλου και με τους ήδη γνωστούς μου δεν υπάρχουν κοινά αλλά μια χαρά περνάει ο χρόνος, συνήθως. Και παρατηρώ ότι και μεταξύ τους (αν με βγάλω εμένα από τη μέση) δεν υπάρχουν πολλά κοινά και δε συζητάνε πολύ γι' αυτά που μπορεί να έχουν κοινά ούτως ή άλλως. Νομίζω ότι μεταξύ των περισσότερων τα «κοινά» δημιουργούνται μέσα από τη συνεχή συναναστροφή τους.

ioannis2: Δεν το κάνω αυτό, γενικά δεν αισθάνομαι καθόλου ωραία με το να «πιέζω» τους άλλους. Αλλά δε δίνω στον εαυτό μου πολλές ευκαιρίες ώστε να βρω και κάποιους με τους οποίους θα κολλάμε πιο εύκολα. Η δυσκολία στη συσχέτιση πάντως (που όντως υπάρχει) μπορεί να μειωθεί (το ξέρω γιατί το έχω καταφέρει). Το κακό είναι ότι συνήθως δε σκέφτομαι ότι θα ήθελα να πάω σε μια ποδηλατική βόλτα στην Αθήνα ή να φροντίζω ένα ζωάκι. Αυτά που θέλω να κάνω, όταν έχω όρεξη, τα κάνω μόνος μου σπίτι χωρίς να έρχομαι σε επαφή με κανέναν. Δε νομίζω ότι υπάρχουν τέτοιοι χώροι που μαζεύονται άνθρωποι με παρόμοια ενδιαφέροντα. (Ακόμα και το ότι υπάρχει η δυνατότητα των ποδηλατικών ομάδων ή του κατοικιδίου π.χ., δε θα μπορούσα με τίποτα να το σκεφτώ μόνος μου. Κάπου το έχω ακούσει ή διαβάσει ρωτώντας και ψάχνοντας σχετικά. Γι' αυτό ρωτάω κυρίως.)

Senior Member
    Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω όμως τι αναζητάς...
    Ψάχνεις για άτομα να επικοινωνείς (που σημαίνει οτι θες να συμβαίνει αυτό...έχεις την ανάγκη για να συμβεί αυτό) αλλά λες παράλληλα πως δεν σε νοιάζει αν θα έχετε κοινά.
    Να σου πω πως μου ακούγεται αυτό....
    Θες δηλαδή να έχεις την οικειότητα να μπορείς να πεις μια οποιαδήποτε κουβέντα με κάποιον, απλά και μόνο έτσι για το γαμώτο, προσπερνώντας όμως τις συνθήκες που πρεπει να υπαρχουν για να εχεις αυτή τη δυνατότητα. Με τους φίλους σου που λες οτι δεν έχεις απαραίτητα κάποια κοινά αλλά όπως λες "περνάει η ώρα μια χαρά" ίσως έχεις ακριβώς αυτό....οικειότητα γιατί τους ξέρεις καιρό, που σημαίνει πως καποτε υπήρχε κάτι κοινό. Ανεξάρτητα απο το αν υπαρχει ακόμα αυτό, έχεις πλέον την σχέση αυτή μαζί τους, την οικειότητα που χρειάζεται για να βρίσκεστε μαζί στο ίδιο δωμάτιο και να μιλάτε παρά το οτι δεν ακούτε την ίδια μουσική, δεν έχετε τις ίδιες ασχολίες, δεν έχετε τις ίδιες απόψεις κλπκλπ.

Πως θα μπορούσε όμως να σε δεχτεί κάποιος χωρίς να υπάρχει, πρόφαση, λόγος, κάτι κοινό! ?

Το ερώτημα σχετικά με το τι παραπάνω μπορεί να υπάρχει που ισως δεν λες ξεκάθαρα, είναι ο λόγος που σε οδηγει στο να ψάχνεις αυτά τα πράγματα. Τι σου λείπει? Γιατί σε βλέπω σχετικά δεκτικό στις προτάσεις που σου κάνουν για να γνωρίσεις κόσμο που σημαίνει πως έχεις κάνει ήδη ο ίδιος όλες αυτες τις σκέψεις. Τις έκανες και ενδεχομένως τις πραγματοποίησες...τι έψαχνες λοιπόν σε όλες αυτές? Έψαχνες κάποιον να κάτσετε μαζί να χαζεύετε την θέα? κάποιον να πας μαζί σε μια συναυλία για να μπορείτε να μοιραστείτε το ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη μουσική? ψάχνεις σύντροφο για γουτσου γουτσου? τι ακριβώς ψάχνεις? με έμφαση στο "ακριβώς"....

Senior Member
    κατι που δεν καλοκαταλαβα και νομιζω ειναι σημαντικο, ειναι, εφοσον εχεις καποιο κυκλο "φιλων", γνωστων τελοσπάντων, γιατι δεν ανακτας επαφες μαζι τους, με σκοπο την κοινωνικοποιηση, με την εννοια των εξοδων για παραδειγμα?
    με τις εξοδους και την τριβη, μπορεις να γνωρισεις δικους τους φιλους που δεν ξερεις, αλλα ακομα και αγνωστα ατομα.

με τις ερωτικες σχεσεις πως τα πας? εχεις καποιο δεσμο? θα ηθελες, η ειναι κατι που δεν σε αφορα καθολου?

Junior Member
    Tomhet: Ωραία, θα προσπαθήσω να το εξηγήσω λίγο καλύτερα (αν και πήρα κάποιες απαντήσεις, θυμήθηκα κάποια πράγματα που δεν τα έχω συνεχώς στο μυαλό μου και επανα-κινητοποιήθηκα ήδη).

Ψάχνω έναν τρόπο να μπορώ να γνωρίζω άλλους ανθρώπους. Προφανώς για να το προσπαθώ και να φτάσω στο σημείο να ανοίξω θέμα σ' αυτό το φόρουμ, το θέλω. Παρατήρησα ότι είναι πολύ καλύτερα τώρα που βγαίνω έξω αρκετά παρά τότε που ήμουν κλεισμένος στο σπίτι και δε μιλούσα με κανέναν (περίπου). Έχω καλύτερη διάθεση έτσι και μπορώ με μεγαλύτερη όρεξη να κάνω και αυτά που «πρέπει». Θέλω να μην είμαι απομονωμένος (το εκφράζω ως άρνηση: θέλω όλα τα υπόλοιπα).

Ναι, αυτό που λες είναι αυτό το «κοινό» που λέω πριν: Με όλους τους τωρινούς γνωστούς μου έχουμε βρεθεί κάποτε σε κοινό «χώρο» (σχολείο, σχολή, κοινή παρέα παλιότερα). Άμα γραφτώ σε μια ξένη γλώσσα π.χ. θα έχω πάλι αυτό το κοινό με μια ομάδα ανθρώπων. Μπορεί να καταφέρω να αποκτήσω οικειότητα με μερικούς, ακόμα κι αν δε συμφωνούμε σε τίποτα ή αν δε έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. (Ας πούμε ότι η ίδια η γλώσσα δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αλλά πήγα μόνο και μόνο για να μπορώ να βρίσκομαι σε ένα χώρο με κάποιους ανθρώπους. Ούτε το σχολείο π.χ. ήταν κοινό ενδιαφέρον, αναγκαστικά βρεθήκαμε όλοι στην ίδια τάξη.)

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θέλω να γνωρίσω άλλους: Μπορεί να μην είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με κάποιες από τις σχέσεις μου, μπορεί μερικές να με έχουν κουράσει, μπορεί κάποιοι γνωστοί να απομακρύνθηκαν σε κάποιες περιόδους επειδή βρήκαν αγόρι/κοπέλα, ή και κάτι άλλο σημαντικό που γίνεται όλο και συχνότερα τελευταία: να φεύγουν στο εξωτερικό για σπουδές/δουλειά. Μπορεί να είναι και ένας χωρισμός.

Τις σκέψεις που λες τις έχω όντως κάνει αλλά τις περισσότερες δεν τις πραγματοποίησα. Το σημαντικότερο που κατάφερα ήταν να ξανάρθω σε επαφή με παλιούς γνωστούς. Έχω όμως εξαντλήσει πια αυτή τη δυνατότητα και βλέπω ότι με μερικούς δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα μπορώ να συναναστρέφομαι (για διάφορους λόγους). Πλέον δε βασίζομαι σε τίποτα και θεωρώ εκ προοιμίου όλες τις σχέσεις προσωρινές (γιατί η εμπειρία αυτό μου έδειξε). Χωρίς να σημαίνει ότι όσο κρατήσουν θα είναι όλες ρηχές ή ανούσιες κ.λπ.

Απλά θέλω την επόμενη φορά που θα ξανασυμβεί να απομονωθώ ή οι σχέσεις μου να μη μου φαίνονται επαρκείς, για οποιονδήποτε λόγο, να μη βρεθώ προ απροόπτου και να έχω στο μυαλό μου το πώς πρέπει να κινηθώ.

Remedy: Αυτό που λες το κάνω εδώ και καιρό και βγαίνω πολύ συχνα από το σπίτι. Παρ' όλ' αυτά σχεδόν ποτέ δεν κάνουμε κάτι που να με φέρνει σε επαφή με άλλους, ή έστω όσες φορές έγινε δεν προέκυψε τίποτα σπουδαίο. Αλλά δε θέλω να «χρησιμοποιώ» αυτούς για να γνωρίσω άλλους, ούτε μπορώ να καθορίσω εγώ εξολοκλήρου το τι θα κάνουμε, μιας και οι άλλοι (που είναι και οι πολλοί) φαίνονται ικανοποιημένοι με τις σχέσεις τους και δεν πολυ-ενδιαφέρονται για νέες. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζω ελάχιστους άλλους γι' αυτό και ψάχνω κάτι πιο «πρακτικό».

Με τις ερωτικές εδώ και πολύ καιρό... δεν τα πάω :P Με αφορά αλλά δεν είναι αυτός ο κύριος «στόχος» μου. Όταν ξεκίνησε να με απασχολεί η κοινωνικοποίηση είχα «σχέση». Εξάλλου θεωρώ δεδομένο ότι όταν και αν καταφέρω να γνωρίζω άλλους ανθρώπους αργά ή γρήγορα θα βρεθούν και κοπέλες που να ενδιαφέρονται.

Αυτάαα.

(tl;dr Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, νομίζω ότι βοηθήθηκα αρκετά!)

Senior Member
    Παρατήρησα ότι είναι πολύ καλύτερα τώρα που βγαίνω έξω αρκετά παρά τότε που ήμουν κλεισμένος στο σπίτι και δε μιλούσα με κανέναν (περίπου). Έχω καλύτερη διάθεση έτσι και μπορώ με μεγαλύτερη όρεξη να κάνω και αυτά που «πρέπει». Θέλω να μην είμαι απομονωμένος (το εκφράζω ως άρνηση: θέλω όλα τα υπόλοιπα).
    Νιώθεις καλύτερα με το να βγαίνεις δηλαδή έξω και να μιλάς με "κάποιον".
    Αυτό είναι κάτι που...προέκυψε τώρα? είχες πάντα την δυνατότητα να το κάνεις αλλά για κάποιον λόγο δεν το έκανες?
    Επίσης να σε ρωτήσω γιατί αναφέρεσαι σε αυτό με "τώρα" και "τότε" ? το thread το δημιούργησες μόλις χτες.

Senior Member
    ........
    Remedy: Αυτό που λες το κάνω εδώ και καιρό και βγαίνω πολύ συχνα από το σπίτι. Παρ' όλ' αυτά σχεδόν ποτέ δεν κάνουμε κάτι που να με φέρνει σε επαφή με άλλους, ή έστω όσες φορές έγινε δεν προέκυψε τίποτα σπουδαίο. Αλλά δε θέλω να «χρησιμοποιώ» αυτούς για να γνωρίσω άλλους, ούτε μπορώ να καθορίσω εγώ εξολοκλήρου το τι θα κάνουμε, μιας και οι άλλοι (που είναι και οι πολλοί) φαίνονται ικανοποιημένοι με τις σχέσεις τους και δεν πολυ-ενδιαφέρονται για νέες. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζω ελάχιστους άλλους γι' αυτό και ψάχνω κάτι πιο «πρακτικό».

Με τις ερωτικές εδώ και πολύ καιρό... δεν τα πάω :P Με αφορά αλλά δεν είναι αυτός ο κύριος «στόχος» μου. Όταν ξεκίνησε να με απασχολεί η κοινωνικοποίηση είχα «σχέση». Εξάλλου θεωρώ δεδομένο ότι όταν και αν καταφέρω να γνωρίζω άλλους ανθρώπους αργά ή γρήγορα θα βρεθούν και κοπέλες που να ενδιαφέρονται.

Αυτάαα.

(tl;dr Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, νομίζω ότι βοηθήθηκα αρκετά!)
    δεν τους "χρησιμοποιεις" περισσοτερο απο οσο αυτοι χρησιμοποιουν εσενα. παρεα κανετε!!! αν περα απο αυτους κανεις και γνωριμιες στις εξοδους σας, θα τις οφειλεις στις κοινωνικες σου δεξιοτητες και στην τυχη, οχι σε εκεινους...

πολυ καλα κανεις και βγαινεις. η κλεισουρα φερνει περισσοτερη κλεισουρα.
    να προτιμας παρεες αναμικτες, με ελευθερους μεσα, οι "παντρεμενοι" δεν ειναι και τοσο ανοιχτοι σε νεες γνωριμιες και θα σε μιζεριασουν κι εσενα.
    δεν χρειαζεται να καθορισεις κατι. στην ροη των γεγονοτων, καποτε κατι θα προκυψει. αρκει να βγαινεις και να μην κλεινεσαι.

αν θελεις τοσο ασχετες γνωριμιες, το ιντερνετ ειναι πραγματι αστειρευτη δεξαμενη ασχετων γνωριμιων με αγνωστους. θα ηθελες κατι τετοιο ομως? πολλους απο αυτους που θα σε πλησιασουν, δεν θα τους ελεγες ποτε δευτερη κουβεντα αν τους γνωριζες στην πραγματικη ζωη σου.

για την σχεση σε ρωτησα, γιατι θα μπορουσε να σου προκυψει μια τετοια κοινωνικοποιηση μεσω της σχεσης σου. εγω για παραδειγμα ειχα περασει καποια χρονια μεγαλης κλεισουρας λογω πολλης δουλειας και ενος προηγουμενου χωρισμου που μου ειχε χαλασει τα κεφια για εξοδους. ο συντροφος μου με ξεκουνησε μετα απο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ και απειρες προτασεις και κινητρα για να ξεκουνηθω να αρχισω να βγαινω μαζι του και τωρα τρομαζει να με μαζεψει :p

δεν εχουν σειρα αυτα. μπορει πρωτα να γνωρισεις την σχεση και μετα τους φιλους. το θεμα ειναι να εισαι σε καλη διαθεση και ολα θα γινουν :)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast