Results 46 to 60 of 62
Thread: Ψυχώσεις και συμπεριφόρα
-
29-01-2014, 23:19 #46
ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Λες ψεμματα! διαβασες τις ψυχικες ασθενειες ,εκανες κ μεταφυσικες συζητησεις κ μας γραφεις τωρα οτι μπορεις εσυ να τα εχεις κ τα δυο, κ να εισαι ψυχωτικη κ χαρισματικη -εκλεγμενη που της μιλαει ο Μιχαηλ!
Εχεις φιλο.δουλευεις ,φροντιζεις τον εαυτο σου ,τον παρατηρεις ,αλλα εισαι ψυχωτικη!
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ - Η ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ Κ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ Η ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ Κ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!
Ασε μας λοιπον με τα σεναρια σου γιατι εδω μεσα εκτος απο τις γκομενικες ανησυχιες που τελευταια κυριαρχουν στο φορουμ ,υπαρχουν κ ψυχες που υποφερουν κ ψαχνουν για συμπαρασταση η πληροφοριες για να αναγνωρισουν κ να κατανοησουν την φαση που περναν κ που μπορει να κρατησει για ολη τους τη ζωη!Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
- 29-01-2014, 23:27 #47
Καλησπέρα. Δεν νομίζω οτι αυτη σου η επιθεση ειναι απαραιτητη. Πρωτον, απο λιγα μηνυματα, δεν μπορεις να καταλαβεις τιποτα για μενα. Δευτερον, δε δουλευω. Γιατι πολυ απλα δε μπορω να βγω απο το σπιτι. Τριτον, ποιος σου ειπε οτι θεραπευω; Ποιος ο λογος να κρινεις τα δικα μου συμπτωματα; Και γιατι επιτιθεσαι; Αν εχεις αντιρρηση την εκφραζεις, ομορφα διατυπωμενα, οχι με κεφαλαια, ειναι ασχημο. Τα συμπτωμα αγαπητη συμφορουμιτισσα διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο. Ειδικα στις ψυχωσεις. Ο καθενας πιστευει οτι θελει. Εχεις το δικαιωμα να κρινεις κατι τετοιο; Νομιζα οτι σε αυτο το φορουμ υπαρχει ελευθερια του λογου. Απο ποτε επστρεψε η χουντα;
30-01-2014, 00:08 #48
Ωραια.Δεν θελω να σε ζαλισω με τις πολλες ερωτησεις μου αλλα επειδη τελευταια αρχισα να ψαχνω τετοια θεματα και εχω μπερδευτει λιγο.Γιατι δεν ρωτας τον αρχαγγελο να σου πει τι να κανεις οταν εχεις παραισθησεις,το προβλημα με την μνημη σου και αν θα επρεπε να παρεις τα χαπια μιας και οπως ειπες σε εχει βοηθησει σε δυσκολες περιοδους της ζωης σου.Αυτο που με μπερδεψε ειναι επειδη και εγω πιστευω το ιδιο για τον αρχαγγελο πως γινετε η "παθηση" σου να σου δημιουργει παραισθησεις και ταυτοχρονα να εχεις εποικινωνια με οντα μπορει να ειναι αληθινα.Δηλαδη ειναι και αυτο μερος της "παθησης" η κατι διαφορετικο;Επισης εσυ επιδιωξες να βρεις το αρχαγγελο δηλ εκανες κατι για να ανοιξεις αυτην την διοδο οπως ειπε αλλαξες κατι στη ζωη σου η εγιναν ολα απο μονα τους;Συγγνωμη αν σε ζαλισα και σου ευχομαι καλη δυναμη.Με διαλογισμο και τα σχετικα εχεις ασχοληθει καθολου ;
31-01-2014, 00:03 #49
αυτο που περιγραφει η βικυ σχετικα με τον αρχαγγελο δηλαδη το γεγονος οτι της μιλαγε συνεχεια απλα αυτη δεν τον ακουγε και το οτι η ανθρωποτητα για να αλλαξει πρεπει να αλλαξει τον τροπο που σκεφτεται μου θυμιζει ενα βιβλιο που διαβασα πριν λεγες μερες συζητηση με τον θεο λεγεται του νιλ ντοναλντ γουολς οπου γραφει τη συζητηση που ειχε με τον θεο μολις διαβασα το πρωτο βιβλιο και χω παραγγειλει το 2 και το 3.
31-01-2014, 00:49 #50
παιδιά...μην θεωρείτε ότι επειδή κάποιος άνθρωπος έχει μεταφυσικές ιδιότητες-πρέπει ντε και σώνει να είναι σχιζοφρενής ή ψυχωσικός...
Το γεγονός ότι υπάρχει κληρονομικότητα σχιζοφρένειας και ότι η μητέρα είναι αλκοολική-ιδιαίτερα αν έπινε και πριν την εγκυμοσύνη,αυτός ο συνδυασμός σίγουρα φέρνει σε παθολογία....αν όμως η κοπέλα πέρα από αυτές τις μεταφυσικές καταστάσεις ή έστω παράνοιες είναι κατα τα άλλα φυσιολογική,τότε δεν βλέπω κάποια παθολογία.....
Το γεγονός ότι ξεχνάει μπορεί να οφείλεται στο γεγονός κάποιου στρες ή άγχους.!
Το γεγονός ότι έπασχε ή πάσχει από κατάθλιψη,δεν το βλέπω παράλογο-έχοντας μεγαλώσει σε μία οικογένεια μονογονεϊκή με μάνα αλκοολική που ασχολείται με το μεταφυσικό.!
Αλήθεια,ο πατέρας πού βρίσκεται; άλλοι συγγενείς εκτός από την μητέρα;
Εχω γνωρίσει επίσης ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με τον διαλογισμό-που έχουν μεταφυσικές εμπειρίες και οπτικές και ακουστικές και είναι μια χάρα ψυχικά.!
Η μία από αυτές μάλιστα ένας άγγελος που της εμφανίστηκε-τον ονόμασε Νιροσεν,υπάρχουν και καλά και κακά πνεύματα...!
Το γεγονός όμως που νομίζεις ότι ο φίλος σου,σου αλλάζει συσκευασία στο τυρί,είναι καθαρά δείγμα ψύχωσης.!!
31-01-2014, 00:50 #51
.................................................. ............................................
31-01-2014, 11:46 #52
31-01-2014, 15:44 #53
02-02-2014, 17:50 #54
Καλησπερα και σε ευχαριστω για την απαντηση σου! :) Πιστευω οτι η σχιζοφρενεια και ο κοσμος της ψυχωσης συχνα μπερδευεται με το κοσμο του μεταφυσικου. Και πολλες φορες στον ευρυ κοσμος και απο εμενα την ιδια, για να μην παρεξηγουμε. Οταν πρωτοειπα στην μητερα μου ολο αυτο που μου συμβαινει η πρωτη της κουβεντα ηταν αυτη, οτι κατι μεταφυσικο συμβαινει. Και για να απαντησω στην ερωτηση σου τον πατερα μου τον εχω χασει και οι αλλοι συγγενεις αδιαφορουν τελειως για μενα. Ισως συγχέονται οι ασθενειες με το μεταφυσικο εξαιτιας αυτου που βιωνουμε. δε ξερω ειλικρινα. αλλα ομως οσο το ψαχνω τοσο μπερδευομαι και τοσο χανομαι. ισως να φταιει το ειδος των ψυχωσεων. αν ειχα ψυχωσεις για SUV και men in black Ισως να ητα διαφορετικα τα πραγματα δε ξερω ειλικρινα!!!
02-02-2014, 19:44 #55
Γεια σου Βίκυ μου. Αλήθεια πόσο ετών είσαι? Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι είσαι σε μια φάση που το ελέγχεις κ δν το ελέγχεις... το ελέγχεις γιατί πήγες σε ψυχίατρο κ παίρνεις κάποια αγωγή αλλά δν το ελέγχεις γιατί κάνεις επιλεκτική αγωγή. Έχεις δοκιμάσει να μιλήσεις στο γιατρό σου σχετικά με τα συναισθηματά σου για τη φωνή που σε βοηθά κ ότι δεν θες να πάρεις κτ γι 'αυτό? Πιστεύω οτι θα σε καταλάβει κ ίσως σου δώσει λύση να διώξεις τι "κακές" φωνές αλλά να μπορείς σπάνια μεν αλλά να μιλάς με αυτή τη φωνή.Ίσως υπάρχει μια αγωγή που να είναι πιο χαλαρή..
02-02-2014, 21:35 #56
02-02-2014, 22:49 #57
Καλησπέρα! Ειμαι 23 ετών πλεον. Η αγωγη που παίρνω ειναι για την καταθλιψη και για τις εναλλαγες διαθεσης. Από όταν εμφανιστηκαν τα συμπτωματα καταφερα και τα ελεγξα. Μην με ρωτησεις πως-ιδεα δεν εχω. Ισως δεν ηταν τοσο βαριας μορφης. Ειχα ξεκινησει το Seroquel Και οι φωνες ειχαν αρχισει να διακοπτονται. Οταν το ειχα συζητησει με το γιατρο μου -αφου το ειχα κοψει, γΙατι μου εκανε και παρενεργειες μου ειχε προτεινει το Invega και σαν πιο ελαφρυ- για μενα παντα- και για τις οπτικες μου ψευδαισθησεις, ομως οταν τον ρωτησα αν θα κοψει και τη συγκεκριμενη φωνη μου απαντησε θετικα. Ακομα το παλευω. Οσο αντεχω χωρις αντιψυχωσικα καλυτερα-γιατι ειμαι και λιγο προκατελειμμενη. Και παλι ομως, οσο αντεχω!
02-02-2014, 23:10 #58
TA anticyxvsika omvw einai anagaio 'kako'.opoios ta kobei apo monos toy(h akomh kai me ton giatro) arga h grhgora to ksero apo prosopikes empeiries den exei kalh katalhksh...gia το τελειωτικο κοψιμο μιλαω παντως ετσι ...
Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 03-02-2014 at 05:59.
03-02-2014, 14:10 #59
Δημητρη το γνωριζω αυτο. Τα αντιψυχωσικα πιστευω πως ειναι ενα πολυ μεγλο θεμα συζητησης. Εχουν πολλα να προσφερουν αλλα θεωρω πως εχουν και πολλα κατα. Ξερω πως η ηλικια μου ειναι το ζενιθ ενος "ξεσπασματος" της σχιζοφρενειας, με το ιστορικο που εχω. Ομως δε μπορω καλα καλα να χωνεψω πως θα παιρνω εφορου ζωης τα αντικαταθλιπτικα και τους σταθεροποιητες διαθεσης. Λογια του γιατρου μου παντα, οχι δικα μου. Ηδη τα αντικαταθλιπτικα μου εχουν δημιουργησει προβλημα στο βαρος, μου κανουν κατακρατηση υγρων. Πεντε κιλα που δεν λενε να φυγουν. Ευτυχως που εχω φυσιολογικο βαρος, αλλα και παλι με την καταθλιψη που εχω με ριχνει ακομα πιο πολυ. Αν επαιρνα και αντιψυχωσικα που ειναι ορεξιογονα οπως μου ειπε και ο γιατρος τι θα γινοταν; Στις εκρηξεις -της ψυχωσης να το πω;- με πιανουν τρελοι φοβοι, οτι με παρακολουθουν στον δρομο, οτι καποιος ειναι εξω απο το σπιτι και θελει να με σκοτωσει, οτι εγω η ιδια θα σκοτωσω καποιον και γενικα ασχημες καταστασεις. Ομως οσο μπορω το παλευω.
03-02-2014, 15:00 #60
Βίκη,το καλύτερο είναι να ακολουθήσεις τις συμβουλές του γιατρού σου-εάν βλέπεις ότι δεν σε βοηθάνε τα χάπια αυτά που σου δίνει συζήτησέ το μαζί του για ν'αλλάξεις αγωγή...!
Αν είναι κάποιος που δεν έχετε επικοινωνία,άλλαξε τον...η ψυχική υγεία είναι πολύ σημαντική-όπως και όλα τα ζητήματα υγείας...
Αλήθεια κάποια ψυχοθεραπεία έχεις κάνει;
Εχεις σκεφτεί να δοκιμάσεις εναλλακτική ιατρική; βελονισμό; ομοιοπαθητική;
Εχεις μήπως πολύ άγχος; Γιατί αυτά είναι συμπτώματα έντονου στρες ή ίσως και ψύχωσης-δεν είμαι γιατρός,αλλά επειδή έχω περάσει από φάσεις διάφορες έχω κάποια εμπειρία....
Είσαι 23 ετών-από πότε ξεκίνησαν να σου παρουσιάζονται αυτά τα θέματα που μας αναφέρεις παραπάνω;
Γίνε πιο αναλυτική για να καταλάβουμε...(όσο μπορέσουμε)