Ψυχώσεις και συμπεριφόρα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 62
    καλησπερα. ονειρα, δε μου ερχετε κατι προχειρο στη μνημη μου, αλλα για προαισθηματα, συνεχεια.

Senior Member
    Καλησπερα, ειχα διαβασει ενα αρθρο κβαντικης ψυχιατρικης που εξηγουσε ουτε λιγο ουτε πολυ οτι η τρελα αυτη η αλλη μορφη συνειδησης προκαλειτο απο ανεξελεγκτη ροη συνειδητοτας, τωρα ποιοι παραγοντες επηρεαζουν για να ρθει καποιος σ αυτη την κατασταση δεν ξερω, αλλα ουτε κι αυτοι στο αρθρο δεν το ξεκαθαριζαν καλα καλα.

Βασικα για μενα δεν ειναι τιποτα αλλο απο ''ωραιοποιημενα'' λογακια να καθησυχασουν το σοβαρο ''ειναι'' της ασθενειας.

Γιατι οσοι την βιωνουν γνωριζουν εκτος απο την ψυχολογικη, υπαρχει και η εντονη παθολογικη συμπτωματολογικη ''κατασταση'' της ασθενειας.

Που θελω να καταληξω.

Σε αυτα που προαναφερε η βικυ, ναι οντως μερικα προαισθηματα βγαινουν συνεχεια, ναι οντως το ''τριτο ματι'' καπως υπερλειτουργει, ναι οντως αισθανεσαι την ενεργεια στα πανω τσακρα του σωματος, ναι οντως εχεις την αισθηση ελαφροτητος του σωματος σαν να πετας, ναι οντως ισχυουν ολα αυτα, μην ξεχνας ομως συμφωνα με το ιστορικο, αυτο ειναι προπομπος ''ψυχωσης''.

Για να μην παρεξηγιομαστε μιλαω παντα απο προσωπικες εμπειριες και βιωματα.

Σακη καλησπέρα και Καλη χρονιά. Και γω καπου εδω μπερδευομαι. εχω διαβασει αρκετα ολα αυτα τα χρονια. εχω δει αρκετα στη ζωη μου και ανετα θα μπορουσα να ερμηνευσω αυτο που μου συμβαινει εως ενα παραφυσικο φαινομενο. Ας το πουμε συνειδητοτητα, ας το πουμε επαφες τριτου τυπου, δε ξερω και γω τι αλλο. Ομως αυτο το βιωνω αυτη τι στιγμη ειναι πως χανω το μυαλο μου. Περα απο τους αγγελους και ολα αυτα, στη καθημερινη μου ζωη, ξεχναω τρομερα, και αυτο με θλιβει αφανταστα. Στηριξη δε εχω, και αυτο μου δινει μια να παω παρακατω. Γι αυτο πλεον νομιζω πως το κομματι του μεταφυκου, πλεον κλεινει για μενα.

Member
    Πολυ καλα κανεις και κλεινεις το κομματι του μεταφυσικου γιατι κατι τετοιο δεν υφισταται.. Οι μονες επαφες τριτου τυπου που ειχα ηταν οταν ημουν σε καταστολη στην εντατικη μετα απο ενα ψιλοτροχαιο που ειχα.. Οι φωνες και οι επισκεψεις συνεχιστηκαν και για λιγο μετα τη καταστολη. Βεβαια ηταν αποτελεσμα των φαρμακων που επαιρνα τοτε αλλα και παλι ηταν κατι πολυ εντονο, που σκεφτομουν οτι ειχα αρχισει να τρελενομαι. Τελικα δεν τρελενομουν. Οποτε οπως καταλαβαινεις τα φαρμακα φερνουν τις φωνες.. τα φαρμακα τις παιρνουν. Αν και εφοσον εχεις και οικογενειακο ιστορικο που εχει σχεση με σχιζοφρενεια τοτε ακολουθεις τις οδηγιες του γιατρου σου και αποδεχεσαι οτι θα ξεχασεις τις φωνες , δεν θα τις ξανακουσεις, και θα κανεις μια καινουργια αρχη. Επειδη ομως αυτες οι φωνουλες εχουν ενα ενδιαφερον, μπορει να μη θες να τις κοψεις και να συνεχισεις να ζεις μαζι τους πραγμα το οποιο δεν θα σου βγει σε πολυ καλο (μαλλον). Οποτε ενημερωσε τους γυρω σου για το τι συμβαινει στο κεφαλι σου,γιατι ισως καποια στιγμη να βρεθουν στη δυσκολη θεση να το ανακαλυψουν μονοι τους.

Δυστυχως η ευτυχως ειτε τους ενημερωσω ειτε οχι ειναι το ιδιο και το αυτο, ενδιαφερον μηδεν. Το οποιο μου κανει μεγαλυτερη εντυπωση απο τις ψευδαισθησεις και τις παραισθησεις που εχω.

Member
    Ναι οκ.. Αλλα για να καταλαβαινεις οτι εχεις ψευδαισθησεις κτλ, νομιζω εισαι και σε θεση να καταλαβεις οτι χρειαζεσαι ιατρικη βοηθεια. Και στην τελικη εσυ θα πρεπει να ενδιαφερεσαι για τον εαυτο σου περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλον, οποτε κρινε και πραξε αναλογως,,

Senior Member
    καλη διαφημιση δε λεω αλλα πασε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    E........?

Quote Originally Posted by elis View Post
    θα ηθελες να μου το διευκρινησεις λιγο παρακαλω;

Παιδια εχει δει κανεις την ταινια beautiful mind ;Ειναι με με καποιον που ανακαλυψε μια θεωρια και ηταν σχιζοοφρενεις.Ειχε παρει και νομπελ δεν θυμαμε ονομα αλλα υπηρξε στην πραγματικοτητα και ζει νομιζω ακομα.Ακυρο λιγο απλα ταιριαζει με την κατασταση σου.Παντως την προτεινω σε οποιον δεν την εχει δει πολυ ωραια ταινια

Senior Member
    Προκειται για τον John Nash και ζει ακομα.

Πραγματικά καταπληκτική ταινία. Και γω πρόσφατα την είδα. Αν και στην πραγματικότητα άκουγε φωνές, δεν έβλεπε τίποτα, αλλά για σκηνοθετικούς λόγους, άλλαξαν λίγο την ιστορία του. Black jack ευστοχη η παρατηρηση σου! και ο γιατρός μου αυτη τη σύγκριση έκανε. Σχιζοφρένεια ή όχι, πιστεύω ακόμα ότι το μυαλό μπορεί να καταφέρει αρκετα ακόμα χωρίς τα συγκεκριμένα χάπια. Για όσο αντέξω βέβαια.

Quote Originally Posted by vicky_k View Post
    Σακη καλησπέρα και Καλη χρονιά. Και γω καπου εδω μπερδευομαι. εχω διαβασει αρκετα ολα αυτα τα χρονια. εχω δει αρκετα στη ζωη μου και ανετα θα μπορουσα να ερμηνευσω αυτο που μου συμβαινει εως ενα παραφυσικο φαινομενο. Ας το πουμε συνειδητοτητα, ας το πουμε επαφες τριτου τυπου, δε ξερω και γω τι αλλο. Ομως αυτο το βιωνω αυτη τι στιγμη ειναι πως χανω το μυαλο μου. Περα απο τους αγγελους και ολα αυτα, στη καθημερινη μου ζωη, ξεχναω τρομερα, και αυτο με θλιβει αφανταστα. Στηριξη δε εχω, και αυτο μου δινει μια να παω παρακατω. Γι αυτο πλεον νομιζω πως το κομματι του μεταφυκου, πλεον κλεινει για μενα.
    Βικυ γεια οταν λες ματαφυσικο εννοεις τις φωνες μαλλον.Αλλα ηθελα να ρωτισω παλιοτερα δεν ειχες προβλημα με την μνημη σου;

Quote Originally Posted by vicky_k View Post
    Πραγματικά καταπληκτική ταινία. Και γω πρόσφατα την είδα. Αν και στην πραγματικότητα άκουγε φωνές, δεν έβλεπε τίποτα, αλλά για σκηνοθετικούς λόγους, άλλαξαν λίγο την ιστορία του. Black jack ευστοχη η παρατηρηση σου! και ο γιατρός μου αυτη τη σύγκριση έκανε. Σχιζοφρένεια ή όχι, πιστεύω ακόμα ότι το μυαλό μπορεί να καταφέρει αρκετα ακόμα χωρίς τα συγκεκριμένα χάπια. Για όσο αντέξω βέβαια.
    Οταν λες οσο αντεξεις εννοεις τα προβληματα με την μνημη σου η υπαρχουν κι αλλα;Εσυ πιστευεις πως ολες αυτες οι φωνες και κυριως του αρχαγγελου ειναι παιχνιδια του μυαλου η πως στα αληθεια οπως σου ειπε οτι εχεις ανοιξει μια διοδο και μπορεις να τον ακους;Δηλαδη πιστευεις πως υπαρχει η οχι;

Black jack μεταφυσικο εννοω ολη την γκαμα! Αγγελους, διαμονες, κουφια γη, θεωριες συνομωσιας και οτι αλλο εχω διαβασει! με τη μνημη μου . Προβληματα δε μπορω να πω οτι ειχα παντα. Ναι μεν ξεχνούσα αλλα οχι σε τετοιο βαθμο. Τωρα παραγινε. τωρα οσο αντεξω αναφερομαι Για τις παραισθησεις μου που αρχιζουν και γινονται τρομαχτικες. Τωρα οσο αφορα τον Μιχαηλ, εχω πειστει 100% οτι μου μιλα. Ενω τις παραισθησεις, τις δεχομαι. Τον Μιχαηλ δεν το δεχομαι σα ψευσαισθηση! Με τιποτα!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast