Εγκλωβισμος - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55
    Senior Member
    Quote Originally Posted by 1-555-Confide View Post
    Πράγματι, ειδικά στις γυναίκες, η Κ(ε)νή διαθήκη είναι η διαθήκη τους. Κυριολεκτικά η λέξη διαθήκη. Πιο μισογύνικο, πιο τελειωμένο, άχρηστο συνονθύλευμα πατριαρχικών
    μαλακιών, ανεραστίας, τσάτρα πάτρα υποκριτικής ηθικολογίας, πουρές μύθων από παγανισμό μέχρι ό,τι θες, φτιασιδωμένο με ατέλειωτη μπουρδολογία, συμφέροντα που πρέπει να εξυπηρετηθούν και δε συμμαζεύεται.
    Αν είσαι γυναίκα και χριστιανή, τότε είσαι ηλίθια γιατί αφήνεσαι στο κάθε αλλότριο συμφέρον και κάθε παρλαπίπα να σου υποδεικνύει τη θέση τη στάση και το ρόλο σου. Συγχαρητήρια χριστιανόπαιδα θυματέισον
    προσηλυτιζέισον. Καλά, μιλάμε στάζει από αγάπη, παρατήρησε και τους πιο φανατικούς, αυτοί είναι τα καλύτερα παραδείγματα, bwouxxxaxa (οι χρυσαυγίτες
    χριστιανοί πως εξηγούνται ρε μαρκέλα αφού η θρησκεία σας στάζει μέλι ειρήνη και αγάπη?)
    αντε και μια λογικη αποψη εδω μεσα

Senior Member
    Αγαπητή θεματοθέτρια, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να συνειδητοποιήσεις οτι είσαι στο ρόλο του θύματος. Αν αποφασίσεις να αλλάξεις ρόλο, αφου ανατέμνεις ολες τις παραμέτρους και τα ενδεχόμενα, το ξανασυζητάμε. Διαφορετικα μην ξαναγραψεις.
    Last edited by kerasi; 17-12-2013 at 14:57.

Senior Member
    Ρε παιδιά..Το ότι είμαι θύμα το χω καταλάβει.Ο πατέρας μου μου
    είπε..Αφου δε περνάς καλα όπως λες κλπ κλπ σηκω φυγε.Έχω χρήματα στην άκρη
    κλπ κλπ αν περάσω τελικά κάπου θα κοιτάξω για εστία η συγκατοικο.Δουλεια..Αυτο που δε
    μπορω να εξηγήσω ξέρετε ποιο είναι;Ότι φοβάμαι τα λόγια τους..Πχ χτες ο θείος μου μου
    είπε..Γιατί δε περνάς καλα;τι σου λείπει;Μόνο έξω δεν εβγαινες!!Κλπ κλπ.Και τι
    εκει θα βρισκες άντρα;Ο καλός ο άντρας θα ρθει να σε ζητήσει κλπ κλπ..Και ο θείος μου είναι
    45!Δεν είναι κανας γέρος..Να πεις.Τεσπα το θέμα είναι ότι εγω νιώθω αγχος και φόβο όταν
    μου μιλάνε έτσι..Εννοώ θέλω να αρχίσω να βγαίνω κλπ αλλα φοβάμαι τι θα μου πουν..
    Ξέρω γω μας ντροπιαζεις κλπ κλπ..Φοβάμαι το θείο τη γιαγιά..Φοβάμαι ότι θα με κρίνουν..
    Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ERMIS85 View Post
    Καλημέρα.Λεγομαι Ιωάννα και είμαι 23 ετών.Θα μπω κατευθείαν
    Στο ψητο!!!!Απο πολυ μικρη κακοποιουμαι συστηματικά απο τους γονείς μου.
    Βασικά τον πατέρα μου.Και η αδερφή μου το ίδιο.Βρισιές,υποτίμηση,εγω μόνο όμως έχω φάει
    Πολυ ξύλο.Επειδή αντιδρούσα.Μου πίεζε το κεφαλι στη λεκάνη...Με εσερνε
    απ τα μαλλιά...με έλεγε χαζή ανάξια,άσχημη,*******....Αν
    δεν ήταν αυτός λέει θα ήμουν μία του δρόμου...Φίλους δεν είχα και δεν έχω....
    Δεν επιτρέπεται να βγαίνουμε απ το σπίτι....Ούτε να μιλάμε με αγόρια και άντρες...
    Παλιά ήταν χειρότερα..Εκδρομές δεν πήγα καμία...Τα αλλα παιδιά έλεγε δεν τα αγαπάνε οι γονείς τους...Γι αυτο τα
    στέλνουν....Στο σχολείο ερχόταν και ελεγχε με ποιον κάνουμε παρέα.
    Στην αδερφή μου όταν γύριζε απ το σχολείο...Μόνο με
    την Μαρία έκανες παρέα ε;μην μάθω έκανες με κανέναν άλλον!!!!Η μάνα
    μου απαθεστατη....Πριν απο κανά μήνα που έβαλα τα
    κλαμματα και ξεσπασα μου είπε...Κάτι έκανες και σε εσερνε απ τα μαλλιά!!!!
    Ρε μάνα!Δέκα χρόνων ημουν!!!!!!Είναι μεγάλη η ιστορία μου...Επίσης
    ο θείος μου ο αδερφός του πατέρα μου με έλεγε χαζό...Τον φοβάμαι
    αυτόν γιατί είναι ίδιος σαν τον πατέρα μου...Αποτέλεσμα;Φοβίες,Αγχ� �ς,Ψυχοσωματικα,
    και αφού πήγα σε ψυχολόγο κρυφά εννοείται...Έφευγα μία ώρα απ το μάθημα
    και πήγαινα...Αγχωδης νέυρωση.Πρέπει να ξεπεράσω τον φόβο μου..Και να φύγω απ
    το άρρωστο οικογενειακό περιβάλλον.Φέτος δίνω ξανά Πανελλαδικές...
    Σε μία προσπάθεια μου να φύγω...Εαν περάσω θα προσπαθήσω να πιάσω εστία
    και να βρω και δουλεια...Δε θέλω τπτ απο αυτούς...Εννοείται ότι δεν ήθελαν
    να δώσω!!!!Εννοείται ότι μου είπαν..Παρατα τα!!!!Αλλα συνεχίζω..Το θέμα μου είναι ότι
    φοβάμαι...Με έχει απειλήσει αρκετές φορές ότι θα με σκοτώσει...Φοβάμαι να ζήσω τη ζωή μου...
    Φοβάμαι να αρχίσω να βγαίνω...Φοβάμαι ότι θα με παιρνει τηλ η μάνα του η γιαγιά
    δλδ και θα μου λεει...Τι κάνεις μόνη σου εκεί;Τους φοβάμαι όλους...Τις προαλλλες
    σκεφτόμουν να κάνω καμία τρέλα...Δεν αντέχω άλλο!!!!!!!Ζω μεσα στο φόβο!!!!!!
    τι αλλο θα ακουσω παναγια μου..αυτοι δεν ειναι γονεις,ειναι τερατα!..κανε την επανασταση σου και φυγε εστω και μονη σου!
    μπορει να θεωρεις οτι δεν εχεις τα εφοδια για κατι τετοιο αλλα καλυτερα απο το να καθεσαι εκει μεσα..προσπαθησε να φυγεις οσο πιο μακρια γινεται!

φυγε οσο προλαβαινεις και μην φοβασε.Και εγω εχω φοβο οταν βγαινω η κανω κατι που ξερω πως δεν θα αρεσε στην μανα μου.Νομιζω οτι θα πεταχτει απο καμια γωνια και θα με κανει ρεζιλι αλλα πιστευω πως αν εφευγα απο το σπιτι μου και δεν ειχα να δινω λογαριασμο ποτε βγαινω κτλ θα εφευγε αυτος ο φοβος οποτε απλα φυγε και αλλαξε αριθμο πολη κτλ και μην πεις στους δικους σου τιποτα απο τα νεα στοιχεια και θα νιωθεις πιο ασφαλεις.

Senior Member
    Εντάξει.Δε θέλω και να κρυβομαι όμως...Μαλακωσαν τώρα λίγο..Αλλα έχω πολλα μαζεμένα
    απο χρόνια..Και θέλω να φύγω όσο πιο σύντομα γίνεται...Έχω πολλα ψυχολογικά..
    Έλλειψη αυτοπεποίθησης.Παθολογικο άγχος..Φοβίες..Υποχονδριαση ..Πεταγομαι τα βραδιά...

Senior Member
    Και η σχέση η οποία έκανες φαίνεται να δείχνει το μέγεθος του προβλήματος. Αναζήτησε έξτρα πληροφόρηση και βοήθεια. Και δεν εννοώ μόνο
    μέσα σε αυτό εδώ το φόρουμ.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Quote Originally Posted by ERMIS85 View Post
    Εντάξει.Δε θέλω και να κρυβομαι όμως...Μαλακωσαν τώρα λίγο..Αλλα έχω πολλα μαζεμένα
    απο χρόνια..Και θέλω να φύγω όσο πιο σύντομα γίνεται...Έχω πολλα ψυχολογικά..
    Έλλειψη αυτοπεποίθησης.Παθολογικο άγχος..Φοβίες..Υποχονδριαση ..Πεταγομαι τα βραδιά...
    Δεν σου ειπα να κρυβεσε αλλα αν δεν καταφερεις να σου φυγει το ανχος αυτο με καποιο αλλο τροπο αυτη ειναι η τελευταια λυση κατα τη γνωμη μου.Παντως σιγουρα πρεπει να μιλησεις με καποιον ειδικο.Εγω αν ημουν στην θεση σου θα εφευγα και δεν θα ξαναμιλουσα ποτε μαζι τους.Η αδερφη σου τι θα κανει;

Senior Member
    Θα φυγει.Μαζευει λεφτα ηδη.

Junior Member
    Κορίτσι μου, φυγε . Ξερω πολυ καλα τι σου λεω . Τα εχω ζησει αυτα απο πρωτο χερι. Φυγε. Μαζεψε λεφτα, περασε στη σχολη σου και φυγε. Μην ξανα επικοινωνησεις με τον πατερα σου΄. Το μονο που θα σου κανει ειναι να σε κρατει πισω στη ζωη σου. Φυγε! Στασου στα ποδια σου και βασισου μονο πανω σου!!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234