Προβλημα!Πως μπορώ να μαθω?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Junior Member

Προβλημα!Πως μπορώ να μαθω?

Γεια σας. Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.Βγαινω εδω και λιγες μερες με καποιον.Εγω ειμαι 26 κ αυτος 34.Γνωριστηκαμε μεσω μιας φιλης μου, ειναι κολλητος του αγοριου της.
    Ως τωρα εχουμε βγει μονο 2 φορες αλλα περναμε ομορφα, εχουμε επικοινωνια, εχει διαφορα χομπυ και μου εξαπτει το ενδιαφερον,μου φερεται πολυ ωραια και δειχνει να θελει να δοκιμασουμε να ειμαστε μαζι.Βεβαια αυτο θα φανει στον χρονο...Το θεμα ειναι οτι δεν εχει καθολου μαλλια.Θα μου πειτε γιατι ειναι αυτο προβλημα?...Απο την μια θεωρω πως δεν ειναι αλλα απο την αλλη με προβληματιζει λιγο. Δεν μ'ενοχλει απλα μου περνανε διαφορες σκεψεις απο το μυαλο..Δλδ ειναι μια χαρα παιδι με τα ενδιαφεροντα του δειχνει να εχει τροπους, δεν φαινεται κενο ως ατομο απο το λιγο που τον γνωρισα αλλα δεν ειχε καποια κοπελα στη ζωη του και ενδιαφεροταν να γνωρισει καποια-αυτο μου ειπε η φιλη μου στο παρελθον λογικα κατι θα ειχε- και σκεφτομαι μηπως εχει καποιο προβλημα. Δλδ το μυαλο μου πηγαινει στα αρνητικα σεναρια τυπου σε καποια ασθενεια σκεφτομαι μηπως ειχε καρκινο και αυτο οδηγησε στην απωλεια των μαλλιων.Δεν ξερω, εμενα υγιης μου φαινεται και μαλιστα μου ειπε οτι κανει και καταδυσεις οποτε ενας ασθενης δεν θα ειχε τετοια δυνατοτητα.Αλλα ως τωρα δεν εχει αναφερθει στο πως εγινε αυτο ουτε γενικα στο αν ειχε σχεσεις στο παρελθον και δεν ξερω πως μπορω να τον ρωτησω. Αν βαλω την φιλη μου να ψαρεψει τον φιλο του πολυ πιθανως να καταλαβει κατι κ να ενοχληθει.Σκεφτομαι πως ειναι και νωρις ακομα τωρα βγαινουμε και δεν θα θελα να τον φερω σε δυσκολη θεση. Τι θα μπορουσα να του πω εμμεσως για να μαθω τι συνεβη και δεν εχει μαλλια?...
    Μπορει να σας φαινεται λιγο χαζο σαν προβλημα και ανουσιο αλλα με προβληματιζει γιατι υπαρχει περιπτωση αν παει καλα να εχει αλλες προοπτικες η σχεση- απο τα λεγομενα του φιλου του που ειναι σε παρομοια ηλικια φαινεται οτι ψαχνει κατι σοβαρο-.
    Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον χρονο σας.

Senior Member
    Το τραγούδι μπες μες στο καμπριολέ πάμε για κάνα καφέ το θυμάσαι?https://www.youtube.com/watch?v=cXGG...e_gdata_player

Τι σε ενοχλεί η καραφλα? Ίσα ίσα αποδεικνύει άνθρωπο με φουλ μυαλό.
    Κληρονομική είναι συνήθως και μένα ο πατέρας μου καμπριολέ είναι.
    Να προχωρήσεις εαν σου αρέσει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by flower22 View Post
    ....
    το μυαλο μου πηγαινει στα αρνητικα σεναρια τυπου σε καποια ασθενεια σκεφτομαι μηπως ειχε καρκινο και αυτο οδηγησε στην απωλεια των μαλλιων.Δεν ξερω, εμενα υγιης μου φαινεται και μαλιστα μου ειπε οτι κανει και καταδυσεις οποτε ενας ασθενης δεν θα ειχε τετοια δυνατοτητα.....

εγω θα ελεγα να προχωρησετε και οι δυο σε ιατρικες εξετασεις, αν ποτε αποφασισετε να κανετε παιδια και σε καθε περιπτωση πριν τον γαμο....:rolleyes:

μεχρι τοτε, ουτε γι αυτον ,αλλα ουτε και για τον εαυτο σου ξερεις, ουτε αν ειστε υγιεις, ουτε αν ειστε γονιμοι.....

κι εκτος αυτου, αν μαθει κατι για τις "ερευνες" που εχεις κατα νου, μπορει να φυγει προχθες...

Member
    Eεεε...εντάξει...πλάκα μας κάνεις ε; Δεν μπορεί να είσαι 26 και να έχεις τέτοιο τρόπο σκέψης! Δηλαδή ο άνθρωπος δεν θα μπορούσε να είναι απλά καραφλός;
    Πω πω ρε κορίτσια...τι να πω...όσο περνούν τα χρόνια καταλαβαίνω όλο και περισσότερο το ρητό "πυρ, γυνή και θάλασσα". :)

Senior Member
    Εγώ πάντως με αυτά που διάβασα κόντεψα να μείνω καραφλή!
    Αν στο δεύτερο ραντεβού βλέπεις ήδη σ' αυτόν τον πατέρα των παιδιών σου (αν περάσει όλα τα τσεκ απ, φυσικά), τότε να σου πω ότι κάτι δεν πάει καλά (με σένα).
    Πάντως, μην ανοίξεις θέμα μετά "γιατί εξαφανίστηκε το σωστό και καραφλό παιδί μια μέρα ξαφνικά, χωρίς ούτε μια κουβέντα".
    Το καλό που του θέλω, να φύγει τρέχοντας.
    Όσο για σένα, μήπως να κοιτάξεις σε καμιά τράπεζα σπέρματος. Έτσι, για να είσαι και σίγουρη.

μου ειπε οτι κανει και καταδυσεις οποτε ενας ασθενης δεν θα ειχε τετοια δυνατοτητα.
    Μου άρεσε αυτο το σχόλιο!!!
    Τι σε ενολεί; ειναι και σεξι η καραφλα :Ρ
    Το πιο πιθανό είναι να είναι κληρονομικό ή πάλι λόγο άγχους.
    Τόσο καλό και δραστήριο παιδί άστο σε καμιά άλλη που θα το εκτιμήσει! ;)

Junior Member
    Αρχικά να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας. Marsia και γω λεω να προχωρησω.. Marian φυσικα και δεν σκεφτομαι απο το δευτερο ραντεβου το γαμο κ ολα αυτα ακομα ειναι μια γνωριμια και κανεις δεν γνωριζει πως θα εξελιχθει αν θα ταιριαζουμε ολα στη ζωη αλλαζουν ακομα και απο τη μια μερα στην αλλη.Ουτε μια απο εκεινα τα κοριτσακια που ονειρευονται το γαμο σαν σκοπο ζωης μονο αν βρεθει το καταλληλο ατομο και θελουν και οι 2.Βασικα οι δικοι μου που εμαθαν τυχαια για αυτη τη γνωριμια με αγχωσαν γιατι φυσικα οπως ολοι οι μεγαλυτεροι βλεπουν μακρυπροθεσμα και εχουν τις ανησυχιες τους μου λενε οτι απαξ και ερωτευτεις μετα δυσκολα ξεκοβεις και ετσι προεκυψε ο προβληματισμος μου..Remedy οντως αν κανω καμια τετοια κινηση εφυγε προχθες οπως λες και θα εχει και δικιο... Το εκτιμω σαν παιδι, δειχνει καλο ατομο και ως τωρα φερεται ωραια οποτε δεν θελω να κανω καμια βλακωδη κινηση και να το χαλασω.Αγχωθηκα λιγο αλλα με βοηθησατε πολυ!Να ειστε καλα.

Senior Member
    εγω απλα θα σου πω να μην κανεις το λαθος και υποτιμήσεις ότι επειδή είναι καραφλος, θα είναι σιγουρα και ξετρελαμένος μαζι σου...Μπορει να εισαι μια εμφανισιμη κοπελα κτλ κτλ αλλα αυτά τα λεγομενα του φιλου του ότι είναι σε ηλικια που ψαχνει κατι σοβαρο μου δειχνουν ότι η γνωριμια σας είναι στη βαση "προξενιου", γιατι ο διος δεν μπορεσε να βρει κατι μονος του ..επισης επειδή με ενδιαφερει πραγματικα η γνωμη μιας κοπελας της ηλικιας μου οπως εσυ, θελω να σε ρωτησω στην περιπτωση που σου ελεγε ότι υπαρχει ιστορικο καρκινου στην οικογενεια του θα προχωρούσες μαζι του ή θα φοβοσουν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Εγώ πάντως με αυτά που διάβασα κόντεψα να μείνω καραφλή!
    Αν στο δεύτερο ραντεβού βλέπεις ήδη σ' αυτόν τον πατέρα των παιδιών σου (αν περάσει όλα τα τσεκ απ, φυσικά), τότε να σου πω ότι κάτι δεν πάει καλά (με σένα).
    Πάντως, μην ανοίξεις θέμα μετά "γιατί εξαφανίστηκε το σωστό και καραφλό παιδί μια μέρα ξαφνικά, χωρίς ούτε μια κουβέντα".
    Το καλό που του θέλω, να φύγει τρέχοντας.
    Όσο για σένα, μήπως να κοιτάξεις σε καμιά τράπεζα σπέρματος. Έτσι, για να είσαι και σίγουρη.

Και όμως μαριαν κυκλοφορει παρα πολύ το θεμα και παιζει τεραστιο ρολο το ιατρικο ιστορικο στις οικογενειες πλεον όταν προκειται να παντρευτείς..

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    εγω απλα θα σου πω να μην κανεις το λαθος και υποτιμήσεις ότι επειδή είναι καραφλος, θα είναι σιγουρα και ξετρελαμένος μαζι σου...Μπορει να εισαι μια εμφανισιμη κοπελα κτλ κτλ αλλα αυτά τα λεγομενα του φιλου του ότι είναι σε ηλικια που ψαχνει κατι σοβαρο μου δειχνουν ότι η γνωριμια σας είναι στη βαση "προξενιου", γιατι ο διος δεν μπορεσε να βρει κατι μονος του ..επισης επειδή με ενδιαφερει πραγματικα η γνωμη μιας κοπελας της ηλικιας μου οπως εσυ, θελω να σε ρωτησω στην περιπτωση που σου ελεγε ότι υπαρχει ιστορικο καρκινου στην οικογενεια του θα προχωρούσες μαζι του ή θα φοβοσουν?
    Μπορεί το σχόλιο '' ψαχνει κάτι σοβαρό'' να ήταν απλά για να δείξει πόσο καλό και σοβαρό παιδί είναι και όχι απαραιτητα πως δε μπορεί να βρεί καμία άλλη... Επίσης, εγω έχω ιστορικό καρκίνου στην οικογένεια παππού και 2 θείες τι πάει να πει πρέπει να μείνω στο ράφι;; ο καρκίνος είναι ένα παλυπαραγοντικό νόσημα και τι αν έχει ιστορικό δε σημαίνει απαραίτητα πως θα εμφανίσεις καρκίνο, ασε που ειναι μια απλή γνωριμία, μπορεί να εξεληχθεί σε κάτι καλό μπορεί και όχι δε πα να θέλει αυτός κάτι σοβαρο, αν δε ταιριάζουν δε θα συμπεθεριάσουν! εσυ δηλαδή με ποιο κρητήριο θα επιλέξεις το συζυγο σου βάσει ιστορικού και γενεαλογικου δέντρου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by moby View Post
    Μπορεί το σχόλιο '' ψαχνει κάτι σοβαρό'' να ήταν απλά για να δείξει πόσο καλό και σοβαρό παιδί είναι και όχι απαραιτητα πως δε μπορεί να βρεί καμία άλλη... Επίσης, εγω έχω ιστορικό καρκίνου στην οικογένεια παππού και 2 θείες τι πάει να πει πρέπει να μείνω στο ράφι;; ο καρκίνος είναι ένα παλυπαραγοντικό νόσημα και τι αν έχει ιστορικό δε σημαίνει απαραίτητα πως θα εμφανίσεις καρκίνο, ασε που ειναι μια απλή γνωριμία, μπορεί να εξεληχθεί σε κάτι καλό μπορεί και όχι δε πα να θέλει αυτός κάτι σοβαρο, αν δε ταιριάζουν δε θα συμπεθεριάσουν! εσυ δηλαδή με ποιο κρητήριο θα επιλέξεις το συζυγο σου βάσει ιστορικού και γενεαλογικου δέντρου;
    προσωπικα δεν εκρινα τους ανθρώπους βασει ιατρικου ιστορικου ουτε γενεαλογικου δεντρου ουτε Ε9 αλλα με βαση τα αισθηματα μου. Όμως πλεον επειδή με εκριναν και με απέρριψαν μολις εγινε λογος για την ασθενεια της μητερας μου και δε με δεχθηκαν για αυτό που ημουν εγω και με προσεβαλαν κιολας και μαλιστα ατομα τα οποια ειχαν σοβαροτερα θεματα υγειας από της μαμας μου, οφειλω να ομολογησω ότι δεν είμαι επιεικης πια και δεν λυπάμαι καθολου και φερομαι και γω με επιφυλαξη, ισως και με τον ιδιο "ρατσισμο" που δεχτηκα. Αμφιβαλλω πια αν αξιζουν οι αλλοι το σεβασμο- αποδοχη στα προβλήματα τους ( οποια και αν είναι αυτά) και ελπιζω να καταλαβαίνεις τι θελω να πω και από που προκυτπει αυτό που λεω.

καμια ασθενεια δεν είναι σιγουρο ότι θα την εμφανισεις επειδή την εχει ο μπαμπας σου, η μαμα σου η αλλου βαθμου συγγενείς αλλα θα σου πουνε οι "ξενοι" και αν την εμφανισεις τι γινεται? εμεις δεν ειμαστε υποχρεωμένοι να φορτωθούμε προβλήματα, κατανοουμε συμπασχουμε αλλα αδιαφορουμε. Σου λεω "ωραια" λογια που ακουσα εγω από οικογενεια καρκινοπαθών πριν από ένα χρονο.
    πριν από αυτή την πολύ ασχημη εμπειρια δεν θα απαντουσα ετσι αλλα οι ανθρωποι δεν είναι και τοσο καλοπροαίρετοι οσο θελουν να δειχνουν. Στα δικα τους προβλήματα θελουν κατανοηση από τους γυρω τους αλλα όταν προκειται για προβλήματα των αλλων εξαντλουν ολη τους την απανθρωπιά και αυστηροτητα.

Senior Member
    Πρώτον, γιατί ένας άνθρωπος που νόσησε από καρκίνο δεν μπορεί να αθλείται? Γνωρίζω ανθρώπους που το κάνουν. Δεν απαγορεύεται να ξαναθληθείς, αν δεν το γνωρίζεις.
    Το ζήτημα είναι πως είσαι κάπως προκατειλημμένη, και πως βιάζεσαι να βγάλεις αρκετά συμπεράσματα. Εντάξει, προτιμάς έναν υγιή άνθρωπο.
    Τι ειναι για σένα υγεία? Για παράδειγμα, θα μπορούσες να γνωρίσεις έναν που θα είχε υγιέστατη κώμη, και μαλακισμένο-κολλημένο-ζαβλακωμένο-σαφρακιασμένο υαλό. Αυτός θα ήταν "υγιής"?
    Δηλαδή η υγεία δεν έχει μία συνιστώσα. Τέσπα. Και μόνο που διάβασα αυτό το "αν βάλω τη φίλη μου να ψαρέσει τον φίλο του" χαλάστηκα.
    Δεν ξέρω, γράφεις πως δε θα ήθελες να τον βάλεις σε δύσκολη θέση, αλλά νομίζω πως τον έχεις βάλει ήδη δίχως το καταλαβαίνεις.
    Too much information.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Ξέρω πολλούς στην ηλικία του φαλακρούς, κανείς τους ομως δεν εχασε τα μαλια του λόγω νόσου. Μπορει να ναι γονίδια, κληρονομικότητα, ορμόνες κλπ συναφή. Θα το έλεγα περιπου συνηθες καποιος να ναι φαλακρος σ αυτη την ηλικα και για τετοιους λόγους. Εκτός κι αν σε πειραζει το ότι ειναι φαλακρος κι εκει ειναι το προβλημα σου και γι αυτο προβληματιζεσαι αν θα συνεχισεις μαζι του (δλδ καθαρα θεμα εμφανισιακο). Ή ακουσες αξιοπιστες κουβεντες οτι τρεχει κατι με την υγεια του κι οχι δικες σου σκεψεις. Δυο φορες βεβαια βγηκες μαζι του, δεν μπορεις να σαι βεβαιη οτι ταιριαζεις μαζι του, ασχετως αν αυτος λόγω ηλικιας θα θελε κατι σοβαρο στη ζωη του. Το ότι δεν ειχε μεχρι σημερα σχέσεις δεν σημαινει πως δε θα μπορουσε να ναι ενας ιδανικος συντροφος (αλλωστε λες πως μεχρι τωρα παιρνας καλα μαζι του), η εμπερια δεν αποτελει οπωσδηποτε προϋποθεση.
    γιάννης

Senior Member
    με αυτά που διαβάζω θα μου πέσουν κι εμένα τα μαλλιά.
    Αρχικά ειναι 34 χρ και όχι 14! Ξέρεις με τα χρόνια, το άγχος, την κληρονομικότητα και άλλα θέματα τα μαλλιά αραιώνουν, ειναι στη φύση του ανθρώπου και σε καπιους άντρες πιο πολύ.
    Δε πιστευω πως υπαρχουν καλές και υγιείς προοπτικές όταν σκέφτεσαι (απ'τις ελάχιστες φορές που τον είδες) τι πρόβλημα έχει και δεν εχει μαλλιά.
    Δλδ σκέφτεσαι απο τώρα τις προοπτικές για τη πιθανότητα να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό? Και να εξελιχθει σε κατι σοβαρό ο τρόπος που σκέφτεσαι κατα τη γνώμη μου είναι λάθος. Δε το ζείς. Ναι να κάνεις όνειρα δε λέω αλλά όχι στα 2 ραντεβου να σκεφτεσαι τι πρόβλημα έχει και έχει φαλάκρα.
    Και δε χρειάζεται να'χει πρόβλημα για να μην εχει μαλλιά, σαν σκέψη είναι ρατσιστική.

Junior Member
    Quote Originally Posted by 1-555-Confide View Post
    Πρώτον, γιατί ένας άνθρωπος που νόσησε από καρκίνο δεν μπορεί να αθλείται? Γνωρίζω ανθρώπους που το κάνουν. Δεν απαγορεύεται να ξαναθληθείς, αν δεν το γνωρίζεις.
    Το ζήτημα είναι πως είσαι κάπως προκατειλημμένη, και πως βιάζεσαι να βγάλεις αρκετά συμπεράσματα. Εντάξει, προτιμάς έναν υγιή άνθρωπο.
    Τι ειναι για σένα υγεία? Για παράδειγμα, θα μπορούσες να γνωρίσεις έναν που θα είχε υγιέστατη κώμη, και μαλακισμένο-κολλημένο-ζαβλακωμένο-σαφρακιασμένο υαλό. Αυτός θα ήταν "υγιής"?
    Δηλαδή η υγεία δεν έχει μία συνιστώσα. Τέσπα. Και μόνο που διάβασα αυτό το "αν βάλω τη φίλη μου να ψαρέσει τον φίλο του" χαλάστηκα.
    Δεν ξέρω, γράφεις πως δε θα ήθελες να τον βάλεις σε δύσκολη θέση, αλλά νομίζω πως τον έχεις βάλει ήδη δίχως το καταλαβαίνεις.
    Too much information.
    Θα συμφωνήσω μαζι σου οτι ισως εβγαλα βιαστικά συμπεράσματα..Οκ ναι προτιμω καποιον υγιή αλλα οντως στην εποχη μας παρατηρω οτι πολλοι ειναι σωματικα υγιής αλλα πνευματικα καπου 'πασχουν' με την εννοια οτι δεν ξερουν τι ζητανε απο την ζωη, φερονται μια ετσι μια αλλιως και οι πραξεις τους δεν συναδουν με τα λογια τους.
    Unlucky με ρωτας αν θα φοβομουν ή θα προχωρουσα. Δεν γνωριζω πως θ'αντιδρουσα αλλα πιστευω αν τα συναισθηματα ηταν εντονα να προχωρουσα γιατι ειναι αδικο να χαθει κατι ομορφο ετσι καθως πραγματι το ιστορικο απο την οικογενεια δεν σημαινει απαραιτητα οτι και το ιδιο το ατομο θα νοσησει.Δυστυχως εσυ ετυχες να γνωρισεις ατομα που δεν αξιζαν και σ'εκριναν απο κατι τετοιο..Ολοι μας εχουμε τυχει σε λανθασμενες επιλογες.Απλα οσον αφορα το χτεσινο μου μηνυμα αγχωθηκα απο σκεψεις αλλων οχι δικες μου...Προσωπικα δεν με ενοχλει που δεν εχει μαλλι, ειναι εμφανισιμος ετσι κ αλλιως και φαινεται να εχει 'καθαρο' βλεμμα που αυτο μετραει πιο πολυ, οι τροποι κ η συμπεριφορα μετρανε πιο πολυ απο την εμφανιση που καλως η κακως με την παροδο του χρονου αλλαζει. Ακομα βεβαια ειναι αρχη θα δειξει και εκεινος τι ειναι οπως αντιστοιχα και εγω, ολα ρευστα ειναι απλα καλο ειναι να προσπαθουμε να ζουμε ομορφα τις στιγμες.
    Ioannis δεν νομιζω οτι ειμαι η πρωτη του σχεση φανταζομαι πως θα ειχε κ αλλες απλα ακομα ειναι νωρις και δεν αναφερθηκαμε καθολου στο παρελθον του.

Page 1 of 2 12 LastLast