Προβλημα!Πως μπορώ να μαθω? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Φλαουερ γεια σου. Εγώ δε θεωρώ επιλήψιμο το γεγονός οτι αναρωτήθηκες αν η καράφλα του παλικαριού είναι απότοκο κάποιας ασθένειας ή οφείλεται σε αλλους λόγους, οι οποιοι δεν είναι και πολλοί. Καλό είναι να γνωρίζεις οτι στατιστικά και επιδημιολογικά, η συντρειπτική πλειοψηφία των νεαρών ανδρών θα παρουσιάσει αραίωση μαλλιού που σταδιακά ή γρήγορα οδηγεί σε κάποιας μορφής καράφλα. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται ανδρογενετική αλωπεκία διοτι οφείλεται στη μακροχρόνια έκθεση των ανδρογονων και των ορμονών με αφετηρία την εφηβεία. Στους περισσότερους άνδρες ενεργοποιείται ένα γονίδιο που οταν εκφράζεται η αντίδραση των ανδρογονων με μια ουσία που λέγεται dht στα κύτταρα του δέρματος του κεφαλιού, καταστρέφει τους θύλακες των τριχών. Να γιατί οι γυναίκες πολύ σπάνια έχουν καράφλα, γτ τα ανδρογόνα τους είναι σε μικρές ποσότητες. Και φυσικά είναι δικαίωμά σου να μη θες να κάνεις σχέση ή να παντρευτείς κάποιον που έχει πάθει καρκίνο. Πρακτικά μπορείς πολύ απλά να τον ρωτήσεις πάνω στη συζήτηση, είναι άλλωστε ένα θέμα που όλα τα αγόρια το συζητάνε, να το πεις παιχνιδιάρικα δηλαδή σαν απορία. Δε βλέπω που είναι το κακό σ αυτό. Ρώτα και μας λες. Εύχομαι πάντως να ευοδωθεί το ειδύλλιο...

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    προσωπικα δεν εκρινα τους ανθρώπους βασει ιατρικου ιστορικου ουτε γενεαλογικου δεντρου ουτε Ε9 αλλα με βαση τα αισθηματα μου. Όμως πλεον επειδή με εκριναν και με απέρριψαν μολις εγινε λογος για την ασθενεια της μητερας μου και δε με δεχθηκαν για αυτό που ημουν εγω και με προσεβαλαν κιολας και μαλιστα ατομα τα οποια ειχαν σοβαροτερα θεματα υγειας από της μαμας μου, οφειλω να ομολογησω ότι δεν είμαι επιεικης πια και δεν λυπάμαι καθολου και φερομαι και γω με επιφυλαξη, ισως και με τον ιδιο "ρατσισμο" που δεχτηκα. Αμφιβαλλω πια αν αξιζουν οι αλλοι το σεβασμο- αποδοχη στα προβλήματα τους ( οποια και αν είναι αυτά) και ελπιζω να καταλαβαίνεις τι θελω να πω και από που προκυτπει αυτό που λεω.

καμια ασθενεια δεν είναι σιγουρο ότι θα την εμφανισεις επειδή την εχει ο μπαμπας σου, η μαμα σου η αλλου βαθμου συγγενείς αλλα θα σου πουνε οι "ξενοι" και αν την εμφανισεις τι γινεται? εμεις δεν ειμαστε υποχρεωμένοι να φορτωθούμε προβλήματα, κατανοουμε συμπασχουμε αλλα αδιαφορουμε. Σου λεω "ωραια" λογια που ακουσα εγω από οικογενεια καρκινοπαθών πριν από ένα χρονο.
    πριν από αυτή την πολύ ασχημη εμπειρια δεν θα απαντουσα ετσι αλλα οι ανθρωποι δεν είναι και τοσο καλοπροαίρετοι οσο θελουν να δειχνουν. Στα δικα τους προβλήματα θελουν κατανοηση από τους γυρω τους αλλα όταν προκειται για προβλήματα των αλλων εξαντλουν ολη τους την απανθρωπιά και αυστηροτητα.
    Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες, είναι κάτι που παρατηρώ και εγώ. Οι άνθρωποι αντιδρούν επιφυλακτικά σε κάτι που δε γνωρίζουν και πολλές φορές γίνονται και πολλοί σκληροί. Εσύ έχεις νιώσει την απόρριψη και έχεις δεχθεί όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια για την ασθένεια της μητέρας σου (αν θ τ ήθελες και εσύ, θα ήθελα να μάθω από τι πάσχει), ξέρεις λοιπόν πως πονάει δε θα έπρεπε να είσαι πιο συμπονετική και να δείχνεις κατανόηση σε αντίστοιχες καταστάσεις; δε λενε, γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δουμε στο κόσμο...;

Senior Member
    Quote Originally Posted by moby View Post
    Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες, είναι κάτι που παρατηρώ και εγώ. Οι άνθρωποι αντιδρούν επιφυλακτικά σε κάτι που δε γνωρίζουν και πολλές φορές γίνονται και πολλοί σκληροί. Εσύ έχεις νιώσει την απόρριψη και έχεις δεχθεί όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια για την ασθένεια της μητέρας σου (αν θ τ ήθελες και εσύ, θα ήθελα να μάθω από τι πάσχει), ξέρεις λοιπόν πως πονάει δε θα έπρεπε να είσαι πιο συμπονετική και να δείχνεις κατανόηση σε αντίστοιχες καταστάσεις; δε λενε, γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δουμε στο κόσμο...;
    Εδειξα ουκ ολιγη συμπονια στη ζωη μου γιατι ετσι είναι ο χαρακτηρας μου, όχι ακριβως συμπονια, κατανοηση, αγαπη για τον διπλανο μου που υποφερει ή τον βασανιζει κατι και συγχωρουσα ευκολα και μοιραζομουν τα παντα, προσφερα οσο και οτι μπορουσα και όχι για να παρω ανταλλάγματα αλλα επειδή ετσι ενιωθα και μου αρεσει να βλεπω τους αλλους χαρούμενους και χαμογελαστους.
    Εμενα παλι δεν μου "σταθηκε" ΠΟΤΕ το τονιζω ΠΟΤΕ κανενας, το αντιθετο μαλιστα με προδωσαν και με εστησαν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ στον τοιχο και εγινα δεκτης απίστευτης κακιας. Ο κοσμος αυτος δεν αλλαζει, οσο παει εκδηλωνει και περισσοτερο το πραγματικο του προσωπο γιατι δεν του απεμεινε καμια αξια και δεν εννοω χρηματικη.Το καλο θα ηταν να το ειχα συνειδητοποιησει νωρίτερα αλλα η ελπιδα για ότι δεν είναι ολοι το ιδιο, δε με αφηνε να το παρω αποφαση.
    Το μονο που εχω να πω είναι ότι όταν από αγαπη αποδεχεσαι το πρόβλημα του αλλου ή της οικογενειας του, να αναρωτιέσαι αν θα εκανε και ο άλλος το ιδιο για εσενα ή θα σου γυρνουσε αδιαφορώντας την πλατη. Επισης αυτοι που είναι και πιο σκάρτοι- αυτοι που θα σε προδωσουν πιο γρηγορα εννοω, είναι τα φαινομενικα ιδανικα ατομα, από προσωπικες εμπειριες παντα..

Εδειξα ουκ ολιγη συμπονια στη ζωη μου γιατι ετσι είναι ο χαρακτηρας μου, όχι ακριβως συμπονια, κατανοηση, αγαπη για τον διπλανο μου που υποφερει ή τον βασανιζει κατι και συγχωρουσα ευκολα και μοιραζομουν τα παντα, προσφερα οσο και οτι μπορουσα και όχι για να παρω ανταλλάγματα αλλα επειδή ετσι ενιωθα και μου αρεσει να βλεπω τους αλλους χαρούμενους και χαμογελαστους.
    Εμενα παλι δεν μου "σταθηκε" ΠΟΤΕ το τονιζω ΠΟΤΕ κανενας, το αντιθετο μαλιστα με προδωσαν και με εστησαν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ στον τοιχο και εγινα δεκτης απίστευτης κακιας. Ο κοσμος αυτος δεν αλλαζει, οσο παει εκδηλωνει και περισσοτερο το πραγματικο του προσωπο γιατι δεν του απεμεινε καμια αξια και δεν εννοω χρηματικη.Το καλο θα ηταν να το ειχα συνειδητοποιησει νωρίτερα αλλα η ελπιδα για ότι δεν είναι ολοι το ιδιο, δε με αφηνε να το παρω αποφαση.
    Το μονο που εχω να πω είναι ότι όταν από αγαπη αποδεχεσαι το πρόβλημα του αλλου ή της οικογενειας του, να αναρωτιέσαι αν θα εκανε και ο άλλος το ιδιο για εσενα ή θα σου γυρνουσε αδιαφορώντας την πλατη. Επισης αυτοι που είναι και πιο σκάρτοι- αυτοι που θα σε προδωσουν πιο γρηγορα εννοω, είναι τα φαινομενικα ιδανικα ατομα, από προσωπικες εμπειριες παντα..
    Κάνουμε πράγματα για τους άλλους, βοηθάμε, αγαπάμε, συμπνάμε γιατί το θέλουμε μη περιμένεις ανταπόδωση από τους άλλους, μη κάνεις για να πάρεις! ισως τελικά τωρα που το σκέφτομαι να κάτι που δεν είναι δράση και αντίδραση....!! επίσης δε φαίρεσαι στους άλλους με το τρόπο που πιστεύεις πως θα σου φερθούν, είσαι πικραμένη και το καταλαβαίνω αλλά κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάθε κατάσταση επίσης. Μην αφήνεις ασχημες αναμνήσεις να σε ''φαρμακώνουν'', τα παθήματα να μας γίνονται μαθήματα αλλά να μη μας κρατάνε πίσω στα μηπως στα πρέπει και τα μη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by moby View Post
    Κάνουμε πράγματα για τους άλλους, βοηθάμε, αγαπάμε, συμπνάμε γιατί το θέλουμε μη περιμένεις ανταπόδωση από τους άλλους, μη κάνεις για να πάρεις! ισως τελικά τωρα που το σκέφτομαι να κάτι που δεν είναι δράση και αντίδραση....!! επίσης δε φαίρεσαι στους άλλους με το τρόπο που πιστεύεις πως θα σου φερθούν, είσαι πικραμένη και το καταλαβαίνω αλλά κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάθε κατάσταση επίσης. Μην αφήνεις ασχημες αναμνήσεις να σε ''φαρμακώνουν'', τα παθήματα να μας γίνονται μαθήματα αλλά να μη μας κρατάνε πίσω στα μηπως στα πρέπει και τα μη!
    ευχαριστω για την απαντηση και ας το ληξουμε εδώ αν γινεται καθως εχω βρει πως να χειριστω πλεον τις καταστασεις και να αξιολογω τους αλλους και φυσικα δεν αντεχω απαντησεις που δικαιολογουν τιποτένια ατομα και μου κανει και κακο οποτε τα ανακαλω στη μνημη μου.
    Ο μακακας της υπόθεσης ξυπνησε καπως αργα αλλα οκ..το να σου λενε Moby Ότι εισαι η ζωη μου θα τρελαθώ αν παθεις κατι και αλλα τετοια ψεμματα και μετα να σε πουλανε δεν εχει σχεση με ανταποδωση. τελοσπαντων ηταν η τελευταια φορα που ειπαν εις ύγειαν του κοροιδου, με ξεγελασαν το παραδεχομαι. η συμβουλη μου κυριως προς τις κοπελες είναι να κοιτανε το καλυτερο για τον εαυτο τους, το συμφέρον τους, να μην παραμυθιάζονται για αγαπες και βλακειες, να μην εκμεταλλεύονται τη γυναικεια ευαισθησια τους κανενας, να κρατανε παντα πισινη και να μην στέκονται σε πρόβλημα κανενος, αν της χαλαει κατι να φευγουν και να μην συμβιβάζονται σε τιποτα από το πιο μικρο ως το πιο μεγαλο.
    καληνυχτα

Senior Member
    Καλα τι καθεσαι και λες? Μπενω σπανια πλεον στο forum αλλα με αυτα που διαβαζω....θα καραφλιασω και εγω σε λιγο !!!

ευχαριστω για την απαντηση και ας το ληξουμε εδώ αν γινεται καθως εχω βρει πως να χειριστω πλεον τις καταστασεις και να αξιολογω τους αλλους και φυσικα δεν αντεχω απαντησεις που δικαιολογουν τιποτένια ατομα και μου κανει και κακο οποτε τα ανακαλω στη μνημη μου.
    Ο μακακας της υπόθεσης ξυπνησε καπως αργα αλλα οκ..το να σου λενε Moby Ότι εισαι η ζωη μου θα τρελαθώ αν παθεις κατι και αλλα τετοια ψεμματα και μετα να σε πουλανε δεν εχει σχεση με ανταποδωση. τελοσπαντων ηταν η τελευταια φορα που ειπαν εις ύγειαν του κοροιδου, με ξεγελασαν το παραδεχομαι. η συμβουλη μου κυριως προς τις κοπελες είναι να κοιτανε το καλυτερο για τον εαυτο τους, το συμφέρον τους, να μην παραμυθιάζονται για αγαπες και βλακειες, να μην εκμεταλλεύονται τη γυναικεια ευαισθησια τους κανενας, να κρατανε παντα πισινη και να μην στέκονται σε πρόβλημα κανενος, αν της χαλαει κατι να φευγουν και να μην συμβιβάζονται σε τιποτα από το πιο μικρο ως το πιο μεγαλο.
    καληνυχτα
    εσυ ξερεις! σου ευχομαι ό,τι καλύτερο! :)

Senior Member
    Μου φτιαξες τη μέρα! Μα καλά! καρκίνο επειδή έχει καράφλα??? Μηπως και εσύ που έχεις παραπάνω τρυχοφυία έχεις κανα προβληματάκι????
    Αντε πηγαίντε για κανα ποτάκι με το παιδί να χαλαρώσεις και περάστε όμορφα!!

Banned
    ι μηπως ειχε καρκινο και αυτο οδηγησε στην απωλεια των μαλλιων.Δεν ξερω, εμενα υγιης μ
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α :D θα μας καραφλιασεις ολους σε λιγο εγω ηδη ξυρισα το κεφαλι μου χαχαχαχα

Page 2 of 2 FirstFirst 12