Results 16 to 25 of 25
Thread: Εκτρωση
-
22-09-2007, 21:29 #16
Κλειώ, δυστυχώς, είχα την ηλίθια πεποίθηση ότι επειδή θήλαζα και δεν είχα περίοδο ότι δεν υπάρχει θέμα σύλληψης.
Σ\'ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου...
- 22-09-2007, 21:32 #17
Originally posted by Sofia
thlipsi, μην υποτιμας το γεγονος οτι δεν μπορεσατε να συνεννοειθειτε σε ενα τοσο βασικο θέμα!η επιλογή σου λες πως ειχε σκοπο να κρατήσει την ενοτητα της οικογένειας? Δλδ η ενοτητα ειναι αποτέλεσμα υπακοής στον άντρα σου? διαφορετικά δεν υπάρχει ενότητα? οπως ειδες ομως ακομα κ οταν επελεξες να κανεις οτι σου ειπε, η ενότητα δεν κρατήθηκε, οπως η ιδια παραδέχεσαι. γι αυτο σε ρώτησα αρχικα αν υπάρχει επικοινωνία μεσα στο σπιτι σας. εννοώντας αν προσπαθει να καταλαβει ο ενας τον άλλο, τις αναγκες του, τί σημαινεί παιδι για σενα, τί για αυτον κλπ...
22-09-2007, 21:43 #18
σωστά, πρώτα να τα βρεις με εσενα...ειναι η καλυτερη βάση (κατά τη γνωμη μου) για να τα βρεις κ με τους άλλους. αλλα εννουσα αν υπήρχε καλη επικοινώνια κ πριν το συγκεκριμενο περιστάτικο...
22-09-2007, 21:52 #19
...διαβάζωντας το αρχικό ποστ σου thlipsi ,η εντύπωση που μου περνάει είναι οτι είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος , σαν γυναίκα , σαν μάνα , σαν ερωμένη !
Δεν υπερβάλω , μπορώ κάλλιστα να παραθέσω τα σημεία εκείνα του μυνηματός σου μέσα απο τα οποία φαίνεται αυτο που λέω.
Πιστευω οτι πολύ γρήγορα θα μάθεις να κουβαλάς αυτο το βάρος μέσα σου με κάποιο τρόπο λυτρωτικό , οτι θα κάνει τον κυκλο του ... ειλικρινά το πιστεύω .
22-09-2007, 22:12 #20
σωστά, πρώτα να τα βρεις με εσενα...ειναι η καλυτερη βάση (κατά τη γνωμη μου) για να τα βρεις κ με τους άλλους. αλλα εννουσα αν υπήρχε καλη επικοινώνια κ πριν το συγκεκριμενο περιστάτικο...
Originally posted by Reef
Πιστευω οτι πολύ γρήγορα θα μάθεις να κουβαλάς αυτο το βάρος μέσα σου με κάποιο τρόπο λυτρωτικό , οτι θα κάνει τον κυκλο του
Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας μαζί μου.
22-09-2007, 22:23 #21
συγγνωμη αλλα με καθε ειλικρινεια κ καλη πιστη σ αυτο που λες, δεν μπορω να καταλαβω πώς μπορεις να εχεις μια σχέση οπου επικοινωνεις άψογα κ φοβουμενη να μην σπάσει η σχέση αυτή κανεις οτι σου λενε...
22-09-2007, 23:21 #22
συγγνωμη αλλα με καθε ειλικρινεια κ καλη πιστη σ αυτο που λες, δεν μπορω να καταλαβω πώς μπορεις να εχεις μια σχέση οπου επικοινωνεις άψογα κ φοβουμενη να μην σπάσει η σχέση αυτή κανεις οτι σου λενε...
Όμως, φοβάμαι ότι έχεις υιοθετήσει τραγικά τη δική του οπτική, πως αν δεν το έκανες, θα ήσουν μια παλιοεγωίστρια. Αρχίζεις το παιχνίδι με αυτογκόλ..
Παραθέτω και μια δική μου εμπειρία: όταν έμεινα έγκυος στα 19 μου -ήδη παντρεμένη- ο τότε σύζυγος δεν ήθελε καθόλου παιδί. ένοιωθε ανέτοιμος για τέτοιες ευθύνες και αντέδρασε με απελπισία και κλάματα. Με ήξερε, φυσικά, και δεν τόλμησε ευθέως να μου πει κάτι για έκτρωση. Κάποια στιγμή που του ξέφυγε μέσα στον \"θρήνο\", του είπα κατάπληκτη αλλά απίστευτα εξοργισμένη, πως εδώ και 5 εβδομάδες είμαστε 2 ομάδες: εγώ και ΑΥΤΟ, και εσύ. Μην τολμήσεις να τα βάλεις μαζί μας! (για την ιστορία, τώρα ο μικρός κι εκείνος είναι κώλος και βρακί και μάλιστα είναι πιθανό να μείνει μαζί του -χωρίσαμε- από τα 9 του)
22-09-2007, 23:21 #23
thlipsi, δεν υπάρχει λόγος να μένεις σε κάτι που έχει τελειώσει. Θεώρησε σαν δεδομένο ότι το παιδί αυτό παραγματοποίησε το σκοπό της σύντομης ζωής του δίνοντας στην οικογένειά σου μεγαλύτερη συνοχή.
Σου εύχομαι ειλικρινά, τα οικονομικά σας να καλυτερέψουν και να γεμίσει το σπιτικό σας χαρούμενες παιδικές φωνούλες...
22-09-2007, 23:46 #24
thlipsi, ksexases na moy peis giati me eipes \"ωμο\".
kai ena akoma periergo poy den katalavaino... pos sto kalo i \"άριστη επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα\" pou anaferese, metamorfothike sto \"Οταν επέστρεψα στο σπίτι και ανακοίνωσα το γεγονός, ο σύζυγος με είπε \"σκατοεγωίστρια\" και πάλι σιωπή ανάμεσά μας.\"
Auto px, (kai enas kouvas apo alla paromoia) me kanei na niotho... mperdemenos :)
23-09-2007, 00:19 #25
[quote]Originally posted by kanenas
Αν εφερνες στον κοζμο ενα παιδι που ο ιδιος ο πατερας του δεν το ηθελε, τι θα ειχες καταφερει; Θα καθησυχαζες την συνειδηση σου, μα θα κατεστρεφες 3 ατομα. Αυτη ειναι η γενναιοτητα που οφειλες να επιδειξεις; Εμενα για μισαλλοδοξια μου μοιαζει.
κανένας, από πότε θεωρείται λάθος και αποτυχία ένα πλάσμα που ο κάθε μαλάκας πατέρας ενδέχεται να μην το επιθυμεί;
Επιπλεον, κλεγεσε για το παιδι που \"δεν θα αγκαλιασεις ποτε\" με ποιο αποτελεμα; Να μην αγκαλιαζεις το παιδι που ηδη εχεις!
πως χαρακτηριζετε αφτο; Υπερμετρος εγωιζμος, διοτι αντι να χαρεις με το μωρο, ασχολεισαι με εσενα κ τις κακες σου πραξεις, χωρις να σταθμιζεισ επαρκως το κακο που ενδεχομενοσ κανεισ τωρα στο παιδι σου.
..μάλλον όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ακριβώς ΔΕΝ καθησύχασε τη συνείδησή της, δε νομίζεις; (α, σωστά! πρέπει να πάψει την κλάψα αμέσως γιατί έτσι κάνουν οι σωστές αυτοθυσιαστικές μανάδες!)
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή