Results 61 to 75 of 193
Thread: Για την ασχήμια...
-
25-12-2013, 01:41 #61
- 25-12-2013, 02:51 #62
25-12-2013, 09:56 #63
Κι όχι μόνο αυτό..
Αυτό που κατάφεραν στην ουσία ήταν να επιτεθούν και στο άλλο μέλος (αυτές ξέρουν μόνο ποιο εννοούσαν..) το οποίο είναι άντρας και έχει 800 μηνύματα στο προφίλ του.
Κατηγορώντας εμένα ότι είμαι αυτό το μέλος, δημιουργούν λοιπόν συκοφαντία, πρόβλημα και επιτήθονται σε 2 μέλη ταυτόχρονα, αφού εγώ δεν είμαι εκείνο.
Έπειτα, βγάζουμε κι άλλα συμπεράσματα όπως:
υπερβολική αυτοπεποίθηση για την μετριότητα του μυαλού τους, αδυναμία κατανόησης κειμένου ή σύγκρισης στοιχείων ώστε να βγει το σωστό συμπέρασμα. Έλλειψη σεβασμού σε όλη την κοινότητα αυτή και στο ενδεχόμενα πραγματικό πρόβλημα του καθένα, αφού το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να πετάξουν την κοτσάνα τους, την ειρωνία τους προκειμένου να δημιουργηθεί το σύστριγγλο εδώ μέσα (για φαντάσου να έδινα μια ειρωνική ή απαξιωτική απάντηση κι εγώ τι θα γινόταν!) , χωρίς να μπουν στην διαδικασία να αμφισβητίσουν τον εαυτό τους –μήπως κάνω λάθος? Μήπως αυτό το μέλος δεν είναι ό,τι νομίζω και δημιουργήσω πρόβλημα άδικα σε κάποιον/ους?- ούτε καν!
Ας το κάνουμε εδώ μέσα κάτω γειτονίτσα μας και δε πα να χτυπιέται ο άλλος ότι έχει πρόβλημα.. Ας το είχε λύσει!
Χαρακτηριστικά κάποια έγραψε ‘’ Η ταινία τρόμου και μυστηρίου συνεχίζεται με μπολικα κομικα στοιχεια και σασπένς που όμοιο του δεν έχουμε ματαξαναδει!!’’
Ενθουσιάστηκε κιόλας! Ανατρίχιασε!
Δηλαδή εντάξει... ποιος άνθρωπος θα καθόταν να γράψει 2 θέματα στην ενότητα κατάθλιψης,γράφοντας αυτά που γράφω εγώ....
για να δουλέψει αυτές και να δημιουργήσει σύγχυση στο φόρουμ?
Κι από τα κείμενα μου , δεν προκύπτει καμία επίθεση άμεση ή έμμεση ούτε πμ έστειλα σε κανέναν ώστε να υποθέσουν ότι όντως παίζει να είμαι κάποιο ύπουλο πρόσωπο, πως στο διάλο έβγαλαν τέτοιο συμπέρασμα, μου λες?
Το δικό μου το προφίλ όντως ήταν διπλό –εξήγησα τι έγινε- αλλά αυτές –πριν ακόμη φάω τα μπαν και αποδειχθεί- είχαν ήδη βγάλει τα πορίσματα άλλα ντ’ άλλα της Παρασκευής το γάλα τα δικά τους. Μόλις τρώω τα μπαν -έκατσε κι η φάση βλέπεις σε εμένα- ε εκεί αποτελειώθηκε η υπόθεση!
Μέχρι κι ο διαχειριστής έφτασε να τους πει ότι κάνουν λάθος.
Διαστρεβλώνουν το ίματζ του καθένα σε όλο το φόρουμ.
Καθόμαστε κι απολογούμαστε δημόσια
και συγχυζόμαστε..
τέλος πάντων, ασχολία είναι κι αυτό όμως τελικά .
Χρόνια πολλά σε όλους σας
25-12-2013, 09:59 #64
Εννοείς να βγαίνω επίτηδες με άσχημους σαν εμένα, που δεν τους τραβάω το ενδιαφέρον με την εμφάνιση (μπορεί να την αποστρέφονται κιόλας κι αυτοί ,γιατί επειδή είναι άσχημοι δεν σημαίνει ότι δεν έχουν γούστο) –ούτε εκείνοι το δικό μου, που όμως εβρισκόμενοι στην θέση απελπισίας και ανημπόριας, μη έχοντας επιλογές , θα κάνουμε όλες τις εκπτώσεις που απαιτούνται, θα προσπεράσουμε συνειδητά την αυτόματη αποστροφή που μας δημιουργείται ώστε να φτάσουμε στο προκείμενο ,να γνωριστούμε καλύτερα με το ζόρι ...
Τώρα θα πρέπει να ανεχθώ την σιχαμάρα 2 άσχημων: τη δική μου και τη δική του.
και θα τύχει τελικά να γνωρίσω εκείνον που θα ερωτευτούμε σαν χαρακτήρες όμως...
και θα αγαπηθούμε... και θα περνάμε καλά.. και θα είμαστε ευτυχισμένοι ο ένας με τον άλλον..
Κι η ιστορία θα έχει happy end...
Θα παραμείνει η ασχήμια μα θα υπάρχει ανάμεσα μας μια αγάπη.
(περιγράφουμε το ιδεατό σενάριο τώρα. Ας μη μιλήσουμε για το ενδεχόμενο ότι θα βολευτεί ο άσχημος μαζί μου μόνο και μόνο επειδή θα ξέρει πως δεν μπορεί να βρει άλλη).
Δεν διαφωνώ. Αυτό το απλό πραγματάκι που λες, είναι ρεαλιστικό.
Αλλά δες ρε ‘συ λίλιουμ, όχι δες σε παρακαλώ !
Δεν είναι μια κατάντια? Είναι μια αληθινή, ειλικρινής επιλογή?
Δεν είναι μια κίνηση απελπισίας –αυτή τη φορά από 2 ανθρώπους? Είναι κάτι το αυθόρμητο, το ωραίο?
Είναι διπλά σιχαμερό τώρα!
Τι σας βάζω να συζητάμε! Δεν το πιστεύω.....
25-12-2013, 13:08 #65
- In this old house where every door is open
26-12-2013, 05:59 #66
Τώρα που ξαναδιαβάζω το κείμενο σου , η αλήθεια είναι πως στάθηκα σε λάθος σημείο . Στάθηκα στις ερωτήσεις σου - οι οποίες ήταν κάπως μπερδεμένες και δυσκολεύτηκα να διαβάσω πίσω από τις γραμμές τι θες να πεις- με αποτέλεσμα δώσω μια απάντηση η οποία μπερδεύει κι εσένα κι όντως είναι άστοχη. Σχώρα με λίλιουμ, επειδή ξενυχταώ και σκέφτομαι διάφορα μερικές φορές δεν μπορώ να συγκεντρωθώ κι λέω κι εγώ άλλα των αλλών.
Λοιπόν, αυτό που μου λες συμπερασματικά είναι πως φταίει ο τρόπος που σκέφτομαι και πρέπει να αλλάξω αυτόν κυρίως.
(Άντε να το καταφέρω αυτό τώρα..)
Όσο για την δεύτερη απάντηση σου, σου λέω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ με κανέναν άνθρωπο πάνω σε αυτόν τον κόσμο τόσο επιφανειακό . Δεν θα μπορούσα να έχω, γιατί έχω μάθει να βρίσκω ομορφιά στον καθένα και την καθεμία λόγω της δικής μου θέσης. Το έχω μάθει αυτό και μ’αρέσει.
φυσικά και θα τον δεχόμουν κτλ όσα λες απλώς η περιγράφη της σιχαμάρας που έκανα ήταν αποκύημα των δικών σου λέξεων ‘’σαπιοκοιλιά ‘’ κτλ φαντάστηκα ότι ήθελες να περιγράψεις κάτι αποκρουστικό . τεσπα είπαμε είναι άκυρο και το δικό σου και το δικό μου.
Μένω στο πόιντ σου
Σ’ευχαριστώ
26-12-2013, 13:44 #67
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
26-12-2013, 19:14 #68
Last edited by μαρκελα; 26-12-2013 at 19:43.
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
26-12-2013, 21:13 #69
Ο διαχειριστής πρέπει να σου δώσει προειδοποίηση για συκοφαντική δυσφήμιση, και επιθετική συμπεριφορά απέναντι μου, καθώς από την πρώτη ημέρα που άνοιξα τα θέματα μου, μου επιτίθεσαι κατηγορώντας με ότι είμαι διπλό προφίλ ενώ δεν είμαι και δεν με αφήνεις ελεύθερα να κλάψω για το πρόβλημα μου. ΕΣΥ με παρασύρεις να ασχολούμαι μαζί σου. ΕΣΥ άρχισες μια επίθεση. ΕΣΥ συνεχίζεις να με αποπροσανατολίζεις από το θέματα μου και την πληρώνω κι από πάνω εγώ, άδικα. Ήρθα εγώ πουθενά να σε ενοχλήσω? Ρητορική η ερώτηση.
Ρε άντε Τράβα φύγε από το θέμα μου και μην μου ξαναγράψεις τίποτα.
3 άτομα παραπονιούνται για τέτοιες άδικες κατηγορίες από μέρους σας. Τα διάβασες αυτά?
Αν ο διαχειριστής δεν σου δώσει προειδοποίηση ή και μπαν γι' αυτό που κάνεις.. δεν ξέρω τι να πω..
(Αν σου γράψω ότι μου πρήζεις τα @@.....
Αυτό αποτέλει ένα ακόμη στοιχείο για να ενισχύσεις την υποψία σου).
Αυτό που κάνεις λέγεται κακία. Γιατί μου απαντάς με την υπόθεση ακόμη καρφωμένη στο μυαλό σου ότι είμαι ένα ακόμη προφίλ..
Και ξέρεις τι μου προκαλείς? Με κάνεις να αισθανόμαι ακόμη πιο απογοητευμένη, ακόμη πιο αγανακτισμένη, ακόμη πιο μόνη , ακόμη πιο απελπισμένη αφού δεν μπορώ να βρω μια διέξοδο ώστε να κάνω την ψυχή μου να αισθανθεί λίγο καλύτερα .
Ακόμη κι εδώ συναντάω προβλήματα από το πουθενά .....
Κι αυτή τη στιγμή είμαι πολύ θλιμμένη μέσα μου από τις δικές μου σκέψεις , διαφορετικά θα σου απαντούσα όπως σου αξίζει.Last edited by HarleyQuinn; 27-12-2013 at 03:51.
26-12-2013, 22:26 #70
προειδοποίηση για συκοφαντική δυσφήμιση, και επιθετική συμπεριφορά απέναντι μου, καθώςΑν ο διαχειριστής δεν σου δώσει προειδοποίηση ή και μπαν γι' αυτό που κάνεις.. δεν ξέρω τι να πω...
26-12-2013, 22:39 #71
Ντυσου,στολισου και βγες εξω με 2 φιλες..Αυτο που εχεις αυτο θα αναδειξεις!Τα στραβα δοντια καποιοι τα βρισκουν γοητευτικα!!Καθαρα να ειναι μωρε...Τα κιλα επισης,αν υπαρχουν δεν σε καθιστουν ασχημη!Φτιαξε την ψυχολογια σου πανω σε αυτο το κομματι,δες το λιγο διαφορετικα,γιατι με αυτα που σκεφτεσαι και νιωθεις παντα ασχημη θα σε βλεπεις!
Δλδ μονο οι αντικειμενικα ομορφες (για εμενα δεν υπαρχει αντικειμενικη ομορφια) εχουν ζωη και δικαιωμα στον ερωτα?Ελα τωρα.......
Αν θελεις να βελτιωσεις κατι κανε το,ολοι και ολες το κανουμε αυτο..Η Μπαρμπρα Στρειζαντ ειχε μια μυτη που ξεκινουσε απο την Εθνικη Πατρων εως τα Μεγαρα και ομως ειχε πολλες κατακτησεις στην ζωη της!Οκ ενα ηλιθιο παραδειγμα..
27-12-2013, 01:40 #72
27-12-2013, 02:10 #73
Μνημόνιο, να 'σαι καλά, με έκανες και γέλασα με το σχόλιο σου.
Όταν το διαβάζω αυτό που γράφεις , λέω μέσα μου: ''Ναι είναι κάτι το πολύ απλό!'' Και με κάνεις να νιώθω την αισιοδοξία!
Αλλά στην πράξη, εκεί κολλάω. Να το εφαρμόσω μέσα μου. Δεν μπορώ να το νιώσω αυτό το συναίσθημα. Tην άνεση αυθόρμητα... Δεν το ξέρω πώς είναι.
Bλέπω όλες τις άλλες κοπέλες/γυναίκες... όλους .. να αισθάνονται όμορφα με τον εαυτό τους, άνετα, να αισθάνονται χαρά όπως κι αν είναι και το αισθάνονται αυθόρμητα αυτό.
Πηγαία, αυτόματα. Βγαίνει απ' την ψυχή.
Ενώ εγώ.. μόλις σκέφτομαι πως είμαι, αυθόρμητα νιώθω απαίσια με τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να δώσω να καταλάβεις πόσο άσχημα νιώθω..
Νιώθω ντροπή, απογοήτευση..
Τόσο ράκος γίνομαι, τόσο χάλια νιώθω λες και είμαι ό,τι πιο χειρότερο υπάρχει.
Λέω άντλησε αυτοπεποίθηση,νιώσε ρε παιδί μου! Ανέβα!.. από που να την αντλήσω δεν βρίσκω..
καταρακώνομαι τελείως , απογοητεύομαι όσο δεν χωράει άλλο και στο τέλος λέω ''εχ... παράτα τα ..μάταιο είναι''.
Πρέπει να το μάθω να το κάνω συνειδητά αυτό το ανέβασμα και δεν ξέρω κάτα πόσο γίνεται να το καταφέρω..
Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι δεν θα αλλάξει ποτέ.
Μα δεν γίνεται κι αλλιώς. Πρέπει να το δουλέψω, να πιεστώ διαφορετικά δεν θα αλλάξει τίποτα.
Ευχαριστώ για όλα ε , να 'σαι καλά
Καλή χρόνια να έχειςLast edited by HarleyQuinn; 27-12-2013 at 02:29.
27-12-2013, 02:23 #74
Οτι μας βαραινει την ψυχη δεν ειναι ευκολο..τιποτα δεν ειναι ευκολο,ουτε ανεφικτο ομως!Μην συγκρινεις τον εαυτο σου με αλλες κοπελες,προσπαθησε να αγαπησεις λιγο τον εαυτο σου..Αυτη εισαι..Προσπαθησε να ντυνεσαι με ρουχα που σε κολακευουν,βαψε λιγο το ματακι,κανε ενα κουρεματακι,θα δεις θα νιωσεις ομορφα!Μην συγκρινεσαι ομως με αλλες..
Η εμφανιση ειναι σημαντικη σιγουρα,ομως δεν ξεκινουν ολα απο εκει και ουτε καταληγουν ολα εκει.
Αν δεν εχεις την τυπικη ομορφια που αναζητας,κανε παιχνιδι με το μυαλο σου..Το μυαλο ερεθιζει πιο πολυ τους αλλους και αυτο το κατεχεις!
Καλη χρονια και ευχομαι το 2014 να σε αγαπησεις λιγο και θα δεις ποσο ομορφη θα σε δεις
27-12-2013, 13:23 #75
- In this old house where every door is open
Κυριε Διαχειριστα δεν ανοιγετε λιγο τα πμ της βοτκας (ποτε δεν περιμενα οτι θα ζητουσα να επικοινωνησω με ενα ποτο!).
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια