Results 91 to 105 of 193
Thread: Για την ασχήμια...
-
31-12-2013, 10:24 #91
Πρώτα απ’ όλα , Αναγνώστρια, να σου πω ότι νευρίασα όντως, αλλά όχι γι’ αυτό που νόμιζες πως θα το κάνω μα για το ότι με περιγράφεις ως μία που ονειρευόταν πανέμορφους ( και πρίγκιπες κιόλας) και επειδή ξέρω ότι δεν θα μου κάτσουν εμένα, έχω μισήσει και απορρίψει όλα τα αρσενικά (τα αρ-σε-νι-κά- κλαίω).
Πραγματικά μ’έβγαλες έξω από τα ρούχα μου.
Αυτά είναι δικά σου.
Μίλησα σε ένα σημείο για την βλακεία-άλλο θέμα αυτό. Τελείως άλλο.
Παρακάτω.
Στην πραγματικότητα βρίσκομαι εξ αρχής και περιγράφω το εξής πράγμα που λέει πως: επειδή ξέρω ότι είμαι άσχημη κομπλάρω στο να προχωρήσω με κάποιον.
Άσε το πως θα είναι αυτός ο κάποιος , και τι θα γίνει και και και..
Κάνουμε μια συζήτηση, παραθέτουν τα παιδιά απόψεις κτλ, παραθέτω κι εγώ σκέψεις ή αισθήματα ή πραγματικά γεγονότα.
Δεν μπορώ ούτε να διαβάζω τι γράφεις. Αλήθεια περιγράφεις μια τρέλα.
Επίσης-δεν μου άρεσαν καθόλου οι ειρωνικές/υποτιμητικές περιγράφες σου για τις άλλες. Εγώ δεν ψειρίζω έτσι καμία και κανέναν γύρω μου. Αυτό το κάνεις εσύ- οκ.
Δεν έχω κανένα κόλλημα με την εμφάνιση των άλλων ούτε στέκομαι εκεί.
Τόσο ανισόρροπη βγαίνω (δεν λέω πως δεν είμαι...μα τόσο?) ?
Εγώ περιγράφω τον εαυτό μου και τα γράφω λίγο ωμά ώστε να γίνω όσο πιο αντικειμενική μπορώ.
Ειδικά στο τέλος.. εντάξει εκεί τα έδωσες όλα. Το αποτελείωσες.
Τέλος .
Μαύρισαν όλα κι αποτρελάθηκα.
Έμεινα τρελή με ψυχοφάρμακα.
Δεν μπορώ να σχολιάσω παραπάνω.
λίγο λίγο
-κούτσα κούτσα θα το πάω..
Αλήθεια μετά από αυτό το κείμενο, νιώθω πιο κανονική από ποτέ.Last edited by HarleyQuinn; 31-12-2013 at 14:03.
- 31-12-2013, 10:36 #92
31-12-2013, 11:59 #93
Ρε Aeon γιατι πρασινιζεις οτι γραφω?Εισαι στα καλα σου?Ειδες καμια υβρη?
Τι του ειπα του κακομοιρη?Τον ρωτησα αν ειπε τα καλαντα!
31-12-2013, 13:37 #94
31-12-2013, 13:50 #95
Tomhet....σε καμία περίπτωση δεν θέλω ούτε εσένα,ούτε κανέναν να προσβάλλω.
Δεν διάβασα κανένα από τα μνμτα σου-άρα δεν ξέρω αν συμφωνώ ή αν διαφωνώ.
Αν θυμάσαι όλα τα μνμτα που γράφω είναι ''σχεδόν'' καλοπροαίρετα και σε καμία περίπτωση δεν βγάζω απωθημένα μέσα από ένα φόρουμ.
Απλά θυμάμαι τις απαντήσεις σου σε κάποιο δικό μου θέμα,που ήταν όοοολες επιθετικές και αρνητικές σαν να με γνώριζες χρόνια.
Τετοια επιθετικότητα επιδεικνύουν και άλλα άτομα-που θα ήταν πολύ μεγαλύτερη-αν δεν υπήρχε διαχειριστής να σβήνει τα κακώς κείμενα.!
Συμπερασματικά πιστεύω ότι τα άτομα που προβάλλουν από την αρχή αρνητισμό,θεωρώ ότι υποβόσκει μία κακή ψυχολογία εκ μέρους τους και είναι λογικό να διάκεινται αρνητικά(και στον εαυτό τους και στους άλλους) πίστεψε με δεν κρίνω εκφράζω άποψη γιατί και εγώ έχω τραβήξει τα ζόρια μου και καταλαβαίνω.
Αρα το γεγονός ότι είπα στην θέση σου θα πήγαινα σε ψυχολόγο,μπορεί να ήταν κάπως πικρόχολο,αλλά πραγματικά πιστεύω ότι ακόμα και ο πιο καλά ψυχολογικά άνθρωπος,το να ''βλέπει'' κάποιον ειδικό μόνο καλό μπορεί να του κάνει....γιατί μην ξεχνάμε δεν ζούμε σε παραδεισο και πρέπει μερικές φορές να έχουμε ψυχικές αντοχές μεγάλες..!!!!!
Συμπερασματικά δέξου το ποστ μου καθαρά φιλικά-γιατί η πρόθεσή μου είναι καλή!
Εύχομαι σε όλους να έχετε μία καλή χρονιά και ο καθένας να προσπαθήσει να εξελίξει θετικά τον εαυτό του.!
31-12-2013, 14:38 #96
Συμπερασματικά άλλοι έχουν ένα σάπιο σώμα...
κι άλλοι όμως μία σάπια ψυχή...
31-12-2013, 15:21 #97
Μπαρούφα είπες.όλοι οι άνθρωποι είναι εν δυνάμει τέλειοι...!
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
31-12-2013, 17:27 #98
Dianna , ελπίζω να μου το συγχωρήσεις αυτό...
Ακόμη κι αν ισχύει αυτό, δεν δικαιολογεί πως συμπερασματικά
Καταλήγει ένας άνθρωπος που μπαίνει εδώ μέσα να εκμεταλλεύονται το πρόβλημα του ,
από την μία ο ένας για να τον ειρωνευτεί πρώτα υποχθόνια –στέλνοντας τον να γίνει κλόουν, ρεντίκολο και χοντροξεφτιλισμένη
προκειμένου να φανεί ότι δίνει συμβουλή -ωστόσο όμως να πετάξει και τις σπόντες για υπόλοιπα μέλη που έχει στη μπούκα ώστε να τα προκαλέσει...
Κι από την άλλη , αυτά... στη συνέχεια να σκορπίσουν κι άλλο εμετό μεταξύ τους ,πάνω , μέσα και τριγύρω στα αληθινά προβλήματα κάποιων σημαντικά ή ασήμαντα δεν έχει τόση σημασία...
Αλληλοκατηγορίες για διπλά προφίλ, λες και είμαστε 10 χρονών άτομα..λες και δεν έχουμε τίποτα στο κεφάλι μας να μας χαλάει την ζωή.. κοτέτσι,χολή , εμετός κι ειρωνίες σε όλο το φόρουμ όπου κάποιοι προσπαθούν να βρουν μία διέξοδο-τη μόνη ίσως, να εκφράσουν τα προβλήματα τους , να φωνάξουν βοήθεια-μεγάλες προσδοκίες θα μου πεις..
Την ίδια στιγμή που ένα παιδί από κάτω 19 χρονών φωνάζει ότι δεν αντέχει κι ότι έχει σιχαθεί εσάς και την κοινωνία σας, ενώ μια γυναίκα παραπάνω θέλει να πέσει στον γκρεμό όμως κανείς δεν δίνει σημασία κι ούτε κι αυτήν την ακούει κανείς.. Ας πάει να πέσει, ποιος νοιάζεται..
Κι όπως λυπάμαι εμένα που είμαι σάπια, έτσι λυπάμαι κι εσάς.
Κι όπως δεν ντρέπομαι γι’αυτό που είμαι και γι’ αυτό εκτέθηκα, έτσι το ξέρω πως δεν θα ντραπείτε ούτε εσείς για την σαπίλα σας και την κακία σας που δώσετε απλόχερα και σε εμένα.
Ομώς εγώ δεν αντέχω να διαβάσω ούτε ακόμη μία γραμμή σας.
Μου είναι αρκετή η δική μου ασχήμια.
Καλή χρονιά.
31-12-2013, 17:58 #99
Originally Posted by vodka
Vodka, αν νομίζεις ότι στάζω κακία κάνεις λάθος. Υπάρχουν τέτοιοι, ναι. Απο την στιγμή όμως που μοιράστηκες το πρόβλημα σου, εμφανίστηκαν κάποιοι άνθρωποι που θέλησαν να βοηθήσουν ειλικρινά (μέσα είμαι κι εγώ, όσο κι αν δεν φαίνεται).
Θα επανέλθω
Υ.Γ.: btw, η αντίδρασή σου σε όσα γράφω είναι απολύτως φυσιολογική.Last edited by Αναγνώστρια; 31-12-2013 at 18:13.
31-12-2013, 19:47 #100
Θα αρκεστώ σε αυτό. Δεν διάβασες λοιπόν το τι έγραψα αλλά μπήκες στον κόπο να γράψεις οτι χρειάζομαι ψυχοθεραπεία και αυτό μάλιστα λες πως το βασίζεις σε κάτι που ειχα πει στο παρελθόν, σε άλλο θέμα, σε άλλο ατομο κλπκλπκλπ. Εδω που κολλάει? πουθενα προφανώς... απλά έτσι ήθελες να το πεις. Σε αυτό εγώ διακρίνω κακια.
Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν δε το συνέχιζες και ελπίζω να αναγνωρίζεις πως με το να γράφεις κάτι απλά και μόνο γιατί είδες το ονομα μου και θυμήθηκες κάτι ενώ παράλληλα παραδέχεσαι πως δεν διάβασες το κείμενο .... ε... προκατάλλειψη.
Vodka σε συνέχεια της συζήτησης...
Τσου... παρεξήγησες το νόημα αυτού που περιέγραψα...
Είναι ένα κομμάτι το να αναζητήσεις πράγματα που σου λείπουν και άλλο το να βάλεις τον εαυτό σου στο περιβάλλον ασφάλειας που σου περιέγραψα.
Το παράδειγμα που ανέφερα με την κοπέλα εκείνη, ήταν απλά αυτό.. ένα παράδειγμα για το πως το έκανε εκείνη... Δεν ήταν πρόταση για εσένα, γιατί δεν σε ξέρω και δεν θα σου πρότεινα κάτι έτσι απλά. Δεν το θεωρώ έξυπνο.
Πχ... ενα άλλο παράδειγμα είναι το φόρουμ αυτό. Εγω πχ μπήκα εδώ έχοντας κάτι στο μυαλό μου... δεν το βρήκα γιατί δεν υπάρχει εδώ. Το να βρίσκομαι εδώ θεωρώ πως με βλάπτει... όπως θεωρώ πως βλάπτει και εσένα. Γιατί? μάλλον το ξέρεις ήδη.... Οπότε το φόρουμ αυτό εδω δεν ειναι ένα ασφαλές περιβάλλον για εσένα. Σου τροφοδοτεί σκέψεις που δεν θα έπρεπε να έχεις όχι εσύ, αλλά κανένας. Ξαναδιάβασε το τελευταιο σου μηνυμα εδώ και θα δεις σε τι σκέψεις αναφέρομαι.
Οπότε δεν θα σου πω "κανε εκεινο κάνε το άλλο" ... θα σου προτείνω όμως να σκεφτείς τι είναι για ΣΕΝΑ ένα ασφαλές περιβάλλον και να προσπαθήσεις να τοποθετήσεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτό.
Άλλο παράδειγμα ειναι πχ το να βάλουμε ένα μοντέλο εσωρούχων σε διαγωνισμό φυσικής. Αγχος και απόρριψη απο παντού! :P Το ίδιο φυσικά και αν βάλουμε έναν ανασφαλή φυσικό σε ένα καμαρίνι επίδειξης μόδας :P
Δεν ειναι ασφαλή περιβάλλοντα αυτά για τους δύο αυτούς ανθρώπους αντίστοιχα... τους δημιουργούν ανασφάλειες για το ποιοι είναι, άγχος και συναίσθημα του "δεν ταιριάζω" άρα απόρριψη.
Σε δευτερη φάση, αναζητώντας τις προσωπικές σου ανάγκες....
Στην ιστορία που ανέφερες διάβασα πολλά "ισως" αρκετά "αν" και γενικά ήταν όλη βασισμένη σε υποθέσεις. Δεν ειμαι φαντασιόπληκτος και θα σου πω οτι ειμαι ο πρώτος (και απο οτι φαινεται ο μονος εδω μεσα :P) που θα παραδεχτεί πως υπάρχουν άνθρωποι που μου φαίνονται άσχημοι. Και όσο και να θέλω να κάνω πχ τον καλούλη και να πω "κανεις δεν ειναι ασχημος"... πως να το κάνουμε... εγω υπάρχουν ορισμένες γυναίκες που δεν με ελκύουν. Αντίστοιχα λοιπόν όπως δεν ελκύουν εμένα δεν ελκύουν και χιλιάδες άλλους. Το βρίσκω κάπως υποκριτικό να λέει κάποιος "όλοι είμαστε όμορφοι"... δεν είμαστε :P
Άνοιξε εσύ πχ το google και γράψε λοιπόν "ugly guy" και πες μου αν σε ελκύει εμφανισιακά κάποιος απο εκεί ή αν πιστευεις οτι θα έλκυε την γυναίκα που θα σου πει "όλοι όμορφοι είμαστε". Δεν είμαστε... κάποιοι δεν ειναι ελκυστικοί και θα δεχτουν τονους απορριψης για την εμφάνιση του απο τους άλλους.
Και αυτό φυσικά δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να το εξηγήσεις σε κάποιον που ΔΕΝ εχει βιώσει το ίδιο με εσένα. Ειναι πραγματικά ανώφελο. Μπορείς να εξηγήσεις ένα συναίσθημα σε κάποιον? Μπορείς να εξηγήσεις έναν παράλογο φόβο που σε κάνει να κλαίς και να λυγίζεις σε κάποιον?
Δεν περιέγραψες κάποια ιστορία που είχες πχ ουσιαστική απόρριψη αλλά περιέγραψες φόβους. Ίσως (πολύ μεγάλο αυτό το ίσως) να είναι απλά στο μυαλό σου και ίσως αν κάνεις ένα δυο τρια ή και τέσσερα άλματα πίστεως, κάποιο σε προσγειώσει κάπου καλύτερα. Κατ'εμέ όμως αυτό δεν εμπεριέχει τίποτα απο το "καλύτερεψε τον εαυτό σου". Στο δικό μου μυαλό ειναι απλά κάτι τόσο ρομαντικό/ουτοπικό όσο το να βρεις κάποιον που θα κάνει τις ίδιες σκέψεις με εσένα. Απαισιόδοξη δική μου άποψη ειναι πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά... θα πρέπει να σε ξαναρωτήσω... εσύ το απορρίπτεις, γιατί το έχεις δοκιμάσει ήδη? ή γιατί φοβάσαι?
Απο την όλη σου ιστορία εδω (θυμάμαι προφανώς και το παλιότερο θεμα που ειχες ανοίξει) θα πάρω την παρουσία σου σαν μια προσπάθεια να σου ανάψει ένα λαμπάκι... οχι να πάρεις την επιβεβαίωση οτι δεν εισαι όλα αυτά που φοβάσαι αλλά απλά να ανάψει ένα λαμπάκι που μέχρι τώρα ήταν σβηστό. Το βλέπω πιο ουσιαστικό αυτό απο οποιαδήποτε αλλαγή μπορείς να κάνεις πάνω σου για να είσαι πιο αποδεκτή.
Ίσως αυτό να ειναι το άγχος που σου δημιουργούν τα πικρόχολα σχόλια και η κακία που εκτοξέυεται απο παντού, ίσως να ειναι μια καλή κουβέντα, ίσως να ειναι απλά ο χρόνος που σκοτώνεις για να κάνεις αυτό που κάνεις εδώ ή ίσως να είναι η προσπάθεια του να βρεις ένα ασφαλές περιβάλλον.
Σε μια συζήτηση που είχα πρόσφατα με κάποιον εκφράσαμε και οι δύο την "επιθυμία" (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν ειναι ουσιαστική επιθυμία αλλά μεταφορική) να είχαμε γεννηθεί τυφλοί, και έτσι δεν θα βλέπαμε καμία ανισότητα μεταξύ των ανθρώπων. Θα υπήρχε ίσως αλλά δεν θα την βλέπαμε και δεν θα ρίζωνε ποτέ μέσα μας για να γεννήσει τις σκέψεις που μας κάνουν να αγχωνόμαστε για όλα αυτά που δεν είμαστε.
Ένας τυφλός λοιπόν θα πήγαινε ποτέ να βάψει τα μαλλιά του? να κάνει πλαστική? να πάει στο γυμναστήριο για να γίνει φέτες? και όλα αυτά για να αρέσει στους άλλους?
01-01-2014, 09:02 #101
-σε καταλαβαινω και σε νιωθω absolut ειλικρινα-κι ας μην είμαι γυναικα
θα χει ενδιαφερον να πας σε κανενα εξομολογο ή σε καμια μοναχη/μοναχο να του τα πεις να δουμε τι θα πει
αυτό που σκεφτηκα με την ιστορια σου είναι ότι υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν πως : "τα παντα εν σοφια εποιησεν"
ειλικρινα αν εβλεπες τον θεο και σου ελεγε κατάμουτρα :"τα παντα εν σοφια εποιησα"-τι θα του απαντούσες?
εγω θα γινομουν θεοκτονος :P
-για μενα το 95% των γυναικων της ηλικιας σου είναι "εν δυναμει" ερωτευσιμες από καποιον
δεν ξερω αν πιστευεις ότι ανηκεις στο 10% ,αλλα αυτό κρινεται από ατομα του αντιθετου φυλλου κατά τη γνωμη μου
επισης αν παιζεις καποιο οργανο μουσικο είναι πολύ θετικο για μενα τουλάχιστον πχ βιολι ή πιανο΄κλπ κατι που να τονιζει τη θυληκοτητα(χωρις να σημαινει ότι πχ ο κορος ή οι λοιποι μουσικοι που ππαιζουν αυτά τα οργανα δεν είναι αντρες ετσι-μην παρεξηγηθω)
(η μεγαλυτερη μαλακια μου είναι που δεν εμαθα κιθαρα λολ-αλλα δεν ειχα τα φραγκα)
-σου πε κανενας/καμια ότι εισαι ασχημη?ή μονη σου αυτοπροσδιοριστικες ως τετοια?
-αν σου την πεσει-ομορφα- ενας πχ πιωμενος ,θα τον αποριψεις επειδή θα πεις ότι φταιει το ποτο?ή θα τα γραψεις όλα κι αν σ αρεσει θα το προχωρήσεις?
-όπως υπαρχουν γυναικες ετσι υπαρχουν κ αντρες που εχουν αναγκη από γυναικα
ένα παράδειγμα μου απολυτα αληθινο: η Α. ηταν θεοχοντρη από γεννησημιου της μιλαμε στα 15 της εμπαινε στο σχολικο λεωφορειο που μας πηγαινε στην διπλανη κωμοπολη και δεν χωρουσε να μπει από την πορτα παιζει να ηταν καμια 130 κιλα
λοιπον την αγαπησε ενας που είναι 50 κιλα παντρευτηκαν και εχουν 2 παιδια (τα κιλα τα ειχε τα εχει και θα τα εχει...γτ δεν την νοιαζει )Last edited by diogenis; 01-01-2014 at 09:22.
01-01-2014, 09:23 #102
διορθωνω και το κανω 96% :P
01-01-2014, 10:12 #103
[QUOTE=absolutvodka2;465624]
Όποιος μπει σε αυτά τα θέματα και διαβάσει τα όσα γράφτηκαν , δεν θα συμμετέχει . Και πάνε στον βρόντο αυτά τα θέματα μου αφού μου τα $^%$^&.
Κατά τα άλλα,για τις μπούρδες τεράστιου βεληνεκούς που μου προσάπτεις ότι έγραψα - δέχομαι την άποψη σου - αν και αυτόματα μέσα μου μου έρχεται να σε βρίσω πολύ - ένας ψυχολόγος αν μου το έλεγε αυτό ενώ του λέω τα δικά μου , θα με έστελνε κατευθείαν στην απελπισία - παρ' όλα αυτά εσύ είσαι ένας απλός άνθρωπος οπότε καταλαβαίνω απόλυτα την αδιαφορία σου και το δικαιώμα σου σε αυτή την άποψη.
Μια παράκληση μόνο σε εσάς που δημιουργήσατε αυτό το σκηνικό.. Αν κάποτε ανοίξω κάποιο άλλο θέμα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αδιαφορήσετε, όπως είπε κι ο Μαγκάιβερ, και να κρατήσετε τις μα&^(*κιες για τον εαυτό σας .
Absolut , δεν καταλαβες ( τωρα το ειδα ) . Δεν σου προσαπτω εσενα το οτι λες μπουρδες τεραστιου βεληνεκους . Εννουσα γενικα στο φορουμ . Ειμαι αρκετα καλοπροαιρετος ωστε να μην προσβαλλω αλλα μελη .
02-01-2014, 22:13 #104
Για να δούμε αν κάνω λάθος..
Διάβαζουμε το κείμενο σου...
Έχεις μειώσει εκεί μέσα 3 άτομα φανερά: εμένα, που πήρες δυο στοιχεία όπως άσχημη, μόνη, αναίσθητη και με ταυτίζεις μαζί σου και αρχίζεις να με περιγράφεις ως μια άλλη άσχημη Χιονάτη που περίμενε τον πρίγκιπα (μήπως είσαι εσύ αυτή?λέω... γιατί χρησιμοποιείς το ‘’εμείς’’) μα πρίγκιπας γιοκ- και ως τον ψυχασθενή σου –πήγαινε βρες εσύ .....
κάποιον να σε βοηθήσει και να δείξει κατανόηση στις απόλυτα φυσιολογικές αντιδράσεις σου .
...Τις 2 συμφοιτήτριες σου, που τις έχεις ψειρίσει κι έχεις σταθεί δίπλα τους ως μια άλλη οχιά ώστε να ανεβάζεις την δική σου αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση... γιατί προφανώς δεν έχεις κάνα ‘’πρίγκιπα’’ να στην ανεβάσει- και πριν τρέξεις να μου πεις πως δεν το κάνεις!- σου υπενθυμίζω τα σημεία: ΄΄όχι στην παρέα μου (άρα η κακομοίρα γιαγιαδέ που λυπάσαι τόσο είναι στην παρέα σου και της έχεις γ#*(μησει την ψυχολογία με τις συμβουλές ομορφιάς)’’ και ‘’ασχημότερη από εμένα’’ για την 2η συμφοιτήτρια σου που πήγαμε.
Τι μας νοιάζει που είναι ασχημότερη από εσένα?
Α , ήταν μια περιαυτολογία..
α, έτσι ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση!
(Και ..μήπως-ρωτάω-το γεγονός πως αφιέρωνεις τα 2/3 του κειμένου για να θάψεις τις συμφοίτητριες σου στην προσπάθεια σου δήθεν να βοηθήσεις, σημαίνει κάτι για εσένα?)
Συν τα υπόλοιπα σχόλια (δεν ξέρω από πού να αρχίσω),για τις χαζοχαρούμενες γκομενίτσες που σιχαίνεσαι (ή ζηλεύεις ) , τις ‘’κοκέτες’’ που με χαρά σου παρακολουθείς να σουφρώνουν -όχι για εσένα όμως –κρίμα κι εδώ- επειδή δεν έχουν βρει τον κατάλληλο-όπως κι εσύ=χαιρεκακία, ζήλεια, ικανοποίηση μέσα απ’ τον άλλον..
Συν τα κιλά ομορφιάς που μετράς τους ανθρώπους.. 4 κιλά όμορφος, 10 κιλά όμορφος.
Εμείς οι δυο, φίλη μου, θα βρούμε έναν με 4 κιλά! Οι άλλοι μας (σε) κλάνουν!
Συν το τελευταίο σχόλιο σου για τον ψυχολούμενο που πάλι είσαι από πάνω εσύ.
Κατάπιε τον, κορίτσι μου, όλον.
Το κείμενο σου είναι προσβλητικό από πάνω μέχρι κάτω για όλους, εκτός από εσένα.
Από την μία μου δίνεις οδηγίες ποιον θα κοιτάξω, ποιον θα βρω-λες κι από εσένα περίμενα να μάθω-από την άλλη έχεις στάξει κακία, ζήλεια, μίσος, μείωση προς όλους.
Αυτή η μέθοδος ανεβάσματος της αυτοπεποίθησης εφάρμοζει στον εαυτούλη σου, για εσένα και είσαι απόλυτα συνεπής με τον εαυτό σου με οποιοδήποτε τρόπο. Δηλαδή..
Το γεγονός ότι γράφτηκες για να δώσεις ένα τέτοιο κείμενο, στο συγκεκριμένο θέμα, μου λέει κι αυτό πολλά σκέτο και από μόνο του.
Πάντως κι οι δυο μας έχουμε τα κόμπλεξ μας. Εϊμαι σύμφωνη.
02-01-2014, 22:18 #105
@ Οκ τότε, Tom, κράτα μια συγγνώμη μου αν θες κι ένα ευχαριστώ μου για την απάντηση.
@ Ευχαριστώ κι εσένα , Διογένη, με το χιούμορ και την ανάλαφρη διάθεση! το διάβαζα και γέλαγα
@ Μακ, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου (το ξέρω πως δεν το είδες τώρα :P) ¨Οντως είσαι καλοπροαίρετοςLast edited by HarleyQuinn; 03-01-2014 at 13:37.
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....