Συγχηση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

Thread: Συγχηση

Senior Member

Συγχηση

Ο ψυχιατρος μου μου μειωσε το zyprexa (επιτελους!!) αλλα νιωθω μια ψιλοσυγχηση.Δηλαδη νιωθω ολη την ωρα σαν καποια πραγματα να συμβαινουν μεν αλλα να μην τα αντιλαμβανομαι αμεσα.Μηπως δινω πολυ σημασια σε οτι μου συμβαινει και καλυτερα να μην σκεφτομαι?Κατα τα αλλα ειμαι super!Ελπιζω να συνεχισω ετσι.

Senior Member
    ωραια ειναι μιχαλη που στο μειωσε γιατι το σκευτο σουν πολυ καιρο αυτο . τωρα για την συγχηση δεν ξερω και εγω επερνα ζιπρεξα και μου το ειχε μειωσει . εγω με το ζυπρεξα αρχισα να νοιοθω κενα στην σκεψη μου αλλα αυτο μαλον δεν εχει να κανει με εσενα , καλες γιορτες να εχεις

MIXALH me thn parodo toy χronoy tha synhtiseis αυτην την μικροτερη δοση και δεν θα σου φαινεται καποιο μειον.ο οργανισμος δλδ θα την συνηθισει...

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας φιλοι μου,μακαρι να συνηθισω τη νεα δοση!Καλες γιορτες!

Senior Member
    ειναι απο τη μειωση! μη το σκεφτεσαι, κανε υπομονη δυο μηνες κ θα δεις ,ολα θ αλλαξουν.Και οι μικρες δοσεις κανουν τη δουλεια τους.
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    μπραβο μιχαλη!καλη συνεχεια και δυναμη!