Results 91 to 105 of 192
-
01-04-2006, 08:49 #91
Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές σας και τη στήριξή σας.Αυτό που εύχομαι εγώ τουλάχιστον για αρχή είναι να απαλλαγώ από αυτές τις κωλοημικρανίες που με έχουν γονατίσει και ψυχολογικά,ο πόνος που μου προκαλούν είναι ανυπόφορος και δυστυχώς έχω να το αντιμετωπίσω αυτό σχεδόν καθημερινά...
phdw ο τρόπος αντιμετώπισης μίας κρίσης πανικού που πρόβαλες είναι από τους πιο καλούς,κι εγώ τις αντιμετωπίζω συχνά με αυτό τον τρόπο.Το θέμα είναι όμως να φύγουν εντελώς έτσι ώστε να μην υποφέρουμε καθόλου και να μην χρειαζόμαστε να εφευρίσκουμε τρόπους αντιμετώπισης γιατί μία κρίση πανικού ειδικά όταν είναι έντονη σε κάνει να νιώθεις ότι αυτή τη φορά όντως θα πάθεις κακό.Για παράδειγμα,πριν μία βδομάδα πήγα σε ένα κέντρο και από ένα σημείο και ύστερα με έπιασε έντονη κρίση πανικού και ένιωσα ένα σύμπτωμα που δεν είχα νιώσει πιο πριν,ένιωσα ένα πόνο στο μέρος που βρίσκεται το αριστερό νεφρό και επειδή το συνδύασα με τη γαστροραγία που είχα πάθει το Δεκέμβρη με φόβισε και τελικά έφυγα.Ίσως αυτός ο σωματικός πόνος να προήλθε από σωματική κούραση επειδή ήμουν την περισσότερη ώρα όρθιος-είχα μπει με εισιτήριο για όρθιους(οι προλετάριοι δεν έχουν δικαίωμα στη διασκέδαση...)-και να προκάλεσε αυτό τον πόνο.
Αντώνη συμφωνώ και πάλι μαζί σου.Η Ελλάδα έχει πολύ κακό όνομα παγκοσμίως.Οι έλληνες δεν είναι μόνο κακομοίρηδες αλλά και αγροίκοι,απολίτιστοι,τρεισ βάβαροι,οπισθοδρομικοί,ψευ τόμαγκες,μίζεροι,γραφικοί,� �ώνια,φιγουρατζήδες,γενικώ� � δεν έχουν κανένα απολύτως θετικό στοιχείο σαν λαός και αυτό το γνωρίζουν καλα οι ξένοι γι αυτό όταν βλέπουν έναν έλληνα όχι μόνο του φέρονται απαξιωτικά αλλά γελάνε και μαζί του.
Η Λιάννα Κανέλλη είχε πει ότι μια φορά που είχε πάει μαζί με μία αντιπροσωπεία πολιτικών στην Αγγλία πρόσεξε ότι όταν οι ʼγγλοι πολιτικοί που τους υποδέχτηκαν κατάλαβαν ότι η αντιπροσωπεία των πολιτικών ήταν έλληνες βάλανε τα γέλια!Ο Γ. Παπανδρέου όταν δούλευε παλιότερα στη Σουηδία ως καθηγητής πανεπιστημίου δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από έναν Σουηδό που του είπε \"τι θέλετε εσείς οι μαυροκέφαλοι εδώ(έτσι λένε τους έλληνες εκεί επειδή είναι μελαχρινοί),μας παίρνετε τις δουλειές,μας παίρνετε και τις γυναίκες,άντε φύγε από δω πέρα\" και τον έδειρε.Αν δέχεται ένας γιος πρωθυπουργού και αύριο μεθαύριο ο ίδιος πρωθυπουργός της Ελλάδας ρατσιστική επίθεση,εγώ σαν \"απλός πολίτης\" που πήγα εκεί πώς θα με αντιμετωπίζαν?Μία ελληνίδα φοιτήτρια στο Λονδίνο που είχα μιλήσει μαζί της το περασμένο Σεπτέμβριο και που έχει τα ίδια ανθελληνικά αισθήματα με μένα μου είπε ότι εκεί αντιμετωπίζουν τους έλληνες σαν μειονότητα,σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας και μου είπε βέβαια κι αυτή τη γνώμη της για την Ελλάδα ότι \"είναι η χειρότερη χώρα της Ευρώπης,οι έλληνες είναι άτιμη φάρα,όλη η πουστιά στους έλληνες έχει μαζευτεί,μακάρι να γίνει πόλεμος με την Τουρκία να ξεσκεπαστεί η ψευτομαγκιά\" κλπ.Και επειδή οι αριθμοί συνήθως λένε την αλήθεια,σε τελευταία έρευνα που έγινε από επίτιμο καθηγητή ψυχολογίας και εξελικτικής θεωρίας στη Β. Ι ρλανδία με θέμα το IQ οι έλληνες κατέχουν την-τιμητική γι αυτούς-18η θέση ανάμεσα σε 23 χώρες της Ευρώπης.Πρώτοι σύμφωνα με την έρευνα είναι οι Γερμανοί,δεύτεροι οι Ολλανδοί και οι Πολωνοί και ακολουθούν οι Σουηδοί,οι Ιταλοί,οι Αυστριακοί,οι Ελβετοί,οι Βρετανοί,οι Νορβηγοί,οι Ισπανοί κλπ.
Οι ξένοι βλέπουν την Ελλάδα σαν μια παιδική χαρά σαν ένα μπουρδέλο που θα έρθουν το καλοκαίρι να κάνουν τις τρέλες τους και μετά να γυρίσουν σπίτια τους.Με τόσο υποτιμητικό τρόπο αντιμετωπίζουν την Ελλάδα...Έπρεπε να φτάσω 27 χρονών για να γνωρίσω τι σημαίνει πολιτισμός και οργανωμένη χώρα με όλα αυτά που είδα πηγαίνοντας εκεί...Οι συγκρίσεις προσβλητικές και οι διαφορές χαώδεις...
Στο νοσοκομείο που πήγα μου ζήτησαν κι εμένα ιστορικό πριν πάω και τους το στειλα ένα μήνα πριν το ραντεβού εκεί πέρα μέσω mail.Ο ιδιωτικός γιατρός που τώρα έχω κλείσει ραντεβού μαζί του εκεί δεν μου ζήτησε τίποτα απολύτως.Τα υπόλοιπα που μου ζητήσαν στο νοσοκομείο ήταν αστείες δικαιολογίες για να με ξεφορτωθούν.Λεφτά πάντως δεν είχαν να χάσουν,απλά με αντιμετώπισαν ρατσιστικά επειδή θεωρούμαι έλληνας και τους έλληνες τους αντιμετωπίζουν με υποτιμητικό τρόπο παντού.
Υπήρξε μία εξέλιξη στο θέμα αυτών των γιατρών του νοσοκομείου.Μπήκα πριν λίγες μέρες μπήκα στο mail του προσωπικού μου γιατρού και φίλου μου εδώ στην Ελλάδα για να κοιτάξω από περιέργεια αν υπήρξε καμία απάντηση από άλλο νοσοκομείο και έκπληκτος είδα...ένα μήνυμα για μένα που κατά λάθος είχαν στείλει στη διεύθυνση του γιατρού μου λέγοντάς μου ότι έχασα το ραντεβού εκείνη τη μέρα και ότι μου έκλεισαν άλλο και μάλιστα με εκείνο τον τρίτο γιατρό που μου έκανε όλη εκείνη την \"ανάκριση\".Επειδή όταν ήμουν εκεί και μου κάναν αυτό το καφριλίκι δε ρίσκαρα να αντιδράσω επειδή ήμουν σε ξένη χώρα,αυτή τη φορά δεν τους χαρίστηκα και τους στόλισα απαντώντας στο mail τους.Για να μη νομίζετε ότι είμαι αντιδραστικός μόνο εδώ μέσα και εναντίον της Ελλάδας αλλά σε οτιδήποτε είναι άδικο και παράλογο,να τι τους απάντησα
(Τίτλος \"Racists!!!\")
I was surpsised to learn that you send me an e-mail telling me I missed an appointment and you arranged me a new one.First of all the e-mail address you sent your e-mail telling me that isn \'t mine,it is my family doctor \'s,this is my e-mail address and I had told you that.You don \'t pay attention to what I tell you and you are really anorganised while you pretend to be detailed in your job there.I wonder how did you expect me to come to the next appointment you arranged me at 16/3 after all that crap you told me and the way you treated me!You could just tell me you don \'t want to give me treatment because I am not Dutch and I am a foreigner there,I am not naive to understand this is why you told me all that.You did that because you are racists!And don \'t tell me this is the way you work there,I didn \'t buy that and if you do than change it,it is rediculous!I know it was dr (...) initiative to treat me this way but I am ashamed of both you for what you did!I returned in my country in 20/3 and I am not coming back there.I told all my friends and relatives what happened there they all told me what you did was pathetic not just furstrating!!!Specially asking me to bring you the medical history from all my former psychiatrists,this was totally rediculous!Pitty I spent all that money to get there and stay there and the time I lost coming to you with so many hopes,if I knew that I \'d never come there.Pitty I left you my medical examinations I brought there,I \'d need them.You \'d better get an appointment with a sociologist for anti-racist treatment specialized to racists like you!That would be wise for you!Now don \'t ever again contact either me or my family doctor,we don \'t need you and I will try to find a good psychiatrist who is not a racist like you!This is the first time ever something like that happens to me.You should be ashamed really!
Good luck to your hospital and I wish to both of you to have a great racistic career!!!
- 01-04-2006, 10:52 #92
Originally posted by Alen
Good luck to your hospital and I wish to both of you to have a great racistic career!!!
03-04-2006, 04:11 #93
Χτες Κυριακή πέρασα τη χειρότερη κρίση ημικρανίας που έχω περάσει ποτέ.Το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει για ώρες ολόκληρες,ένιωθα ένα αφόρητο πόνο στο μέτωπό μου και στο πίσω μέρος του κεφαλιού και έκανα δύο φρικτούς εμετούς.Πριν λίγες ώρες που ξύπνησα η ημικρανία έχει σχεδόν φύγει αλλά είμαι τελείως εξουθενωμένος,το κεφάλι μου ακόμα κουδουνίζει και το χειρότερο απ όλα νιώθω μια ζαλάδα που με ανησυχεί και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και που προφανώς προέρχεται από αυτό το μαρτύριο που πέρασα.Οι ημικρανίες είναι η χειρότερη ασθένεια από όλες αυτές που περνάω γιατί σε αντίθεση με τις άλλες περιέχει αυτό τον αβάσταχτο πόνο που δεν μπορείς να αποφύγεις και τις έχω σχεδόν κάθε μέρα.Τρεις μέρες αφού γύρισα από Ολλανδία κι ενώ εκεί τις τελευταίες είχαν μειωθεί ξαναγύρισαν πιο έντονες.Πλέον δε βλέπω το λόγο να ζω,οι δυνάμεις μου και οι αντοχές μου νιώθω να έχουν τελειώσει,έχω καταντήσει ένα ζόμπι,υποφέρω κάθε μέρα και οι σκέψεις αυτοκτονίας έχουν πυκνώσει και πάλι.Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω πλέον,δεν το νομίζω.Το άσχημο είναι ότι πέρα από αυτό που τραβάω είμαι και ολομόναχος,όλοι οι γιατροί μέχρι τώρα μια τρύπα στο νερό κάνανε,οι συγγενείς μου μόνο επιπλέον προβλήματα μου προκαλούν και δεν έφταναν όλα αυτά συμβαίνουν και απροσδόκητα πράγματα όπως η ρατσιστική αντιμετώπιση που συνάντησα στο νοσοκομείο της Ολλανδίας που πήγα έτσι για να με γεμίζουν με περισσότερη απαισιοδοξία.Απορώ πώς έχω αντέξει μέχρι τώρα αν και δε νομίζω να αντέξω άλλο πλέον.Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι περνάω όλα αυτά-όπως όλοι μας-όχι από κάποιο δικό μου λάθος αλλά γιατί πληρώνω τα σπασμένα άλλων,της μάνας μου συγκεκριμένα.Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αδικία από το να πληρώνεις τα λάθη των άλλων.Σχεδόν όλοι εδώ μέσα αυτό πληρώνουμε και αυτό είναι απαράδεκτο.ʼλλον εδώ μέσα τον δέρνουν οι γονείς του,άλλον τον καταπιέζουν,άλλον τον εξαναγκάζουν να κάνει πράγματα που δε θέλει,άλλον τον βιάζουν,άλλον του βγάζουν τα κόμπλεξ τους απάνω του και το ακόμα χειρότερο μας ρίχνουν και ευθύνες και από πάνω βγάζοντας μας και φταίχτες.Δεν ξέρω τι έφταιξε και αυτή η γενιά των γονιών βγήκε τόσο ξεμωραμένη και απομαλακυσμένη γενικώς,το θέμα είναι ότι έχουν καταντήσει καρκίνος για μας και μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.Αν ήταν στο χέρι μου θα τους είχε πάρει όλους αυτούς ο διάολος αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ότι μας έχουν καταντήσει να ζούμε μία κόλαση με ψυχικές ασθένειες και όλα τα επόμενά της(σκέψεις αυτοκτονίας κλπ)που δύσκολα μπορούμε να ξεφύγουμε.Εγώ δε νιώθω πια να μπορώ να τα βγάλω πέρα.
Όσο για τη Μαρίνα,εδώ και πάνω από δέκα μέρες έχει το κινητό της κλειστό και την προτελευταία φορά που το είχε κλειστό είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας που δεν ήταν και η πρώτη της.Ελπίζω να μην έκανε το ίδιο αυτή τη φορά αν και στη ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν το μόνο επόμενο ήταν να κάνει τέτοιες σκέψεις χώρια που το ίδιο το πρόβλημα που αντιμετώπιζε(ανορεξία)που την είχε φτάσει στα 40 κιλά μπορεί να την οδήγησε στο μοιραίο.Όσο και για τους δικούς της γονείς,όσο ήταν εκεί μέσα (παρ ότι δε γνώριζαν ότι είναι εκεί μέσα)της είπαν να μην ξαναπατήσει σπίτι τους γιατί...τους έχει κάνει τη ζωή μαρτύριο!Ωραία ρεμάλια μας τύχανε για γονείς,γονείς-μπουμπούκια,απορώ αν οι ίδιο σου οι γονείς σου φέρονται έτσι και σε οδηγούν σε τέτοια κατάσταση τι πρέπει να κάνει ο εχθρός σου,ο ξένος,το αφεντικό σου κλπ.Δυστυχώς αυτή είναι η αποκρουστική πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και φτάσαμε σε αυτό το σημείο που φοβάμαι ότι από ένα σημείο και ύστερα δεν αντιμετωπίζεται...
03-04-2006, 10:30 #94
Αlen εχεις δικιο καποια στιγμη να απελπιζεσαι με αυτη την κατασταση και να πιστευεις οτι δε θα αντεξεις αλλο,ομως εχεις κανει τοση προσπαθεια,εχεις περασει τοσα και ειναι κριμα να τα παρατησεις τωρα.Ολος αυτος ο ρατσισμος ηταν ισως(περα απο απαραδεκτη συμπεριφορα) το αποκορυφωμα στην ολη ταλαιπωρια που εχεις υποστει,ομως μην το βαζεις κατω..οπως αντεξες τοσο καιρο ετσι θα αντεξεις και τωρα και στο τελος θα τα καταφερεις!!Δυστυχως πολλες φορες,για να μην πω τις περισσοτερες,πληρωνουμε τα λαθη αλλων..Ποσες φορες οι γονεις προσπαθωντας να κανουν ισως το καλυτερο,δεν κανουν χειροτερο κακο και το οποιο μαλιστα οτι και να τους πεις δεν προκειται να το παραδεχτουν.Αλλα ακομα και να δεχτουν οτι κανανε κατι λαθος αμεσως βρισκουν το αλλοθι οτι πιστευαν πως αυτο ηταν το καλυτερο.Αλλωστε οπως ειχε πει καποιος \'ο δρομος προς την κολαση ειναι στρωμενος με καλες προθεσεις\'..Δεν μπορουμε να αλλαξουμε ουτε τα πιστευω των γονιων ουτε και την αντιμετωπιση τους για ορισμενα θεματα,απλα πρεπει να κανουμε οτι το δυνατον καλυτερο για εμας. Οσο για τη Μαρινα,ας ελπισουμε να ειναι καλα και να μην εχει παθει τιποτα..
04-04-2006, 03:12 #95
KAI GW TO PYSTEYW!!!!!!!!!!!
ALEN.
EMEIS PYSTEYOUME SE SENA...PYSTEPSE TO KAI SY!!!!!!!!!!Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
04-04-2006, 11:14 #96
Σας ευχαριστώ και τους τρεις για τη στήριξή σας.Ευτυχώς έχω και σας.Σήμερα νιώθω καλύτερα και άρχισα να ετοιμάζομαι για το ταξίδι.
Νίκη δεν με νοιάζει να αλλάξω τα πιστεύω των γονιών μου,ας πιστεύουν σε ό,τι θέλουν.Αυτό όμως που με νοιάζει είναι να μην με ενοχλούν και να αλλάξουν νοοτροπία απέναντί μου γιατί δεν φταίω σε τίποτα να πληρώνω τα λάθη τους.Αυτό συμβαίνει με όλα τα μέλη εδώ πέρα και κάτι πρέπει να γίνει με αυτή τη γενιά γονιών που έχει καταντήσει καρκίνος για μας.Έχεις δίκιο που λες ότι ακόμα κι αν καταλάβουν τα λάθη τους δεν τα παραδέχονται ή λένε ότι-και καλά-το κάνουν για το καλό μας,δεν έχουν κακές προθέσεις κλπ.Το μάθαμε καλά το παραμύθι.ʼμα είναι να χρησιμοποιούμε σαν πρόσχημα τις καλές προθέσεις και να κάνουμε τα χειρότερα εγκλήματα απέναντι στους άλλους και σ αυτούς.Αν δε συναίβαινε αυτό δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο και δεν θα υποφέραμε τόσο.Όμως αυτό που κάνουν είναι έγκλημα και τα εγκλήματα τιμωρούνται...
06-04-2006, 00:24 #97
Αλέξανδρε,
η αλλαγή του τόπου είναι σωτήρια.όπως και σε εμένα
Ο λόγος που έχεις προβλήματα στην Ελλάδα είναι ότι απλά επιστρέφεις στον τόπο που τα είχες και \"υποσυνείδητα\" σου γυρίζουν όλα όσα έχεις περάσει στη σκέψη σου.Έτσι και εγώ,όταν πάω στο πατρικό μου έχω κάποιες αϋπνίες.
Εγώ όμως είμαι τυχερός! Οι γονείς μου με έχουν βοηθήσει με όλες τους τις δυνάμεις...Τώρα που βγήκα από το λίθαργο των αντικαταθλιπτικών αρχίζω και καταλαβαίνω κάποια πράγματα!
Πάντως πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις Αλέξη γιατί τόσα έχεις περάσει...και φτάνεις στη λύση. Θα ξυπνήσεις μια μέρα και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά...
Κάποιες συμβουλές:
1)Φύγε από το νοσοκομείο.Ακόμα και τα χαρτιά να πας...δεν επρόκειτο να σε θεραπεύσουν σωστά.Πιστεύω καταλαβαίνεις...
2)Ψάξε ένα καλό γιατρό-φίλο
3)Να είσαι περισσότερες ώρες έξω παρά μέσα στο σπίτι...Νομίζω ότι είναι κλειδί στις ημικρανίες. Επίσης τροφές με αλάτι που περιέχουν ιώδιο είναι \"φάρμακο\"
4)άρχισε δραστηριότητες. οτιδήποτε,ακόμα και ένα ελαφρό jogging το πρωϊ. Είναι πολύ καλό.
Πραγματικά ΞΕΧΝΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει να κάνει με ελλάδα.έφυγες...και τα άφησες όλα πίσω!
06-04-2006, 00:45 #98
Originally posted by afroditi
Aleν οι περισσότεροι γονείς δεν έχουν το χάρισμα να μεγαλώσουν με \'\'δεξιοτεχνία\'\' τα παιδιά τους.Οι πιο πολλοί τα μεγαλώνουν άγαρμπα,ίσως γιατί έχουν κι οι ίδιοι θέματα εσωτερικά τους που παραμένουν άλυτα και όλο και συσσωρεύονται..
Τι να σου πω?Έτυχε οι γονείς μας να ανήκουν σε αυτή τη μερίδα.Ούτε εσύ φταις γιαυτό φυσικά, πιστεύω πως όντως κάποιοι άνθρωποι πρέπει να δουλεύουν με τον εαυτό τους πριν αποφασίσουν να κάνουν οικογένεια γιατί βλέπουμε πως οι συμπεριφορές τους και περνούν στα παιδιά ως πρότυπα και τα επηρεάζουν άμεσα στο χτίσιμο του χαρακτήρα τους.
Εγώ ξέρεις τι κατάλαβαινω πάντως όλο αυτό το καιρό που δουλεύω με τον εαυτό μου?ότι οφείλουμε να διαχωρίσουμε τη ζωή μας παντελώς από αυτή των γονιών μας.
Οφείλουμε να είμαστε αυτόνομοι.
όλος ο κόσμος έχει προβλήματα οικογενειακά,μικρά ή μεγάλα αλλά τα προβλήματα αυτά διαιωνίζονται αν δεν αποφασίσουμε από μονοι μας να κόψουμε τον \'\'ομφάλιο λώρο\'\' που αυτό σημαίνει μάλλον και να ανεξαρτητοποιηθούμε αλλά και να αποδεχτούμε ότι μεγαλώσαμε σε μια οικογένεια που δεν ήταν τέλεια.
Δεν αξίζει βρε αλεν να μπολιάζεις το παρόν σου με όλα αυτά..Αποδέξου τα και στείλτα στον αγύριστο..Δεν αξίζει..Κοίτα τον εαυτούλη σου, αυτός θα σε σώσει..Μην περιμένεις από τους γονείς να αλλάξουν..Αστους στο χαϊρι τους..Γίνε \'\'αυτόφωτος\'\' οργανισμός..Εμείς είμαστε εδώ να τα λέμε και να τα ξαναλέμε μέχρι να τα χωνέψουμε για τα καλά.Φιλιά
afroditi
..Για ακομη μια φορα με ΚΑΛΥπτεις απολυτα σε αυτα που λες!!!!Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
06-04-2006, 14:28 #99
Συμφωνω με το κοκορακι οτι πρεπει να φυγεις και να τα αφησεις ολα πισω σου..Ειναι πολυ αδικο να πληρωνουμε τα λαθη αλλων συνεχεια..γι\'αυτο κοιτα μονο εσενα απο δω και περα και κανε οτι καλυτερο μπορεις να κανεις για τον ευατο σου!
08-04-2006, 11:43 #100
Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση και τη στήριξή σας.Σε λίγο φεύγω για Ολλανδία.
Θα τα ξαναπούμε
Να είστε όλοι καλά
Αλέξανδρος
23-04-2006, 16:24 #101
Fysiologika tha empaina edw twra na sas pw ta nea moy apo Ollandia.Xtes omws synaivei kati poy me xenerwse poly.Yparxei ena atomo edw pera poy exei xenerwsei polloys edw mesa kai exei ftasei se shmeio mexri kai na kanei toys alloys na feygoyn apo to forum proswrina.To skefthka ki egw gia ligo na kanw to idio alla den tha ths kanw th xarh.
Xtes loipon kai enw htan apo tis liges meres poy eniwtha kala giati den eixa hmikrania h Helena me phre thl edw sthn Ollandia kai me apeilhse kai meta ekleise to thl epeidh diafwnhsa se kati mazi ths kai de thelise na paradextei kapoia pragmata.Afoy hthele ntailikia as mhn ekleine to thl alla einai kai thrasydeilh.Soy xw dwsei egw dikaiwma Helena na me pairneis thl na me apeileis?Me xereis apo xtes?Gi ayto soy dwsa to thl moy?To lathos moy einai oti sthn kontra soy me ton Alex prin ligo kairo krathsa ises apostaseis paroti o Alex eixe apolyto dikio kai htan pio stenos filos.Xtes malista poy milhsame akoma den exei paradextei oti eftaige h idia se ayth thn kontra ki as leei edw mesa oti paradexthke to lathos ths kai kala giati einai aperanth ypokritria.Exeis katanthsei apokroystikh pros polloys alloys edw mesa me tis malakies poy kaneis.Allon ton eirwneyesai gia thn polh poy menei,allon ton pairneis thl kai ton apeileis epeidh diafwneis me ayta poy eipe kai exeis tsakwthei kai me ton Alexams xwris na katalaveis oti ayta poy eipes ton peiraxan proswpika an kai xerw oti den se endiaferei ayto.Mia allh kopela exei epishs enoxlhthei apo ta mail poy ths stelneis epeidh kai ayth diafwnei mazi soy kai mia allh akoma enoxlhthike poy itheles se mia synanthsh twn paidiwn toy forum na einai kai psyxiatroi-psyxologoi giati emeis den to theloyme ayto alla theloyme mia synanthsh poy na eimaste mono atoma me tetoia provlhmata gia na ta syzhthsoyme eleythera metaxy mas xwris th paroysia giatrwn.Esy htheles thn paroysia kapoioy sygkekrimenoy proswpoy giati theles na gomeniseis mazi toy ki ayto den to katalava mono egw alla ki ena allo melos toy forum to opoio malista to katalave prin apo mena.
Loipon koita koritsi moy na allaxeis stash edw mesa arketa se anexthkame.Alliws...
23-04-2006, 19:35 #102
Λες πως σε απείλησε....αν θέλεις μας λες και τον τρόπο....
25-04-2006, 19:28 #103
Alen !!!! καλησπέρα!
καιρο έχουμε να τα πούμε!
πως είσαι;
εγώ σαφέστατα καλύτερα.
είχε κάνει λάθος η γιατρός και διορθώθηκε! το θέμα!
όλα καλά όλα ανθιρά!
για πες τί απειλή παίχτηκε;
06-05-2006, 21:07 #104
raphsssodos an ayto se endiaferei esena me apeilhse oti tha me vrisei alla \"emeine\" sthn apeilh.
07-05-2006, 03:44 #105
Alen κουράγιο. Δίνεις ένα δύσκολο αγώνα. Ξέρεις πλέον ο πανικός πως λειτουργεί. Αν κάνουμε πίσω θα κάνει αυτός μπροστά. Αρκετά όμως έχει κάνει τόσα χρόνια για να του δώσουμε κι άλλο χώρο στην ψυχή μας και στη ζωή μας.
Φιλικά
Alex30
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....