Results 121 to 135 of 192
-
21-05-2006, 14:28 #121
TELOS!!!
Prin apo dyo meres egw proteina anakwxh apo edw alla zhthsa to idio kai apo alloys.Dystyxws ayto oxi mono den egine alla sto topic me tis sxeseis kapoia geloia atoma synexizoyn thn idia istoria kai malista kai kapoia atoma poy to paizan filoi kanan ki aytoi to idio.Loipon kamia anakwxh de ginetai apoxwrw apo to forum.Teleytaia exei katanthsei mpoyrdelo apo kapoia atoma poy den xeroyn ti toys ginetai.Palia empaina edw kai evriska parhgoria ap otan hrtha Ollandia exw viwsei poly dyskoles katastaseis ki oses fores mphka edw gia na moirastw to pono moy xenerwna kai epefta psychologika perissotero.To diko moy topic to trexw ena xrono twra exei 16 selides 150 apanthseis kai panw apo 10000 provoles xwris na exw fwtografies poihmatakia klp.Ayto gia opoion mporei na katalavei shmainei polla kai einai to mono topic se ayto to site me tosh xronikh diarkeia kai megethos.Ektos aytoy sto proswpiko moy mail exw dextei arketa mails apo atoma poy den grafthkan edw giati thelan thn apopsh moy kai tis symboyles moy gia kapoio thema.Den eimai atomo poy moy aresei na paineyetai alla ayto poy den anexomai me tipota einai na me prosvalloyn atoma fedra kai xamhloy epipedoy.To anexthka tosoys mhnes alla den tha to anextw allo.Atoma sxizofrenh,maniaka,dianohtika kathysterhmena kai me malakynsh egkefaloy opws to frouto,o rapswdos kai o/h a_friend kai polloi alloi as poylhsoyn thn trela toys kai th pseytomagkia toys alloy.Etsi ki alliws mprosta se mena den mporoyn.O administrator dodoni exei afhsei ayth thn katastash anexelegth se ola ta topic alla na xeroyn oloi oti yparxei h skepsh me kapoia atoma apo ta liga sovara kai axiologa poy tha krathsw epafh apo dw mesa na dhmioyrghthei neo forum xwris vlammena atoma,psyxakhdes kai lygoyria.
Eimai sth dysaresth thesh na sas anakoinwsw oti dyo melh toy forum exoyn mallon aytoktonhsei,h mia moy esteile apoxairethsthrio mhnyma aytoktonias ligo prin erthw edw sthn Ollandia.Den to eipa nwritera alla twra afoy feygw kalo einai na to mathoyn kai ayto oloi.Fainetai to forum den parexei thn psyxologikh yposthrixh poy xreiazetai kai poy dhthen gi ayto yparxei.
dodoni kalh tyxh kai kalh synexeia sthn prospatheia soy na vreis gkomena apo dw mesa.Den to xw katalavei mono egw ayto alla kai polloi alloi kai alles.Fainetai allwste kai apo thn eynoikh metaxeirish poy exeis apenanti stis gynaikes toy forum alla apo enan sexopeinasmeno ellhnara psychologo ti na perimenei kaneis...
To vasikotero provlhma poy antimetwpisa edw sthn Ollandia htan kai pali o ratsismos opws thn prohgoymenh fora poy eixa erthei edw.Oi Ollandoi kai genika oi voreioi thewroyn toys ellhnes oxi mono tritokosmikoys alla skoypidia,moy to epivevaiwse kai enas ellhnas apo to ellhniko proxeneio toy Rotterdam poy gia kapoio logo xreiasthke na synanththw mazi toy kai o opoios epishs exei viwsei ratsistikh anrtimetwpish apo toys Ollandoys oso zei edw kai enw malista doyleyei sto proxeneio.An rixei mia matia kaneis sthn katastash toy forum kai to epipedo twn perissoterwn melwn poy to apartizoyn dystyxws exoyn dikio se ayth th apopsh toys.To idio pisteyw ki egw alla koybalaw to varos na thewroymai \"sta xartia\" ellhnas...Sas afhnw loipon sthn mizeria sas kai sth fagwmara sas.Afoy thelete polemo tha ton exete alla me ton alhthino tropo,opws epishs kai to psyxiatriko-psyxologiko katesthmeno gia to opoio oloi edw moy paraponieste alla de lete tipota kai afhnate mono emena na to lew dhmosiws kai to antapodidete etsi.Bravo sas kai NTROPH SAS!
Kalh tyxh se oloys...
- 21-05-2006, 19:01 #122
Alen, αν λες ότι αυτοί που σε προσβάλλουν είναι χαμηλού επιπέδου τότε είσαι άξιος να σε προσβάλλουν όχι μόνο αυτοί αλλά όλοι. Όταν δηλαδή κάποιος σου λέει κάτι που δεν σ\'αρέσει αυτομάτως γίνεται σχιζοφρενής, μανιακός, βλαμμένος, ψυχάκιας, λυγούρι, καθυστερημένο με μαλάκυνση εγκεφάλου;
Απορώ με αυτούς τους ανθρώπους που νομίζουν ότι έχουν απόλυτο δίκαιο. Ειδικά όταν έχουν άδικο κιόλας. Εγώ ακόμα και όταν πιστεύω ότι έχω δίκαιο, πάντα το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι να δω αν έχω άδικο. Εσένα σου πέρασε έστω από το μυαλό ότι μπορεί να έχεις έστω και 5% λάθος;
Αν το επίπεδο του φόρουμ είναι χαμηλό τότε έχεις και εσύ ευθύνη γιατί είσαι και εσύ μέλος σε αυτό το φόρουμ. Δεν σ\'αρέσει αυτό που πιστεύουν στην ευρώπη για μας και πιστεύεις ότι δίκαια το λένε. Ε να ξέρεις λοιπόν ότι έχεις και εσύ μέρος στην ευθύνη με την συμπεριφορά σου και είσαι γνήσιος απόγονος αυτής της ελληνικής νοοτροπίας που λες. Θες να καταστρέψεις το σύστημα άλλα είσαι απλά ένα κομμάτι του. Το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να αντιδράς και να ξεσπάς σε οποιαδήποτε κατεύθυνση...
21-05-2006, 20:24 #123
To forum δεν δεσμεύει κανέναν να παραμείνει. Όποιον δεν τον εκφράζει μπορεί άνετα να αποχωρήσει. Οι τόνοι όμως εδώ παραμένουν χαμηλοί και ήπιοι μόνο όταν μέλη του δεν προκαλλούν επιθετικά...αυτό ο Alen έπρεπε να το σκεφτεί νωρίτερα και όχι να δίνει επιτακτικές οδηγίες προς τρίτους τις οποίες από ότι έχω διαπιστώσει μέχρι τώρα από την στάση του δεν έχει τη δυνατότητα να κρατήσει πρώτα από όλα ο ίδιος!!! Σε ένα forum σίγουρα δεν μας εκφράζουν όλοι , αλλά δεν είναι καθόλου ευγενικό να βρίζουμε και να εκθέτουμε τη γνώμη μας για άτομα που δεν συμπαθούμε δημοσίως και κοινής θέας., τουλάχιστων αν κοινωποιούμε γραπτά την <<ανωτερώτητά μας>> με δηλώσεις περί ειρήνης. Εγώ Alen δεν έτυχε ποτέ μέχρι τώρα να μιλήσω μαζί σου και αυτό γιατί η επιθετική σου στάση και η επιδερμική αντιμετώπιση της ιδεολογίας των μελλών , δεν μου έδωσε εξ\'αρχής κάποιο θετικό λόγο για να κάνω συζήτηση μαζί σου, παρόλο που έχουμε κοινές ενοχλήσεις από ότι είδα όσων αφορά τους πανικούς. Ειλικρινά λυπάμαι που ρίχνεις τόσο χαμηλά την αξία του forum , δεδομένου ότι αυτόματα κατακρίνεις και απορρίπτεις άτομα που δεν έχεις γνωρίσει μέχρι τώρα...και μάλλον δεν θα γνωρίσεις ποτέ με την ιδεολογική τοποθέτηση που έχεις. ʼλλωστε είναι γνωστό ότι πιο εύκολο είναι να κάνεις φίλους....αλλά ακόμα πιο εύκολο να κάνεις εχθρούς ιδιαίτερα αν η στάση σου είναι σε όλα τα επίπεδα προκλητική και επιθετική. Παρόλ\'αυτά σου εύχομαι να βρείς κανάλι επικοινωνίας που να σου ταιριάζει και την ψυχική ίαση που αναζητείς όπως άλλωστε όλοι μας εδώ!
22-05-2006, 16:59 #124
εγω παιδια μιλησα με τον αλλεν μεσω μηνηματων και δεν εχει τελειως αδικο...το οτι το σαιτ εχει καταντησει ενα μικρομπουρδελο ολλοι οι παλαιοι χρηστες το εχουν καταλαβει...εξαλου και εγω και καποια ατομα που μιλαω εχουμε σκεφτει να αποχωρησουμε...ομως αν.... και δεν αναφερωμαι σε μενα φυγουν τα σωστα ατομα απο το φορουμ αυτο τι θα μεινει πραγματικα καλο εδω ωστε να δωσει το κουραγιο και την βοηθεια στους νεους χρηστες που μας εδωσαν εμας εδω οι παλαιοτεροι?αλεν ηρεμησε και ξανασκεψου το!!!
22-05-2006, 21:36 #125
Αντώνη μου δεν αμφισβητώ ούτε την κρίση σου σύμφωνα με την εμπειρία που κατέχεις από την χρονικά εκτενή παρουσία σου εδώ, ούτε την αντιμετώπισή σου για μέλλη παλαιότερα από εμένα. Σκέψου όμως ότι κάθε forum διαρκώς ανανεώνεται και μπαίνουν νέα μέλη τα οποία έως ένα βαθμό εμπνέονται και παίρνουν μια πρώτη εικόνα για το ύφος του καναλιού από τα παλαιότερα μέλη. Με αυτό και μόνο το δεδομένο κρίνω δικαιολογημένα πολύ αυστηρά και την συμπεριφορά των νέων μελλών αλλά πιο πολύ των παλαιών - οι οποίοι αναλογικά σηκώνουν μεγαλύτερο βάρος ευθύνης για την επικοινωνιακή ισορροπία ενός forum που έχει πιο ευαίσθητη θεματολογία από άλλα.
ʼλλωστε το ξαναλέω και το πιστεύω ακράδαντα από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ ότι οι μόνοι πραγματικοί εχθροί μας είναι οι προσωπικοί μας δαίμονες τους οποίους άλλοι εδώ προσπαθούν να νικήσουν με φάρμακα, άλλοι με ψυχοθεραπεία, άλλοι με εναλλακτικές οδούς και άλλοι με συνδιασμό διαφόρων ιατρικών προσεγγίσεων. Πιστεύω ότι ήδη αυτός ο αγώνας είναι αρκετά δύσκολος για όλους μας, οπότε η όποια καλλιέργεια εντάσεων στο τέλος καταντά ανούσια - γελοία και υποτιμά τη νοημοσύνη μας...Φιλικά
23-05-2006, 12:22 #126
συμφωνω κι εγω μαζι σου Αφροδιτη... για μενα το Forum.. ειναι μια σανιδα σωτηριας και ανακουφισης.. και λυπαμαι αφανταστα που καποιοι ειναι τοσο θυμωμενοι... ειναι κριμα... επιμενω πως ολοι εδω μεσα εχουμε αναγκη ο ενασ τομν αλλον...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
24-05-2006, 13:58 #127
καταρχην αφροδιτη ο καθενας εχει το δικο του στιλ και δεν θα μου πεις εσυ τι πρεπει να κανω εγω η πως πρεπει να μιλαω.δηλαδη τι θες?να ακολουθησω το δικο σου στυλ?αυτο ειναι δικο σου και οχι δικο μου...αλεξ οταν καποιος σε βριζει...και εσυ εχεις δουλεψει για αυτο...δηλαδη η dodoni τι ειναι?η μαμα σου για να σε προστατευσει?μονος σου πρεπει να προστατευτεις και να προσεχεις αυτα που γραφεις και λες για να μην τρως τα μπινελικια σου.
24-05-2006, 22:26 #128
Συμφωνώ Αντώνη μου ότι κάθε ένας έχει εδώ το δικό του στύλ έκφρασης και τις προσωπικές του απόψεις. Απλώς αυτό που κατακρίνω από την αρχή που μπήκα στο forum αυτό είναι ο τρόπος εκδήλωσης της έκφρασης αυτής ιδιαίτερα άν διαφωνούμε ή αντιδρούμε για κάποιο θέμα ή κάποιο πρόσωπο. Η εύκολη αντίδραση πάντα σίγουρα είναι ο τσακωμός, τα μπινελίκια μιας και τα ανέφερες, οι βρισιές, η άρνηση κάποιου και η αντιδικία με κάθε μέσο και τρόπο. Το δύσκολο είναι στα πλαίσια μιας πολιτισμένης επικοινωνίας που επιχειρούν πολλά άτομα εδώ από ότι έχω δεί, είναι να κρατάμε την ίδια αξιοπρεπή στάση και σε όσα διαφωνούμε και να εκδηλώνουμε τη δυσσαρέσκειά μας ή τις ενστάσεις μας με λειτουργικό και όχι εξευτελιστικό τρόπο που τελικά μειώνει και το άτομο που την εκδηλώνει μέσα από το ύφος αυτό. Εκτός των άλλων διαιτητές δεν μας χρειάζονται , αλλά όταν ξεφεύγουν υπερβολικά κάποιες καταστάσεις ένας ισορροπιστής όπως και σε κάθε forum κρίνεται λειτουργικά αναγκαίος.
25-05-2006, 11:27 #129
ολγα συμφωνω εν μερη σε καποιες αποψεις σου αλλα δεν νομιζω οτι ξεφτιλιζομαι κιολας αν αναφερεσε σε μενα...το αν καποιος κρινεται και αντιμετοπιζεται ασχημα το εχει δουλεψει...ετσι πιστευω εγω.
25-05-2006, 11:44 #130
..απλα πρεπει να ημαστε ανοιχτοι προς ολες τις αποψεις.. με απολυτο σεβασμο στη διαφορετικοτητα του καθενα ...πολιτισμενοι..και σωστοι... ...να μη κανουμε στους αλλους αυτα που δεν θα θελαμε να κανουν οι αλλοι σε εμασ... ..να προσπαθουμε να καταλαβουμε και οχι να κατακρινουμε τον οποιονδηποτε... κι αν στη τελικη καποιο ατομο.. η οι αποψεις του δεν μας κανουν καθολου.. απλα να το αγνοουμε... σεβαστος ο χωρος ολων ..απο την στιγμη που και ο αλλος σεβεται τον δικο μας χωρο...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
25-05-2006, 23:21 #131
Αντώνη μου εγώ αναφέρθηκα γενικά και όχι ειδικά - ούτε σε εσένα ούτε σε κάποιον ιδιαίτερα από εδώ. Ίσως δεν ερμήνευσες σωστά τη φράση μου με την οποία θεωρώ εξευτελιστικό τον κάθε μικροπρεπή τρόπο έκφρασης της οποιασδήποτε πολιτισμένης οντότητας σε βαθμό που θίγει ή προσβάλει άμεσα με υποβαθμισμένο ύφος τους άλλους. Τώρα σχετικά με την σκέψη σου ότι αν κάποιος κρίνεται άσχημα είναι επειδή το έχει δουλέψει όπως ανέφερες , θα διαφωνήσω μιας και αποκλείεις και άλλες πιθανές περιπτώσεις . Μπορεί δηλαδή να κρίνεται άσχημα επειδή τυγχάνει να συναναστρέφεται με άτομα που έχουν προσωπικό παρελθοντικό μίσος - μπορεί πάλι να κρίνεται άσχημα επειδή τον ζηλεύουν για διάφορους λόγους - μπορεί οι απόψεις του όσο σωστές και αν είναι να μην βρίσκουν αντικειμενικούς ακροατές και να δέχεται τα πυρά διαφόρων ...και άλλες ανάλογες περιπτώσεις. Μία επίσης πολύ σημαντική είναι και αυτή που αναφέρεις οπότε δικαίως μαζεύει τα σχόλια αρκετών. Το να κρίνεται δε κάποιος από το σύνολο είναι θετικό και δεν το θεωρώ καθόλου αρνητικό...αρκεί όμως να παράγεται η κρίση από την πλειοψηφία του συνόλου ώστε η εικόνα να είναι αντικειμενική και δίκαιη για το άτομο που κρίνεται! Δεν είναι παράλογο αυτό μιας και όλοι επιθυμούμε δίκαιη κρίση και κριτική! Εκτός των άλλων ποτέ δεν εκδήλωσα επιθυμία να συμφωνήσεις μαζί μου σε όλες μου τις απόψεις..κάθε άλλο συμμερίζομαι τις όποιες ανησυχίες σου και όλων εδώ αλλιώς δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να απαντήσω , αλλά περιμένω θετική και αντικειμενική ανάλυση ή αντίκρουση στα θέματα που μας αφορούν εδώ ώστε να βγουν προς τα έξω σωστά συμπεράσματα και να διατηρηθεί η δημιουργική ιδεολογική αντιπαλότητα! Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο...φιλιά!
26-05-2006, 00:58 #132
Ρε Όλγα, συγγνώμη κιόλας, αλλά μπορείς να μιλάς σε πιο απλά ελληνικά; :P
26-05-2006, 01:07 #133
Συγνώμη Αγγελούκο μου..θεωρείς πως εκφράζω τις απόψεις μου σε σύνθετη δημοτική που δεν γίνεται σαφώς κατανοητή? Τώρα φταίω εγώ να σε τιμωρήσω και να σου παραθέσω τη γνώμη μου σε καθαρεύουσα? χι..χι...Αχ Αγγελάκη τρυφερό......και φτερωτό..:P
26-05-2006, 01:30 #134
Οχι, μη. Λυπήσου με τον δύσμοιρο. Χεχε
26-05-2006, 23:42 #135
lol ....Αγγελούκο μου ψυχή!!!
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....