Results 46 to 60 of 139
Thread: NEA ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
-
06-10-2007, 16:17 #46
Originally posted by kassi_21
Να ξέρω δηλαδή και εγώ αν το έχω χάσει.........Μήπως να ανεβάσω την δόση να φύγει το φαντασιωτικό...........Γιατροί απαντήστε.......
Και εσωτερική ερώτηση:Σε αυτόν βρήκα να δώσω τα στοιχεία της διαταραχής μου;;;Αφού γυάλιζε το μάτι του...Έγραφε στο μέτωπό του:REVENGE!!!!!!!!!!!!!!!!Xaxa
Καλά το μαγαζί ήταν του θαψίματος....Φοβερό εργασιακό περιβάλλον....Ο ένας έθαβε τον άλλο........Ο ένας με έθαβε στον τάδε και αυτός ο ίδιος έθαβε τον τάδε σε εμένα.......Άντε μετά να εργαστείς......
Πήρα το μάθημά μου όμως και κατάλαβα ότι δεν πρέπει να λέμε τίποτα και πάνω απ\'ολα να μην δημιουργούμε φιλίες στον εργασιακό τομέα γιατί πολλές φορές καταλήγουν να γυρίζουν boomerang..
- 06-10-2007, 16:21 #47
Εγώ πάντως θα έρθω.\'Οχι μόνο επειδή δεν είμαι κότα-ούτε και στρουθοκάμηλος βεβαίως βεβαίως-αλλά επειδή πάνω απ\'όλα είμαι περίεργη και ενδιαφέρομαι πάντα να γνωρίζω καινούρια άτομα :)))
06-10-2007, 18:02 #48
1 ωρα πριν την συναντηση ...
06-10-2007, 18:12 #49
Ίδια ράτσα είμαστε La Vitta ;)
Θα καθυστερήσουμε κάνα μισαωράκι με τον πράκτωρα μα θα έρθουμε...
Τα λέμε! :)
06-10-2007, 19:16 #50
εεεε σας βλεπωωωωωωω απο το μπαλκονι μου λεμε....
:P
07-10-2007, 00:23 #51
Ωραία η συνάντηση παιδιά,πριν από λίγο γύρισα.
Χάρηκα που μαζευτήκαμε τόσα άτομα και που \"έσπασε\" επιτέλους αυτή η ομάδα των τεσσάρων :P
Συγχαρητήρια στον Μιχαλάκη-διοργανωτή (κλαπ,κλαπ,κλαπ=χειροκρότημ α)
Υ.Γ Όσοι δεν ήρθατε για κεπαμπ μετά χάσατε,περάσαμε ακόμα καλύτερα ;)
07-10-2007, 03:01 #52
Originally posted by La_ViTa
Originally posted by kassi_21
Να ξέρω δηλαδή και εγώ αν το έχω χάσει.........Μήπως να ανεβάσω την δόση να φύγει το φαντασιωτικό...........Γιατροί απαντήστε.......
Και εσωτερική ερώτηση:Σε αυτόν βρήκα να δώσω τα στοιχεία της διαταραχής μου;;;Αφού γυάλιζε το μάτι του...Έγραφε στο μέτωπό του:REVENGE!!!!!!!!!!!!!!!!Xaxa
Καλά το μαγαζί ήταν του θαψίματος....Φοβερό εργασιακό περιβάλλον....Ο ένας έθαβε τον άλλο........Ο ένας με έθαβε στον τάδε και αυτός ο ίδιος έθαβε τον τάδε σε εμένα.......Άντε μετά να εργαστείς......
Πήρα το μάθημά μου όμως και κατάλαβα ότι δεν πρέπει να λέμε τίποτα και πάνω απ\'ολα να μην δημιουργούμε φιλίες στον εργασιακό τομέα γιατί πολλές φορές καταλήγουν να γυρίζουν boomerang..
07-10-2007, 03:08 #53
Originally posted by Sharpedon
Kassi όπως ξέρεις απεχθάνομαι τις πουτάνες τις ταμπέλες μα αν δεν τις απεχθανόμουν θα δήλωνα τις λέξεις \"θεωρία συνομωσίας\" και \"μανία καταδίωξης\".
Και το γράφει αυτό κάποιος που έχει φάει με το κουτάλι δεκάλιτρα ολόκληρα κι από τις δύο...
Θαρρώ πως μόνο αν το\'χεις ζήσει και το\'χεις ξεπεράσει μπορείς να κατανοήσεις πόσο αληθοφανείς είναι κάποιες σκέψεις σαν τις ως άνω και πόσο πολύ εύκολα και γρήγορα μπορούν να θολωθούν τα νερά της πραγματικότητας από λασπόνερα φαντασίας...
(πωπω τι έγραψα ο *******,ζωγράφισα λιέμε!Θα το χρησιμοποιήσω σε κάνα βιβλιαράκι μου αυτό το τελευταίο!! :P )
Μλκ χέσε με..Στο είπα και από κοντά οτι η ψυχ δεν μου έβγαλε μανία καταδίωξης ακόμα κι όταν της είπα περιληπτικά το σενάριο,ούτε περι ψύχωσης....Αντιθέτως πέρα από την φοβία μου που δήλωσε μου είπε ότι δηλώνοντας κάποια στοιχεία μου σε ένα άτομο που δεν ξέρω πως κινείται πολύ πιθανόν να τα διαδώσει....
07-10-2007, 03:40 #54
στην συναντηση παρεβρεθηκαμε οι
mixalakis , kassi , sharpedon , krino , liberchild, la-vita, riskloverus , andy , o φιλος του σαρπεντον μπαμπης , χαρηκα πολυ που σας συναντησα περα ωραια, και εχω να κανω μια ανακοινωση , βρε κασσι πως μπορεσες και εφαγες τα διπλασια απο εμενα? παπαπα εισαι θηριο παντως πρεπει να εχεις ταινια που μασαει την τροφη..
φιλια σε ολους ...
και κασσι οπως ειπαμε το καραοκε ε? μην το ξεχασουμε :P:P
07-10-2007, 03:49 #55
Karaoke duper....Με ενέπνευσες..........Μου είπες ότι έχω και καλή φωνή και χάρηκα...Ε είμαι καλλιτεχνικό παιδί............Να το πάω για αυτό που ήθελα καιρό..Τραγουδίστρια....Θα κάνω και φωνητική...Τέλεια......
07-10-2007, 03:52 #56
εχω κανει μουσικη κασσι 8 χρονια , εχω μουσικο αυτι , τραγουδουσες σχεδον πανω στις νοτες που ελεγες, ρε εσυ ο σερβιτορος μου εκανε νοηματα και ελεγε εαν εισαι τραγουδιστρια ειχε παει πλακα με ενα ξενο κοματι που ειπες , οπως πλακα επαθα και εγω...
07-10-2007, 03:58 #57
Χαχα....Ευχαριστώ ρε....Έκανα παλιά μουσική...Γύρω στα 5-6 χρόνια πιάνο...και ήμουνα σε χορωδίες...Μου ταιριάζουν τα καλλιτεχνικά...Μόνο στην ζωγραφική δεν έπιανε το χέρι μου....με τίποτα λέμε.....Όταν έχεις κάμποσο συναίσθημα και φαντασία νομίζω πως μια δίοδος είναι το καλλιτεχνικό.....Γενικά ζούσα λίγο στον κόσμο μου από μικρή...Αλλά η ζωή είναι πολύ ρεαλιστική για πρίγκιπες και αιώνια αγάπη........
07-10-2007, 03:58 #58
ειχες καλη χρια φωνης , σωστη αρθρωση και σωστα ανεβοκατεβασματα , επαιρνες ωστες ανασες..
07-10-2007, 04:03 #59
Κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα kassi. Ωραία ιδέα για το karaoke..Θα είναι μεταμεσονύχτια άραγε??:P:P
07-10-2007, 04:05 #60
ας ειναι οποτε ειναι το καραοκε αλλα εγω δεν τραγουδαω..
γιατι θα φυγει ολο το μαγαζι..
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή