NEA ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 139
    Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Να ξέρω δηλαδή και εγώ αν το έχω χάσει.........Μήπως να ανεβάσω την δόση να φύγει το φαντασιωτικό...........Γιατροί απαντήστε.......

Και εσωτερική ερώτηση:Σε αυτόν βρήκα να δώσω τα στοιχεία της διαταραχής μου;;;Αφού γυάλιζε το μάτι του...Έγραφε στο μέτωπό του:REVENGE!!!!!!!!!!!!!!!!Xaxa

Καλά το μαγαζί ήταν του θαψίματος....Φοβερό εργασιακό περιβάλλον....Ο ένας έθαβε τον άλλο........Ο ένας με έθαβε στον τάδε και αυτός ο ίδιος έθαβε τον τάδε σε εμένα.......Άντε μετά να εργαστείς......
    Κι εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές έτσι,ωθούμενη από την αφέλεια και την ειλικρίνεια μου.
    Πήρα το μάθημά μου όμως και κατάλαβα ότι δεν πρέπει να λέμε τίποτα και πάνω απ\'ολα να μην δημιουργούμε φιλίες στον εργασιακό τομέα γιατί πολλές φορές καταλήγουν να γυρίζουν boomerang..

Senior Member
    Εγώ πάντως θα έρθω.\'Οχι μόνο επειδή δεν είμαι κότα-ούτε και στρουθοκάμηλος βεβαίως βεβαίως-αλλά επειδή πάνω απ\'όλα είμαι περίεργη και ενδιαφέρομαι πάντα να γνωρίζω καινούρια άτομα :)))

Senior Member
    1 ωρα πριν την συναντηση ...

Member
    Ίδια ράτσα είμαστε La Vitta ;)

Θα καθυστερήσουμε κάνα μισαωράκι με τον πράκτωρα μα θα έρθουμε...

Τα λέμε! :)

Banned
    εεεε σας βλεπωωωωωωω απο το μπαλκονι μου λεμε....

:P

Senior Member
    Ωραία η συνάντηση παιδιά,πριν από λίγο γύρισα.
    Χάρηκα που μαζευτήκαμε τόσα άτομα και που \"έσπασε\" επιτέλους αυτή η ομάδα των τεσσάρων :P
    Συγχαρητήρια στον Μιχαλάκη-διοργανωτή (κλαπ,κλαπ,κλαπ=χειροκρότημ α)

Υ.Γ Όσοι δεν ήρθατε για κεπαμπ μετά χάσατε,περάσαμε ακόμα καλύτερα ;)

Senior Member
    Originally posted by La_ViTa
    Originally posted by kassi_21
    Να ξέρω δηλαδή και εγώ αν το έχω χάσει.........Μήπως να ανεβάσω την δόση να φύγει το φαντασιωτικό...........Γιατροί απαντήστε.......

Και εσωτερική ερώτηση:Σε αυτόν βρήκα να δώσω τα στοιχεία της διαταραχής μου;;;Αφού γυάλιζε το μάτι του...Έγραφε στο μέτωπό του:REVENGE!!!!!!!!!!!!!!!!Xaxa

Καλά το μαγαζί ήταν του θαψίματος....Φοβερό εργασιακό περιβάλλον....Ο ένας έθαβε τον άλλο........Ο ένας με έθαβε στον τάδε και αυτός ο ίδιος έθαβε τον τάδε σε εμένα.......Άντε μετά να εργαστείς......
    Κι εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές έτσι,ωθούμενη από την αφέλεια και την ειλικρίνεια μου.
    Πήρα το μάθημά μου όμως και κατάλαβα ότι δεν πρέπει να λέμε τίποτα και πάνω απ\'ολα να μην δημιουργούμε φιλίες στον εργασιακό τομέα γιατί πολλές φορές καταλήγουν να γυρίζουν boomerang..
    Έκανα μεγάλο λάθος με την δημοσιοποίηση στοιχείων μου παρακινημένη από την αφελή μου πίστη ότι έβλαψα τον άλλον εγκαταλείποντάς τον-μου είπε ότι πήγε Άγιο Όρος,δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια-και ήθελα να τον κουλάρω λέγοντας ότι φιλαράκι κι εγώ είχα τα προβλήματά μου αλλά αυτός δεν ξέρω πως χρησιμοποίησε τα στοιχεία μου...........Σοκαρίστηκα για λίγο αλλά το ξεπερνάω...(Πήρα το μάθημά μου.Ο κόσμος πολλές φορές είναι πνιγμένος στην μικρότητά του και ενώ του δίνεις ένα χέρι να στηριχτεί αυτός στο δαγκώνει.....)Σας άργησα σήμερα...Λα_βίτα χάρηκα που σε είδα...Σκεφτόμασταν για συνάντηση σε καραόκε την επόμενη φορά...Διαγωνισμός ταλέντων....

Senior Member
    Originally posted by Sharpedon
    Kassi όπως ξέρεις απεχθάνομαι τις πουτάνες τις ταμπέλες μα αν δεν τις απεχθανόμουν θα δήλωνα τις λέξεις \"θεωρία συνομωσίας\" και \"μανία καταδίωξης\".

Και το γράφει αυτό κάποιος που έχει φάει με το κουτάλι δεκάλιτρα ολόκληρα κι από τις δύο...

Θαρρώ πως μόνο αν το\'χεις ζήσει και το\'χεις ξεπεράσει μπορείς να κατανοήσεις πόσο αληθοφανείς είναι κάποιες σκέψεις σαν τις ως άνω και πόσο πολύ εύκολα και γρήγορα μπορούν να θολωθούν τα νερά της πραγματικότητας από λασπόνερα φαντασίας...

(πωπω τι έγραψα ο *******,ζωγράφισα λιέμε!Θα το χρησιμοποιήσω σε κάνα βιβλιαράκι μου αυτό το τελευταίο!! :P )

Μλκ χέσε με..Στο είπα και από κοντά οτι η ψυχ δεν μου έβγαλε μανία καταδίωξης ακόμα κι όταν της είπα περιληπτικά το σενάριο,ούτε περι ψύχωσης....Αντιθέτως πέρα από την φοβία μου που δήλωσε μου είπε ότι δηλώνοντας κάποια στοιχεία μου σε ένα άτομο που δεν ξέρω πως κινείται πολύ πιθανόν να τα διαδώσει....

Senior Member
    στην συναντηση παρεβρεθηκαμε οι
    mixalakis , kassi , sharpedon , krino , liberchild, la-vita, riskloverus , andy , o φιλος του σαρπεντον μπαμπης , χαρηκα πολυ που σας συναντησα περα ωραια, και εχω να κανω μια ανακοινωση , βρε κασσι πως μπορεσες και εφαγες τα διπλασια απο εμενα? παπαπα εισαι θηριο παντως πρεπει να εχεις ταινια που μασαει την τροφη..
    φιλια σε ολους ...
    και κασσι οπως ειπαμε το καραοκε ε? μην το ξεχασουμε :P:P

Senior Member
    Karaoke duper....Με ενέπνευσες..........Μου είπες ότι έχω και καλή φωνή και χάρηκα...Ε είμαι καλλιτεχνικό παιδί............Να το πάω για αυτό που ήθελα καιρό..Τραγουδίστρια....Θα κάνω και φωνητική...Τέλεια......

Senior Member
    εχω κανει μουσικη κασσι 8 χρονια , εχω μουσικο αυτι , τραγουδουσες σχεδον πανω στις νοτες που ελεγες, ρε εσυ ο σερβιτορος μου εκανε νοηματα και ελεγε εαν εισαι τραγουδιστρια ειχε παει πλακα με ενα ξενο κοματι που ειπες , οπως πλακα επαθα και εγω...

Senior Member
    Χαχα....Ευχαριστώ ρε....Έκανα παλιά μουσική...Γύρω στα 5-6 χρόνια πιάνο...και ήμουνα σε χορωδίες...Μου ταιριάζουν τα καλλιτεχνικά...Μόνο στην ζωγραφική δεν έπιανε το χέρι μου....με τίποτα λέμε.....Όταν έχεις κάμποσο συναίσθημα και φαντασία νομίζω πως μια δίοδος είναι το καλλιτεχνικό.....Γενικά ζούσα λίγο στον κόσμο μου από μικρή...Αλλά η ζωή είναι πολύ ρεαλιστική για πρίγκιπες και αιώνια αγάπη........

Senior Member
    ειχες καλη χρια φωνης , σωστη αρθρωση και σωστα ανεβοκατεβασματα , επαιρνες ωστες ανασες..

Senior Member
    Κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα kassi. Ωραία ιδέα για το karaoke..Θα είναι μεταμεσονύχτια άραγε??:P:P

Senior Member
    ας ειναι οποτε ειναι το καραοκε αλλα εγω δεν τραγουδαω..
    γιατι θα φυγει ολο το μαγαζι..

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast