Results 31 to 45 of 139
Thread: NEA ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
-
04-10-2007, 06:07 #31
Originally posted by La_ViTa
Μέσα λοιπόν :) Καιρός να γελάσει λίγο παραπάνω το χειλάκι μας γιατί έρχομαι με άσχημες εμπειρίες από ομαδικές συναντήσεις τέτοιου τύπου
:P
Εγώ να δεις άσχημη όταν εμφανίστηκε φάντης μπαστούνης συνάδελφος από παλιά δουλειά συνάδελφος πρώην που του είχα πει για την διαταραχή μου και να ψάξει στο ίντερνετ να βρει στοιχεία...Εγώ να δεις χαρά......................................Τυ χαία στην Κοτοπούλη-που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της- την ώρα της συνάντησης την ίδια μέρα....Μωρέ το θέλουν το γκρουπ θέραπυ οι \"συνάδελφοι\".....
- 04-10-2007, 11:58 #32
Πίκρα..
Εγώ το καλοκαίρι αποχαιρέτησα την θεατρική μου ομάδα και έχω πάθει ένα μικρό ψυχολαλά από τότε..:)
04-10-2007, 12:18 #33
LaVitta e bella και Kάσσι αυτές είναι βρε οι \"χαρές\" των τυφλών,ή έστω...μονόφθαλμων συναντήσεων.;)
Εγώ που ως γνήσιος Νιτσεϊκός πιστεύω πως ίσως τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο θα το ερμήνευα απλώς ως σημάδι,είτε θετικό,είτε αρνητικό,είτε ουτεκρύοούτεζέστη..
Το Σάββατο παίζει να έρθει τελικά κι ο γνωστός και μη εξαιρετέος πράκτωρ Σμίθ(agentsmith),ο μουλτο-κολλητός μου(μιας και το αμόρε φαίνεται πως πάλι δεν θα με συνοδέψει,μιας και θα είναι εκτός Αθηνών..)
Είναι πολύ καυλό παιδί και τον γνωρίζουν ήδη φρομ κλόους ντίστανς η liber και ιδίως ο krino..:)
04-10-2007, 12:22 #34
Originally posted by La_ViTa
Πίκρα..
Εγώ το καλοκαίρι αποχαιρέτησα την θεατρική μου ομάδα και έχω πάθει ένα μικρό ψυχολαλά από τότε..:)
04-10-2007, 14:49 #35
Originally posted by Sharpedon και ιδίως ο
krino..:)
04-10-2007, 20:44 #36
alora !!
να ξαναθυμησω οτι θα βρισκομαστε εξω απο το σταθμο του μετρο στο μοναστηρακι , στην μεγαλη πλατεια που εχει, εκει στα εβερεστ διπλα θα καθομαστε και θα σας περιμενουμε...
η συναντηση ειναι στις 7 το απογευμα, και οποιος αργησει πανω απο 10 λεπτα κερναει ολη την παρεα στην καφετερια :)
05-10-2007, 01:30 #37
Οκ!
Πάλι καλά που το\'πες, να ξέρω να έρθω ταπί και \"ψύχραιμη\"..:P
05-10-2007, 02:47 #38
γιατι εγω νομιζεις θα κουβαλαω λεφτα? ολο και καποιος θα καθυστερησει και θα πληρωσει τοθς καφεδες χαχα
05-10-2007, 03:04 #39
Originally posted by Sharpedon
LaVitta e bella και Kάσσι αυτές είναι βρε οι \"χαρές\" των τυφλών,ή έστω...μονόφθαλμων συναντήσεων.;)
Εγώ που ως γνήσιος Νιτσεϊκός πιστεύω πως ίσως τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο θα το ερμήνευα απλώς ως σημάδι,είτε θετικό,είτε αρνητικό,είτε ουτεκρύοούτεζέστη..
Το Σάββατο παίζει να έρθει τελικά κι ο γνωστός και μη εξαιρετέος πράκτωρ Σμίθ(agentsmith),ο μουλτο-κολλητός μου(μιας και το αμόρε φαίνεται πως πάλι δεν θα με συνοδέψει,μιας και θα είναι εκτός Αθηνών..)
Είναι πολύ καυλό παιδί και τον γνωρίζουν ήδη φρομ κλόους ντίστανς η liber και ιδίως ο krino..:)
Λοιπόν πόσο τυχαίο θεωρείς να εμφανίζεται στην μία συνάντηση συνάδελφος τυχαία στην Κοτοπούλη-που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της;Δεν το λαμβάνω υπ\'όψη και λέω πραγματικά τυχαίο.......Ούτε καν δίνω σημασία///Μάλιστα τον χαιρετάω κανονικότατα και φεύγει..Ούτε μου μπαίνουν ιδέες στο μυαλό ότι κάποιος τον έστειλε...Αλλά εδώ μιλάμε για μια πλήρη πολιορκία...που είτε μοιάζει επιστημονικό φαντασιωτικό σενάριο είτε κάτι χωλαίνει.....Στην τελευταία συνάντηση όταν έφυγα και γύρισα πίσω με τον ηλεκτρικό εκεί που με άφησε η Λίμπερ συναντάω τον \"εραστή\" στον οποίο είχα πει για την διαταραχή μου.......Δεύτερη σύμπτωση.....Πριν καιρό κοινός γνωστός αρχίζει να θέλει να βγει μαζί μου και να αρχίζει ξεψαχνιστικές ερωτήσεις για το παρελθόν μου στον συγκεκριμένο εργασιακό χώρο.....μέχρι πολύ πρόσφατα και έναν χρόνο μετά την εργασιακή μου εμπειρία....Στην αρχή του έλεγα τα λες ακόμα μαζί τους;;;Καχύποπτη ούσα...αυτός αρνούταν.......Οκ........Τυχαίο και αυτό............Στην όλη μου ύπαρξη στο φόρουμ δύο μέλη αρχίζουν ξεψαχνιστικές ερωτήσεις για τον ψυχίατρό μου,το όνομά του,την δόση των χαπιών μου κ.α....Μου δίνει ο ένας από αυτούς μια ιστορία μορφοποιημένη που μοιάζει πολύ με την δική μου...Οκ ταύτιση,ας το πούμε...Αλλά όλα μαζί μοιάζουν too much ρε πούστη και είναι φυσικό πλέον να είμαι καχύποπτη και πόσο μάλιστα όταν έδωσα την διαταραχή μου σε άτομο που γνωρίζω ότι ήθελε να ανιχνεύει τα πάντα-όταν ήμασταν στον εργασιακό χώρο μου έλεγε ξέρεις ποια ήταν αυτή-το και το χωρίς να έχω πει κάτι ή να τον έχω ρωτήσει για τα κουτσομπολιά του μαγαζιού............Άρα μήπως ένας συνδυασμός εκδίκησης αλλά και συμπεριφοράς διερευνητικής να έκαναν αυτό το άτομο να ψάξει τα στοιχεία μου στο ίντερνετ;;;;Μοιάζει πολύ σενάριο;;;;;;;;;
05-10-2007, 03:12 #40
Να ξέρω δηλαδή και εγώ αν το έχω χάσει.........Μήπως να ανεβάσω την δόση να φύγει το φαντασιωτικό...........Γιατροί απαντήστε.......
Και εσωτερική ερώτηση:Σε αυτόν βρήκα να δώσω τα στοιχεία της διαταραχής μου;;;Αφού γυάλιζε το μάτι του...Έγραφε στο μέτωπό του:REVENGE!!!!!!!!!!!!!!!!Xaxa
Καλά το μαγαζί ήταν του θαψίματος....Φοβερό εργασιακό περιβάλλον....Ο ένας έθαβε τον άλλο........Ο ένας με έθαβε στον τάδε και αυτός ο ίδιος έθαβε τον τάδε σε εμένα.......Άντε μετά να εργαστείς......
05-10-2007, 03:33 #41
Όπως το συζητούσαμε και με την Τζο αν όντως κάποιος έμπαινε σε αυτή την διαδικασία εκδίκησης θα πρέπει να ήταν πολύ οριακός.................................... ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν όλα είναι σενάριο εγώ απλά ανεβάζω δόση αλλά αν όχι ο τύπος θα ήθελε επειγόντως ψυχίατρο...........
05-10-2007, 04:55 #42
Kassi όπως ξέρεις απεχθάνομαι τις πουτάνες τις ταμπέλες μα αν δεν τις απεχθανόμουν θα δήλωνα τις λέξεις \"θεωρία συνομωσίας\" και \"μανία καταδίωξης\".
Και το γράφει αυτό κάποιος που έχει φάει με το κουτάλι δεκάλιτρα ολόκληρα κι από τις δύο...
Θαρρώ πως μόνο αν το\'χεις ζήσει και το\'χεις ξεπεράσει μπορείς να κατανοήσεις πόσο αληθοφανείς είναι κάποιες σκέψεις σαν τις ως άνω και πόσο πολύ εύκολα και γρήγορα μπορούν να θολωθούν τα νερά της πραγματικότητας από λασπόνερα φαντασίας...
(πωπω τι έγραψα ο *******,ζωγράφισα λιέμε!Θα το χρησιμοποιήσω σε κάνα βιβλιαράκι μου αυτό το τελευταίο!! :P )
06-10-2007, 14:20 #43
Παιδάκια εγώ απόψε θα είμαι γύρω στις 7 με τον agentsmith από το multiforums στο Μοναστηράκι.
Δεν με χαλάει αν είμαστε εμείς κι εμείς και όχι,δεν λέω όπως ο κρίνο(που στην προκειμένη καλά κάνει βέβαια),πως θα είμαστε εκεί γύρω κι αν πατήσει κανείς ρίξτε τηλ. γιατί αν το κάνουν αυτό όλοι δεν θα πατήσει ασφαλώς κανένας!
Πάντως αν δεν έρθουν αυτοί/ές που έχουν δηλώσει πως σίγουρα θα έρθουν γιατί \"τελευταία στιγμή κάτι έτυχε πάλι ρε γμτ\",δηλώνω εκ των προτέρων πως είναι όχι κότες μα υποκριτικά θρασύδειλα στρουθοκαμηλίζοντα ανθρωπάκια που κοροϊδεύουν πρωτίστως τον ίδιο τους τον εαυτό και μετά όλους τους υπόλοιπους..
Αν πάλι δεν εμφανιστεί ακόμη κι ο ίδιος ο διοργανωτής θα πρότεινα να φάει πόρτα από οποιαδήποτε μελλοντική συνάντηση κι ουχί μόνο..
Όχι,δεν είμαι κακός,κακοκάγαθος είμαι..:cool:
06-10-2007, 14:57 #44
4 ωρουλες πριν την μεγαλη συναντηση..
06-10-2007, 15:28 #45
mixalaki σου έστειλα μόλις το κιν. μου σε γτγ μην τυχόν και χαθούμε το απόγευμα.. :)
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία