SOS - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18

Thread: SOS

Junior Member
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    γεια σου Seas..βασικά έχω την εντύπωση ότι το aloperidin πρέπει να το παίρνεις μαζί με το akineton..το akineton είναι κάτι σαν το αντίδοτο του aloperidin,το σταθεροποιητικό,που εξισορροπεί τη δράση του aloperidin για να μην έχεις συμπτώματα απ'τη χρήση του aloperidin σκέτου..και πρέπει οι αναλογίες να είναι σωστές γιατί αν πάρεις περισσότερο aloperidin και λιγότερο akineton θα έχεις εξωπυραμιδικά..
    Ρώτα το γιατρό για το ακινετόν

Ευχαριστώ γιά τον χρόνο που διαθέσατε να μου απαντήσετε. Προχθές πήρε aloperidin 2mg, όπως και χθες. Σήμερα πήρε 1mg, είναι σαφώς πάρα πολύ καλύτερα. Σε λίγο θα επικοινωνήσω με τη γιατρό της γιά να μου απαντήσει σε όλα τα ερωτήματά μου και να με καθοδηγήσει εκ νέου. Μακάρι να είναι έτσι συνέχεια.

Εύχομαι σε όλους ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ! Τελικά όταν τη χάνουμε εμείς ή οι αγαπημένοι μας άνθρωποι, μπορούμε να εκτιμήσουμε σωστά, η ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα, όλα τα υπόλοιπα (οικονομικά, επαγγελματικά κλπ) μοιάζουν τόσο ανόητα και τόσο μικρά!

ΚΑΛΟ 2014!

Junior Member
    Γειά σας και πάλι. Λοιπόν χθές πήγαμε στη γιατρό της, τής έκοψε το aloperidin, της μείωσε το Zyprexa (από 10 mg πρωί και βράδυ, της πήγε 5 mg πρωί και 10 mg βράδυ) και της έδωσε zanax, ήταν φουλ στο άγχος ( μισό πρωί, μισό μεσημέρι). Σε 10 μέρες θα επικοινωνήσω μαζί της και πιθανότατα θα μειώσει κι άλλο το zyprexa. Oμως εξακολουθεί να είναι νωθρή, να έχει υπνηλίες και να μην έχει όρεξη γιά φαγητό. Γνωρίζει κανείς αν όλη αυτή η νωθρότητα κλπ είναι από τη χρήση του aloperidin;

ΑΛΙΜΟΝΟ ΝΑΙ

Page 2 of 2 FirstFirst 12