Results 1 to 2 of 2
Thread: Παθογενειες
-
10-01-2014, 13:54 #1
Παθογενειες
Γαμημενες παθογενειες.
Θιχτηκε ο καυμενος και εβαλε τον τρομοκρατη να με κανει ντα!. Αλλα ΕΓΩ ο απομακρος θα τους τιμωρησω!. Ειμαι ελεεινος το ξερω, λιθοβοληστε με!.
Οχι δεν θα κανω τιποτα απο τα παραπανω, απλως θα την πνιξω, για αλλη μια φορα. Απλως με τον τροπο τους, με ξεπατησαν απ ολα τα μαγαζια!.
Το μονο που μας απεμεινε, ειναι τα παγκακια και οι βολτες στο λιμανι, και ο αγαπημενος μου γατος, που κι αυτος ο μαλακας σερνει, και μας εχει γραμμενους.
Τι περιμενετε ρε μαλακες?.. ριξτε μας στον καιαδα αφου σας χαλαμε την μοστρα!.. κι οχι αυτη την φορα δεν φταιω, ειμαι σιγουρος..
Ισοτητα ποια ισοτητα ρε βλαμμενα, παντα ο δυνατος θα τρωει τον αδυνατο... its all energy matter!...
Eγινε ενα περιστατικο που με εξοργισε... και δεν γουσταρω να εξοργιζομαι.. φοβαμαι μη μου γυρισει αναποδα..!. αυτα μαλλον θα το ξεπερασω ανωδυνα.. dont worry..
- 11-01-2014, 12:51 #2
Δεν το περιμενα αυτο ρε πουστη μου, ουτε η Εκατη τετοια μηχανορραφια. Επεσε και το τελευταιο οχυρο!. Το πηρα κατακαρδα γιατι επενδυσα πολλα σ αυτη την σχεση.
Δεν πειραζει καλυτερα ετσι, τουλαχιστον θα ειμαστε υποψιασμενοι απο εδω και περα.
Δηλαδη τα γελια οι χαρες οι απειρες συζητησεις ολες fake, δεν μπορει ρε πουστη μου τετοια γαιδουρια!.
Παει εξαντλησα ολες τις πιθανοτητες στο περιβαλλον μου. Η τ αλλαζω, πραγμα δυσκολο γιατι δεν ειμαι οικονομικα ανεξαρτητος. Η αρχιζω και παιρνω τα βουνα, πραγμα καλο, γιατι θα επερχεται και σωματικη κουραση και θα κοιμαμαι ησυχος τα βραδια!.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία