Σχέση με κυκλοθυμικό άτομο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Junior Member
    Μπορεί να είναι και οικονομικό... αισθάνεται ότι είναι εξαρτημένη οικονομικά από εμένα σε σημαντικό βαθμό και αυτό της δημιουργεί ανασφάλειες που μερικές φορές το παραδέχομαι τις ενισχύω με τη συμπεριφορά μου αλλά μόνο μετά από την κυκλοθυμική της συμπεριφορά και αφού με φέρει σε αδιέξοδο (μπορεί να σου δώσει τα μυαλά στα χέρια)!!! Παρόλαυτά δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει αυτή η κατάσταση παρότι στο παρελθόν προσπάθησα να συνδράμω και εγώ... είναι φορές που μοιάζει σαν να έχει μουδιάσει, όπως οι σαύρες στον ήλιο που μπορεί να κάθονται εντελώς ακίνητες για ώρες ενώ γύρω τους μπορεί να χαλάει ο κόσμος!!!
    Δεν παλεύεται σου λέω... και επίτηδες κάποιος να θέλει να συμπεριφερθεί έτσι πιστεύω ότι δεν θα είναι τόσο original!
    Αλλά αν μου λες με αυτή τη συμπεριφορά που έχω περιγράψει ότι θα πάρω και τη ρετσινιά... πραγματικά με ξεπερνάει! Πιστεύω ότι βαρέθηκε και ψάχνει να βρει δικαιολογίες για να μην χρεωθεί το βάρος της απόφασης. Κακώς. Εγώ της έχω πει ότι αν δεν θέλει να είμαστε μαζί να μην αγχώνεται και μπορούμε με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να μου πει κανένα λόγο να σταματήσουμε. Άλλα όπως σε όλα της στη ζωή έτσι και σε αυτό είναι αναποφάσιστη και αναβλητική. Αυτά τα χαρακτηριστικά της είναι που την έχουν καταστρέψει και σε άλλες πτυχές της ζωής της και τώρα ρίχνει το μπαλάκι σε μένα. Από την άλλη όμως αν δεν πάρει η ίδια την απόφαση είμαι αναγκασμένος να την πάρω εγώ (παρότι θα μου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο) αφού για να μπορείς να υπάρχεις σε μια σχέση θα πρέπει να υπάρχεις με αξιοπρέπεια.

Senior Member
    Αδερφε ολεσ οι γυναικεσ ετσι ειναι μην κοιτασ το κρεβατι δεν εχεισ να κερδισεισ κατι αν χωρισεισ κανε μια γυρα εδω μεσα δεν υπαρχει καμια ανω των τριαντα πεντε να λειτουργει συζητα κ με αλλουσ περα απο το σπιτι κ τα παιδια μην περιμενεισ γι αυτο παθαινει μπλακ αουτ γτ εξαρταται δεν ειχε μυαλο τοτε να δουλεψει κ τα πληρωνει τωρα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ...δεν εχεισ να κερδισεισ κατι αν χωρισεισ...

Στην αρχή δεν θα είναι ευχάριστο σίγουρα... το έχω ξαναπεράσει όμως και τώρα είμαι πιο προετοιμασμένος ίσως και λίγο αναίσθητος! Βέβαια τώρα είναι και παιδιά στη μέση.
    Όμως έχω να κερδίσω κάτι. Την ηρεμία μου και πάνω από όλα την αξιοπρέπειά μου. Άλλα έχουν να κερδίσουν και τα παιδιά. Γιατί έτσι όπως πάει οι τσακωμοί θα εδραιωθούν. Το να βρίσκομαι σε κοινή ζωή και στον ίδιο χώρο μαζί της που διαρκώς αμφισβητεί τα συναισθήματά μου για εκείνη αλλά και για τα παιδιά μας, που ότι και να κάνω της είναι λίγο, που δεν χάνει ευκαιρία να θυμίζει μόνο τις κακές στιγμές και κάθε φορά που προσπαθώ να πάω ένα βήμα μπροστά να υπονομεύει αυτή την προσπάθεια ε δεν το λες και αξιοπρεπές να συνεχίζεις ούτε για μένα αλλά ούτε και για αυτήν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nonlinearly View Post
    καλησπέρα σας,
    διάβασα τα posts και ειδικά εκείνα που αφορούν αυτούς που περιγράφουν τη δυστυχία τους με την σχέση τους με κυκλοθυμικό ήταν σαν να έβλεπα αυτά που περνάω κι εγώ. Είμαι σε κατάσταση απελπισίας με τη σύζυγό μου που είναι κυκλοθυμική. Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί ερωτευτήκαμε στα φοιτητικά μας χρόνια και ακόμα είμαι ερωτευμένος μαζί της αν και μερικές φορές με φέρνει στα όρια μου και ξεσπάω. Επίσης το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο επειδή έχουμε 2 ανήλικα παιδιά.
    Τη μια μέρα γαλανός ουρανός την άλλη καταιγίδα. ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Δεν ήταν έτσι πάντα αλλά πριν παντρευτούμε μερικές φορές είχα παρατηρήσει κάποιες στιγμιαίες συμπεριφορές που δεν τις ανέλυσα περισσότερο. Δυστυχώς μετάνιωσα για αυτό αλλά που να πάει το μυαλό σου. Πχ ήμασταν σε ένα ασανσέρ οι δύο μας που ξαφνικά σταμάτησε. Ε, αυτό ήταν, δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου τόσο σύντομη αλλαγή συμπεριφοράς και συναισθημάτων. Σαν να έπεσε κομήτης στη Γη. Ειδικά όταν διαπιστώσαμε ότι δεν έπιανε και το κινητό ήθελα να βρω τρύπα να κρυφτώ. Υπήρξαν και άλλα τέτοια περιστατικά που για ασήμαντες αφορμές είχα αδικαιολόγητη συμπεριφορά με πανικό και έλλειψη ψυχραιμίας για το οτιδήποτε.
    Αν και μου φάνηκε περίεργη αυτή η ασύμμετρη συμπεριφορά δεν έδωσα συνέχεια γιατί ήμουν και ερωτευμένος αλλά και γιατί ήταν σποραδική. Αυτό όμως μετά το γάμο και σταδιακά με τα χρόνια άρχισε να κλιμακώνεται ώσπου φτάσαμε σε μια κατάσταση όπου απλά δε χρειαζόταν καν αφορμή έστω και ασήμαντη. Εκεί που έχει μια ευχάριστη συμπεριφορά ξαφνικά εν ριπή οφθαλμού και μέχρι να πας στο σαλόνι και να γυρίσεις βλέπεις έναν άνθρωπο κατσουφιασμένο και κλεισμένο στις σκέψεις του. Και μην τολμήσω να πω οτιδήποτε. Μετά θα κάνει ένα μήνα για να που πει καλημέρα. Γυρνάω από τη δουλειά και με πιάνει άγχος σε τι κατάσταση θα βρίσκεται. Έχω ένα μεγάλο ψυχολογικό βάρος όταν θα πρέπει να πάω στο σπίτι.
    Τον τελευταίο καιρό το έχει κάψει τελείως. Με κατηγορεί ότι έχω γκόμενα και μάλιστα δεν κάνει πίσω με τίποτα. Αφορμές; Γελοιότητες του τύπου σε πήρα στο γραφείο και δεν απάντησες (μια συγκεκριμένη στιγμή), τα μάτια σου τον τελευταίο καιρό λάμπουν, σε είδα που έψαχνες στο internet gadgets και μέσα στα gadgets είχε και μια ροζ φανέλα (έψαχνα gadgets για υπολογιστές). Και το χειρότερο που με έχει τρομοκρατήσει πιο πολύ από όλα ότι κάτι δεν πάει καλά με την ψυχική της υγεία: μου είπε ότι στις αναζητήσεις που έκανα στο google είδε κάτι που το αποδεικνύει. Φυσικά και δεν υπήρξε κάτι τέτοιο. Έψαξα αυτό που μου είπε στο Google search history μπας και την δικαιολογήσω και δεν βρήκα τίποτα. Αυτό με τρομοκράτησε πολύ. Έχει τυφλωθεί και νομίζω ότι έχει αρχίσει και τα χάνει και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
    Η κατάσταση πλέον είναι απελπιστική και την απείλησα ότι θα φύγω από το σπίτι. Ετοίμασα τη βαλίτσα μου και ήμουν έτοιμος στο τσακ για να φύγω αλλά σκέφτηκα τα παιδιά, ότι ακόμα, δυστυχώς, είμαι ερωτευμένος μαζί της αλλά και το ότι είμαι άνθρωπος που όταν κάνω τέτοιες κινήσεις δεν κοιτάω πίσω για κανέναν λόγο ποτέ (δεν θα ήθελα ούτε σε φωτογραφία να την ξαναδώ). Επίσης σκέφτηκα ότι αν το έκανα θα ήταν βούτυρο στο ψωμί της καθόσον θα ήταν σαν να επιβεβαίωνα ότι έχω γκόμενα (μου το είπε άλλωστε ότι έχω έτοιμο το έδαφος και για αυτό μπορώ να φύγω).
    Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι εφόσον έχει παραδεχτεί και η ίδια ότι είναι κυκλοθυμική, άρα ότι θα πρέπει να ζήσω με αυτό γιατί δεν αλλάζει, τότε που πάω; Τι γίνεται; Έτσι θα περάσω τη ζωή μου; Μάλιστα τώρα τελευταία μου πετάει και κάτι κουλά του τύπου θα πάθω κατάθλιψη, να πάμε σε σύμβουλο γάμου κλπ. Όχι, δεν θα μπορέσω να το αντέξω.

καλημερα.
    εκτος απο τις περιπτωσεις διαφωνιας και εντασης, δλδ οχι οταν σε κατηγορει για κατι η οταν κολλαει το ασανσερ (οπου ενας κλειστοφοβικος, δικαιολογειται μια χαρα να παθει υστερια),
    οταν δλδ αυτα της συμβαινεουν στα καλα καθουμενα, οπως οταν λες οτι την αφηνεις στο σαλονι να γελαει και ειναι μια χαρα και οταν επιστρεφεις εχει πεσει σε μελαγχολια.
    σε περιοδο ηρεμιας λοιπον, κι οταν ειστε καλα και εμταξυ σας, της εκανες ποτε ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ την συζητηση αυτη, ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ, να της περιγραψεις πως ειναι η συμπεριφορα της? φανταζομαι πως ναι.
    δεν αναγνωριζει καποιο προβλημα σε αυτα που της λες?
    αν αναγνωριζει ΚΑΤΙ εστω απο ολα αυτα, πρεπει αν της προτεινεις να δει ειδικο. μην την βγαλεις τρελη, μην επικεντρωθεις στις αδικες κατηγοριες της για γκομενες.
    μιλα της για την ΔΙΑΘΕΣΗ της, τα σκαμπανεβασματα και το οτι σιγουρα ολο αυτο ταλαιπωρει καιτ ην ιδια.

αν παρ ολα αυτα δεν αναγνωριζει τπτ απ ολα ατα και επιμενει οτι ολα ειναι μια χαρα και εισαι υπερβολικος, παρε τις αποφασεις σου.
    η καθεσαι και ανεχεσαι αυτες τις καταστασεις αν δεν μπορεις να την αφησεις, η της ξεκαθαριζεις οτι δεν μπορεις να ζησεις οταν σου διαλυει κι εσενα το νευρικο σου συστημα κι αν δεν σκοπευει να δει θεραπευτη, εσυ θα φυγεις.

Junior Member
    Μου λέει ότι έχω γκόμενα και της λέω που είναι οι αποδείξεις; Και τι απαντάει; "Ξέρεις εσύ"
    Δεν παλεύεται αυτό... Έκανα κίνηση να φύγω από το σπίτι μπας και την ξυπνήσω λίγο. Αλλά πήρα τελικά ότι χρειαζόμουνα από τις αντιδράσεις της. Για το μόνο που ενδιαφέρθηκε ήταν τι θα πούμε στα παιδιά. Προφανώς λοιπόν η ίδια με έχει ξεπεράσει. Οπότε αφήνω λίγο να ηρεμήσουν τα πράγματα και στο χρόνο αυτό θα προσπαθήσω να βρω που θα μετακομίσω προσωρινά.

Senior Member
    Μου λέει ότι έχω γκόμενα και της λέω που είναι οι αποδείξεις; Και τι απαντάει; "Ξέρεις εσύ"
    Δεν παλεύεται αυτό... Έκανα κίνηση να φύγω από το σπίτι μπας και την ξυπνήσω λίγο. Αλλά πήρα τελικά ότι χρειαζόμουνα από τις αντιδράσεις της. Για το μόνο που ενδιαφέρθηκε ήταν τι θα πούμε στα παιδιά. Προφανώς λοιπόν η ίδια με έχει ξεπεράσει. Οπότε αφήνω λίγο να ηρεμήσουν τα πράγματα και στο χρόνο αυτό θα προσπαθήσω να βρω που θα μετακομίσω προσωρινά.
    θελω να μου πεις, ειλικρινα.
    εχεις/ειχες ποτε γκομενα?
    οχι απαραιτητα σχεση, εστω και περιστασιακα.
    ειλικρινα παρακαλω. δεν γνωριζομαστε για να εκτεθεις.

Junior Member
    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ

Senior Member
    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ
    γιατι φωναζεις?

Junior Member
    1. Δεν έχω χρόνο εργάζομαι πάρα πολύ και ταυτόχρονα συνεχίζω την κατάρτισή μου με επιπλέον σπουδές και πολύ διάβασμα.
    2. Καταναλώνω χρόνο στην οικογένειά μου και στις υποχρεώσεις που έχει ενώ ταυτόχρονα τρέχω για υποχρεώσεις της μητέρας μου. Ακόμα και τις υποχρεώσεις τις δικές της σχετικά με το πατρικό της εγώ τις τρέχω παρότι δεν εργάζεται. Αν δεν θυμηθώ εγώ το ΕΝΦΙΑ θα της το είχανε πάρει το σπίτι.
    3. Γυμνάζομαι οπότε καταναλώνω και εκεί χρόνο
    4. Είναι πάντα ανοιχτά facebook, email, skype, κινητό κλπ. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Γνωρίζει όλους τους κωδικούς μου παντού ακόμα στις κάρτες μου.

Ειλικρινά πιστεύεις ότι αν είχα την παραμικρή διάθεση να είχα γκόμενα θα ήταν συμβατό με τα προηγούμενα... τίποτα έχω πέσει σε τοίχο!!!

Senior Member
    1. Δεν έχω χρόνο εργάζομαι πάρα πολύ και ταυτόχρονα συνεχίζω την κατάρτισή μου με επιπλέον σπουδές και πολύ διάβασμα.
    2. Καταναλώνω χρόνο στην οικογένειά μου και στις υποχρεώσεις που έχει ενώ ταυτόχρονα τρέχω για υποχρεώσεις της μητέρας μου. Ακόμα και τις υποχρεώσεις τις δικές της σχετικά με το πατρικό της εγώ τις τρέχω παρότι δεν εργάζεται. Αν δεν θυμηθώ εγώ το ΕΝΦΙΑ θα της το είχανε πάρει το σπίτι.
    3. Γυμνάζομαι οπότε καταναλώνω και εκεί χρόνο
    4. Είναι πάντα ανοιχτά facebook, email, skype, κινητό κλπ. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Γνωρίζει όλους τους κωδικούς μου παντού ακόμα στις κάρτες μου.

Ειλικρινά πιστεύεις ότι αν είχα την παραμικρή διάθεση να είχα γκόμενα θα ήταν συμβατό με τα προηγούμενα... τίποτα έχω πέσει σε τοίχο!!!
    ειλικρινα πιστευω οτι το μονο που χρειαζεται για να απιστησεις, ειναι η διαθεση...
    δε πα να σε βαλουν και σε μπουκαλι και να κλεισουνε και το καπακι.
    το "οχι δεν εχω μιλαω ειλικρινα," εμενα μουα ρκει.
    το να παραθετεις δουλειες και δραστηριοτητες, δεν μου λεει απολυτως τπτ. οπως και το να απαντας "που ειναι οι αποδειξεις"..
    το να μην υπαρχουν αποδειξεις δεν ειναι αποδειξη οτι ακτι δεν ισχυει.
    χρονο και συνθηκες χρειαζεται η 'σχεση"
    οι ξεπετες γινονται και στα ορθια.

Junior Member
    Με αυτή τη λογική όλοι οι άνθρωποι είναι ένοχοι και έτσι θα μπορούσε να κατηγορήσει ο καθένας τον άλλον με ασήμαντες αφορμές...
    Και αυτά που παρέθεσα, ειδικά το τελευταίο, δεν το λέω για να δικαιολογηθώ. Όταν όμως σε έναν άνθρωπο τον τυφλώνει η ζήλια, σε συνδυασμό με την κυκλοθυμία της που την έχει παραδεχτεί, τότε είναι αδύνατον να σκεφτεί λογικά. Και η γυναίκα μου δεν μου μίλησε για ξεπέτα αλλά για σχέση και μάλιστα μου είπε ότι είμαι και ερωτευμένος εδώ και μήνες. Είναι δυνατόν ταυτόχρονα να της είχα ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις επικοινωνίες μου και στο κινητό μου; Ο έρωτας αγαπητέ μου θέλει το χρόνο του και την φροντίδα του... δεν είναι ξεπέτα!
    Για αυτό λοιπόν και εγώ εφόσον δεν σεβάστηκε τόσα χρόνια αυτή την ελευθερία που είχα δώσει της έχω κόψει την πρόσβαση σε οτιδήποτε. Και τελικά ίσως και να έκανα και ανοησία που ήμουν τόσο large αλλά μου είχε δείξει άλλο εαυτό και εμπιστευόμουνα τα αισθήματά της για μένα. Τώρα και να συνεχίσουμε είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα βρει κάτι άλλο.

Junior Member
    Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ από όλα είναι ότι χρησιμοποιεί αυτή την κατηγορία για να με βάλει στο τραπέζι να συζητήσουμε για άλλα προβλήματα του παρελθόντος.
    Αυτό είναι άτιμο! Με κάνει να πιστεύω ακόμα περισσότερο ότι είναι κατασκευασμένη κατηγορία. Όσο περνάει ο χρόνος καταλαβαίνει ότι έχει κάνει μαλακία αλλά τώρα της είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει ότι δεν υπάρχει κάτι γιατί αυτό θα την φέρει αντιμέτωπη με τα αισθήματά της που δεν τρέφει για μένα πλέον.Όλους αυτούς τους μήνες καλλιεργούσε την απόστασή της από εμένα βάσει αυτής της κατηγορίας. Τώρα πως να ξαναγυρίσει πίσω; Όταν είσαι κενός σε συναισθήματα για κάποιον όσο και δίκιο και αν έχει δεν γυρίζεις.
    Επίσης όταν κατηγορείς κάποιον άδικα και μάλιστα εξόφθαλμα τότε είναι νόμος ότι θα το κάνει ξανά!
    Μου είπε ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να την πείσω ότι δεν έτρεχε κάτι θα ήταν:
    1. να κόψω το γυμναστήριο (αφού λέει ότι δεν πάω εκεί όταν φεύγω παρότι με παίρνει τηλέφωνο στο σταθερό του γυμναστηρίου για έλεγχο!!!) και το ότι έρχομαι ιδρωμένος είναι νερό που έχω πετάξει επάνω μου ή από το sex που κάνω !!!!!!!!!!!!!
    2. να αλλάξω δουλειά αφού υποπτεύεται ότι το πρόσωπο έχει σχέση με την εργασία μου
    3. να μην παίρνω κανένα μήνυμα ή email από κανέναν στο κινητό μου
    4. να μην βγαίνω πουθενά με κανένα φίλο για να μην της δώσω δικαιώματα.
    5. να απαντάω αμέσως στο γραφείο ή στο κινητό ακόμα και αν έχω meeting ή σοβαρή εργασία στη δουλειά μου (πολλές φορές έχω έρθει σε δύσκολη θέση στην εργασία μου). Να φανταστείτε ότι μπορεί να πάω σε άλλο γραφείο στην εταιρεία και έχω άγχος μήπως με πάρει τηλέφωνο και δεν με βρει. Θα γίνει το έλα να δεις.
    και άλλα πολλά παράλογα...!!!
    Δεν γίνεται έτσι...φαντάζομαι ότι όλοι το καταλαβαίνουν... και επειδή δεν τα έκανα όλα αυτά τώρα πιστεύω ότι "έφυγε". Μου είπε ότι πόνεσε πολύ αυτό το διάστημα αλλά άλλαξε... στο καλό!

Junior Member
    Α και κάτι άλλο κουλό... με είχε κατηγορήσει ότι σηκώθηκα στις 4 τα ξημερώματα και πήρα το κινητό στην τουαλέτα και καθόμουνα πολύ ώρα (15 λεπτά)... ναι σηκώνομαι συχνά τα βράδια για την τουαλέτα για τους λόγους που όλοι οι άνδρες κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσουν. Και το ξέρει και η ίδια. Αλλά και 15 λεπτά για ένα κατούρημα δεν έχω ξανακούσει... Μάλιστα όταν γύρισα μου έκανε και καρδιογράφημα εξ αποστάσεως αφού την επόμενη μου είπε ότι η καρδιά μου χτυπούσε έντονα σαν ερωτευμένου!!! Αν δεν είχα χιούμορ θα έλεγα ότι σίγουρα είναι σχιζοφρενής! Άσε που αν αφήσω το κινητό ανοιχτό το βράδυ και μου στείλουν κανένα newsletter που συνηθίζεται να τα στέλνουν τα sites τις νυχτερινές ώρες για αποφυγή του traffic είναι μήνυμα από την γκόμενα!!! Εντωμεταξύ της δείχνω το newsletter που έχει την ίδια ώρα με αυτήν που λέει αλλά δεν θέλει να το δει!!! Το κλείνω το κινητό συνήθως αλλά καμιά φορά το ξεχνάω και να τα αποτελέσματα! Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να μην παίρνω e-mail στο κινητό γιατί είναι η φύση της δουλειάς μου τέτοια και θα πρέπει να γνωρίζω ανα πάσα στιγμή κάποια πράγματα. Και το γνωρίζει και η ίδια.
    Τρέλα!!

Senior Member
    Με αυτή τη λογική όλοι οι άνθρωποι είναι ένοχοι και έτσι θα μπορούσε να κατηγορήσει ο καθένας τον άλλον με ασήμαντες αφορμές...
    Και αυτά που παρέθεσα, ειδικά το τελευταίο, δεν το λέω για να δικαιολογηθώ. Όταν όμως σε έναν άνθρωπο τον τυφλώνει η ζήλια, σε συνδυασμό με την κυκλοθυμία της που την έχει παραδεχτεί, τότε είναι αδύνατον να σκεφτεί λογικά. Και η γυναίκα μου δεν μου μίλησε για ξεπέτα αλλά για σχέση και μάλιστα μου είπε ότι είμαι και ερωτευμένος εδώ και μήνες. Είναι δυνατόν ταυτόχρονα να της είχα ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις επικοινωνίες μου και στο κινητό μου; Ο έρωτας αγαπητέ μου θέλει το χρόνο του και την φροντίδα του... δεν είναι ξεπέτα!
    Για αυτό λοιπόν και εγώ εφόσον δεν σεβάστηκε τόσα χρόνια αυτή την ελευθερία που είχα δώσει της έχω κόψει την πρόσβαση σε οτιδήποτε. Και τελικά ίσως και να έκανα και ανοησία που ήμουν τόσο large αλλά μου είχε δείξει άλλο εαυτό και εμπιστευόμουνα τα αισθήματά της για μένα. Τώρα και να συνεχίσουμε είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα βρει κάτι άλλο.
    οχι, ΕΙΝΑΙ ενοχοι. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να ειναι ενοχοι.

γι αυτο και σου ειπα οτι εμενα μου αρκει ενα τιμιο "οχι δεν εχω καμια γκομενα". οι 'αποδειξεις" της μεγαλης δραστηριοτητας, δεν ισχυουν κατα την γνωμη μου. ξερεις ποσους πολυασχολους ξερω που ξενοπηδανε? αχαχουχαααα!!!!
    οσο πιο πολυασχολος, τοσο πιο μεγαλη η πιεση που νοιωθει και πιο πολλες οι δικαιολογιες για να απουσιαζει.

η κατηγορια ομως, ειναι αλλο θεμα απο την αθωοτητα η μη αθωοτητα.
    οταν υπαρχει ισορροπια πενυαμτικη- συναισθηαμτικη, δεν κατηγορεις χωρις να υπαρχει λογος.
    αν η γυναικα σου ειναι ανισορροπη, μπορει να ειναι αδικη και το καλυτερο για ολους ειναι να δει εναν γιατρο αφου παραδεχεται κι η ιδια οτι πειτουργει περιεργα.
    αν ομως ειναι ισορροπημενη, δεν χρειαζεται καποια αποδειξεις για να ανησυχει , οτανε χει ενδειξεις.
    ενδειξεις, επρα απο κατι "σοβαρο' οπως λες κι εσυ, ειναι το να αλλαξει συμπεριφορα καποιος, το να μην παει καλα το σεξ στην σχεση, το να μην παει καλα η επικοινωνια και το συναισθημα στην σχεση.

αυτα πως ειναι εμταξυ σας?
    υπαρχει καλη σεξουαλικη ζωη εμτα απο τοσα χρονια και τοσα παιδια?

γυναικα ειμαι αγαπητε μου.
    φυσικα και ο ερωτας θελει ολα αυτα που αναφερεις.
    δεν ειναι ολες οι απιστιες ερωτες ομως. οι περισσοτερες ειναι ξεπετες. και να σε ρωταει για 'ερωτες", τι θεωρεις δηλαδη/ οτι οι ξεπετες δεν την ενοχλουν?

τωρα, για το πως θα συνεχισετε, σαφως ειναι δικο σας θεμα.

Senior Member
    Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ από όλα είναι ότι χρησιμοποιεί αυτή την κατηγορία για να με βάλει στο τραπέζι να συζητήσουμε για άλλα προβλήματα του παρελθόντος.
    Αυτό είναι άτιμο! Με κάνει να πιστεύω ακόμα περισσότερο ότι είναι κατασκευασμένη κατηγορία. Όσο περνάει ο χρόνος καταλαβαίνει ότι έχει κάνει μαλακία αλλά τώρα της είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει ότι δεν υπάρχει κάτι γιατί αυτό θα την φέρει αντιμέτωπη με τα αισθήματά της που δεν τρέφει για μένα πλέον.Όλους αυτούς τους μήνες καλλιεργούσε την απόστασή της από εμένα βάσει αυτής της κατηγορίας. Τώρα πως να ξαναγυρίσει πίσω; Όταν είσαι κενός σε συναισθήματα για κάποιον όσο και δίκιο και αν έχει δεν γυρίζεις.
    Επίσης όταν κατηγορείς κάποιον άδικα και μάλιστα εξόφθαλμα τότε είναι νόμος ότι θα το κάνει ξανά!
    Μου είπε ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να την πείσω ότι δεν έτρεχε κάτι θα ήταν:
    1. να κόψω το γυμναστήριο (αφού λέει ότι δεν πάω εκεί όταν φεύγω παρότι με παίρνει τηλέφωνο στο σταθερό του γυμναστηρίου για έλεγχο!!!) και το ότι έρχομαι ιδρωμένος είναι νερό που έχω πετάξει επάνω μου ή από το sex που κάνω !!!!!!!!!!!!!
    2. να αλλάξω δουλειά αφού υποπτεύεται ότι το πρόσωπο έχει σχέση με την εργασία μου
    3. να μην παίρνω κανένα μήνυμα ή email από κανέναν στο κινητό μου
    4. να μην βγαίνω πουθενά με κανένα φίλο για να μην της δώσω δικαιώματα.
    5. να απαντάω αμέσως στο γραφείο ή στο κινητό ακόμα και αν έχω meeting ή σοβαρή εργασία στη δουλειά μου (πολλές φορές έχω έρθει σε δύσκολη θέση στην εργασία μου). Να φανταστείτε ότι μπορεί να πάω σε άλλο γραφείο στην εταιρεία και έχω άγχος μήπως με πάρει τηλέφωνο και δεν με βρει. Θα γίνει το έλα να δεις.
    και άλλα πολλά παράλογα...!!!
    Δεν γίνεται έτσι...φαντάζομαι ότι όλοι το καταλαβαίνουν... και επειδή δεν τα έκανα όλα αυτά τώρα πιστεύω ότι "έφυγε". Μου είπε ότι πόνεσε πολύ αυτό το διάστημα αλλά άλλαξε... στο καλό!
    μια διευκρινιση, αν δεν σε πειραζει.
    τα προβληματα του παρελθοντος ειχαν να κανουν με πιθανη απιστια, η κατι εντελως διαφορετικο?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast