'Eνα δράμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Senior Member

'Eνα δράμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η κατάστασή μου είναι δραματική! Δεν μπορώ να δουλέψω και να είμαι σαν τα άξια παιδιά τα άλλα γιατί είμαι χαζότερη από αυτά. Έχω όλη μέρα πονοκεφάλους και στενοχωριέμαι όλη την ώρα. Αισθάνομαι εντελώς κατεστραμένη. Στην εκκλησία έγινα ρεζίλι γιατί έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου και πολλοί από εκεί μέσα δεν θέλουνε ούτε καν να μου μιλήσουνε ούτε και να με ξαναδουνε γιατί με απεχθάνονται. Έχω γίνει 85 κιλά από 50 που ήμουνα ! Ασχύμηνα πάρα πολύ και η καταστάσή μου πάει από το κακό στο χειρότερο μέρα με την ημέρα όλο και πιο χάλια. Δεν ξέρω τι θα κάνω στην ζωή μου από εδώ και στο εξής αλλά δεν βλέπω τα πράγματα να πηγαίνουνε καλά για μένα ... είμαι ένα χάλι εντελώς.... σκέφτομαι εως και αν αυτοκτονήσω ή να πάω να γίνω καλόγρια.

Senior Member
    Καλυτερα καλογρια.Εκει ισως ηρεμησεις

Μην σκεφτεσαι να αυτοκτονησεις δε ξερεις αν θα ειναι καλυτερα η οχι , μπορει να ειναι χειροτερα απο την τωρα ζωη σου .
    Και τοτε δε θα υπαρχει και γυρισμος .
    Δεν εισαι ποιο χαζη απο τους αλλους , οι αλλοι δεν εχουν κατι παραπανω απο εσενα .
    Γιατι ομως νοιωθεις χαζη και ασχημη ? δε γινεται να τα πιστευεις χωρις καποια αποδειξη .
    Για ολη την κατασταση , συγνωμη που το λεω κιολας , δε φταινε οι αλλοι .
    Στην εκκλησια που λες οτι δε σε θελουν η οτι ρεζιλευτηκες ναι φταινε και αυτοι αλλα τους αφησες και εσυ να σε επηρεασουν και να στεναχωρηθεις τοσο πολυ καιρο ενω δε θα επρεπε τωρα να σε ενοχλει καν .
    Η ζωη σου ειναι δραματικη και εσυ κατεστραμενη γιατι εσυ το πιστευεις .
    Λογικο δεν ειναι ? αν εσυ εχεις αρνητικες σκεψεις για εσενα και τη ζωη σου , αν σκεφτεσαι την αυτοκτονια πως περιμενεις η ζωη σου να γινει καλυτερη ?
    Μοναχη να γινεις μονο αν πραγματικα το θελεις οχι γιατι πιστευεις οτι η ζωη σου δε θα καλυτερεψει αλλα και εκει δε θα ηρεμουσες απλα θα ειχες την ψευδαισθηση οτι θα ησουνα αγνη επειδη θα ησουνα μεσα σε μοναστηρι , και οσοι σε εκριναν αυτη ακριβως τη ψευδαισθηση εχουν επειδη αυτοι προσευχονται νομιζουν οτι δεν κανουν αμαρτιες ενω κανουν χωρις να το καταλαβαινουν , και το οτι σε εκριναν αμαρτια ηταν .
    Και το οτι πιστευεις οτι αυτη η κατασταση θα κρατησει μονιμα το κανει ακομη χειροτερο .
    Στο μυαλο σου ειναι τοσο δραματικα και αρνητικα ενω μπορει να μην ειναι και τοσο .
    Σταματα να εχεις τυψεις για το οτι πηρες τον συντροφο της φιλης σου δεν εκανες και φονο.
    Ομως ακομη και ο φονος συγχωρειται .
    Αν πιστευεις στο θεο και εχεις πραγματικα μετανοιωσει ,ο θεος στο εχει συγχωρησει και οσοι σε κρινουν καποτε θα τιμωρηθουν.
    Αν θελεις μου λες ποσο χρονων εισαι ? το εχω απλα απορια

Senior Member
    Quote Originally Posted by σοκολατα 14 View Post
    Μην σκεφτεσαι να αυτοκτονησεις δε ξερεις αν θα ειναι καλυτερα η οχι , μπορει να ειναι χειροτερα απο την τωρα ζωη σου .
    Και τοτε δε θα υπαρχει και γυρισμος .
    Δεν εισαι ποιο χαζη απο τους αλλους , οι αλλοι δεν εχουν κατι παραπανω απο εσενα .
    Γιατι ομως νοιωθεις χαζη και ασχημη ? δε γινεται να τα πιστευεις χωρις καποια αποδειξη .
    Για ολη την κατασταση , συγνωμη που το λεω κιολας , δε φταινε οι αλλοι .
    Στην εκκλησια που λες οτι δε σε θελουν η οτι ρεζιλευτηκες ναι φταινε και αυτοι αλλα τους αφησες και εσυ να σε επηρεασουν και να στεναχωρηθεις τοσο πολυ καιρο ενω δε θα επρεπε τωρα να σε ενοχλει καν .
    Η ζωη σου ειναι δραματικη και εσυ κατεστραμενη γιατι εσυ το πιστευεις .
    Λογικο δεν ειναι ? αν εσυ εχεις αρνητικες σκεψεις για εσενα και τη ζωη σου , αν σκεφτεσαι την αυτοκτονια πως περιμενεις η ζωη σου να γινει καλυτερη ?
    Μοναχη να γινεις μονο αν πραγματικα το θελεις οχι γιατι πιστευεις οτι η ζωη σου δε θα καλυτερεψει αλλα και εκει δε θα ηρεμουσες απλα θα ειχες την ψευδαισθηση οτι θα ησουνα αγνη επειδη θα ησουνα μεσα σε μοναστηρι , και οσοι σε εκριναν αυτη ακριβως τη ψευδαισθηση εχουν επειδη αυτοι προσευχονται νομιζουν οτι δεν κανουν αμαρτιες ενω κανουν χωρις να το καταλαβαινουν , και το οτι σε εκριναν αμαρτια ηταν .
    Και το οτι πιστευεις οτι αυτη η κατασταση θα κρατησει μονιμα το κανει ακομη χειροτερο .
    Στο μυαλο σου ειναι τοσο δραματικα και αρνητικα ενω μπορει να μην ειναι και τοσο .
    Σταματα να εχεις τυψεις για το οτι πηρες τον συντροφο της φιλης σου δεν εκανες και φονο.
    Ομως ακομη και ο φονος συγχωρειται .
    Αν πιστευεις στο θεο και εχεις πραγματικα μετανοιωσει ,ο θεος στο εχει συγχωρησει και οσοι σε κρινουν καποτε θα τιμωρηθουν.
    Αν θελεις μου λες ποσο χρονων εισαι ? το εχω απλα απορια
    τώρα είμαι 37 όταν πήρα το αγόρι της φίλης μου ήμουνα 24 από τότε υποφέρω και δυστυχώ με αποτέλεσμα να έχω ψυχοσωματικά και να ασχυμήνω πάρα πολύ

Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    τώρα είμαι 37 όταν πήρα το αγόρι της φίλης μου ήμουνα 24 από τότε υποφέρω και δυστυχώ με αποτέλεσμα να έχω ψυχοσωματικά και να ασχυμήνω πάρα πολύ

Εχει περασει παρα πολυς καιρο δε χρειαζεται να στεναχωριεσαι πρεπει να το ξεχασεις .
    Ολοι κανουνε λαθη , οσοι τα καταλαβαινουν και τα μετανοιωνουν συγχωρουνται .
    Ουτε καν σε καποιον που διεπραξε φονο δεν αξιζει να υποφερει τοσα χρονια απο τυψεις .
    Ξεχασε οσους σε κρινουν αυτων η αμαρτια ειναι μεγαλυτερη και ουτε καν το καταλαβαινουν νομιζουν οτι ειναι και σωστο .
    Αν σε κανει να νοιωσεις καλυτερα με το να γινεις μοναχη τοτε γινε , μονο αν το θελεις πραγματικα .
    Αν γινεις δε θα σημαινει πως εισαι τελειως σεμνη και αναμαρτητη .
    Κοντα στο θεο μπορεις να εισαι παντως και χωρις να πηγαινεις εκκλησια η να γινεις μοναχη.
    Μπορεις να του μιλας απο το σπιτι σου και να του ζητησεις να σε βοηθησει και να εχεις πιστη.
    Εκεινος αφου του θα του το ζητησεις θα το κανει .
    Και σε αγαπαει και σε δεχεται οπως εισαι .

Senior Member
    Και εγώ είχα τύψεις για πολλά χρόνια για διάφορα θέματα,μηπως Ολγίτσα μου είσαι παραπάνω υπερβολική απ'ότι πρέπει...
    σιγά τον γκόμενο που της έκλεψες....
    τον καμπαρετζή,δεν λέω ούτε εμένα θα μου άρεσε να κάνω κάτι τέτοιο σε φίλη μου-μήπως αν την έβρισκες τη φίλη σου και της ζήταγες συγνώμη να ήταν καλύτερα;;;;
    Πιστεύω ότι μόνο έτσι θα γίνεις καλύτερα ή μετά με φάρμακα...μου φαίνεται λίγο υπερβολικό να νιώθεις ενοχές για κάτι τέτοιο τόσα χρόνια...και ειδικά αφού έχεις μετανιώσει κιόλας
    Σταμάτα να ανοιγεις θέματα για τον ίδιο λόγο-μας έχεις κουράσει....υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα στον κόσμο.....εμμονή λέγεται αυτό που έχεις πάθει

Εξομολογήθηκες ποτέ;; πήγαινε σε κάποιον εξομολόγο και πες του τι συνέβη,θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα,αλλά προς Θεού μην ξανανοίξεις το ίδιο θέμα-είναι παθολογικό.!

Senior Member
    Και εξομολογήθηκα και πήγα στην εκκλησία αλλά από τότε αυτή η βλαμμένη η φίλη μου παρόλο που της ζήτησα συγνώμη δεν με αφήνει στην ησυχία μου να σταθώ στην εκκλησία με κυνηγάει και δεν με αφήνει ήσυχη και ντρέπομαι που έδωσα δικαιώματα σε κείνο τον χώρο και ντρόπιασα τους γονείς μου όταν άλλα κορίτσια είναι τύπος και υπογραμμός.

Senior Member
    Βασικά της έδωσα πολύ μεγάλη αξία της γκόμενας.

Και εγώ εξομολογήθηκα και φεύγοντας από τη εξομολόγηση ένοιωθα άλλως άνθρωπος σαν να πετούσα και ήμουν μες την χαρά αλλά έγινε κάτι την ώρα της εξομολόγησης εκείνες τις μέρες πριν μου έρθει έμμηνος ρύση παθαίνω έξαρση στις ιδέες αντί να πω αυτό που έπρεπε σε κάτι που ρώτησε είπα το αντίθετο δεν ανέφερα στον πάτερ ότι έχω αυτού του είδους την διαταραχή . Και μετά που το σκέφτηκα μήπως πρέπει να πάω να το εξομολογηθώ πάλι ? αλλά ο θεός ξέρω ότι με συγχώρεσε από την στιγμή που το εξομολογήθηκα έστω και μέσα από την δοκιμασία που περνάω ότι πιστεύω πολύ σε αυτόν και με την βοήθεια του θα ξεπεράσω το πρόβλημα που με απασχολεί . Τώρα ρε Όλγα αφού πήγες και εξομολογήθηκες όπως λες γιατί κάθεσαι και το σκέφτεσαι ακόμη από την στιγμή που μας διαβάζει ο πάτερ την συγχώρεση ο θεός μας συγχωρεί τις αμαρτίες μας αν συνεχίζουμε και να αναλύουμε τι κάναμε πριν πάρα αυτά σαν να μην έγινε τίποτα είναι το άκουσα και από ιερέα σε μία εκπομπή που μιλάει πάνω σε πνευματικά θέματα γνώμη μου ούτε να το σκέφτεσαι καν δεν θες να πας σε αυτήν την εκκλησία πάνε σε μία άλλη και πάρε απόφαση ώστε να προχωρήσεις και εσύ την ζωή σου να έχεις ελπίδα όχι απαισιοδοξία .

Senior Member
    Quote Originally Posted by χρυσοβαλαντου View Post
    αλλά ο θεός ξέρω ότι με συγχώρεσε

Που το ξερεις;;;Σου το ειπε;

Φυσικά και δεν μου το είπε αν έχεις μετανοήσει όμως πραγματικά και εξομολογηθείς και στην εκκλησία το λένε τότε και ο Χριστός συγχωρεί εξαρτάται και η πίστη του καθενός αν θέλει να μετανοήσει στα αλήθεια η να παραμείνει σαν άνθρωπος στα ίδια.

Φυσικά και δεν μου το είπε άλλα όποιος μετανοιώσει πραγματικά και εξομολογηθεί και ο Χριστός τον συγχωρεί βέβαια η πίστη του καθενός είναι διαφορετική άλλος πιστεύει λιγότερο η περισσότερο μόνο ένας αμετανόητος που δεν δείχνει ταπείνωση με το μυστήριο της εξομολόγησης δεν συγχωρείται από τον Θεό και μένει στα ίδια η πέφτει στα χειρότερα .

Θα πάω πάντως πάλι εξομολογηθώ γιατί και εγώ θέλω να γίνει σωστά το μυστήριο απλά θα πρέπει να του πω ότι έχω έμμονες ιδέες και βαρέθηκα να μιλάω για αυτό τελικά σκέφτομαι να κάνω βελονισμό αντί για ομοιοπαθητική νομίζω καλύτερη λύση την θεωρώ από το να παίρνω χάπια πάλι .

Senior Member
    Παντως συμφωνα με την Θρησκεια αν πας για εξομολογηση και παραλειψεις κατι τοτε αυτοματως διακοπτεται το μυστηριο και ειναι σαν να μην εξομολογηθηκες...Ρωτα τον εξομολογο σου...

Αυτό σκοπεύω να κάνω να πάω και να το συζητήσω με τον πνευματικό μου ότι από αυτό που έχω μου έρχονται διάφορες σκέψεις γενικά και άλλες φορές μου έτυχε να μου έρχονται ότι να ναι σκέψεις κουλές να σκέφτομαι κάτι και να θέλω να το πω και πήγα με μία διάθεση χαράς εκείνη την ώρα βρήκε να με πιάσει η παρενέργεια στην εξομολόγηση .

Page 1 of 2 12 LastLast