Νομιζω πως η μητερα μου εχει ΙΨΔ..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    αρα το μονο που σου μενει ειναι να την κανεις απο εκει.
    Για σας που δίνετε τέτοιες συμβουλές τύπου ''φύγε από κει'' θα πρέπει να της δώσετε και ένα 500αρι ευρώ το μήνα,ώστε να εξασφαλίσει το ενοίκιο του σπιτιού που θα νοικιάσει καθώς και τα πάγια έξοδα του σπιτιού,κατα τα άλλα το ''φύγε από το σπίτι'' είναι απλά αυτό που "ίσως να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα" όχι ότι θα είναι η σωτηρία απαραίτητα!

Κοντολογίς....αν έχεις χρήματα να ανεξαρτητοποιηθείς και νιώθεις έτοιμη,φύγε...αλλά επειδή ίσως να μη βρίσκεσαι σε αυτή την ομάδα...ούτε και ακόμα να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις ένα σωρό ευθύνες μόνη σου,απλώς πες της ξανά με αυστηρό τρόπο ότι τα πράγματα είναι άσχημα και πρέπει να ελέγξει τον εαυτό της,αλλιώς θα κινηθείς με διαφορετικό τρόπο(για παράδειγμα εισαγγελικά) και πίστεψέ με και εγώ σε αυτή την ηλικία τράβαγα ζόρια άλλα στην οικογένεια και μόνο μέσα από την απειλή,τα πράγματα άλλαξαν...

Γιατί σκέψου ότι κανείς δεν μπορεί να σου συμπεριφέρεται με τρόπο που να πλήττει τα δικαιώματά σου,σαν άνθρωπο.!
    Σκέψου το σοβαρά αυτό που σου λέω και πράξε ανάλογα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Για σας που δίνετε τέτοιες συμβουλές τύπου ''φύγε από κει'' θα πρέπει να της δώσετε και ένα 500αρι ευρώ το μήνα,ώστε να εξασφαλίσει το ενοίκιο του σπιτιού που θα νοικιάσει καθώς και τα πάγια έξοδα του σπιτιού,κατα τα άλλα το ''φύγε από το σπίτι'' είναι απλά αυτό που "ίσως να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα" όχι ότι θα είναι η σωτηρία απαραίτητα!
    Diana , πραγματικα πιστευω πως η απομακρυνση απο ενα αρρωστο περιβαλλον ειναι το πρωτο βημα για να απαλλαγει καποιος απο τα προβληματα του.
    Οτι δεν ειναι ευκολο το γνωριζω πολυ καλα , δεν μιλαω εκ του ασφαλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Diana , πραγματικα πιστευω πως η απομακρυνση απο ενα αρρωστο περιβαλλον ειναι το πρωτο βημα για να απαλλαγει καποιος απο τα προβληματα του.
    Οτι δεν ειναι ευκολο το γνωριζω πολυ καλα , δεν μιλαω εκ του ασφαλους.
    ΟΚ κατάλαβα με ποια έννοια το είπες...και συμφωνώ απόλυτα!
    Απλά μερικές φορές είναι τελικά πιο δύσκολο κάποιος να απομακρυνθεί από την οικογενειά του,που ενδεχομένως κατα τ'άλλα να του παρέχει αρκετά...και πάνω απ'όλα πρέπει να υπάρχει και ένα ικανοποιητικό εισόδημα για να γίνει κάτι τέτοιο...οπότε επειδή βρέθηκα και εγώ στη θέση της θεματοθέτριας πολύ πρόσφατα και παρότι η οικογένειά μου,είναι μία σχετικά εύπορης κατάστασης μολαταύτα τα χρήματα δεν με βγάζουν για να νοικιάσω,να πληρώνω λογαριασμούς,τρέχοντα έξοδα και να μου περισσεύουν για την προσωπική μου ζωή...

Ακόμα και για να αγοράσει κάποιος ένα σπίτι,θα πρέπει να μπει στην διαδικάσία να πληρώνει επ'άπειρον χαράτσια.φόρο ακίνητης περιουσίας,να μπει στην διαδικασία να το νοικιάζει αργότερα με ότι αυτό συνεπάγεται ή να το ξαναπουλήσει μισοτιμής.....είναι και προσωπικά θέματα αυτά....εγώ προσωπικά δεν έχω τέτοια κεφάλαια για να κάνω τέτοια κουμάντα,οποτε νομίζω ότι δεν είναι εύκολη κουβέντα ''φύγε από το σπίτι σου"

Page 2 of 2 FirstFirst 12