Απελπισια και Θανατος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11

Απελπισια και Θανατος

Γεια σας παιδια.Ευτυχως που βρηκα αυτο το site για να μιλησω καπου.Ποτε μου δεν εχω μιλησει για το πως νιωθω σε κανενα.Τα πραγματα ειναι απλα ειναι οτι δεν περναει μερα σχεδον που μην να σκεφτω πως θελω να παιθανω.Θελω να ζησω το θελω τοσο πολυ αλλα νομιζω οτι δεν μπορω.Παντα φανταζομουν αλλα ποτε δεν ζουσα και αυτο παντα θα το εχω καημο.Νιωθω ενα κενο που γεμιζει ποτε ποτε αλλα ειμαι τοσο βλακας ενα τιποτα, δεν ειμαι αξιος να ειμαι με κανενα γιαυτο οτι κανω το κανω μονος.Ντρεπομαι για μενα τοσο που οταν δω καποιον που με ξερει πολλες φορες αλλαζω δρομο.Ειναι και ενα προβλημα που εχω,δεν το ξερει κανεις αλλα μαλλον ειναι σοβαρο που χειροτερευει τα πραγματα. Ειμαι 17 χρονων αλλα νιωθω πως δεν εχω μελλον.Μακαρι να σκοτωνομουν εδω και τωρα αλλα ειναι και οτι φοβαμε που θα παω.Αλλα ειμαι καλος ανθρωπος ρε παιδια αληθεια λεω δεν μπορει να παω στην "κολαση" οπου και αν ειναι αυτο.Ειμαι απελπισμενος ελπιζω να συγκινηθει καποιος να μου απαντησει γιατι το χρειαζομαι.
    Τελος μια σκεψει μου ακομα θα πω.Ενταξει πιο το νοημα της ζωης μπορει να υπαρχει κατι και μετα απο αυτη εγω παντως ειμαι αρκετα αισιοδοξος με τη ιδεα του θανατου μπορει να φοβαμαι αλλα θα θυσιαζα τα παντα για να μπορεσω να νιωσω ελευθερος και ευτιχισμενος και που ξερετε ισως να το βρω εκει .Οσοι το εχουν νιωσει θα καταλαβουν πιστευω.

ΥΓ:Ειναι και αλλα πολλα που νιωθω αλλα δεν θελω να γινομαι κουραστικος

Black jack , σε νιώθω ρε , και εγώ ακριβώς σαν και εσένα νιώθω , δεν βάζω τέλος μονο και μόνο επείδη είμαι καλος άνθρωπος όλοι μου το λένε , αλλά έχω καταλάβει το οτι αν είσαι καλός στις μέρες με δεν σημαίνει τίποτα , δεν εχει αξια πλεον σε μια εποχη που ο καθένας κοιτάει να βολέψει τον κόλω του και να εκμεταλευτεί με οποιδήποτε τροπο .Ανοίκω και εγώ στην νεα γενιά οπου δεν υπαρχουν πλεον φιλίες και καλοπεράσεις αμα είσαι εστω και λίγο διαφορετικος , ανοίκω στον κοινωνικο αποκλεισμό τα τελαυταία 19 χρόνια Είναι κρίμα οι καλοί άνθρωποι να περνάνε χίλια ζόρια ενώ όλοι τα ρεμάλια και οι χαζές μάζες να κάνουν οτι γουστάρουν χωρίς να υπολογίζουν τίποτα .Ετσι και αλλιώς αυτό το κράτος δεν υπολογίζει κανέναν και γιαύτο είμαστε όλοι ενα μαύρο χάλι .Συνέχιζε να κάνεις post εδώ και θα δεις μεγάλη προθυμία και απαντήσεις , αυτό το forum είναι πολύ καλό .Κάνε κουράγιο , οι εποχές είναι δύσκολες , κανείς δεν ξέρει πλεον τι ξημερώνει αύριο

Senior Member
    Μπορεί να είναι loop όμως.
    Και να καταλήξεις στην ίδια σαπίλα πάλι και πάλι και πάλι.
    Δεν ξέρεις.
    Δεν γίνεσαι κουραστικός.
    Θα πεις και κόσμος θα σου πει.
    Είσαι 17,εάν δεν έχεις λευχαιμία η κάποιου αλλου είδους σαπίλα,δεν είναι sobaro.sou φαίνεται.

Banned
    φιλεμου λυπάμαι πολύ που νιώθεις τοσαο γκριζα σε τοσο νεα ηλικια, ευχομαι γρηγορα να χρωματησεις τα συναισθηματασου.
    προσωπικα δε ξερω τι να σου πω??μακαρι να ειχα μια ζωη παραδηγματικη για να μπορεσω να μηλησω, βλέπεις εγω την ζωη μου την βρομισα στην ηλικιασου, το πιο ομορφο δωρο το ξεφτηλισα!! το επεξα ,το εφτασα στο τερμα, για λιγη ωρα καπωτες το ειχα χασει τελειως, αλλα τωτες το λατρεψα!! ηταν όμως καπως αργα, κι πλεον μαζευω τα κοματιαμου.
    θα σου ελεγα να μην τα παρατας!!!να προσπαθεις να μηλας στον κοσμο, κι ακομα κι μετα να νιώθεις ντροπη να μην τα παρατας!! αν καμεις την αρχη θα δεις που μετα λιγο λιγο θα εισαι καλητερα!!κι γραφε , γραφε!!! εδώ, μονος σου, οπου νανε, βγαλε από μεσα σου ότι γκριζω!!! πες τα εδώ, βγαλτα!!! εδώ όπως ειπε κι ο φιλος είναι πολύ βοηθιτηκο, εάν γραφεις εδώ δεν εχεις το πρόβλημα της αμεσης επαφης με καποιον αρα μπορεις να αρχησεις από εδώ, καντωω!!
    σορρυ που μηλω ετσι απλα λογο της ηλικας σου, κι λογο των λαθων που εκανα τωτες μου βγηκε αυτή η λαχταρα να σε προτρέψω να ΖΗΣΕΙς!!!! σε ζηλευω!! μακαρι να γυρναγα στα χρονια σου!!! δεν θα δοκιμαζα πωτες!!!!!! καμια ουσια!!! ουτε για πλακα!!! τυποτα!!!! αλλα είναι αργα για μενα, λοιπον για εσενα είναι η αρχη καντω!! όπως ελεγε κι ενας κοντος γαλλος στρατηγος¨), αν στα 18σου βαλεις σκοπο κι πισμα να γινεις προθυπουργος θα γινεις!!!! - δεν σου λεω να γινεις κατι τετοιο απλα στο λεω ως προς το ότι εισαι στο σημειο που μπορεις να κατακτησεις τον κοσμο!!!!! καντωωωω!!!! ζησεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλε Γιωργο και εγω θελω να ζησω αλλα ειναι και αυτο το προβλημα που εχω που δεν με αφηνει σε ησυχια.Ας το πουμε προβλημα υγειας.Δεν ξερω αν ειναι σοβαρο αν και νομιζω πως ειναι και με τον καιρο χειροτερευει αλλα κανεις δεν το ξερει γτ ντρεπομαι τοσο να το πω.Τουλαχιστον αν ηξερα τι ακριβως ειναι και πως μπορω να απαλλαχθω απο αυτο θα ειχα μια ελπιδα πως κατι θα κανω στο μελλον.(Αν θες μπορω να στο εξηγισω καλυτερα αν δεν καταλαβες).Απο την αλλη θελω να με συμβουλεψεις επειδη εχεις περασει απο αυυτα.Καταρχας με οσους συναναστρεφομαι κυριως στο σχολειο δεν βρισκω κατι ενδιαφερον και δεν θα ηθελα να κανω παρεα αυτοι ειναι τελειως διαφορετικοι απο εμενα πλουσιοπαιδα για να σου δωσω να καταλαβεις δεν νομιζω πως εχω να πω κατι μαζι τους και οταν λεω συναναστρεφομαι μην φαντασεις πολλα πολλα τις περισσοτερες φορες μονος καθομαι.Αυτο που νιωθω λοιπον εναι οτι μονο οταν πινω παιρνω λιγη αξια και μπορουν να με δουν αυτοι που θελω να με δουν σαν καποιο δικο τους και πως μονο οσοι πινουν ειναι μαγκες.Αν δλδ βγω χωρις να γινω νιωθω απλα χειροτερα απο οτι νιωθω οταν καθομαι σπιτι.Δηλαδη για να καταλβεις ειναι αυτοι που δεν θελω να κανω παρεα και αυτοι που θελω αλλα δεν μπορω γιατι δεν ειμαι αξιος να ειμαι με αυτους γιατι ειμαι βλακας και ετσι ξεκιναει η ντροπη αν τυχει και αραξω με καποιον που θα ηθελα να κανω παρεα.Βεβαια ειναι και τοσοι αλλοι που δεν εχω γνωρισει αλλα πως να μπορεσω να τους γνωρισω οταν δεν βγαινω εξαλλου δεν εχω και κανενα να βγω.Δεν ξερω αν σου φαινομαι κακομοιρης και μιζερος αλλα μπορει και να ειμαι.Ντρεπομαι για μενα και δεν προκειτε να σταματησει ποτε αυτο αφου το παρελθον παντα θα υπαρχει.Και οταν με σκεφτομαι το εαυτο μου παλια δεν θυμαμε κατι που να ειχα κανει που να ειμαι περηφανος.Παντα ειμουν δειλος και προσπαθω να μην σκεφτομαι καθολου τι εχει συμβει πολλες φορες εχω νιωσει ταπεινωμενος και οταν οι εικονες μου ερχονται στο μυαλο νιωθω τα ιδια συναισθηματα για αυτο προσπαθω να μην το σκεφτομαι καθολου.

Senior Member
    Δεν παίρνεις καμια αξια όταν πίνεις.
    Και στο λέω σαν κάποιος που δεν μπορεί να βγει χωρίς να πιει γιατί νιώθει σαν την μύγα μες το gala χωρίς αλκοόλ έξω.
    Σου φαίνεται ότι το αλκοόλ σε χαλαρώνει και σε κάνει πιο ανοιχτό και ευχάριστο...
    Ναι,δεν ισχύει τίποτα από αυτά.
    Το αλκοόλ,ειδικά από ένα σημείο και μετά σε κάνει γελοίο,χαζό,και διαφορα αλλα από τα οποια κανένα δεν είναι καλο.
    Πίστεψε με,είναι λάθω μονοπάτι.
    Και γιατί δεν είσαι άξιος να κανεις παρέα με κάποιους?
    Είναι γιοργκόνι και εσύ δεν είσαι δηλαδή?
    Τι φάση να oum?

Αντρεα στην ψυχη μου εχω σιγουρα σαπιλα αλλα στο σωμα μου δεν ξερω μπορεις να το πεις και ετσι κατα καποιο τροπο μην νομιζεις οτι θα κλαιγομουν αν δεν το ειχα αυτο μπορει να ενιωθα κενο και ντροπη αλλα κατι θα εκανα εστω και μονος ακομη εχω ενδιαφεροντα μπορει να αυτοκτονουσα αλλα δεν θα ζητουσα βοηθεια γιατι στο χερι μου ειναι να τα αλλαξω ολα.Οταν ομως εχω αυτη τη "σαπιλα" νιωθω απελπισια δεν αντεχετε πιστεψε με.
    Οσο γαι σενα χωρις σκια δικιο εχεις αλλα μπορω να πω ισως ενα απο τα λιγα καλα για τον εαυτο μου πως δεν ειμαι και τοσο κοροιδο.Μπορω να σου πω οτι ειμαι αρκετα καχυποπτος τωρα για τον κοινονικο αποκλισμο εχχεις απολυτο δικιο το διαφορετικο παντα ενοχλει.

Senior Member
    Καλά,τι έχεις?
    Η λέξη σαπίλα δεν προσδιορίζει την πάθηση σου.

το ξερω πως δεν παιρνω αξια αλλα δεν μπορω να σου εξηγησω αυτο που ενοω καλυτερα.Οσο για το οτι δεν νιωθω αξιος δεν υπαρχει γιατι ετσι νιωθω αλλα οχι με ολου ς συνηθως με οσους γνωριζω που δεν ξερω απο παλια ειμαι λιγο καλυτερα στην αρχη αλλα παντα φοβαμαι τι θα πω και τι θα κανω για να μην με παρουν για χαζο αλλα πολλες φορες νομιζω οτι παλι εκανα κατι λαθος και οτι δεν με εχουν σε εκτιμηση.Για την παθηση που λες δεν ξερω πως να στο πω αλλα θα προσπαθησω να το πω οσο πιο κομψα γινετε.Πριν χρονια ειχε εμφανιστει μια ελια στα γενετικα μου οργανα η οποια με τον καιρο χειροτερευει εχουν δημιουργηθει και φλεβες, αλλα και κατι αλλο που μοιαζει με ελια ομως ειναι ενα με το δερμα δηλ δεν ειναι εξωγκομα (κρεατοελια).Γενικα ετσιι οπως το βλεπω στο συνολο δεν μου φαινετε πολυ φυσιολογικο εκτος απο αυτα τα 2 προβληματα που εχει.Η ντροπη που νιωθω τωρα ειναι απεριγραπτη ποσο μαλλον να το πω σε καποιον απο κοντα ειδικα σε μελος της οικογενιας μου γιατι δεν ξερω που αλλου μπορω να το πω.Μπορει να σου φανηκε χαζο και αστειο αλλα τουλαχιστον ξαλαφρωσα λιγο που το ειπα καπου.Ελπιζω να μην με παρεις για βλακα.

Senior Member
    Πρέπει να πας σε έναν δερματολόγο ρε αδερφέ,και φυσικά πρέπει να το πεις στους δικούς σου.
    Είναι κάτι σημαντικό,και δεν είναι να παίζεις ειδικά με των mister happy σου.
    Και μονο που λες χρονια,δηλαδή ξεκολλα,μιλα με των πατέρα σου,πες του το και το πάμε σε έναν δερματολόγο.
    Όσο για το αλκοόλ,ξέρω τι νομίζεις ότι σου προσφέρει,μιας και μένα μου προσφέρει το ίδιο,επίσης σε όλους τους αλκοολικούς το ίδιο προσφέρει,τίποτα πραγματικό,ψευδαισθήσεις.

Banned
    καλημερα φιλεμου.
    μην χανεις ουτε μερα δεν πρεπει να παραμελεις τον εαυτοσου εχεις υποχρεοση προς το σωμασου. κι χωρις παρεξηγηση μην το παρεις στραβα καλο ειναι να πας σε ενα ψυχολογο. δεν προκετε να μαθει κανεις τυποτα ειναι υποχρεομενος να κρατα. κι να μην λέει.
    φιλεμου πολυ ευχαρηστος να σου πω κι να ρωτησεις οτι θες ομως δεν ειμαι ειδικος ουτε να παρεις σαν κανονα οτι κι να σου πω. ποσο μαλον απο μενα που εχω τοσα στραβα κανει που εχω χαλασει τα καλητερα μου χρονια.
    νομιζω οτι δεν ειναι μαγκας οποιος πινει ουτε οτι τσακονετε καλητερα. απεναντιας εαν το δουν ετσι οποιος ειναι υγειες κι αθληται αυτος λογικα θα εχει το πλεονεκτημα της αντοχης. στην τελικη σχολειο ειναι οχι πρωτσθλημα πυγμαχιας. αστους αυτους να λενε οτι θελουν. εσυ ν κανεις παρεα αυτους που ειναι κοντασου