Είμαι εντελώς χαμένη ερωτικά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Junior Member

Unhappy Είμαι εντελώς χαμένη ερωτικά

Γεια σας , αυτη τη φορα θα θελα να μοιραστω μαζι σας αυτο που με ποναει χρονιαρες μερες ....ειναι το θεμα της καρδιας μου.....εδω και σχεδον ενα χρονο ειμαι σε σχεση με τον Χ. και ειναι ολα καλα ...ειναι γλυκος περιποιητικος ομορφος εχει ολα τα καλα ενος αντρα ακομη και σεξουαλικα δηλαδη ειναι ....τελειος!!!!!!
    Το προβλημα μου ειναι....ο πρωην μου.....ο Μ. τα χαμε σχεδον 2 χρονια χωρισαμε τον περασμενο φλεβαρη....εκεινος αρκετα γλυκος καλο παιδι (με τη καλη εννοια παντα) αλλα αρκετα.....νευρικος....δεν λεω ωραια ηταν μια χαρα παιρναγαμε αρκετες φορες αλλα αυτα τα νευρα του........αχχ!! παιζαμε παιχνιδια στον υπολογιστη π.χ. να και παναγιες και διαολια!!μια αλλη φορα ειπα οτι η μανα του με εχει παρει με στραβο ματι με εκραξε ασχημα....ασε που ηταν αληθεια τελικα με ειχε κραξει για ακυρα πραγματα και πολλες φορες κλαιγοτανε .....μεχρι και π****** με εχουν πει η μανα του και ο πατερας του!!!και να σας πω ενα πραγματικο γεγονος για παραδειγμα...μια μερα στο σχολειο (παω νυχτερινο) μου κολλουσανε κατι αγορια ασχημα (επειδη ζωγραφιζω ειχα αφησει ενα σκιτσο πανω και ενω ειχα σχεδιασει μια κοπελα ηρθαν αυτοι και μου ζωγραφισαν ......πανω στο στηθος της πραγματα που φανταζεστε τι μπορει να ναι και δεν ηταν η μονη φορα) και ηρθε εκεινος να με προστατευσει και πανω στη προσπαθεια εφαγε αυτος το ξυλο!!!!!και πηγαμε σπιτι του και τα πε αυτος στη μανα του και στον πατερα του και ειπαν να με χωρισει γιατι στεναχωρει τη μανα του....και οι φιλοι του τα ιδια κανεις δεν με γουσταρε μαζι του γιατι ο Μ. με εβγαζε με ολα τα στραβα του κοσμου....βεβαια αργησα να το καταλαβω το ζωον (μουτζωνομαι).
    Τωρα απο τον Ιανουαριο που χωρισαμε....ηταν οτι δεν μπορουσα να του συγχωρεσω τοτε που με παρατησε στα δυσκολα μου.....πεθανε η μητερα μου και ειχαμε χωρισει μια μερα πριν (αυτος με χωρισε γιατι λεει ειμαι πιεστικια .....και μαντεψτε μεσω ενος παιχνιδιου με χωρισε)~!!!ουτε στη κηδεια δεν ηρθε να με υποστηριξει ουτε τιποτα.....ημουν σε τοσο μαυρο χαλι που εκεινος μετα απο ενα μηνα και βαλε το πηρε πανω του σαν εκμεταλλευσιμο....επαιζε με τη στεναχωρια μου πηγαιναμε σπιτι του και καναμε ερωτα!!!!ελεγε οτι με ηθελε πισω!!!! μετα απο μια μερα ελεγε δεν μπορω και δεν μπορω να μαι μαζι σου....!!τον Οκτωβριο μερικες μερες πριν τα γενεθλια μου τα βρηκαμε σοβαρα....!!το θεμα ηταν οτι σε μερικους μηνες θα εμπαινε στρατο και θα ταν δυσκολο για τη σχεση μας......τελικα τον Ιανουαριο χωρισαμε υστερα απο δικη του αποφαση (παρολο που ελεγε οτι παιρναμε μαζι τις αποφασεις παπακιαααααα αυτος τις επαιρνε απο μονος του).....και ετσι πηρα εμπρος για παρακατω....τελη Γεναρη γνωρισα τον Χ. και τα φτιαξαμε σε ενα παρτι.....ηταν οτι πιο γλυκο ειχαν δει τα ματια μου....χαρη σ αυτον εχω ζωη!!!και φιλους και γονεις που με αγαπουν και τα παντα!!!!
    Μονο που ο Μ. δεν το αφησε ετσι!!! με κυνηγησε με στριμωξε απειρες φορες οποτε ερχοταν με αδεια και δεν ξερω καθε φορα που γινοταν αυτο ενα κομματι μου τον ηθελε πισω και ενα αλλο τον εδιωχνε!!!!φυσικα δεν του δινομουνα .....αλλα ηθελα!!!ενιωθα οτι ηθελα να τον αγκαλιασω να τον φιλησω να κανω ερωτα μαζι του!!!μετα απο καιρο αυτο το αισθημα χαθηκε και τον βλεπω καπως σαν φιλο αλλα και καπως ερωτικα ακομα αλλα με δυσκολια!~~τωρα προσφατα ειχα τσακωθει ασχημα με τον Χ. και ειμασταν σε μεγαλη αποσταση για λιγο καιρο....βεβαια ο Μ. δεν εμεινε ετσι μου κολλαγε μου λεγε να βγουμε για φαγητο και να δουμε πως θα παει ειχε αλλαξει εντελως η συμπεριφορα του!!!!αλλα δεν μπορουσα....δεν ηθελα να αφησω τον Χ. οχι οχι δεν μπορουσα να του το κανω αυτο...!! ειχαμε κανει ονειρα τρελα ονειρα ειχαμε δεθει πολυ!!! ετσι εφυγα απο το σπιτι και αφησα τη συζητηση με τον Μ. στο "που πας" που με ρωτησε!!και πηγα και βρηκα τον Χ. με περιμενε στο μερος μας!! με αρπαξε με φιλησε και μου ψιθυριζε σ αγαπαω μη ξαναφυγεις μη πας σε αυτον μη σε παρακαλω εσενα θελω μονο εσενα θελω να κανουμε τα παντα τα ονειρα μας ολα!!!και τα βρηκαμε......ετσι δεν ξαναμιλησα με τον Μ. για πολυ καιρο....μεχρι που μια μερα περασε απο το μυαλο μου να δω το προφιλ του και να δω αν εχει βαλει καμια φωτο.....η κανα τραγουδι...οτιδηποτε τελος παντων!!!!και ειδα οτι με μπλοκαρε στο φβ του....απορρησα αλλα μετα εμαθα απο αλλου οτι ειχε κοπελα!!!τη 1η του κοπελα (σε σχεση μονο) και αυτη τον ειχε παρατησει στη μια βδομαδα ανευ λογου και αιτιας!!!! η καρδια μου ηταν ετοιμη να σπασει!!!!γιατι με αυτη γιατιιιιιιιιιιι? πριν 2βδομαδες και λιγο παραπανω μου λεγε σ αγαπαω!! ετσι στον αερα ολα αυτα τωρα?? αστε που ειναι ιδιαιτερα εμφανισιμη (τι να κανουμε εμεις τα φτωχαδακια τι να βαλουμε.... -0 ευρω) δεν θα απορρησω ακριβως το της βρηκε...τα κοκκινα (βαμμενα) μαλλια της? τα γαλαζια ματια της? εκλαιγα απο τη στιγμη που το μαθα.....δεν ξερω αν ειναι καθαρη ζηλια ή μισος ή οτιδιποτε αλλο παντως δεν ξερω τι να κανω θελω να τον βρω να τον ρωτησω γιατι ολα αυτα!!!!μεσα μου σιγοκαιει ενα σ αγαπω αλλα δεν ειναι καν αληθινο ισως να ναι ενα ηλιθιο απωθημενο αλλα φοβαμαι δεν θελω να πληγωσω τον Χ. εχει κανει αυτα που δεν εκανε ο Μ. για μενα φερεται οπως δεν μου φεροταν με ακουγε με βοηθαγε με ποναγε!!!! αλλα δεν ξερω τωρα δεν νιωθω τιποτα θελω να καταστραφει αυτη.....που μου λεγε πιο παλια οταν ειχαμε χωρισει οτι δεν τρεχει τιποτα...ποιος ξερει οσο τα χαμε με τον Μ. μπορει και να το τριβανε το πιπερι....νιωθω να βραζω....εβαλε αυτη μια φωτο τυπου "Η Ευχη μου : Μια ζωη μαζι σου" και εκεινος της απαντησε με :* και μετα αυτή "δέχεσαι? :Ρ" και λέει αυτός φυσικά χιχιχι :* Ε?ΠΟΙΟΣ?ΤΙ? πως!!!! νιωθω τοσο μειονεκτικα που αυτη ειναι πιο ομορφη απο μενα πιο εμφανισιμη απο μενα που δεν ξερω....εδω μεχρι και τα μαλλια μου (χρωμα κορακι.....) ελεγα να τα κανω κοκκινα......μηπως και ομορφυνει η μαπα μου.....ελεγα να αρχισω γυμναστηριο...με τι λεφτα? ουτε δουλεια δεν βρισκω!!!!....νιωθω συνεχεια τα βραδια τα δακρυα να κυλανε οποτε το σκεφτομαι....ειδικα οταν ειμαι με τον Χ. . Τωρα τη Πρωτοχρονια θα ειμαστε μαζι σε ταξιδακι για 4 μερες με τον Χ. και ισως με βοηθησει λιγακι....!δεν θελω να του πω τιποτα τετοιο γιατι θα πληγωθει πολυ.......του Μ. του εστειλα σε email αυτα που επρεπε να του πω...και το βασικοτερο να ναι καλα στη ζωη του...και καλη χρονια φυσικα....το να καταραζεσαι καποιον δεν σε κανει ανωτερο.....εκεινος βεβαια ξερω οτι δεν θα μου απαντησει....τα γραφω ολα αυτα γιατι δεν ξερω που να μιλησω!!!τα κραταγα ολα αυτα μεσα μου!!!!
    Θα χαρω να συζητησω μαζι σας!!!
    Καλα Χριστουγεννα και Καλη Χρονια~~!!!

Senior Member
    Μην τα πρηζεις στον Μ. ασε να κανει την ζωη του και αμα εχεις σκοπο να παιζεις ακομα με αυτον...ασε ησυχο και τον Χ. δεν σου φταιει σε κατι το παιδι,κατσε μονη σου να δεις τι θες και μετα.

Junior Member
    δεν διαβασες μαλλον καλα τι εγινε με τον Μ. .....και δεν ειχα σκοπο να παιξω μαζι του....μαλλον με εχεις περασει για π******....

Banned
    εγω εχω την εντυπωση οτι οπως γνωρισες τον Μ σε λιγο θα γνωρισεις τον Χ σε λιγο τον Ψ κ σε λιγΟ τον Ω το θεμα ειναι γιατι αλλαζεις συνεχεια σχεσεις?εισαι πολυ ομορφη κ σου κολανε πολοι ?

Junior Member
    σε πληροφορω αγαπητε οτι εχω κανει σε ολη μου τη ζωη μεχρι τα 20 μου 3 σχεσεις.....δεν ειπα οτι ειμαι ομορφη αν διαβασεις λιγο στο τελος δεν νομιζω πως θεωρω τον εαυτο μου ομορφο!!!!!αγαπαω τον Χ.! με ολη μου τη καρδια το ορκιζομαι αυτο στη ψυχη της μητερας μου!!!!εντάξει φοβαμαι τη μοναξια παρα πολυ για αυτο αλλαξα σχεση μετα απο ενα μηνα και βαλε.....

Banned
    δηλαδη ολο αυτο το κατεβατο που εγραψες τι διαφορα εχει απο αυτο το τραγουδι? http://www.youtube.com/watch?v=2CvV-ryuaFQ

Junior Member
    απλα ηθελα να καλυψω ολες τις λεπτομερειες....τουλαχιστον δεν ανεφερα 5000 γκομενους :)
    μαλλον με εκοψες για λαθος τυπο κοπελας .....

Banned
    Eγω θα ελεγα οτι εισαι λιγο ανωριμη..Βεβαια λογικο 20 χρονων εισαι :)

Καλο ειναι να μενουμε λιγο μονοι,μεχρι να δουμε τι θελουμε απο την ζωη μας..Επισης εναρξη νεας σχεσης πανω απο εναν χωρισμο που εγινε μεσα στον μηνα μονο μπερδεματα φερνει.
    Μεινε και λιγο μονη αγαπητη..Εχω την εντυπωση οτι τον Χ τον εκμεταλλευεσαι λιγο.

Junior Member
    οχι δεν τον εκμεταλλεύομαι .....πραγματικά δεν είμαι τέτοια.....τώρα για το ανώρυμη δεν λέω όχι....ίσως και να είμαι :) αλλά φίλε η ηλικία δεν θα σε κρίνει αν είσαι ώριμος ή οχι!!

Banned
    Σαφως δεν σε κρινει η ηλικια,οταν ομως παιζεις με 2 ανδρες συγχρονως δεν ειναι ανωριμοτητα?Και εγωισμος μαζι θα ελεγα.

Banned
    Quote Originally Posted by EpheChan View Post
    απλα ηθελα να καλυψω ολες τις λεπτομερειες....τουλαχιστον δεν ανεφερα 5000 γκομενους :)
    μαλλον με εκοψες για λαθος τυπο κοπελας .....
    ναι μπορει να μην ειπες για 5000 γκομενους αλλα εγω ψιλοχαθηκα στο κειμενο σου οπως αυτο το τραγουδι δε μπορω να καταλαβω πως θυμοταν αυτους τους στιχους κ τους ελεγε

αχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα χαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχ

Junior Member
    δεν παιζω με τον Χ. ουτε με τον Μ. , Αγαπαω απιστευτα οπως ειπα τον Χ. απλα ο Μ. μου χει κανει ζημια με τις πραξεις που εκανε!!!!σου λεω ερχοτανε κατω απο το σπιτι μου μηνυματα τηλεφωνα, στριμωγματα....δεν ενεδωσα ουτε μια φορα στο να γυρισω μαζι του μεχρι και αριθμο αλλαξα!!!!εγω ηθελα μονο να συζητησω επειδη μου δημιουργηθηκε ολο αυτο τη ζηλεια που ενιωσα που τα εφτιαξε με τη πρωην του στο μισος που του χα γιατι τελικα ειδα ο μ******* οτι αν γυρνουσα τα ιδια θα μου εκανε!!!!και ξεχασα να αναφερω οτι αυτος με ειπε δεν εχεις καμια ομορφια μονο ο χαρακτηρας σου !!!! η Δ. (κοπελα του τωρα) ειναι ισως η μια για μενα.....και μουν*** και προσοντα και καλο κρεββατι...εσυ ειχες μονο απ τα δυο χαρακτηρα και καλο κρεββατι.....

ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΝΙΩΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!!!
    ΑΡΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ!!!!
    ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ !!!
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ..!!!ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΠΟΤΕ!!!!
    (ουφ)

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ναι μπορει να μην ειπες για 5000 γκομενους αλλα εγω ψιλοχαθηκα στο κειμενο σου οπως αυτο το τραγουδι δε μπορω να καταλαβω πως θυμοταν αυτους τους στιχους κ τους ελεγε

αχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα χαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχ

oh my......!!!! xD σορρυ εγραφα γρηγορα !!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα� �!!!!

Banned
    Αφου αγαπας τον Χ κοιτα να εισαι ενταξει μαζι του..Ο Μ προφανως ειναι και λιγο μαλακας και μαλλον ο εγωισμος σας κρατουσε μαζι.Λογικο ειναι και αυτος να συνεχισει την ζωη του ο Μ και αφου δεν σου φερθηκε και καλα νομιζω τζαμπα ασχολεισαι!Το αν εισαι ομορφη το ξερει η νεα σου σχεση που σε κανει ευτυχισμενη,δεν θα σε υποτιμησει κανενας Μ.
    Καλο βραδυ.

Junior Member
    Καληνύχτα και σε ευχαριστώ :)

Page 1 of 2 12 LastLast