Results 76 to 90 of 90
Thread: Γάμοι ομοφυλοφίλων
-
05-01-2014, 16:44 #76
Ολοι οι ανθρωποι εχουν ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις. Τωρα περι υιοθεσιας παιδιου απο ομοφυλοφιλους μιας και εχουν τα ιδια δικαιωματα δεν βλεπω το λογο να μην πρεπει να γινει. Το μονο που φοβαμαι ειναι σε μια χωρα σαν την Ελλαδα οι πρωτοποροι που θα το κανουν αυτο θα εχουν να αντιμετωπισουν ενα σωρο μαλακιες απο συμπολιτες τους και το παιδι κατ'επεκταση. Δεν ζουμε στον μεσαιωνα αλλα η βλακεια καλα κρατει ακομα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 05-01-2014, 17:28 #77
06-01-2014, 02:27 #78
Έχεις ταμπουρωθεί πίσω από το επιχείρημα της θρησκείας και δεν ακούς τίποτε άλλο. Ωραία εγώ σου λέω βγάλε τη θρησκεία στην άκρη. Δεν πάμε να αλλάξουμε την θρησκεία αλλά το κράτος. Να δεχτώ το επιχείρημα όχι για τη θρησκεία αν και μέχρι και ο Πάπας τελευταία έχει αλλάξει τη θέση του πάνω στο θέμα. Το πολιτικά και κοινωνικά μέχρι εκεί σου επιτρέπεται πού το στηρίζεις; Ποιό είναι το επιχείρημά σου εκεί που δεν έχεις το επιχείρημα ότι δεν το επιτρέπουν οι γραφές;
06-01-2014, 04:56 #79
Που 'σαι Νόκας :P Νταξ.. το διάβασε η άλλη και το καταλαβαίνει ως ένα σημείο, δεν παύει όμως να το θεωρεί άδικα υπερβολικό και μια τερατώδης αντίφαση από μέρους της εκκλησίας σας προς τους γκέι.
Καλά , όσο για το δεύτερο.. Δεν τα ξέρεις καλά , Νοκας. Δεν έχουμε θεοκρατικό πολίτευμα ; )
Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αφήσεις στην άκρη της βεγγαλικές απειλές που ξεφουρνίζει η εκκλησία σας.
Δεν έχει καμία επιρροή στα πολιτικά ζητήματα και κατ' επέκταση στο θέμα μας όσο και να χτυπιέται αυτή ή εσύ.
06-01-2014, 05:22 #80
Ακριβώς αυτό!
Σαν να λέμε ότι: η μειοψηφία της lgbt κοινότητας πρέπει να προσαρμοστεί με τα δεδομένα της πλειοψηφίας straight κοινότητας και όχι το ανάποδο :P
Μ' άλλα λόγια οι gay, λεσβίες κτλ πρέπει να αποκτήσουν δικαιώμα στο γάμο και τις υιοθεσίες προκειμένου να είναι ενσωματωμένοι, ίσοι και με ίδια δικαιώματα όπως η πλειοψηφία!
Προσαρμοσμένοι, όμορφα και καλά , ενσωματωμένοι στην κοινωνία της πλειοψηφίας.
Θέλω να πω και κάτι πάνω στο σχόλιο σου για την γκέι μόδα κτλ.
Δεν υποστηρίζουμε τους γκέι για λόγους μόδας ή για να το παίξουμε προοδευτικοί και ανοιχτόμυαλοι και γαμάτοι. Είναι αστείο ρε 'συ αυτό!
Τους υποστηριζούμε επειδή οι απόψεις σαν τις δικές σου, δημιουργούν τα περιθώρια με απότελεσμα να γίνεται η ζωή δύσκολη μέσα στην κοινωνία για αυτούς τους ανθρώπους.
Αντίθετα, οι απόψεις σαν την δική μου, δεν δημιουργούν περιθώρια στην κοινωνία- τα ενσωματώνουν.
Κι έτσι η κοινωνική , καθημερινή ζωή γίνεται καλύτερη όχι μόνο τώρα πια για την παρτάρα μου, αλλά και για το περιθώριο που έχετε δημιουργήσει.
06-01-2014, 15:28 #81
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΩΡΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ....
Πριν μ κραζατε τους παππαδες π οτι ειναι πουστ%δες και τωρα μ φερνεις στην κουβεντα τον αρχιεραιτικο τον Πάπα....
Παρτε ναχετε....Γιατι το θελετε να εχετε συζητηση επιπεδου...
http://www.youtube.com/watch?v=9KZUF2vTIcA
06-01-2014, 15:30 #82
Ιτ'ς σαμθινγκ ρονγκ γουιθ γκει γκαις δεν το καταλαβενετε;;;;;
06-01-2014, 16:40 #83
06-01-2014, 16:50 #84
06-01-2014, 18:41 #85
Δεν εχω παρακολουθήσει το θέμα από την αρχή να πω όμως και γω κάποια πράγματα.
Δεν είχα ποτέ gey φιλο η ομοφυλόφιλο και ούτε θα είχα ποτέ θέμα να αποκτήσω το αντίθετο μάλλον.
Αυτό που με ενοχλεί είναι η επίδειξη ορισμένων για παράδειγμα το προκλητικό ντύσιμο η βάψιμο που κάνουν. Άνθρωποι που βγαίνουν στα κανάλια και ρεζιλευονται αυτό με ενοχλεί.
Φυσικά δεν με ενοχλεί μόνο στους ομοφυλόφιλους μην παρεξηγηθώ, αυτό που θέλω να πω είναι η στάση του καθένα στην κοινωνία .
Τι με νοιάζει εμένα τι κάνει ο κάθε άνθρωπος στην κρεβατοκάμαρα του?
Τι είναι το νορμάλ ?
Τώρα τα νέα παιδιά ξυριζονται ( αγόρια) straight και μιλάμε για ολικό ξύρισμα πάνω κάτω. ( το πληροφορήθηκα από κολλητη με αδελφό 25αρη χαχαχαχα μου έφυγε το μαλλί )
Σε λίγα χρόνια ποια θα είναι η σεξουαλικότητα των νέων ?
Για τους παπάδες τώρα τι να πείς ?
Πόσα όργια έχουν ακουστεί, τα μοναστήρια να είναι καλά ( ακόμα και παράνομα ζευγάρια πήγαιναν διακοπές για να κρύψουν τον έρωτα τους κυριολεκτικά εχω και περίπτωση μέσα στην οικογένεια, άλλες εποχές όμως παλιές )
Οικογένεια τώρα μπορεί ο καθένας να κάνει, η ένα απλό σύμφωνο συμβίωσης. Ο γάμος με παπάδες εκκλησία και τα συναφή έχουν λίγο ξεπεραστεί. Εάν δεν προκαλείς δεν ασχολείται κανείς,
Και υιοθεσία να γίνει η παιδί τελος παντων να έρθει ανάμεσα σε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι ποιο θα είναι το θέμα ?
Αγάπη να υπάρχει και τίποτα άλλο , ας κοιτάξουμε γύρω γύρω να δούμε πως μεγαλώνουν πολλά παιδιά σήμερα και ύστερα να γινομαστε πουριτανοί.
06-01-2014, 20:28 #86
Το σημερινο περιστατικο παντως στον Πειραια για εμενα ηταν φαουλ..Δεν κερδιζεις κανεναν σεβασμο με αυτο τον τροπο.
Μην σεβαστεις τον Μητροπολιτη αγαπητε ομοφυλοφιλε,σεβασου την σημερινη μερα και το θρησκευτικο συναισθημα καποιων..Επισης λυπαμαι που γινονται υποχειρια πολιτικων συντεχνιων,γιατι κατι τετοιες κινησεις ειναι πολιτικα υποκινουμενες σχεδον παντα.
Υπαρχουν και αλλοι τροποι να κερδισεις εδαφος και σεβασμο ο οποιος παντα κερδιζεται και δεν απαιτειται.
06-01-2014, 20:50 #87
06-01-2014, 20:54 #88
Φτανει εσυ Νοκας..
06-01-2014, 21:03 #89
Παντως αν η χρυση αυγη βγει και πει οτι αν κυβερνηση θα κρεμασει καθε "δηλωμενο" ομοφιλφυλλο στην πλατεια σε κοινη θεα μετα το σημερινο θα ψηφισω χρυση αυγη....
Παιδια αυτοι ειναι οι ανθρωποι που υποστηριζετε και στηριζετε το δικαιωμα τους να υιοθετουν παιδια...Εσκαγαν γλωσσοφιλα μπροστα στον Μητροπολιτη γιατι;;;Για να του την σπασουνε που τους παει κοντρα;;;
Αυτοι ειναι οι γκει π υποστηριζετε παιδια!!!
http://www.piraeuspress.gr/Assets/Ar...li-280x230.jpg
Να τους χαιρεστε....
06-01-2014, 21:08 #90
Ειπαμε φαουλ το να ερωτοτροπεις σε μια θρησκευτικη εκδηλωση..Οχι για τον παπα ομως μη χεσω ε?Αυτα ειναι πολιτικως υποκινουμενα που μια μεριδα γκει ακολουθει κερδιζοντας αντιπαθεια τελικα..Χαλαρωσε Νοκας,εχουμε αλλα προβληματα να λυσουμε σαν χωρα.
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....