Γάμοι ομοφυλοφίλων - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 90
    Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Δηλαδη η παραδοσιακη οικογενεια εξασφαλιζει παιδια χωρις ψυχολογικα??????

Tον ρατσισμο και το bullying ισως να τον υποστει απο ατομα με τα ιδια μυαλα με τα δικα σου Κας , αλλα και παλι αν οι γονεις ειανι σωστοι θα μπορεσουν να βοηθησουν το παιδι να το αντιμετωπισει.
    nomizω οτι τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα για παραδειγμα αν καπιος θελει να κανει μια σχεση ομοφυλοφιλικη μποορει να το κανει ομως αν εχει κ παιδια συχρονως αυτο σημαινει απλα οτι θα τα παρει στο λαιμο του η γκει θα γινουν κ αυτα χωρις καν να το επιλεξουν αφου θα βλεπουν αυτο το πραγμα μεσα στο σπιτι κ θα το αντιγραφουν η θα συμβει κατι αλλο που δε μπορω να το φανταστω

Banned
    Ναι αλλα εγω το ειπα με αφορμη τον βλακα τον βαλλιανατο π ζηταει θρησκευτικους γαμους μεταξυ ομοφυλοφυλλων και αυτο δεν προκειται να γινει και πολυ σωστα μαλιστα δεν πρεπει να γινει...
    Θρησκεια και ομοφυλοφυλλια δεν παει μαζι και να το ξεχασουνε αυτο...
    βλεπεις το θεμα καθαρα ρατσιστικα κ αυτο φαινετε.οστοσο αυτο το στεμα που φορα ο πατριαρχης θα το ζηλευαν κ οι βασιλιαδες στα ανακτωρα της απολυτης χλιδης της σκανδιναβιας.

Banned
    Ειμαι ουδετερη στο θεμα γαμου των γκει..Ειμαι μπερδεμενη σχετικα με την υιοθεσια..
    Οχι γιατι πιστευω οτι το παιδι θα βγει γκει,αυτο ειναι μια χαζη αποψη μιας και ολοι οι ομοφυλοφιλοι απο "νορμαλ" οικογενειες βγηκαν..Απλα γιατι πιστευω πολυ στο προτυπο "Μαμα-Μπαμπας",το οποιο παλι δεν ειναι απολυτα οτι πιο υγιες μπορει να συμβει σε ενα παιδι αν ο μπαμπας και η μαμα ειναι για τα μπαζα.
    Οποτε πανω απο ολα εχει να κανει η προσωπικοτητα του ανθρωπου που θα σκεφτει να υιοθετησει ενα παιδακι και ποσο συνειδητοποιημενα θα το κανει και οχι απο εγωισμο ή κοινωνικα πρεπει που τυρρανουν τους ετεροφυλοφιλους φερνοντας δυστυχισμενα παιδια στον κοσμο.
    Για παραδειγμα ο γνωστος παρουσιαστης(δεν λεω ονομα μην τυχον και δεν επιτρεπεται) αποφασισε οχι απλα να υιοθετησει αλλα να κανει ενα παιδι μεσω παρενθετης μητερας..Πιστευω για τον συγκεκριμενο το εκανε πολυ συνειδητοποιημενα και δεν μου εκανε και ασχημη εντυπωση λογω ποιοτητας του ανθρωπου.

Banned
    εχετε μπερδεψει τις ενιες μεταξυ τους νομιζω μαλον εχετε ξεχασει οτι το σεξ μεταξυ ομοφυλοφιλων ειναι παρα φυσην σεξ οστοσο εγω θα προτιμουσα το βαλιανατο που μου ομολογει την ιδιοτητα του απο μονος του κ ειναι χτηπιμα κατω απο τη ζωνη να ομολογει καπιος τι ειναι κ μετα να τον βριζεις για αυτο (nocash) αντιθετος ειναι μια γεναια πραξη ομως οτι ειναι παρα φυσην δε παει να ειναι παρα φυσην για παραδειγμα θα ηταν φυσιολογικο μια γατα να ειχε μεγαλωσει σε μια οικογενια σκυλων? που αυτο ειναι κατι παρα φυσην αρα ειναι διαφορετικο να κανεις μια επιλογη απο το να επιβαλεις σε ενα παιδι να μεγαλωσει σε αυτη μεσα

Senior Member
    Σοβαρευτειτε...
    Εδω ειναι Ελλαδα και δυστυχως για σας ευτυχως για καποιους αλλους εδω καποια πραγματα δεν περνανε...Και ενα απο αυτα ειναι και ο γαμος μεταξυ ομοφυλλων...
    Τελος αυτο...Επειδη ζηλεψαμε που σε αλλες Ευρωπαικες χωρες το νομιμοποιησανε δε σημαινει οτι θα γινει κι εδω...
    Και επειδη νομιμοποιηθηκε σε αλλες χωρες;; Και;;;
    Και στην γερμανια νομιμοποιηθηκε η κτηνοβασια...
    Στην Ολλανδια αν δεν κανω λαθος ειναι νομιμη η παιδοφιλια...

Αυτο μας ελειπε τωρα....Καντε οτι κανετε στην αφανεια απλα...Δεν σας ενοχλει κανενας...Αλλα μην εχετε και παραλογες απαιτησεις....

Banned
    Σοβαρευτειτε...
    Εδω ειναι Ελλαδα και δυστυχως για σας ευτυχως για καποιους αλλους εδω καποια πραγματα δεν περνανε...
    αυτο ειναι οτι πρεπει για τη περιπτωση... http://www.youtube.com/watch?v=rc9jcwTSOpE

Banned
    βασικα υπαρχει κατι πολυ χειροτερο απο αυτον που δηλωνει τις αποψεις του κ μετα τον κραζουν για αυτο αυτος που το παιζει τελειος σε ολα κ περιμενει να κλεισουν τα φωτα για να κανει μετα οτι θελει ξεχνοντας ολες τις λογικες που επικαλιται κ δυστιχως εδω στην ελλαδα αυτο ειναι το πιο συνηθισμενο με τα αποτελεσματα που βλεπουμε τα τελευταια χρονια οταν η Ελλαδα ειναι ο βασηλιας της λεξης ταμπου κ καθε φορα που καπιος λεει την αληθεια ολοι τον διχνουν σαν κατι αξιοπεριεργο.

τωρα η ολλανδια που ανεφερες ειναι στο αλλο ακρο εκει το εχουν παραξηλωσει απο την πολυ απελευθερωση ....

Senior Member
    H παιδοφιλια δεν ειναι νομιμη σε καμμια χωρα της Ε.Ε. , απλα αναγνωριζεται ως παραφιλια και υπαρχουν προγραμματα θεραπειας για παιδεραστες.
    Η κτηνοβασια απαγορευεται στην Γερμανια αλλα δεν τιμωρειται με ποινη φυλακισης ( τελειως διαφορετικο απο το να λες οτι νομιμοποιηθηκε) .

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    H παιδοφιλια δεν ειναι νομιμη σε καμμια χωρα της Ε.Ε. , απλα αναγνωριζεται ως παραφιλια και υπαρχουν προγραμματα θεραπειας για παιδεραστες.
    Η κτηνοβασια απαγορευεται στην Γερμανια αλλα δεν τιμωρειται με ποινη φυλακισης ( τελειως διαφορετικο απο το να λες οτι νομιμοποιηθηκε) .
    Nαι καλα ειπα στην Ολλανδια...

http://www.protothema.gr/world/artic...sthn-ollandia/

Βασικοί στόχοι είναι η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών και η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση
    Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD) από το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης! Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).

Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.

Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:
    - Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
    - Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση

Δεν ειναι αυτο το θεμα μας ομως...
    Το θεμα μας ειναι κατι το οποιο δεν παιζει να γινει ποτε και συμφωνω απολυτα με το οτι δεν πρεπει να γινει... :-)

Senior Member
    Το πρόβλημα του γάμου των ομοφιλοφύλων είναι καθαρά και μόνο πολιτικό.
    Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αποφασιστική πολιτική βούληση για αυτό, διότι εκμεταλλεύονται τους ομοφυλόφιλους ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας με φορολογικές υποχρεώσεις, όχι όμως δικαιώματα. Σκέψου πόσα χρήματα κερδίζονται από τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τις κληρονομιές κτλ κτλ που αδυνατεί να έχει ένας ολόκληρος πληθυσμός, λόγω ότι αδυνατούν να συνάψουν γάμο.
    Σκέφτονται και το πολιτικό κόστος , οπότε..
    Σιγά μην κάτσουμε να ρωτήσουμε την γνώμη του κάθε αμόρφωτου αυτής της χώρας. Το θέμα λύνεται πολιτικά μία κι έξω με νόμο.
    Οι υιοθέσιες θα έχουν πρόβλημα, όπως επέσημαν κι άλλοι, από τον κοινωνικό ρατσισμό και την κατακραυγή, πάλι του κάθε αμόρφωτου και απολίτιστου αυτής της χώρας, όχι από τους γονείς.
    Κατά τα άλλα τα παιδιά αυτά , θα βγουν όσο ''φυσιολογικά'' βγαίνουν και τα παιδιά των straight.
    Και γιατί να μην έχουν δικαίωμα στον θρησκευτικό γάμο?
    Είμαι άθρησκο άτομο, όμως στους γκεή που έχουν θρησκευτικό συναίσθημα, η εκκλησία δημιουργεί τύψεις, αποκλεισμό, βρίσκει έναν αποδιομπαίο τράγο .. και άλλα τόσα που έχετε εσείς οι χριστιανοί. Σας ενώνει και σας μαζεύει στο μαντρί με την τεχνική του όλοι μαζί εναντίον των...
    Και πάλι ένας γκέη καθημερινός άνθρωπος, δεν έχει δικαίωμα σε μια κανονική ζωή δηλαδή ε? Του το έχετε αφαιρέσει .... εσείς που είστε... ποιοι?
    Επειδή κάποιοι έχουν τόσο δήθεν υψηλή αισθητική που στη θέα 2 αντρών παθαίνουν την παράκρουση και βγάζουν αφρούς, πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να ζήσουν αποκλεισμένοι και καταπιεσμένοι από την κοινωνία μας.
    Μορφωθείτε λίγο κάποιοι όμως. Έτσι δεν θα βλέπετε μία απειλή που δεν υπάρχει αλλού παρά μόνο στο μυαλό σας, και θα γίνετε καλύτεροι σαν άνθρωποι και στη συνέχεια όλη η κοινωνία θα αλλάξει προς το καλύτερο για όλους.

Senior Member
    Οι πολιτικοι δεν μπορουνε να κανουνε τπτ γιατι στεκεται η εκκλησια εμποδιο...

Οποιος πολιτικος ψηφησει υπερ των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ γαμων μεταξυ ομοφυλλων θα τον αφορισουν...
    Και φυσικα ενα ομοφιλοφυλλο ζευγαρι ΔΕΝ εχει δικαιωμα (και ουτε προκειται να εχει) σε θρησκευτικο γαμο προφανως...Ο γαμος ειναι μυστηριο και υπαρχουνε καποια κειμενα που διαβαζονται κατα τη διαρκεια του μυστηριου...Ε μην τα ξεφτυλισουμε ολα...

Σας ξαναλεω το τι σεξουαλικο προσανατολισμο εχει ενας ανθρωπος δεν με αφορα και δεν θα δωσω σημασια να δω δυο αντρες σα ζευγαρι να βγουνε αλλα μεχρι εκει...
    Και για πες μου εσυ αν ενα ομοφιλοφυλλο ζευγαρι υιοθετησει ενα παιδι π (γονιδιακα δεν θα ειχε κανενα θεμα και θα γινοτανε straight) δεν θα επηρεαστει ο σεξουαλικος προσανατολισμος του;;;;

Senior Member
    http://i.huffpost.com/gen/1395138/th...DREN-570.jpg?5

Tροικα εχουμε,χρεος εχουμε,ΔΝΤ εχουμε,σοιμπλε,μερκελ,χρυσ η α υγη οι GAY οικογενειες μας λειπανε........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    (γονιδιακα δεν θα ειχε κανενα θεμα και θα γινοτανε straight)
    Κατά ένα 99% gay άτομα προέρχονται από straight οικογένειες...
    Και δεν είναι αρρώστια("θέμα")ώστε να είναι κάτι κληρονομικό η κάτι που μεταδίδεται...
    Κάποιοι γεννιούνται gay...
    Είναι τόσο απλό...
    Έμενε πχ με ελκύει το αντίθετο φύλο γιατί,οι γυναίκες είναι ανωμαλία,όχι γιατί ο μπαμπάς ήταν με την μαμά...
    Δεν ξέρω πως λειτούργησε σε εσένα η όλη φάση,αλλα οι δικοί μου δεν επηρέασαν της δικες μου σεξουαλικές επιλογές.

Senior Member
    Όσο για τα πολιτικά θέματα που αναφέρεις...
    Ποια πολιτική...
    Πολιτικά πρόσωπα δεν υπάρχουν στην ελλάδα από την κλασική εποχή...
    Υπάρχουν ξαδέρφια,μπατζανάκηδες κλπ μέλη διαφορων οικογενειών που κάνουν πασα ο ένας στον άλλων την μάσα οποτε καταλήξουν υπέρβαροι...
    Οποτε ποιος "πολιτικός" θα έκανε οτιδήποτε,ποσο μάλλον κάτι που θεωρείται ταμπού εδώ και θα έβγαινε ο κάθε "προβατοκυνηγος",αρμέγω τουρίστριες,να των κρεμάσει γιατί δεν έχει με τι να παίξει των χειμώνα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Και για πες μου εσυ αν ενα ομοφιλοφυλλο ζευγαρι υιοθετησει ενα παιδι π (γονιδιακα δεν θα ειχε κανενα θεμα και θα γινοτανε straight) δεν θα επηρεαστει ο σεξουαλικος προσανατολισμος του;;;;
    Ορίστε. Και πάλι το πιάνεις το θέμα ορίζοντας την ομοφυλοφιλία σαν πρόβλημα, σαν ανωμαλία, σαν έναν λάθος σεξουαλικό προσανατολισμό. Οπότε υπάρχει ο φόβος ότι το παιδί θα βγει ανώμαλο κι αυτό, οπότε βγαίνει και το επιχείρημα του ''κακού'' επηρεασμού, οπότε θα υπάρξει ένας ακόμη ομοφυλόφιλος.
    Σου λέω ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι καθ' όλα και απόλυτα φυσιολογικοί και καθημερινοί άνθρωποι, με ιδέες και ζωή σαν την δική σου, σαν την δική μου κτλ.
    Απλά, άντρας κάνει σχέση με άντρα ή γυναίκα με γυναίκα. Ε όμορφα!
    Ακόμη κι αν επηρεαστεί ένα παιδί και γίνει ένας ακόμη ομοφυλόφιλος , και τι έγινε δηλαδή? Πάλι δεν εντοπίζεται πρόβλημα.
    Ας βγει ψυχολογικά ισόρροπο και υγιέστατο κι ας είναι ένας ακόμη γκέη που θα κάνει σχέσεις με άλλους γκέη. Εμείς τι θα πάθουμε?
    Δεν μπορείς να το καταλάβεις, γιατί συνεχίζεις να το βλέπεις ως μια ανωμαλία, ως κάτι που δεν πρέπει να υπάρχει, ως κάτι που δημιουργεί πρόβλημα.
    Πχ εάν ο γιος μου βγει ομοφυλόφιλος, θα τον αντιμετώπιζω όπως θα τον αντιμετώπιζα εάν ήταν στρέιτ. Θα γνώριζα το αγόρι του κτλ κτλ

Η οικόγενεια που έβαλες , μου αρέσει.
    Μακάρι να ήταν τόσο χαρούμενη κι η δική μου. Και δεν θα είχα πρόβλημα να την βλέπω στην γειτονιά μου, στις καφετέρειες και παντού.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast