Results 31 to 45 of 90
Thread: Γάμοι ομοφυλοφίλων
-
03-01-2014, 00:45 #31
http://www.youtube.com/watch?v=U_CRZrytSYE
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχα
- 03-01-2014, 00:47 #32
4:40 ............................
03-01-2014, 02:27 #33
ρε παιδια με την υοθεσια ενταξει βοηθανε και ενα παιδι αλλα δεν ειναι σαν να αναπαραγεται το gay φυλλο μεσω του παιδιου;;Και το παιδι μπορει να νιωσει καπως ασχημα καποτε αν και δεν ειμαι σιγουρος για αυτο αλλα σιγουρα χρειαζετε την μανα ιδιαιτερα στις μικροτερες ηλικιες και οπως και να το κανουμε οσες θηλυκες ορμονες και να εχει ενας αντρας απαιχει πολυ απο την γυναικα.
03-01-2014, 10:40 #34
Η υιοθεσία είναι πρόβλημα λόγω δομής και μυαλών της σημερινής κοινωνίας, imho. Υπάρχει όχι αμελητέο ποσοστό συνανθρώπων μας που βλέπει την ομοφυλοφιλία σαν αρρώστια, σαν κατάρα, ή πιο ήπια σαν κάτι κακό που συνέβη. Καλό θα ήταν πρώτα να γίνουν αποδεκτά σε μεγαλύτερο ποσοστό τα gay ζευγάρια και ο -πολιτικός- τους γάμος και ύστερα να ασχοληθούν με το θέμα της υιοθεσίας. Κατανοώ πως είναι άδικο γι αυτούς αλλά πολλά πράγματα δν είναι δίκαια στον κόσμο μας. Καλύτερα να συνεχισθεί για όσο καιρό χρειαθεί αυτό τ άδικο - μέχρι να ωριμάσει η κοινωνία και να αποδεχθεί τα γκέι ζευγάρια σαν οικογένεια- παρά να γίνει ένα μικρό παιδάκι όπλο και ασπιδα στην μάχη για να βρουν τα γκέι ζευγάρια τη θέση τους ανάμεσα στους στρέιτ.
Καλά, για το θρησκευτικό γάμο δν το σχολιάζω. Γραφικοί υπάρχουν και γκέι κ στρέιτ...
03-01-2014, 13:01 #35
Είναι χαζό εκ μέρους της gay κοινότητας να ζητιανεύει κάτι από θεσμούς τόσο ξεφτιλισμένους όπως της εκκλησίας και να θέλει να ενταχθεί με "δικαιώματα"
σε ένα εκ των μεγαλύτερων φιάσκων του ανθρώπινου είδους, που ειδικεύεται σε αυτά, όπως οι θρησκείες.
Το παρακάλα παρακάλα το μόνο που κάνει είναι όχι να ενδυναμώνει, γιατί τι σόι νίκη είναι αυτή που ξεκινάει με το να σε τοποθετεί σε θέση θύματος, αντίθετα
αποτυγχάνει να μεταφέρει ψυχικα τα λοαδ άτομα σε μία αντιεικόνα που δε θα είναι αμυντική αλλά επιθετική.Be warned. My shite detector is on high alert.
03-01-2014, 15:04 #36
Ειναι αυτό που εμείς οι στρειτ τα κάνουμε όλα σωστά, (σχέσεις/γάμο/οικογένεια) και μας προβληματίζει πόσο σκ@@@ θα τα πάνε οι γκει σε κάτι που εμείς έχουμε κατακτήσει.
Πολύ σωστοί οι προβληματισμοί σας παιδιά, πίσσα και πούπουλα σε όσους τολμήσουν να ονειρευτουν ότι μπορούν να βγουν απ το περιθώριο.
μνημόνιο συμφωνώ για τον παρουσιαστή.
Επειδή τον ξέρω και σε προσωπικό επίπεδο, (εχει παντρεψει μια φιλη μου), θεωρώ ότι θα τα πάει πολύ καλύτερα απο παααααρα πολλούς που υποκρίνονται ότι μεγαλώνουν σωστά τα παιδιά τους μέσα σε ένα γάμο.
03-01-2014, 15:49 #37
Εγω προσωπικα δε βρισκω κανενα νοημα στο θεσμο του γαμου, ισως μονο οσον αφορα το κομματι της παραδοσης. Ωστοσο οπως δεχομαι οτι υπαρχουν πολλοι (στρειτ) ανθρωποι που τον θεωρουν σημαντικο βημα για την "επισημοποιηση" μιας σχεσης, ετσι το δεχομαι και για τους ομοφυλοφιλους. Γιατι οχι αλλωστε? Αφηνοντας στην ακρη το οτι ειμαι αθεη και βλεποντας τα πραγματα ρεαλιστικα και ανθρωπινα, δεν καταλαβαινω γιατι να μην το δεχεται καποιος και να το απαγορευει σε ενα τοσο μεγαλο κομματι του πληθυσμου. Απαραδεκτο. Απλα ανθρωποι χαζοι. Τιποτα αλλο. Τι σε κοφτει εσενα αν ο αλλος θα παει στην εκκλησια και θα στεφανωθει?? Ή μηπως προσβαλει το θεο σου που τοσο τους αγαπαει ολους αλλα ταυτοχρονα θετει τοσους φραγμους στην ελευθερια?
Η υιοθεσια επισης με βρισκει σε ενα μεγαλο ποσοστο συμφωνη, καμια σημασια δεν εχει το φυλο αν ο ανθρωπος που το μεγαλωνει ειναι σωστος. Οχι φυσικα οτι ολοι οι ομοφυλοφιλοι ειναι εν δυναμει σωστοι και καλοι γονεις-οπως αντιστοιχα οι στρειτ. Λιγο προβληματιζομαι ως προς την αναπτυξη ενος παιδιου που δεν εχει και το ανδρικο και το γυναικειο μοντελο στη ζωη του...φυσικα και οι δυο εννοιες σχετικες. Κι εγω που τα ειχα δεν ειμαι τελεια/νορμαλ/οπως θα πρεπε ετσι? Αρα...σχετικοτις!
03-01-2014, 16:09 #38
Η στραβος ειναι ο γιαλλος η στραβα αρμενιζουμε....
Ρε ξεκολλατε...
Η εκκλησια ποτε δεν δεχεται την ομοφιλοφυλλια και ουτε προκειται να την αναγνωρισει σαν επιλογη...Την βλεπει καθαρα σαν ανωμαλια και σαν παραφυση...
Το καταλαβαινετε αυτο;;;Ωραια παμε παρακατω...Εφοσον εισαι ομοφιλοφυλλος και δεν μπορεις να αλλαξεις δεν μπορεις να εισαι και χριστιανος και προφανως δεν θα παντρευτεις ποτε μα ΠΟΤΕ με θρησκευτικο γαμο γιατι ο γαμος ειναι μυστηριο και αν παραμεινει μυστηριο τοτε δεν παντρευτουνε ποτε θρησκευτικα ομοφιλοφυλλοι....
ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ...
Τωρα για το κεφαλαιο της υιοθεσιας εμενα με βρισκει καθετο αυτο το θεμα και δεν προκειται να αλλαξω μυαλα το θεωρω λαθος,ανωμαλια ενα πλασμα π ερχεται στον κοσμο απο εναν ανδρα και μια γυναικα να μεγαλωνει σε μια οικογενεια με 2 μπαμπαδες ή 2 μαμαδες...
Δεν ειναι ουτε λογικα αποδεκτο ουτε ηθικα...
Τωρα για εσας τους open minded τι να πω ο καθενας εχει την αποψη του...Ουτε θα ζοριστω ουτε θα προσπαθησω να σας αλλαξω γνωμη... :-)
03-01-2014, 16:28 #39
Nοκας ο Θεος αγαπαει ολα τα πλασματα του,τωρα το τι λεει η εκκλησια και τι αφορισμους δινει ας τα συζητησουν οι παπαδες στα τριο που κανουν..
http://www.youtube.com/watch?v=aJqihhbFlr4
Πιστευω πολυ στον Θεο,οχι αυτον που μου πασαρουν οι παπαδες.Η υποκρισια ας εχει και αυτη ενα μετρο.
03-01-2014, 16:39 #40
Mnimonio...
Εχεις δικιο η εκκλησια αγαπαει ολους τους ανθρωπους αλλωστε ουδεις αναμαρτητος λεει σωστα;;;
ΟΜΩΣ... Αυτην την καραμελα πρεπει να την κοψετε γιατι η συμφωνα παντα με την θρησκεια ενας αμαρτωλος πρεπει να εξομολογειται και να μετανοει...
Αν ας πουμε εγω κανω μια αμαρτια και εξομολογηθω και μετανοησω τοτε με αγκαλιαζει η εκκλησια...Δεν γραφει πουθενα οτι η εκκλησια δεχεται εναν ανθρωπο ομοφιλοφυλλο η εναν δολοφονο η εναν κλεφτη ή ή ή δε ξερω κι εγω τι εκτος κι αν εξομολογηθει και μετανιωσει για το λαθος του....
Αυτα ειναι τα περι Θρησκειας....
Η διαφωνια μας ειναι αν οι Γκει θα εχουνε ποτε δικαιωμα στο θρησκευτικο γαμο και σας λεω οτι ποτε δε θα εχουνε και πολυ καλα θα κανουνε....
03-01-2014, 16:40 #41
Δεν μου αρέσει,ούτε συμφωνώ με τον γάμο και την υιοθέτηση ενός παιδιού μεταξύ ομοφυλόφιλων αλλά ούτε και το κατακρίνω.
03-01-2014, 16:43 #42
http://www.youtube.com/watch?v=nGitQaU31Qs
Θέτει διαφορα(κατ εμέ)πολύ καλά ερωτήματα,και επίσης προσφέρει soundtrack σε αυτά τα ερωτήματα,έτσι ώστε ο "νοκας" να coolarei λίγο.
03-01-2014, 16:44 #43
Η μειοψηφια θα προσαρμοστει με τα δεδομενα της πλειοψηφιας και οχι το αναποδο....
Αν εισαι νανος δε θα κατσεις σε σταντ να πιεις το ποτο σου γιατι δε φτανεις θα κατσεις στον καναπε...Δε θα απαιτεις να σου φερουνε ειδικο σταντ για να φτανεις το μπαρ........
03-01-2014, 16:46 #44
Οι κοιλαραδες οι παπαδες δεν με απασχολουν..Σιγα μην εξομολογηθω σε αυτους,αυτοι να εξομολογηθουν σε εμενα!Στον θρησκευτικο γαμο και εγω διαφωνω..Δεν θα μου αρεσε σαν εικονα.
03-01-2014, 16:47 #45
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία